Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Θα ματώσει ολόκληρος ο πλανήτης! Οι Δυτικοί πολεμούν ως ΝΑΤΟ με όπλα και με χώρες του ΝΑΤΟ!

 


Στην Γερμανία οι Α/ΓΕΕΘΑ ΗΠΑ και Ουκρανίας για την επίδειξη των νέων «αμερικανικών» ταξιαρχιών

Μία ακόμα απόδειξη της αμερικανικής εμπλοκής στον πόλεμο της Ουκρανίας καταγράφηκε στη Γερμανία τη Δευτέρα όπου αποκαλύφθηκε το μακροχρόνιο πρόγραμμα εκπαίδευσης του ουκρανικού στρατού από τη CIA στην δημιουργία νέου τύπου “αμερικανικές ταξιαρχίες” όπως σας είχαμε αναφέρει σχετικά εδώ.


Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ Στρατηγός Mark Milley επισκέφθηκε μια στρατιωτική βάση στη Γερμανία όπου πραγματοποιείται εκτεταμένη εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτικών από Αμερικανούς ενώ παράλληλα συναντήθηκε με τον αρχηγό του ουκρανικού στρατού Βαλέρι Ζαλούζνι όπου συζητήθηκε το πρόγραμμα δημιουργίας του νέου “Νατοϊκού ουκρανικού στρατού”.


Περίπου 600 Ουκρανοί στρατιώτες εκπαιδεύονται από αμερικανούς συμβούλους σε διάφορα όπλα, τεθωρακισμένα οχήματα, τεθωρακισμένα και τεχνικές μάχης σε μία άσκηση πέντε εβδομάδων στη μεγάλη Grafenwoehr.


Σύμφωνα με το Associated Press τέθηκαν αυστηροί περιορισμοί στην αναφορά που αποσκοπούσαν στη διασφάλιση της ταυτότητας του παριστάμενου προσωπικού.

«Στους δημοσιογράφους επετράπη να ακολουθήσουν τον Milley και να παρακολουθήσουν τις επαφές του με στρατεύματα και διοικητές της Ουκρανίας και των ΗΠΑ, αλλά δεν τους επετράπη να αναφέρουν συγκεκριμένες συνομιλίες με τις ουκρανικές δυνάμεις», ανέφερε το δημοσίευμα.



Το δημοσίευμα σημειώνει ότι «οι περιορισμοί αντικατοπτρίζουν τις συνεχιζόμενες ανησυχίες των ΗΠΑ σχετικά με την κλιμάκωση της ρωσικής οργής για τη συμμετοχή της Δύσης στον πόλεμο ή την πυροδότηση μιας ευρύτερης σύγκρουσης».


Το μυστικό πρόγραμμα της CIA


Ακόμη και πριν από την επίθεση της Ρωσίας στις 24 Φεβρουαρίου 2022 στην Ουκρανία, περιορισμένος αριθμός ουκρανικών στρατευμάτων είχε λάβει στρατιωτικές οδηγίες από εκπαιδευτές των ΗΠΑ και των συμμάχων στη βάση Grafenwoehr.

Υπάρχουν επίσης αναφορές για ένα μακροχρόνιο μυστικό πρόγραμμα της CIA που χρονολογείται χρόνια πριν από την παρούσα σύγκρουση.


Το πρόγραμμα επιβλέπεται από την 7η Διοίκηση Εκπαίδευσης Στρατού, για την οποία το AP αναφέρει περαιτέρω:



Περιλαμβάνει ασκήσεις και τεχνικές πολέμου που θα αρχίσουν από μικρότερες μονάδες και σταδιακά θα επεκταθεί σε μεγαλύτερες, όπως τάγμα ή ακόμα και σύνταγμα.


Από τον Δεκέμβριο, ο αμερικανικός στρατός στην Ευρώπη είχε εκπαιδεύσει περίπου 3.000 Ουκρανούς στρατιώτες.


Δόγμα ΝΑΤΟ με όπλα ΝΑΤΟ σας είχαμε αποκαλύψει εδώ στο pronews.gr. Οι Βρετανοί αρχικά θεώρησαν ότι οι μάχες θα κριθούν μόνο σε κατοικημένες περιοχές και έτσι περιορίστηκαν να εκπαιδεύσουν τους Ουκρανούς μόνο σε αυτό το είδος αγώνα και παρείχαν μόνο ατομικό εξοπλισμό και ελαφρύ οπλισμό, κάτι που όμως οδήγησε με την επιστροφή τους στην λιποταξία.

Τα αποτελέσματα, κράνη, στολές και όπλα να πωλούνται όσο -όσο και σε όποιον πλήρωνε. Πλέον ο στόχος είναι να δημιουργηθούν κανονικές μονάδες που θα επιχειρήσουν κανονικά στο πεδίο της μάχης σε επιχειρήσεις μηχανοκίνητου αγώνα μόλις παγώσει το έδαφος.


Οι Ουκρανοί διεξάγουν έναν καταστροφικό αγώνα φθοράς που κύριο λόγο έχει την καταστροφή του κυρίου υλικού των ρωσικών δυνάμεων εκμεταλλευόμενοι τις οργανωμένες – οχυρωμένες θέσεις στο έδαφος ώστε να τους αποκόψει από τις δυνατότητες περαιτέρω προώθησης ενώ την ίδια στιγμή επιτρέπει στον ουκρανικό στρατό να προλαβαίνει να εκπαιδεύει νέες δυνάμεις και να ενσωματώνει νέα υλικά.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον θα δημιουργηθούν σε πρώτη φάση 4-5 μηχανοκίνητες ταξιαρχίες νατοϊκού – “αμερικανικού” τύπου με μ/κ τάγματα με ΤΟΜΑ M-2 Bradley (τα αρχικά 50 αναμένεται να αγγίξουν τα 400), επιλαρχίες αρμάτων Leopard-2/Challenger-2 και α/κ πυροβόλα/HIMARS με ήδη 20.000 Ουκρανούς να έχουν μεταβεί σε διάφορα αμερικανικά στρατόπεδα για να εκπαιδευτούν ταχέως ενώ η χρήση των ειδικών όπλων θα γίνει από μισθοφόρους για να μπορέσει να εκτελεστεί η σχεδιαζόμενη αντεπίθεση.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/stin-germania-oi-geetha-ipa-kai-oukranias-gia-tin-epideiksi-ton-neon-amerikanikon-taksiarxion/