Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Το «ΣΗΜΑΔΙ του ΘΗΡΙΟΥ»: Μια ψηφιακή φυλακή χτίζεται γύρω μας, λένε στις ΗΠΑ (video)


Ρεπορτάζ που προκαλούν τεράστιο προβληματισμό…
Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για τυραννική τεχνοκρατία που εφαρμόζεται αργά σε όλο τον κόσμο, καλώντας τους πολίτες να αντισταθούν!

Ωστόσο, η διεθνιστική τάξη πραγμάτων αγρυπνεί και ακόμα και την όποια.. επανάσταση» θα την χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους!

Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Όπως μεταδίδεται:

«Ο Aman Jabbi έχει εργαστεί στη Silicon Valley για 28 χρόνια. Το ιστορικό του περιλαμβάνει δουλειά πάνω σε εκτενείς τεχνολογίες, οι οποίες εμπλέκονται στο νέο ψηφιακό σύστημα φυλακών που σχεδιάστηκε από την big Tech.

Το 2020, μετακόμισε στην Μοντάνα και έγινε πληροφοριοδότης προειδοποιώντας το κοινό για την πραγματική απειλή που επρόκειτο να απελευθερωθεί σε όλους μας, γνωστό από πολλούς ως το σύστημα “Σημάδι του Θηρίου”.

Ο Αμμάν εξηγεί, το πώς η αποδοχή της ψηφιακής ταυτότητας είναι η βασική προϋπόθεση πίσω από από όλα αυτά. Επομένως από προεπιλογή, μια ψηφιακή ταυτότητα υπονοεί ότι βρίσκεστε πάντα σε μια ψηφιακή φυλακή.

Από την στιγμή που έχετε ψηφιακή ταυτότητα και βρίσκεστε σε φυλακή, είστε εξ ορισμού εγκληματίας. Οπότε δεν σας εμπιστευόμαστε. Όπως και το παλιό σύστημα, αυτό το νέο, είναι επίσης εθελοντικό και υποτίθεται θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι μια ψηφιακή φυλακή που εθελοντικά εγγραφήκατε».


 https://www.el.gr/nea-taxh/to-simadi-toy-thirioy-mia-psifiaki-fyl/