Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ Κ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ
Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος. Ο ανθέλληνας, αυτός θα ήταν ο τίτλος σε κάθε αναφορά του συγκεκριμένου Μητροπολίτη. Σε όλες τις συνεντεύξεις του όπως και στην τελευταία δημόσια, ανέπτυξε θέματα που προσβάλουν πρόσωπα με ιστορικό σε αγώνες για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα.
Κατα καιρούς μας επιβεβαιώνει πληροφορίες ότι γαλουχίζεται από Ελληνικές στοές μασόνων και σύγχρονα κέντρα κυρίως Ευρωπαϊκά που στοχεύουν την ανάπτυξη και πρόοδο της Ελλάδος. Τα πυρά εναντίον του Μ. Άνθιμου και του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, μας διαφωτίζουν να επιλέξουμε ποιος νοιάζεται τελικά για αυτόν τον τόπο και ποιος όχι. Όποιος είναι πολέμιος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ασχολείται με καίρια εθνικά ζητήματα και κυρίως ενάντια σε οτιδήποτε προσβάλει την Ορθόδοξη παράδοση, ενοχλεί κατά ένα περίεργο τρόπο και τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο!
Συνεχώς εμφανίζεται στα ΜΜΕ, όπως βεβαίως είναι και αρεστός, για να έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους της Ορθοδοξίας που αγωνίζονται και ανησυχούν για το μέλλον αυτού του τόπου. Ενώ παράλληλα οι πραγματικοί εχθροί οργιάζουν. Βρίσκεται εμπόδιο σε ενέργειες που βοηθούν το Ελληνικό έθνος και αντικρούονται συνεχώς στα Σιωνιστικά τερτίπια της Παγκοσμιοποίησης.
Μάλλον σας έχουμε 'ανακαλύψει' εδώ και χρόνια Κ. Μητροπολίτη και ομολογούμε οτι διαπράττεται πολύ καλά τις οδηγίες των Μασονικών στοών και όχι μόνο. Σύμμαχοι σας πολλοί πολιτικοί διαφόρων κομμάτων αρκετά ΜΜΕ, τοπικοί άρχοντες κ.α.
Θα παρακολουθούμε τις δηλώσεις σας και απο την μεριά μας θα ενημερώνουμε το Ορθόδοξο πλήρωμα.