Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Το Ελληνικό Κράτος παρακολουθεί ως θεατής την δραστηριότητα...

apokefalismoi
Η αποκαλούμενη “πολιτισμένη ανθρωπότητα” πως ανέχεται τα κομμένα κεφάλια χριστιανών, από φανατικούς ισλαμιστές; – Το ισλαμικό επεκτατισμό προάγουν και οι “προοδευτικοί” αναθεωρητές της Ελληνικής ιστορίας – Γενική σιωπή και αμνησία από τους διακόνους της ενημέρωσης
 Ο σύγχρονος κίνδυνος της ανθρωπότητας είναι ο ισλαμικός επεκτατισμός.
Η αιματοχυσία στη Συρία, στο Ιράκ και το Χαλιφάτο δεν θα υπήρχε, χωρίς τον επεκτατισμό αυτόν. Ανεξαρτήτως εάν είναι αυτόχθων ή κατευθυνόμενος.
Οι μουσουλμάνοι της Θράκης, υπό την καθοδήγηση της Τουρκίας και του Προξενείου της Κομοτηνής, έχουν αναπτύξει στενότατη σχέση με την Τουρκία, η οποία αναλαμβάνει τις δαπάνες των σπουδών των νέων της Θράκης, υπό την προϋπόθεση ότι μετά το πέρας αυτών θα εγκατασταθούν στη γενέτειρά τους.
Το Ελληνικό Κράτος παρακολουθεί ως θεατής την δραστηριότητα του άνω Προξενείου και όχι μόνο δεν αντιδρά καταλλήλως, αλλά και δυσκολεύει πολλές φορές την προσπάθεια Ελλήνων πατριωτών, όπως ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, για την προσέγγιση των Ελλήνων της Θράκης, μετά των Πομάκων και των Αθίγγανων, τους οποίους οι τούρκοι αντιποιούνται.
Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης να προσθέσει και τα ονόματα παλαιών τουρκικών ονομασιών σε ορισμένους ιστορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση των σκεπτόμενων Ελλήνων και ιδιαιτέρως εκείνων, που ελκύουν την καταγωγή τους από τη Μακεδονία.
Δικαίως δε η κίνηση αυτή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης προεκάλεσε την αντίδραση του Μητροπολίτου κ.κ. Άνθιμου, φύλακος και προστάτου των ιστορικών παραδόσεων της φυλής.
Ανεξαρτήτως του αν επιτρέπεται η διπλή ονομασία οδών μίας πόλεως, κατά το δίκαιον της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, αλλά και το εγχώριο, τέτοιες πρωτοβουλίες τελικώς ικανοποιούν τα σχέδια της Τουρκίας.
Τον Ισλαμικό επεκτατισμό προάγουν στην ουσία και οι αναθεωρητές της ελληνικής ιστορίας, οι οποίοι περίπου προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι Έλληνες με τους μουσουλμάνους συμβιούσαν αρμονικώς επί αιώνες και ότι τις σχέσεις τους διετάραξαν τα συμφέροντα της εποχής!
Με τις θεωρίες τους υποβαθμίζουν το κύρος πολλών ηρώων της επαναστάσεως και αμφισβητούν την συμβολή του κλήρου στην διατήρηση της γλώσσας και την απελευθέρωση της φυλής.
Παραλλήλως προσπαθούν να διαψεύσουν την αυτοθυσία των ηρωίδων του Ζαλόγγου, παραβλέπουν την θυσία των Μεσολογγιτών και τις ιστορικές συνέπειες της εξόδου αυτών, καθώς και την αυτοθυσία του ολοκαυτώματος του Αρκαδίου, τις σφαγές των Ελλήνων στην Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Χίο και άλλες νήσους και προσπαθούν να μετριάσουν τις αντίστοιχες πολεμικές ενέργειες των πολιορκητών της Τριπόλεως.
Η Πολιτεία, αντί να αντιδρά εις αυτού του είδους τις επεμβάσεις στην ιστορία του έθνους, τιμά με παράσημα και προωθεί σε διάφορα συμβούλια εκθεμελιωτές της ιστορίας.
Στην γενική σιωπή και αμνησία των διακόνων της ενημερώσεως, οι οποίοι σπανίως και όλως προχείρως υπενθυμίζουν στους σύγχρονους Έλληνες τις σφαγές των προγόνων τους από τους Τούρκους και τους Βούλγαρους, αντέδρασαν με εθνική ευαισθησία 38 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Έχοντες οι ίδιοι γνώση της γενοκτονίας των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Θρακών και των Ασσυρίων, από περιγραφές των προγόνων τους, που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του δράματος της γενοκτονίας, ζητούν από τον πρωθυπουργό με επιστολή τους να εξομοιωθεί η γενοκτονία των Χριστιανών της Ανατολής (Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων, Ασσυρίων, Θρακών κ.α.) με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, στο κατατεθέν νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού, ώστε να αντιμετωπίζεται ως αδίκημα η άρνηση της γενοκτονίας των Χριστιανών, όπως αντιμετωπίζεται στο Νομοσχέδιο, πολύ ορθά, και το ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Η αποκαλούμενη «πολιτισμένη ανθρωπότητα» πώς ανέχεται να εκτίθενται κομμένα κεφάλια Χριστιανών από φανατικούς Ισλαμιστές;
Τα ισχυρά κράτη πολλές φορές μας απέδειξαν ότι θέτουν τα συμφέροντά τους υπεράνω της ζωής λαών και φυλών, προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους οποίους οι πραγματικοί ιθύνοντες υποχρεώνουν τους ηγέτες τους να ακολουθούν.
Οι αναρίθμητες οργανώσεις της Γης, πώς αποδέχονται τις άνω σφαγές και δεν αναπτύσσουν ουσιαστικές αντιδράσεις;
Η υποκρισία, το ψεύδος και το συμφέρον κατευθύνουν τον πλούτο.
Το διεθνές δίκαιο διδάσκεται αλλά δεν επιβάλλεται.
Και οι θεωρητικοί των οικονομικών επιστημών χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για την εξυπηρέτηση των ισχυρών και όχι των λαών.
Ορισμένα κράτη, όπως η Γερμανία, που έχουν ήδη αντιληφθεί τις ιδιαιτερότητες των Μουσουλμάνων και την αδυναμία αυτών να συγχωνευθούν με τους άλλους Ευρωπαίους, προσπαθούν να περιορίσουν τα τουρκικά γκέτο. Αλλά είναι πλέον αργά.
Οι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί ότι οι Ισλαμιστές, όπου υπάρχουν οργανωμένοι, αποτελούν μία άκρως επικίνδυνη πυριτιδαποθήκη.

Β. Α. Κόκκινος
elthraki.gr