Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Μέσα σε 20 ημερες το ΥΠΕΣ ‘βάφτισε 129 Αλβανούς σε Έλληνες’!

Το ελληνικό υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται να έχει ξεκινήσει μια μαζική εκστρατεία για την παροχή υπηκοότητας σε Αλβανούς πολίτες. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί εύκολα από τον πρώτο κατάλογο των ανθρώπων που έχουν πάρει υπηκοότητα τον περασμένο μήνα, αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

Σχετικά έγγραφα που δημοσιεύονται από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δείχνουν ότι μόνον για την περίοδο από 2 έως 20 Απριλίου,129 Αλβανοί απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια.
Αυτός ο αριθμός είναι ακόμη μεγαλύτερος αν ληφθεί υπόψη ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.





Η ‘GSH’ είχε πρόσβαση στον κατάλογο αυτόν , όπου δημοσιεύει έναν μεγάλο αριθμό των ατόμων που έλαβαν την υπηκοότητα της γειτονικής χώρας.
Έχουνε καταγραφεί πολίτες στην Αλβανία ότι έχουν ‘ελληνική’υπηκοότητα. Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που έχουν επωφεληθεί από τη διαδικασία αυτή είναι μεγάλης ηλικίας.


Υπογραμμίζεται ότι εκτός από την ελληνική μειονότητα, η «γενναιοδωρία»του ελληνικού Υπουργείου Εσωτερικών έχει φθάσει στο σημείο να επωφεληθούν Αλβανοί πολίτες από διάφορες αλβανικές πόλεις, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τις ελληνικές μειονοτικές περιοχές ή που δεν είναι καν Ορθόδοξοι, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.