Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Σε στάδια ή σε πλατείες οι μουσουλμάνοι, κατακλύζουν την χώρα μας. Στόχος η αποδόμηση του ελληνορθόδοξου πληθυσμού.

Τις ημέρες που έρχονται για μια ακόμη φορά η ελληνική κοινωνία θα αντιμετωπίσει το φαινόμενο της συνάθροισης μουσουλμάνων - λαθρομεταναστών στην πλειοψηφία τους - σε δημόσιους χώρους.
Αυτή την φορά, με φροντίδα της κυβέρνησης φαίνεται ο σχεδιασμός να είναι να συγκεντρωθούν σε κάποια στάδια, έτσι ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο της συγκέντρωσης τους σε πλατείες της Αττικής, όπως είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια.
Παρόλα αυτά, υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες μουσουλμάνων, οι οποίες με την συμπαράσταση της άκρας αριστεράς της χώρας μας θα προσπαθήσουν να καταλάβουν πλατείες του κέντρου των αθηνών και να τελέσουν τις θρησκευτικές "λειτουργίες" τους εκεί.
Ήδη υπάρχουν ομάδες Ελλήνων οι οποίες αντιδρούν και μάλιστα έχει καλεστεί συγκέντρωση στην πλατεία Αττικής, με σκοπό να την καταλάβουν πρώτοι οι Ελληνες, προλαβαίνοντας τους μουσουλμάνους.
Κανείς δεν έχει καταλάβει όμως το μέγεθος αλλά και την ουσία του προβλήματος. Οι"μουσουλμάνοι" στους οποίους εμείς αναφερόμαστε σαν να αποτελούν μία ομάδα, δεν αποτελούν καθόλου μία συμπαγή ομάδα. Και δεν χωρίζονται μεταξύ τους με βάση εθνικούς μόνο διαχωρισμούς.
 Ως εκ τούτου μία ομαδα θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ,μία ομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα υπάρξουν και άλλες ομάδες οι οποίες είτε θα προσπαθήσουν να βγουν σε πλατείες είτε ακόμη και θα βρουν άλλους χώρους. Είναι φυσικά αρκετά περίεργο το γεγονός ότι μερικές από τις πλέον ριζοσπαστικές θρησκευτικές ομάδες του Ισλάμ δημιουργούν στην χώρα μας συμμαχίες με τις "επαναστατικές οργανώσεις" της άκρας αριστεράς, αφού καθόλου δεν τους ενοχλούν οι τεράστιες ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους.
Από την άλλη οι πιο "μετριοπαθείς" ομάδες προσπαθούν να δημιουργήσουν σχέσεις με το επίσημο κράτος αλλά και ακόμη και να "δικτυωθούν" με τα κόμματα εξουσίας.

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι αρκετά πιο πολύπλοκη από το δίπολο Έλληνες - μουσουλμάνοι. Και αυτό λόγο των πολλαπλών διαφοροποιήσεων στις μάζες των μουσουλμάνων. Αυτό βέβαια σημαίνει κάποια ακόμη πράγματα. Ότι το "τζαμί" που θα χτιστεί θα είναι εξίσου "άχρηστο" καθώς θα αδυνατεί να συσπειρώσει γύρω του όλες τις μουσουλμανικές ομάδες, οι οποίες μάλιστα ενίοτε έχουν βαθιά έχθρα μεταξύ τους, ακόμη και πέρα από τις καθαρά θεολογικές διαφοροποιήσεις τους (σιίτες- σουνίτες και λοιπές ομάδες).

Είναι βέβαιο λοιπόν ότι το πρωί της Δευτέρας σίγουρα δεν θα πάνε όλα όπως σχεδιάζουν κάποιοι. Είναι βέβαιο ότι θα δούμε ένταση και μουσουλμάνους να προσεύχονται σε δημόσιους χώρους. Πολύ απλά γιατί το ζήτημα των μουσουλμάνων ασιατών στην χώρα μας δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο διαχείρισης. Είναι τέτοιος ο αριθμός τους, είναι τέτοια η "γεωγραφία" της μουσουλμανικής κοινότητας που δεν υπάρχουν περιθώρια λύσεων.

Ήδη - όπως προαναφέραμε- ομάδες κατοίκων της περιοχής, καλούν σε συγκέντρωση στις ... 4.30 το πρωί στην πλατεία Αττική, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ αντίστοιχη κινητοποίηση υπάρχει και για το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Η αλήθεια είναι απλή. Με τον τεράστιο αριθμό τους που συνεχώς αυξάνεται, οι μουσουλμάνοι δεν πρόκειται να σταματήσουν να απαιτούν όλο και περισσότερα. Και ταυτόχρονα να πλημμυρίζουν την χώρα μας. Όποιος φαντασιώνεται ότι μπορεί να τους "εντάξει" ή να τους "διαχειριστεί" δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο, παρά να πάει μία βόλτα στα προάστεια του Παρισίου.