Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Άμεση υπεύθυνη η Miss Bilderberg…Η εκπαίδευση των μαθητών δεν είναι κάτι με το οποίο μπορεί κανείς να παίξει…

Πάνω από 1,2 εκατ. σχολικά βιβλία σαπίζουν στις αποθήκες της 3Ε Εκτυπωτική Α.Ε. στη Λ. Κηφισού, μαζί με τους τόνους χαρτί που έχουν διατεθεί για την εκτύπωση τους. Η διαδικασία εκτύπωσης σκόνταψε στο γεγονός ότι οι 60 εργαζόμενοι της εκτυπωτικής μονάδας που είχε αναλάβει το έργο βρίσκονται εδώ και καιρό σε επίσχεση εργασίας, αφού, όπως λένε, είναι απλήρωτοι για τουλάχιστον έξι μήνες.
Η λύση που βρέθηκε ήταν να ολοκληρωθεί η εκτύπωση σε άλλες εκτυπωτικές μονάδες σε Αθήνα και Πάτρα, οι οποίες προέκυψαν έπειτα από διαγωνισμό. Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε η μεταφορά των βιβλίων, που βρίσκονται ημιτελή, στις νέες εκτυπωτικές μονάδες.
 Μαζί τους μεταφέρονται και τα λεγόμενα χρωμοφάν (δηλαδή τα αρνητικά) αλλά και περισσότερα από 400 ρολά χαρτί.
Η διαδικασία αναμένεται να τραβήξει εις μάκρος και ενώ ο ΟΕΔΒ βρίσκεται στο στάδιο της αντικατάστασης του από τον νεοσύστατο οργανισμό «Διοφάνης», με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό σε καθυστερήσεις.
Όλα δείχνουν πως η σχολική χρονιά χάθηκε μέσα στο γενικότερο κλίμα απωλειών στο οποίο έχει υποπέσει η χώρα. Αν μη τι άλλο κάποιοι θα έπρεπε να σκεφτούν τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις τους. Η εκπαίδευση των μαθητών δεν είναι κάτι με το οποίο μπορεί κανείς να παίξει…
http://www.prionokordela.gr/ellada/sapizoun-ta-mathitika-vivlia/