Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Έλληνες άλλη φορά η καραμπίνα στα χέρια! Για να μην πάτε και φυλακή…Και τον έκλεψαν και… συνελήφθη!

Ακριβά πλήρωσε την αβλεψία του ένας 61χρονος στη Ρόδο που έπεσε θύμα κλοπής από αγνώστους αλλά συνελήφθη ο… ίδιος, καθώς μεταξύ των κλοπιμαίων που του πήραν ήταν και ένα κυνηγετικό όπλο! Ο άτυχος αγρότης από κατήγορος βρέθηκε κατηγορούμενος για πλημμελή φύλαξη του όπλου του!
Η καραμπίνα βρισκόταν μέσα στην αποθήκη της αγροικίας του ιδιοκτήτη στο Ασκληπειό, που όμως την είχε αφήσει ανασφάλιστη. Έτσι, οι άγνωστοι δράστες που τρύπωσαν μέσα χωρίς να τους αντιληφθεί, την άρπαξαν μαζί με ένα γεωργικό μηχάνημα, ενώ άνοιξαν και το φορτηγό του από το οποίο πήραν διάφορα εργαλεία. 
Όταν ο αγρότης κατήγγειλε την κλοπή στον αστυνομικό σταθμό Γενναδίου, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα.

Θρύψαλα έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες την κλειδαριά ενός διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο μιας πολυκατοικίας στη Λάρισα και μπήκαν ανενόχλητοι μέσα. Έκαναν άνω- κάτω το σπίτι, ώσπου ανακάλυψαν τα κοσμήματα και χρυσαφικά της οικογένειας αξίας 20.000 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Δυο ημέρες έλειψε από το σπίτι της στο κέντρο της Χαλκίδας μια 82χρονη γυναίκα, αλλά όταν επέστρεψε το βρήκε λεηλατημένο! Άγνωστοι είχαν διαρρήξει την πόρτα και είχαν αρπάξει όλα τα χρυσαφικά της, αξίας 3.000 ευρώ.