Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ισραηλινοί εξτρεμιστές επιτέθηκαν στο Αρμενικό Πατριαρχείο στην Ιερουσαλήμ και κατά μαγαζιών Αρμενίων στην Ιερουσαλήμ! ΒΙΝΤΕΟ



Ισραηλινοί εξτρεμιστές μόλις επιτέθηκαν στο Αρμενικό Πατριαρχείο στην Αρμενική Συνοικία της Ιερουσαλήμ σε μια προσπάθεια να κατεβάσουν τις σημαίες της Αρμενίας.

Ένας Αρμένιος συνελήφθη ενώ προστάτευε το Πατριαρχείο. H κόντρα έχει κετός των άλλων να κάνει και με την βοήθεια συμμαχία που προσφέρει το Ισράηλ κατά της γενοκτονημένης Αρμενίας στην αντιπεράθεσή της με το Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Κραμπάχ-Αρτσάκχ. Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Σίσι πήγε στην Αρμενία σήμερα αντιπαραβάλλοντας τη στάση του σε αυτή του Τελ Αβίβ. Tην ίδια στιγμή το Αρτσάκχ έχει γίνει 2η Γάζα τελεί σε αποκλεισμό.. όποιοι διαφωνούν με το Ισραήλ και δεν καταθέτουν την ταυτότητά τους γίνονται ξέσκεπες φυλακές…

Ο παράνομος αποκλεισμός που οργάνωσε το καθεστώς του Αζερμπαϊτζάν είναι ακόμα ενεργός 10 ημέρες μετά το ψήφισμα που το καταδικάζει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Διακοπή φυσικού αερίου και ρεύματος. 120.000 Αρμένιοι σε κίνδυνο. Το Αρτσάκχ είναι μια υπαίθρια φυλακή: 120.000 Αρμένιοι πολιορκούνται από το Αζερμπαϊτζάν, που θέλει να τους εξολοθρεύσει μέσα από την πείνα, το κρύο…στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Χθες oι ίδιοι παρακρατικοί ισραηλινοί κύκλοι επιτέθηκαν κατά μαγαζιών Αρμενίων στην Ιερουσαλήμ! Επιτέθηκαν στο αρμένικο ρεστοράν Taboon Wine Bar. Πατριαρχείο και μαγαζιά σκηνές που θυμίζουν το πογκρόμ των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη από τους συμμάχους των Ισραηλινών στο αρμένικο ζήτημα τους Τούρκους!! Το Ισραήλ συμμάχησε με τους γενοκτόνους των Αρμενίων στο θέμα του Αρτσάκχ!!!

O απώτερος στόχος του Ισραήλ είναι ν΄αλλάξει το στάτους των Ιεροσολύμων να κάνει ιδιοκατοίκηση σε κάτι που δεν του ανήκει σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ αφού αναγνωρίζεται ως η Αγία πόλη των 3 μονοθεισμών και διέπεται από διεθνές στάτους. Γι αυτό απαλλοτριώνει διαρκώς εκτάσεις και κτίρια κι από το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο. Επιχειρεί να κατακτήσει την πόλη με συνεχή εποικισμό κι απαλλοτριώσεις αλλά και με διωγμούς από παρακρατικούς.Το Ισραήλ καταπάτησε τις σχετικές αποφάσεις και τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας ΟΗΕ και όρισε παράνομα μονομερώς την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του..Έχουν σχέδια εβραϊκού μεσσιανισμού..

dimpenews.com