Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Διακωμωδεί το Mega Channel το Μυστικό Δείπνο και το πρόσωπο του Σωτήρος Χριστού.

Φοβερές οι καταγγελίες του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για συνεργασία του σταθμού Σκάι με το Σιωνιστικό ίδρυμα του Ροκφέλερ με στόχο την Ορθόδοξη Εκκλησία!
Ως υποστυλώματα της διαβρωτικής πολιτικής που ακολούθησαν ελεεινοί, μιζαδόροι και πεινασμένοι πολιτικάντηδες προκειμένου να κινούν τα νήματα της εξουσίας έχουν επανειλημμένως αποδείξει, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, πως λειτουργούν ορισμένοι πανελληνίου εμβέλειας τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας, οι οποίοι ελέγχονται σε απόλυτο βαθμό από μεγαλοκαρχαρίες του χρήματος, μεγαλοεφοπλιστές και μεγαλοεργολάβους!

Στην ουσία πρόκειται για ένα υποκινούμενο και καλά ελεγχόμενο σύστημα, το οποίο ευρισκόμενο, ως διαπιστώνεται από τις πράξεις τους, σε διατεταγμένη υπηρεσία διαπράττει μεθοδευμένα ένα τεράστιο έγκλημα σε βάρος του ελληνισμού.
Γιατί με συγκεκριμένες αποφάσεις και πράξεις στοχεύουν να γκρεμίσουν τα θεμέλια και να ξεριζώσουν τις ρίζες του δέντρου του ελληνισμού, στο όνομα ανόμων συμφερόντων ξένων κέντρων εξουσίας που προωθούν ιδέες περί καθιέρωσης παγκόσμιου νομίσματος και παγκόσμιας κυβέρνησης!
Μέσα στο πλαίσιο αυτό επιχειρούν να διαστρεβλώσουν, να διαλύσουν και να καταστρέψουν τα συστατικά εκείνα στοιχεία που καθορίζουν την έννοια του Έθνους, όπως την γλώσσα, την ιστορία, την οικογένεια και τη θρησκεία! Ως μέλη ανόμων λεσχών όπως αυτή τη δορυφόρο του σιωνισμού Μπίλντεμπεργκ αλλά και της περιβόητης Μασωνίας προωθούν καθετί που λειτουργεί διαβρωτικά έναντι των στοιχείων αυτών. Πρόκειται για μια συγκεκριμένη συγχορδία ανομίας, η οποία έχει την ψευδαίσθηση πως κινεί στο όνομα του χρήματος τα νήματα του ελληνικού έθνους.
Έτσι χωρίς καμιά ντροπή γελοιοποιούν την ελληνική οικογένεια, προωθώντας σήριαλ που ανυψώνουν την πορνεία και τη μοιχεία. Σήριαλ που παρουσιάζουν ως πρότυπα διαλυμένες και προβληματικές οικογένειες κ. α. Με τον τρόπο φυσικά αυτό εμμέσως συνηγορούν στις αποφάσεις των αποτυχημένων και παντελώς, όπως αποδείχθηκε πολιτικών αρχόντων κατά του θεσμού της οικογένειας. Αποφάσεις όπως αυτές λ.χ. του συμφώνου συμβίωσης, της διευκόλυνσης των διαζυγίων, της νομιμοποίησης της πορνείας, της αποποινικοποίησης της μοιχείας, του γάμου των ανωμάλων κ. α.
Δεν μένουν όμως μόνο εκεί αλλά προχωρούν ακόμη περισσότερο διαστρεβλώνοντας την ελληνική ιστορία για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους που ζουν κυρίως στην αλλοδαπή. Καταστρέφουν την ελληνική γλώσσα προωθώντας φτωχά λεξιλόγια, μεστά ξένων εκφράσεων... Με τον τρόπο αυτό υποστυλώνουν το διαβρωτικό έργο των δύστυχων πολιτικών αρχόντων μας που συστηματικά υποβαθμίζουν την ελληνική παιδεία, καταργούν την αρχαία ελληνική, αλλοιώνουν τα βιβλία της ιστορίας!
Τα τελευταία μάλιστα χρόνια συμβαδίζουν χέρι με χέρι μ’ όλο αυτό το συνονθύλευμα της άθεης πολιτικής κουλτούρας, η οποία εκφράζεται από συγκεκριμένα πρόσωπα και επιχειρούν να χτυπήσουν την Ορθοδοξία. Από τη μια λοιπόν γνωστοί και μη εξαιρετέοι πολιτικοί δήθεν άρχοντες και δη και αρχηγοί κομμάτων, στην ουσία ανθρωπάκια της σειράς ζητούν να καταργηθούν τα θρησκευτικά, να απομακρυνθούν οι ιερές εικόνες και ο σταυρός από τα δημόσια κτίρια, να περιθωριοποιηθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία.
Και από την άλλη τηλεοπτικοί σταθμοί όπως το περιβόητο Mega Chanel και ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, του νεοφανούς μεγαλοεφοπλιστή Αλαφούζου επιχειρούν να ενσπείρουν την αμφιβολία στην πίστη των χριστιανών. Μέσα στο πλαίσιο αυτό προβάλλουν κινηματογραφικές ταινίες, όπως αυτή του Κώδικα Ντα Βίντσι, που αλλοιώνουν τις αλήθειες της ορθόδοξης πίστης, προωθούν ευτελείς προκλητικές σειρές που γελοιοποιούν την πίστη του Έλληνα Ορθοδόξου πιστού, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή και αγάπη του, όπως αυτή «Κάψε τα σενάρια» http://anavaseis.blogspot.com/2012/04/mega-channel.html, παρουσιάζουν σειρά χρηματοδοτούμενων από το γνωστό σιωνιστικό ίδρυμα Ροκφέλερ ντοκιμαντέρ που προωθούν κατά τα πρότυπα των Δαρβινιστών μια επιστημοσύνη βασιζόμενη στην απάτη και το ψεύδος!
Μα θα μου πείτε καλοί μου χριστιανοί, είναι λιγότερο ένοχοι όλοι αυτοί οι μεγαλοκαρχαρίες του χρήματος που τόσα χρόνια όχι μόνο σιωπούσαν στην πολιτική εγκληματικότητα που κατέστησε την χώρα παράδειγμα προς αποφυγήν; Όχι είναι ένοχοι αφού συνεχίζουν να είναι οι ηθικοί αυτουργοί του βαρύτατου εγκλήματος που διενεργείται σε βάρος του Έθνους μας. Και συνεχίζουν να είναι γιατί καθημερινά με τις πράξεις τους αποδεικνύουν ότι εμμένουν να παραπλανούν το λαό, να γελοιοποιούν την πίστη, να συκοφαντούν τις αξίες και τα ιδανικά και να προωθούν το ίδιο διαβρωτικό ψευτο -δημοκρατικό σύστημα, το οποίο τους εξασφαλίζει χρήμα και δόξα!
Και ως ηθικοί αυτουργοί και ένοχοι ενός διαχρονικού εγκλήματος που διαπράττουν θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά από τον ελληνικό ορθόδοξο λαό! Και ως μόνη τιμωρία όλων των ορθοδόξων χριστιανών κατά την προσωπική μας άποψη είναι επί του παρόντος η οριστική διαγραφή από τα τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης τους, των συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών του Mega Chanel και του ΣΚΑΙ!
Άλλωστε στο «Στύλο Ορθοδοξίας» του περασμένου Φεβρουαρίου είχαμε επικρίνει και είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τη συνεργασία της Εκκλησίας της Ελλάδος και του συγκεκριμένου αντι-ορθόδοξου τηλεοπτικού σταθμού Σκάι! Δεν πέρασαν παρά δύο μόνο μήνες για να επαληθευτούν οι τότε επισημάνσεις μας περί «πονηρής» συνεργασίας.
Τώρα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με εκτενή ανακοίνωσή του, την οποία παραθέτουμε ολόκληρη καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, συνιστώντας από τους χριστιανούς να τον αφαιρέσουν από τα τηλεκοντρόλ και να μην παρακολουθούν την διαβρωτική για το Έθνος και την Ορθοδοξία μας δράση του.
 Η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ
Με αισθήματα απεριγράπτου πικρίας και αφαντάστου οδύνης αναγκάζομαι μέσα στην παγχαρμόσυνον πασχάλιον περίοδον, την λαμπροφόρον και φωτοειδή, να υψώσω ως έσχατος διάκονος του σώματος της Εκκλησίας δια μίαν εισέτι φοράν φωνήν εντόνου διαμαρτυρίας, ως δικαιούμαι εκ της θεσμικής μου ευθύνης, δια τα ο,σα ασεβή, ψευδέστατα, πλαστογραφημένα, βλάσφημα και κατασκευασμένα κατά του Παναγίου Θεανδρικού Προσώπου του Δομήτορος της Εκκλησίας και ενσαρκωθέντος Λόγου του Πατρός, Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, προέβαλε και αύθις, κατά την προλαβούσα Μ. Εβδομάδα του 2012 από Μ. Τρίτης (10/4) έως και Μ. Παρασκευής (13/4) ο τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του ομίλου Αλαφούζου, διευκρινίζων τα ακόλουθα:
Ασφαλώς η θεόσδοτος ελευθερία του ανθρωπίνου προσώπου η και συνταγματικώς κατοχυρωμένη εν Ελλάδι, κέκτηται την δυνατότητα αρνήσεως της αληθείας του αιωνίου Θεού και μάλιστα δύναται να αμφισβητήση με πάντοτε βέβαια ευπρεπή αντιρρητικόν τρόπον, την Θεία Αποκάλυψιν και να διαδόση τας σχετικάς απόψεις αναλαμβάνουσα βεβαίως ελευθέρως και τας σχετικάς πνευματικάς συνεπείας. Ο κραταιός λόγος του Σωτήρος Κυρίου «όστις θέλει οπίσω μου ελθείν απαρνησάσθω εαυτόν, αράτω τον σταυρόν αυτού και ακολουθήτω μοι» (Ματθ. ιστ 24) κατοχυρώνει τα ανωτέρω.
Η έντονος διαμαρτυρία και ένστασίς μου κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που η έδρα του ευρίσκεται εντός της κανονικής μου δικαιοδοσίας εις Ν. Φάληρον Πειραιώς, συνίσταται εις το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός εξεζήτησε την συνεργασίαν μετά της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος και συνέπραξεν μετ’ Αυτής δι’ έναν όντως ιερόν σκοπόν, την ανακούφισιν των ενδεών και εμπεριστάτων αδελφών που πλήσσονται από την ενσκήψασα οικονομικήν κρίσιν. Παρά δε το γεγονός ότι και κατά την περυσινήν περίοδον της Μ. Εβδομάδος του 2011, είχε μόνος αυτός εξ όλων των τηλεοπτικών διαύλων της Χώρας προβάλλει τα ίδια κατεσκευασμένα επιστημονοφανή ντοκυμαντέρς παραγωγής του γνωστού σιωνιστικού Μουσείου Ροκφέλερ του Τελ-Αβίβ, η Αγιωτάτη ημών Εκκλησία δια του Μακαριωτάτου Προκαθημένου Αυτής Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου του Β , του νουνεχούς, σοφού και γεραρού Εκκλησιαστικού ανδρός, απεδέχθη διαβεβαιώσεις των ιθυνόντων του τηλεοπτικού διαύλου, ως και η ελαχιστότητά μου, ότι δεν θα επαναληφθή η εις βάρος της Αγιωτάτης Εκκλησίας και του Παναγίου Προσώπου του Δομήτορος Αυτής αήθης και χυδαία επίθεσις. Δια τον λόγον δε αυτόν, η Αγιωτάτη ημών Εκκλησία δεικνύουσα πάντοτε την μακρόθυμον και επιεική Αυτής διάθεσιν ενισταμένη κατά μεθοδειών και όχι κατά προσώπων, εχώρησεν εις συνεντεύξεις που προεβλήθησαν υπό του τηλεοπτικού διαύλου ΣΚΑΪ και μάλιστα η ελαχιστότης μου ενεφανίσθη την Μ. Τρίτην 2012 εις την πρωϊνήν ζώνην του τηλεοπτικού Σταθμού κατά την διαδικασίαν διανομής 5.000 δεμάτων εκ της Ι. Μητροπόλεως προς εμπεριστάτους αδελφούς της ευρυτέρας περιοχής του Πειραιώς και ωμίλησεν ευφήμως δια την ανθρωπιστικήν προσπάθειαν του εν λόγω διαύλου.
Επομένως η μετ’ ολίγας ώρας από το εσπέρας της Μ. Τρίτης 2012 βάναυσος και σκληρά επίθεσις κατά της Αγιωτάτης ημών πίστεως, προσβάλλει καταφώρως και τους διακόνους της Εκκλησίας εμφανίζων αυτούς ως δήθεν προβάλοντας και διακονούντας ιδεοληψίας και ψεύδη.
Είναι διϊστορικώς αποδεδειγμένο το άσβεστον μίσος και η τρομακτική εμπάθεια που αδιαπτώτως τρέφουν από γενεάς εις γενεάν οι ραββίνοι του Ιουδαϊσμού οι οποίοι μιμούμενοι κατά πάντα τους προπάτορας αυτών Άννα, Καϊάφα και τα μέλη του Συνεδρίου ανασταυρώνουν δια των ψευδολογιών, των πλαστογραφημένων, χαλκευμένων και κιβδήλων στοιχείων εις κάθε μετρητή στιγμή του χρόνου το Πανάγιον Θεανδρικόν Πρόσωπον του Ενσαρκωθέντος Υιού του Θεού, ενστερνιζόμενοι πλήρως την Καμπαλά και το Ταλμούδ με το εξόχως φρικιαστικό σατανιστικό τους περιεχόμενο και μη ανανήπτοντες και μη διερωτώμενοι δια ποίον έγκλημα εκολάσθη ο λαός των δια δισχιλιετούς εξορίας εκ της «γης της επαγγελίας» και διατί έπαυσεν η βασιλεία και η αρχιερωσύνη εις τον λαόν του Ισραήλ; Πλήρης απόδειξις και δια τους τυχόν αφελείς αποτελούν τα προβληθέντα από τον τηλεοπτικόν δίαυλον κατασκευάσματα του Σιωνιστικού και του Εβραϊκού λόμπυ.
Υφέρπει διάδοσις και φήμη εις τους δημοσιογραφικούς χώρους ακόμη και εντός του τηλεοπτικού διαύλου ότι ο έγκυρος και αξιολογώτατος δημοσιογράφος κ. Α. Παπαχελάς, γνωστός και ως προσκεκλημένος της διαβοήτου Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, διευθυντής του τηλεοπτικού διαύλου ΣΚΑΪ και ο Πρόεδρος του ομίλου κ. Ι. Αλαφούζος, εχρηματοδοτήθησαν από τον Σιωνιστικό και διεθνές Εβραϊκό λόμπυ δια να προβάλουν τα αναίσχυντα και ανιστόρητα και φαιδρά ψεύδη του, με τόσα χρήματα που καλύπτουν την λειτουργία του τηλεοπτικού διαύλου δι’ όλον τον χρόνον. Ασφαλώς η φήμη αυτή δεν αποδεικνύεται και το αν είναι αληθής η όχι τόγνωρίζουν μόνον οι ίδιοι και εκείνοι που τυχόν επλήρωσαν και ασφαλώς προσωπικώς δηλώνω ότι δεν την υιοθετώ. Παραμένει όμως ως ζητούμενο, το οποίο οφείλουν να διευκρινήσουν δημοσία οι κ. Αλαφούζος και Παπαχελάς δια ποίους λόγους μόνοι αυτοί εξ όλων των τηλεοπτικών διαύλων εις την ιδιαιτέρως ευαίσθητον περίοδο της Μ. Εβδομάδος και παρά την συνεργασίαν των μετά της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος και τις προβαλόμενες ευχές των δια καλό Πάσχα, προέβαλαν τα τραγικά και επονείδιστα κατασκευάσματα που απομειώνουν το Πανάγιον Πρόσωπον του υπέρ ημών Σταυρωθέντος και Αναστάντος Κυρίου. Το έκαμαν από σχετική ιδεολογική σύγκλιση; Έχουν την υποχρέωση κατόπιν των ανωτέρω να απαντήσουν δημοσία δια να γνωρίζη πλέον και η Αγιωτάτη ημών Εκκλησία εάν διέπονται οι συγκεκριμένοι από αντιχριστιανική αντίληψη.
Γνωρίζω καλώς, ότι θα σπεύσουν κατευθυνόμενοι και καλά αμοιβόμενοι κάλαμοι να με χαρακτηρίσουν γραφικό, φονταμενταλιστή, συνωμοσιολόγο, σκοταδιστή, ακραίο, παράλογο διότι τόσο πολύ πιστεύουν εις την ελευθερία εκφράσεως και εις την δημοκρατία ενώ διαπνεόνται βαθύτατα από φασιστικά ιδεώδη, θεωρούντες ως αλήθεια μόνον ότι εκείνοι πιστεύουν και αποδέχονται, δια την ευπρεπή και εκ λόγων ευθύνης διαμαρτυρίαν μου. Εάν ήμην φονταμενταλιστής ως με καθυβρίζουν δεν θα διεμαρτυρόμην με επιχειρήματα ευπρεπώς, αλλά είχα την «δυνατότητα» και την «γνώση» να αντιμετωπίσω «άλλως» την επίθεση. Ο λόγος όμως του Κυρίου μου επί του Σταυρού: «Πάτερ άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι» (Λουκ. ΚΓ 34) και ο λόγος του λιθοβολιθέντος Πρωτομάρτυρος Στεφάνου «Κύριε μη στήσης αυτοίς την αμαρτίαν ταύτην» (Πραξ. Ζ 60) με συνέχουν και με καθοδηγούν.

  
Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012