Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Κυβερνοεπίθεση και αλυτρωτικά μηνύματα αλβανών hackers

Επίθεση αλβανών hackers δέχθηκε σήμερα η προσωπική ιστοσελίδα ιδιώτη με URL panoskammenos.gr, την οποία προφανώς εξέλαβαν για την ιστοσελίδα του συνονόματου βουλευτή Πάνου Καμμένου, αρχηγού του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
 Στην παραπάνω ιστοσελίδα τοποθετήθηκε αλλοιωμένη ιστοσελίδα με αλυτρωτικά και χυδαία μηνύματα κατά της Ελλάδας στην αλβανική γλώσσα και ανάλογη ηχητική υπόκρουση.
Στο μήνυμά τους, οι αλβανοί hackers επαναφέρουν τις εδαφικές αξιώσεις εξτρεμιστικών κύκλων της γειτονικής Αλβανίας κατά της χώρας μας ενώ κάνουν λόγο για δήθεν “κατοχή αλβανικών εδαφών” από την Σερβία και τη ΠΓΔΜ.
Ο πρώην υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Π. Καμμένος φέρεται να βρέθηκε στο στόχαστρο των αλβανών hackers καθώς είχε παρουσιαστεί αυθόρμητα στο Ναυτοδικείο Πειραιά για να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη των 39 στελεχών της ΜΥΑ/ΛΣ, κατηγορούμενων για τη γνωστή υπόθεση των συνθημάτων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010.
Σημειώνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κυβερνοεπιθέσεων σε βάρος ελληνικών ιστοσελίδων προέρχονται από την Αλβανία, την ΠΓΔΜ και την Τουρκία.