Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Η υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι ζήτησε από τις κυπριακές αρχές να κατασχέσουν τα όπλα, τα οποία σύμφωνα με δήλωση της, βρίσκονται σε κυπριακό πλοίο ανοικτά της Λεμεσού, ανακοίνωσε σήμερα ισραηλινός αξιωματούχος.
«Η υπουργός ζήτησε κατά την τηλεφωνική της συνομιλία με τον κύπριο ομόλογο της Μάρκο Κυπριανού την κατάσχεση των όπλων που βρίσκονται στο πλοίο», δήλωσε ο ισραηλινός αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε πολλές ισραηλινές εφημερίδες, το πλοίο μετέφερε φορτίο όπλων ιρανικής προέλευσης με προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας, που ελέγχεται από την ισλαμική παλαιστινιακή οργάνωση της Χαμάς. Οι κυπριακές αρχές ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι προέβησαν σε νηοψία του πλοίου.

Αυτή είναι κύριοι η Ισραηλινή προβοκάτσια, πάρτε ένα παράδειγμα πως δρουν εδώ και χρόνια οι Εβραίοι και η μυστική τους υπηρεσία mossad. Ένα δημοσίευμα στα ‘δικά’ τους πρακτορεία ειδήσεων και ένας υποτιθέμενος πανικός τα ‘όπλα’ της νέας τάξης πραγμάτων.
Μήπως δεν περιμένατε μετά το ενδιαφέρον του Κυπριακού λαού για την αιματοχυσία στην Γάζα και την ανθρωπιστική βοήθεια που πρόσφεραν στους Παλαιστινίους την αντίδραση των Εβραίων;
Tα προηγούμενα πλοιάρια που προσέγγισαν την Γάζα για βοήθεια των άμαχων, εξόργισαν τους Εβραίους σε ακραία σημεία, εμβολίζοντας ακόμα και αυτά. Το μισός τους γενικώς είναι άσβεστο, έτσι περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή με μια στοχευόμενη προβοκάτσια προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη για τις προηγούμενες ενέργειες της Κυπριακής κυβέρνησης, ενοχοποιώντας ένα νέο πλοίο, προφανώς μαντεύοντας ότι έχει όπλα.
Από όλα τα παραπάνω κεντρική ιδέα του θέματος είναι πως ενεργούν οι Εβραίοι και γενικά τα παρακλάδια αυτών, με τις μεθόδους τους να κυριαρχούν τον κόσμο. Η παραπάνω ενέργεια είναι Εβραϊκό προϊόν, αλλά προσέχτε, εφαρμόζετε μέσα και από τις ίδιες τις κυβερνήσεις χωρών, μαζικοποιώντας έτσι τον κόσμο.