Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΡΩΣΙΑ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΠΑΠΑ


O Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος Α΄ Αντάξιος του προκατοχου του ! Άξιος !
Το Πατριαρχείο Μόσχας θεωρεί πως τα εμπόδια δεν έχουν επιλυθεί ακόμα, ώστε την παρούσα στιγμή να συναντηθεί ο Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος Α΄ με τον Πάπα Βενέδικτο 16ο.

O Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος Α΄ κρατεί γερά τις θέσεις μεταξύ Ορθοδοξίας και της παναίρεσεις του καθολικισμού, όπως γινόταν και με τον προκάτοχο μακαριστού Πατριάρχου Αλέξιου Β΄.
Σας προβληματίζει το γεγονός ότι ο Π. Βαρθολομαίος βρίσκεται σε συνεχείς νύξεις και κόντρα με Πατριαρχεία της Ορθοδόξου πίστεως τα οποία αντιτίθενται με την εξέλιξη της εκκλησίας και την νοοτροπία του οικουμενισμού για μια ένωση όλων των θρησκειών ισοπεδώνοντας κάθε οικουμενική σύνοδο του παρελθόντος;
Εμάς σίγουρα όχι, εφόσον υπάρχουν αυτή την στιγμή δυο στρατόπεδα σε όλη την ορθόδοξη υφήλιο.
Στο πρώτο και αιρετικό , έχουμε τον Π. Βαρθολομαίο με Πατριαρχεία αρκετά στον αριθμό και αυτοκέφαλες εκκλησίες Ορθόδοξες να αναγνωρίζουν σε κάθε συνάντηση σαν αρχηγό εκκλησιών τον σημερινό Πάπα. Η απογοήτευση αυτή μας φανερώνει τον βαθμό αποστασίας από την Ορθόδοξη πίστη, και τον βαθμό διάβρωσης τον πάντων από την παναίρεση του Οικουμενισμού.
Η συμμετοχή των παραπάνω σε παγκόσμια συμβούλια εκκλησιών τι αποσκοπεί; Προφανώς στην μόλυνση του Ορθόδοξου πληρώματος και στην προδοσία των Αγίων μας της Εκκλησιάς. Διότι όλοι οι Άγιοι ουσιαστικά έχυσαν το αίμα για να μείνει αμόλυντη η ψυχή του καθενός από εμάς, να μπορεί οποιοσδήποτε γεννιέται, να συναντήσει την αλήθεια και όχι παραποιημένα λόγια του Κύριου Ημών Ιησού Χριστού και τον Αποστόλων μας.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο και το ποιο γενναίο έχουμε μοναστήρια σκόρπια και κάποιες αυτοκέφαλες εκκλησιές να αρνούνται κάθε σχέση με την δυτική εκκλησία και όχι μόνο. Γενναία αντίδραση απέναντι στους οργανωμένους κύκλους του Π. Βαρθολομαίου, υποστηριζόμενο ουσιαστικά από τα όργανα της Παγκόσμιας Χούντας.
Αρκετοί είναι οι πιστοί μαζί με τα λιγοστά Πατριαρχεία όπου αφυπνιζόμενα παραμένουν σταθερά στα χαρακώματα που έσκαψαν πατέρες της εκκλησίας. Η αναγνώριση του Πάπα Βενεδικτου καταρρέει όλα τα βασικά θεμέλια της Ορθοδοξίας, με συνέχεια την προσβολή των μυστηρίων, της Αγίας Τριάδος και τις θυσίες των Αγίων! Η ένωση έχει γίνει σε ανεπίσημο και ύπουλο βαθμό, για την ποιο ομαλή κατάκτηση και του πληρώματος της Ορθόδοξου Εκκλησίας. Φοβούμενη αντιδράσεις, με ένα περιτύλιγμα δήθεν την μόλυνση του περιβάλλοντος η συνεύρεση των διαφόρων Θρησκειών αποκτά άλλο νόημα!
Ο λεγόμενος πράσινος Πατριάρχης αποσκοπεί στην συνεχιζόμενη προδοσία Α’ και Β’ οικουμενική Συνόδου, ένα έργο με παρελθόν και μέλλον.
Αφυπνιστείτε και διαβάστε την παράδοση της Εκκλησίας από τις αποφάσεις των 7 Οικουμενικών Συνόδων.