Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Φέρτε πίσω το Super Puma! Ποιοι δεν σέβονται τους Έλληνες φορολογούμενους.

Τρία υποβρύχια “σαπίζουν” στο Σκαραμαγκά, περιμένοντας να τα “βρουν” Γερμανοί-Σάφα και ελληνικό δημόσιο. Τώρα μαθαίνουμε ότι κι ένα ελικόπτερο Super Puma, της ΠΑ ,διαλυμένο ,αναμένει να βρεθεί άκρη για την συντήρησή του και την επιστροφή του -άγωστο πότε- στην Ελλάδα!!!
Όλα αυτά τα έχει πληρώσει χρυσάφι ο Έλληνας φορολογούμενος. Κανονικό χρυσάφι! Και όπως αποδεικνύεται για πολλοστή φορά κάποιοι δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο αυτή την αλήθεια και κάνουν “πολιτική”, “δημόσιες σχέσεις” ή και άλλα πράγματα.
Επειδή και η ΠΑ και άλλοι έκαναν μέσω “διαρροών” γνωστή τη θέση και την άποψή τους κι επειδή είναι κανόνας στην Ελλάδα ένα θέμα να αποκαλύπτεται και μετά να …χάνεται σε ατέρμονες συζητήσεις, αναλύσεις και διατυπώσεις απόψεων να πούμε κι εμείς τη δική μας:
•Αφήστε τις θεωρίες, τα σχόλια και τις αναλύσεις και φροντίστε να έρθει το ελικόπτερο όσο το δυνατόν γρηγορότερα πίσω στην Ελλάδα . Πετώντας εννοείται! Όλα τ΄ άλλα είναι υπεκφυγές οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν μαζί με τις ευθύνες που υπάρχουν για τον όλο χειρισμό του θέματος.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Αλλά κάτι μας λέει ότι θα χριεαστεί να επανέλθουμε στο θέμα.


ΥΓ. Το ΓΕΑ δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση. Έκανε ΑΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Και πολύ καλά έκανε. Η διαφορά της επίσημης ανακοίνωσης με την άτυπη ενημέρωση είναι τεράστια και καλό είναι να την μάθουν και όσοι θέλουν να παριστάνουν τους δημοσιογράφους.
onalert.gr