Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Κήρυξαν πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας! Όψιμοι πολιτικοί διώκτες της Εκκλησίας σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις!

«Ο διάολος σήμερα έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κομμουνισμό, για τους πιστούς χριστιανούς τον οικουμενισμό και για τους πλουσίους τη μασωνία»!
Οι μεν (ΝΔ) επιδιώκουν διακαώς να καταργήσουν την αργία της Κυριακής, οι δε (ΣΥΡΙΖΑ) προτείνουν μεταξύ άλλων, στη συντονισμένη αλλά απεγνωσμένη προσπάθεια αποδόμησης της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα, την κατάργηση της μισθοδοσίας των κληρικών και την ανάληψη της μισθοδοσίας από ειδικό φόρο πιστών (!!!).

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τη νύχτα των Ιμίων, ο Σημίτης παρέπεμψε τον αρχηγό της ΕΥΠ στον …Μαντέλη!

(Φωτό: Η τουρκάλα γυναίκα του Χριστοφοράκου, χορηγού του Μαντέλη.)Αυτός ο άνθρωπος που έχει το θράσος να αρθρογραφεί για την κρίση που ο ίδιος δημιούργησε, για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας που ο ίδιος επέτρεψε, για το σύστημα σήψης, διαφθοράς, εθνικής κατάπτωσης που ο ίδιος οραματίστηκε, φαίνεται ότι δεν έχει καν το ελαφρυντικό του “σφάλματος”.
Το ότι ο αρχιερέας της μειοδοσίας άφησε στο περιθώριο τον αρχηγό της ΕΥΠ τις κρίσιμες ώρες διαχείρισης της κρίσης, είναι πλέον ευρέως γνωστό. Τον είχε στο σαλονάκι, στον προθάλαμο της βουλής, όπου γινόταν η κρίσιμη σύσκεψη, απαξιώνοντας να το δεχθεί! Αυτό όμως που πέρασε στα ψιλά ενώ είναι εξέχουσας σημασίας είναι άλλο…

Ισχυρή Ελλάδα στο Καστελόριζο: ούτε νερό ούτε γιατροί ούτε καύσιμα

SOS εκπέμπουν οι 250 μόνιμοι κάτοικοι του Καστελόριζου, που εδώ και χρόνια δηλώνουν «ξεχασμένοι από Θεό και ανθρώπους». Η υποστελέχωση των υπηρεσιών του δήμου είναι το μικρότερο πρόβλημα για την ακριτική περιοχή, που αντιμετωπίζει καθημερινά την έλλειψη γιατρών, την αδυναμία μεταφοράς καυσίμων, την έλλειψη πόσιμου νερού.
Για την κάλυψη των αναγκών του Καστελόριζου σε νερό χρησιμοποιείται εδώ και δύο χρόνια μία μονάδα αφαλάτωσης του θαλασσινού νερού, η οποία όμως είναι δαπανηρή, αφού για τα ανταλλακτικά της δόθηκαν σε αυτό το διάστημα πάνω από 60.000 ευρώ,

Ρωσία: "Μην τολμήσετε να κάνετε στρατιωτική επέμβαση στη Συρία"

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ
Τη στιγμή που τα σύννεφα πολέμου πυκνώνουν πάνω από τη Συρία, με αφορμή το αεροπορικό χτύπημα από την Ισραηλινή Αεροπορία σε στόχο κοντά στη Δαμασκό, η Ρωσία στέλνει σαφές μήνυμα σε Τέλ Αβίβ και Ουάσιγκτον, «μην τολμήσετε στρατιωτική επέμβαση».
Είναι προφανές πώς μία επίθεση σε βάρος της Συρίας από το Ισραήλ δεν έχει τη συγκατάθεση της Μόσχας και γι΄αυτό το Κρεμλίνο εξαπέλυσε «προειδοποιητικές βολές» προς πάσα κατεύθυνση. «Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν,

Αμβρόσιος: ''Ο Ντερτιλής ήταν ήρωας, σαν τον Κολοκοτρώνη''

''Δόξα και τιμή στον Νίκο Ντερτιλή'' και ''Αλήτες, προδότες, πολιτικοί''Με τον Κολοκοτρώνη και τον Σωκράτη συνέκρινε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος τον Νίκο Ντερτιλή, κατά την ομιλία του στην κηδεία του "σκληρού της Χούντας". Πυροβολισμοί κατά τον ενταφιασμό της σορού.
Νέες δηλώσεις του Μητροπολίτη Αιγίου Αμβρόσιου ο οποίος παρέστη στην κηδεία του χουντικού Νίκου Ντερτιλή που είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.
Ο ιεράρχης χαρακτήρισε τον Ντερτιλή ''ήρωα'' και τον συνέκρινε με τον Σωκράτη και τον Κολοκοτρώνη ενώ, έχοντας δίπλα του πολλούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Συνέχισε την ομιλία του συμπληρώνοντας:

Αποκαλύφθηκε το παγκόσμιο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ. Αγανάκτησε από την ανικανότητα των μισθοφόρων που έστελνε!

Όσα δεν μπόρεσαν 28 εθνικότητες μισθοφόρων εναντίον του Ασαντ, θα το πράξει η Ισραηλινή αεροπορία.
Δαμασκός, Συρία
Επίθεση από ισραηλινά αεροσκάφη κατά κέντρου έρευνας έξω από τη Δαμασκό καταγγέλλει η Συρία, αναφορά που, στο βαθμό που επιβεβαιώνεται και από άλλες πηγές, ανατρέπει δραματικά το σκηνικό του εμφυλίου στη χώρα, καθώς ως τώρα το Ισραήλ περιοριζόταν απλώς να παρατηρεί όσα συνέβαιναν εδώ και δύο χρόνια στα σύνορά του.
Σε επίσημη ανακοίνωση από το στρατό αναφέρεται ότι ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο στη Τζαμράγια,

Και άλλη αλυτρωτική ΜΚΟ για τους…«Τούρκους της Δυτικής Θράκης»!

 Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν στην Τουρκία ΜΚΟ και σωματεία «Δυτικοθρακιωτών Τούρκων», που πληρώνονται αδρά από την τουρκική κυβέρνηση και προπαγανδίζουν ανοιχτά την ιδέα της θρακικής αυτονομίας…
Πέραν των διαφόρων τουρκοσυλλόγων και σωματείων που δραστηριοποιούνται μέσα σε ελληνικό έδαφος (κάποιοι από τους οποίους βεβαίως είναι και παράνομοι, όπως π.χ. η λεγόμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» και η αυτοφερόμενη ως «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής»),

Ισλαμιστές χάκερ έριξαν την σελίδα της Μητροπόλεως Πειραιώς.

  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν             Μέ μεγάλη ὀδύνη ἀλλά καί μέ πολύ θάρρος αἰσθανόμεθα τήν ὑποχρέωση νά ἐνημερώσωμε τά μέλη καί τούς φίλους τῆς ἰστοσελίδος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Πειραιῶς imp.gr ὅτι χθές 29 Ἰανουαρίου τό μεσημέρι ἐπετέθησαν στήν ἰστοσελίδα τῆς Μητροπόλεως μουσουλμάνοι πειραταί τοῦ διαδυκτίου (hackers) ἀπό τό Ἀφρικανικό Τσάντ μέ ἀποτέλεσμα νά τήν ἀπενεργοποιήσουν διά διάστημα πέντε ὡρῶν μέχρις ὅτου κατορθώσαμε νά ἐπανέλθη εἰς λειτουργίαν. Κατά τήν διάρκεια τῆς ἐπιθέσεως καί καταλήψεως τῆς ἰστοσελίδος προέβαλον οἱ ἀγαπητοί ὀπαδοί τῆς ψευδοῦς θρησκείας τοῦ Ἰσλάμ πού διασπείρει τό μῖσος, τήν ἐμπάθεια καί τήν ἐχθρότητα μεταξύ τῶν ἀνθρώπων τήν εἰκόνα πού ἀκολουθεῖ.

Το Γιουσουφάκι και ο Σουλτάνος !!!

 Και το "καραγκιοζιλίκι" έχει όρια κύριε Εθνικέ Σωτήρα.Πήγες στην Τουρκία για να ζητήσεις "συγνώμη" απο τούς Έλληνες !!! Διαβάζω τις τελευταίες ημέρες στον έντυπο αλλά και στον ηλεκτρονικό τύπο άρθρα και αναφορές περί της τελευταίας “δραστηριότητος” του ΓΑΠ και δεν πιστεύω στα μάτια μου, από αυτά τα οποία διαβάζω.
Επισκέφτηκε ο ΓΑΠ την Τουρκία προχθές και έδωσε “παράσταση” στο GLOBAL RELATIONS FORUM στην Τουρκία, το βράδυ της 25ης-01-2013,
συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να “προετοιμάσουν” μαζί, την συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, η οποία θα γίνει στην Τουρκία αυτή τη φορά, αφού η πρώτη συνεδρίαση είχε πραγματοποιηθεί τον Μάϊο του 2010, στην Αθήνα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ιδίου του ΓΑΠ.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Θαύμα του Αγ. Ραφαήλ έκανε καλά 4χρονο αγοράκι!

Μια γυναίκα περιγράφει θαύμα που βίωσε με το εγγονάκι της που είχε λευχαιμία.
Διαβάσετε την περιγραφή:
"Ο εγγονός μου Αναστάσης, 4,5 ετών, πριν 6 μήνες, ξαφνικά διαγνώσθηκε ότι πάσχει από λευχαιμία τύπου Β. Εισήχθη στο Ογκολογικό Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» και το γεγονός αυτό συντάραξε όλη την οικογένεια και μας αποδιοργάνωσε ψυχικά και σωματικά.
Εγώ, η γιαγιά του παιδιού βρίσκομαι τα τελευταία χρόνια σε αναπηρική καρέκλα λόγω πολυομυελίτιδος.
Από περίεργες κι’ ανεξήγητες συγκυρίες έφτασα για ολιγοήμερες διακοπές στο Μαραθώνα. Σχεδίαζα να ταξιδέψω στη Μυτιλήνη, να προσκυνήσω και να προσευχηθώ στον Άγιο Ραφαήλ.

400 ιερείς προσλαμβάνει εσπευσμένα το ρωσικό ΥΠ.ΑΜ, πάνε σε Συρία και Αν. Μεσόγειο.

Ήδη, όπως μεταδίδει το RIA Novosti, οχτώ στρατιωτικοί ιερείς αποφασίστηκε να σταλούν στον Στόλο της Βαλτικής στη Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια, ως μέρος του προγράμματος για την αποκατάσταση του θεσμού των στρατιωτικών ιερέων στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας που ίσχυε από τον 18ο αιώνα μέχρι τα πρώτα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης.
Αποστολή τους είναι να ενισχύσουν το ηθικό και την πειθαρχία στις τάξεις του στρατεύματος.
Οι δύο από τους οχτώ στρατιωτικούς ιερείς, έχουν ήδη σταλεί και υπηρετούν στην ταξιαρχία αεράμυνας του Στόλου της Βαλτικής και σε ένα τμήμα πεζικού του Στόλου (πεζοναύτες) και οι υπόλοιποι έξι σε άλλες μονάδες και το Ναυτικό Ινστιτούτο Βαλτικής, όλα με έδρα τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Λαθραίοι αποτελούν ‘βόμβα’ για την υγεία μας, σουλατσάρουν ανενόχλητοι σε δημόσιους χώρους. Ξάνθη: H φυματίωση στο κέντρο λαθρομεταναστών εφιάλτης των κατοίκων.

Αλλοδαποί με φυματίωση είχαν καταλάβει διατηρητέο στη Θεσσαλονίκη.
«Καταφύγιο» σε πενταώροφο διατηρητέο κτήριο,στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είχαν βρει το τελευταίο διάστημα 11 Βούλγαροι Ρομά, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά που, όπως διαπιστώθηκε έπειτα από ιατρικές εξετάσεις, πάσχουν από καλπάζουσα φυματίωση.
Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Τι άλλο περιμένουν και δεν τους βάζουν φυλακή…Kαταπέλτης ο Σφακιανάκης: «Η αντιγραφή του CD οδηγεί σε τέλεση εγκληματικής πράξης»

Στην κατάθεσή του, ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υποστήριξε ότι, με βάση την εμπειρία του σε θέματα τεχνολογίας, «η αντιγραφή του CD της λίστας Λαγκάρντ οδηγεί σε τέλεση εγκληματικής πράξης». Στην ίδια κατάθεση υποστήριξε ότι «το CD αντιγράφηκε σε USB προκειμένου να χαθούν τα ίχνη…», «καρφώνοντας» τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Πρόσθεσε δε ότι ο συνδυασμός «αντιγραφής» και «εξαφάνισης» του αρχικού υλικού είναι εξαιρετικά «ύποπτος».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός υποστήριζε ότι αντέγραψε το CD σε στικ «για λόγους ασφαλείας».

Η προίκα των Ιμίων...

To’74 πήραμε πιο πολλά εδάφη απ’ ό,τι σχεδιάζαμε!
Όλα αυτά συντελούνται από την έλλειψη αυτοπεποίθησης της ελληνικής πλευράς.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ '96 > Η ΕΥΠ είχε ενεργοποιήσει εκατοντάδες πράκτορές της μέσα στα βάθη της Τουρκικής ενδοχώρας > "Στρατηγικές γέφυρες, κέντρα διοίκησης, υποδομές, τηλεπικοινωνίες... ήταν έτοιμοι να καταστραφούν, προκαλώντας πραγματικό χάος στην Τουρκία..."

Ο στρατηγός Νίκος Γρυλλάκης είχε οργανώσει σε τέτοιο σημείο τις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, ώστε να θεωρούντο από τις κορυφαίες στην Ευρώπη.
Το ρητό εκείνο που λέει «είναι πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και άλλα που λέγονται και δεν γίνονται» θα έπρεπε φυσιολογικά να ενσωματωθεί με την δράση των μυστικών υπηρεσιών, αφού σε αυτούς τους χώρους βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή του.
Οι άνθρωποι που «εργάζονται» σε αυτές τις υπηρεσίες είναι και παραμένουν άγνωστοι, όπως άγνωστες μένουν και οι επιχειρήσεις στις οποίες παίρνουν μέρος. Μία τέτοια ιστορία, η οποία έχει γραφτεί αλλά κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια εκτός από τους πρωταγωνιστές της, θα παραθέσουμε σήμερα.

Μαζικές παραβιάσεις του ΕΕΧ από τουρκικά μαχητικά.

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΖΑΜΙ
Την ώρα που ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν συναντάται με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ζητώντας του σε πνεύμα «μεγαλοθυμίας»
ότι εάν το ελληνικό κράτος έχει πρόβλημα να χρηματοδοτήσει την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα τότε η Άγκυρα θα το πράξει με μεγάλη χαρά, την ίδια ώρα τουρκικά παραβιάζουν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο (ΕΕΧ) –έτσι όπως τον θεωρούμε εμείς καθώς οι Τούρκοι ουδέποτε σεβάστηκαν τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα- πάνω από το Αιγαίο.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Δεκανίκι η Ορθοδοξία στα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ;

Εκκλησία και Αριστερά
Ευελπιστούν σε θαύμα η κινούνται με ιδιοτελή αμιγώς μανδύα; Πιστεύουν στην αλλαγή των πεποιθήσεων αναρχο-αριστερών, που ακολουθούν φιλοσοφίες του μεσαιωνικού διαφωτισμού η ασυναίσθητα εξυπηρετούν συγκεκριμένα σχέδια των οίκων ανομίας και των στοών; Νομίζουν ότι παγκοσμίως θα πρωτοτυπήσουν η επιθυμούν να διασφαλίσουν την απειλούμενη κοσμική αμιγώς εξουσία τους; Ο λόγος αφορά τους κουλτουριάρηδες «μεταπατερικούς»

Ο ακήρυχτος πόλεμος επιρροής της “ΜΙΤ” στην Δυτική Θράκη.

Θρακιώτες αφουγκραστείτε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας - Η στρατηγική αξία της Δυτικής Θράκης, το Προξενείο Κομοτηνής και η στρατολόγηση πρακτόρων από την “ΜΙΤ” πρέπει επιτέλους να σας προβληματίσουν
Η πρόσφατη έγγραφη καταγγελία του Ιμάμη Καρά Χαλήλ Μπιλάλ (έμμισθου του Ελληνικού Κράτους, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντα του στο χωριό Σώστη του Νομού Ροδόπης) περί απειλών και εκφοβισμού από κύκλους του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής καταδεικνύει για πολλοστή φορά την απροκάλυπτα παραβατική δράση της Τουρκίας στις υποθέσεις της Μουσουλμανικής μειονότητας Δυτικής Θράκης.
Πρόκειται ίσως για το πλέον τρανό παράδειγμα/απόδειξη περί Κοσοβοποίησης της περιοχής με την εγκληματική ανοχή της Αθήνας όπου το Υπουργείο Εξωτερικών κάνει τα γνωστά διαβήματα διαμαρτυρίας και εν συνεχεία τιμά με την παρουσία του τα 89 γενέθλια της Τουρκικής «Δημοκρατίας» στο Ζάππειο Μέγαρο…
Ιστορική Αναδρομή

<ΒΙΝΤΕΟ>Τσίπρας: «Ακόμη και με τον διάβολο». Σαμαράς, Διαμαντοπούλου, Μπακογιάννη, Βελόπουλος ...τα ίδια !!!

Δύο φορές μέσα σε 15 δευτερόλεπτα αναφέρει ο Τσίπρας το ότι θα πάει «ακόμα και με τον διάβολο»
Δύο φορές για να το καταλάβουμε καλά, και να το ακούσουν αυτοί που πρέπει να το ακούσουν!
Τσίπρας, Σαμαράς, Διαμαντοπούλου, Μπακογιάννη, Βελόπουλος περί διαβόλου και διαμονίων!!



Μάθημα Θρησκευτικών: πολλή θρησκεία και καθόλου Χριστός.

Είναι γνωστό πως τρία σχολικά μαθήματα αποτελούν «σκόλοπα τη σαρκί» των ποικιλώνυμων εθνομάχων και νεοφανών Γραικύλων: η Ιστορία, η Γλώσσα και τα Θρησκευτικά.
Στην Ιστορία τις είδαμε τις «προκοπές» τους μέσω του ρεπούσειου άγους. Δημήτρης Νατσιός Δάσκαλος Κιλκίς
Η πολύπαθη «Γλώσσα», διά των νυν βιβλίων-περιοδικών ποικίλης ύλης, συνεχίζει να ταλαιπωρεί δασκάλους και να δηλητηριάζει μαθητές• για το δε μάθημα των Θρησκευτικών, θέτουν απροκάλυπτα το (ψευτο)δίλημμα: ή καταργείται ή μετατρέπεται σε «θρησκειολογικό χυλό».

Θέλουν να μας κάνουν Αίγυπτο! Χαίρονται η εχθροί μας για την ταφόπλακα στην δημοκρατία και την γέννηση ενός εμφυλίου!

Ηuffingtonpost.com.: "Πόσο καιρό θα αντέξει ακόμα η Ελλάδα πριν κάψουν το Κοινοβούλιο;
Στα πρόθυρα μείζονος εθνικής αναταραχής που θα καταλήξει σε εμφύλιο πόλεμο και πιθανόν μια κυβέρνηση μη δημοκρατικά εκλεγμένη η οποία όμως θα εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ηρεμία, αλλά και την εθνική υπερηφάνεια στους πολίτες της, βρίσκεται η Ελλάδα, υποστηρίζει άρθρο του διεθνούς απήχησης ιστότοπου huffingtonpost.com.
Ο αρθρογράφος Bill Frezza – επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων και συνεργάτης μεγάλων οικονομικών εντύπων- σίγουρα δεν "μασάει τα λίγια του": Διατυπώνει το ερώτημα "αν υπάρχει περίπτωση να δούμε έναν νέο Εμφύλιο Πόλεμο στην Ελλάδα.

Τζαμί στην Αθήνα, τζαμί και η Αγιά Σοφιά, Ισλαμοποίηση και σαλαμοποίηση ο ελληνικός πληθυσμός. Σπάνε την συνεκτικότητα του ελληνικού γένους!

- "Θα αναλάβουμε εμείς το κόστος" είπε ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν
- "Το θέμα έχει έγκριθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο", φέρεται να απάντησε ο έλληνας πρωθυπουργός
- Αμετακίνητος ο κ. Σαμαράς και για το θέμα των μουσουλμάνων ιεροδιδασκάλων
- Έθεσε και το «θέμα των ελληνικών δικαιωμάτων στη θάλασσα»
- Στις 5 Μαρτίου, ευρεία διακυβερνητική στην 'Αγκυρα
- Ο
Αντώνης Σαμαράς και ο Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Κατάρ
- Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης σύμφωνα με το onalert.gr Ο Ερντογάν, θέτει ξεκάθαρα θέμα για τζαμί στην Αθήνα και ζητά να αναλάβει η Άγκυρα το κόστος ανοικοδόμησης του.

"Οι Έλληνες έκαναν λάθος που δεν έστειλαν τους άνδρες τους και στα δυτικά Ιμια"

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ-«Ήταν μεγάλο στρατηγικό λάθος των Ελλήνων, να έχουν αποβιβάσει τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων τους στα ανατολικά Ιμια και να αφήσουν κενό το νησί των δυτικών Ιμίων.
 Για να ολοκληρώσουν την επιχείρηση που ήδη είχαν ξεκινήσει έπρεπε να είχαν αποβιβάσει τις δυνάμεις τους κι εκεί». Αυτές οι δηλώσεις δεν είναι κάποιοι τυχαίου αναλυτή, αλλά του Ιζ Μετίν, του τούρκου αξιωματικού, του ανθρώπου που συντόνισε όλη την επιχείρηση των Τούρκων κομάντος SAT, στα Ιμια τον Ιανουάριο το 1996.

Σεραφείμ Πειραιώς: "Καλώς προβάλλει τον εθνικισμό η ΧΑ"

'Θέλουν να αποχριστιανοποιήσουν το έθνος,'
"Η Χρυσή Αυγή προβάλλει τον εθνικισμό και καλώς τον προβάλλει» δήλωσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος πρόσθεσε πως «η Χρυσή Αυγή πρέπει να αποβάλει κάποια πράγματα σε ορισμένους κύκλους της, όπως τις παγανιστικές ιδεοληψίες, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν αποτελεί ούτε χρυσή ελπίδα ούτε μαύρη νύχτα. Είναι ένα κόμμα που εκφράζει ένα τμήμα των ψηφοφόρων".
Από την πλευρά του, κληθείς επίσης να σχολιάσει τις δηλώσεις Κουράκη, υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει ένα λάθος της Αριστεράς. Αυτές οι απόψεις είναι το λιγότερο αφελείς και ασταθείς».

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Απώλεια εθνικής κυριαρχίας εν’εξελίξη. Αλβανικό κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο;

Δημιουργία παραρτήματος του αλβανικού κόμματος FRD στην Αθήνα.
Με άκρα μυστικότητα και υπό τον ήχο του εθνικού ύμνου της Αλβανίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την δημιουργία του παρατήματος του νεοσύστατου αλβανικού κόμματος FRD στην Αθήνα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία αναφορά στον αλβανικό τύπο αλλά ούτε και κάποια δημόσια ανακοίνωση για την εκδήλωση αυτή.

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ > Ένας πραγματικός Έλληνας, ο άνθρωπος που οργάνωσε τις ειδικές μονάδες της ΕΛΔΥΚ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ...!

Ο στρατηγός Ν. Ντερτιλής πολέμησε ως ταγματάρχης στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις των τουρκικών θυλάκων το 1963-64 στην Κύπρο και κατέλαβε με ελάχιστους άνδρες, σε επίθεση εφ’όπλου λόγχης, το τουρκοκυπριακό προγεφύρωμα της Μασούρας αφήνοντας πίσω του δεκάδες Τούρκους πράκτορες και τουρκοκύπριους εξτρεμιστές, νεκρούς..
Στην κατοχή, αξιωματικός του Στρατού, γιος αντιστρατήγου, σε ηλικία 21 ετών, ο Ν.Ντερτιλής, μετέχει ενεργά στην εθνική αντίσταση, συλλαμβάνεται και κρατείται από τους Γερμανούς στο Χαϊδάρι.

Άσκηση αντιμετώπισης ... ανταρτών στην Θράκη - Νέα πολιτικά και επιχειρησικά δεδομένα.(ΦΩΤΟ)

'φυσικά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος στην Δ.Μακεδονία από σκοπιανούς πράκτορες ή στην Ήπειρο από στοιχεία του UCC'.
  Η νέα πραγματικότητα στο περιβάλλον ασφάλειας στην ηπειρωτική Ελλάδα σε Μακεδονία και Θράκη που πιθανον να αντιμετωπίσει η χώρα τα επόμενα χρόνια με την εμφάνιση ενός είδους πολέμου που δεν έχουν εκπαιδευτεί οι Ένοπλες Δυνάμεις, στις αντιανταρτικές αποστολές αποτέλεσε το αντικείμενο της άσκησης με την ονομασία ΤΑΜΣ «ΓΡΙΒΑΣ –ΔΙΓΕΝΗΣ» που διεξήχθη το διήμερο 19-20\01\2013 στην ορεινή Θράκη.
Το σενάριο της άσκησης ήταν από αυτά που "καίνε":

Ισραηλινοί: Ας μην μας ξαναμιλήσουν για ψευδές επετείους ολοκαυτωμάτων. Ξεπέρασαν κάθε όριο ρατσιστικής και ναζιστικής μεθόδου!

Ισραήλ: Εξανάγκαζαν γυναίκες από την Αιθιοπία να παίρνουν αντισυλληπτικά
Σοκ προκαλεί η παραδοχή του Τελ Αβίβ ότι οι υγειονομικές αρχές του Ισραήλ χορηγούσαν αντισυλληπτικά σε εβραίες μετανάστριες από την Αιθιοπία, χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Σύμφωνα με τον Independent, που επικαλείται την εφημερίδα Haaretz, ο διευθυντής του υπουργείου Υγείας έδωσε εντολή να σταματήσει η χορήγηση των αντισυλληπτικών σκευασμάτων.Το θέμα έφερε για πρώτη φορά στο προσκήνιο ο δημοσιογράφος Γκαλ Γκαμπάι, ο οποίος συνομίλησε με 30 μετανάστριες προκειμένου να διαπιστώσει γιατί μειώθηκαν δραματικά τα ποσοστά γεννήσεων στην κοινότητά τους.

Θέλουν να μετατρέψουν το λίκνο της ορθοδοξίας σε τζαμί!

Τουρκία: Κοινοβουλευτική επιτροπή συμφωνεί να γίνει η «Αγία Σοφία» τζαμί.
Επιτροπή του τουρκικού κοινοβουλίου συμφώνησε κατ’ αρχήν στο αίτημα να γίνει η «Αγία Σοφία» τζαμί, ωστόσο σύμφωνα με τη διαδικασία θα περιμένει τις απόψεις των θεσμικών οργάνων.
Η επιτροπή του Κοινοβουλίου συζήτησε την πρόταση ενός ατόμου από το Καχραμάνμαρας που πρότεινε να ξαναγίνει η «Αγία Σοφία» τόπος λατρείας και η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από την κοινοβουλευτική επιτροπή.
Το αίτημα που διαβιβάστηκε στην Επιτροπή αναφέρει ότι μέχρι το 1935 ο ναός της «Αγίας Σοφίας» ήταν τόπος λατρείας των μουσουλμάνων και κατόπιν έγινε μουσείο, αλλά ζητά να γίνει πάλι τζαμί. Η διαδικασία προβλέπει ότι η Επιτροπή θα λάβει γνωμοδότηση από τα αρμόδια θεσμικά όργανα.

<ΒΙΝΤΕΟ>Τα Ίμια, η θυσία των τριών αξιωματικών και η… προδοσία!

Ύστερα από 16 χρόνια, οι μνήμες παραμένουν ζωντανές! Ζωντανά παραμένουν και τα «καυτά» ερωτήματα για όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα, δίχως απαντήσεις ακόμα.
 Η κοινή γνώμη αναρωτιέται τι συνέβη και κόπηκε το νήμα της ζωής τριών νεαρών και φερέλπιδων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.
Η ανατολή του 1996 βρήκε την Ελλάδα ανέτοιμη για τη μεγαλύτερη στρατιωτική πρόκληση μετά το 1974, η έκβαση της οποίας μπορεί να έδινε οριστικό τέλος στις φανταστικές θεωρίες του «Στρατηγικού βάθους» και της «Οθωμανικής κληρονομιάς» από τους Τούρκους.

<ΒΙΝΤΕΟ>Τα αποτελέσματα της αραβικής άνοιξης. Αμερικανοί και ισραηλινοί καταστρέφουν κράτη και έθνη που αντιτίθενται στην παγκοσμιοποίηση.


Σοκ: Βίασαν 19 γυναίκες στην επέτειο της Ταχρίρ!
Φριχτά βασανιστήρια πέρασαν τουλάχιστον 19 γυναίκες στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αίγυπτο για τη δεύτερη επέτειο της εξέγερσης στην πλατεία Ταχρίρ του Καϊρου.
Η 25η Ιανουαρίου αποδείχτηκε ότι ήταν μία φριχτή ημέρα για μερικές κοπέλες που βρέθηκαν στην πλατεία Ταχρίρ:


«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ» ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ; Η ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ»;

Έχετε ακούσει για το «ηλεκτρονικό τατουάζ», που εξοπλίζεται πλήρως με τη δυνατότητα να παρακολουθεί ζωτικά σημείων των ασθενών και να αναφέρονται τα συμπεράσματα στους ερευνητές;
 Η τεχνολογία αυτή είναι γνωστή ως ενα επιδερμικό ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΑ), και αναπτύχθηκε από μια διεθνή ομάδα ερευνητών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και τη Σιγκαπούρη.Τα νοσοκομεία και τα γραφεία των ιατρών μπορεί μια ημέρα σύντομα να εξοπλίζονται στους ασθενείς με προσωρινό ηλεκτρονικό τατουάζ.

Μας πλάσαραν ως ανθρώπινα ανταλλακτικά. Αναγκαστικοί δότες οργάνων όλοι οι Έλληνες χάρη στον ΓΑΠ.

Το δικαίωμα της προσφοράς γίνεται υποχρέωση, σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία που μόνο κινδύνους εγκυμονεί.Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν άραγε ότι το δικαίωμα να είναι «δωρητές» οργάνων χάνεται και τη θέση του παίρνει νόμος που υποχρεώνει όλους να είναι πλέον «δότες» οργάνων;Μέχρι τώρα, η λήψη οργάνων γινόταν από όσους είχαν εκφράσει γραπτώς την επιθυμία τους αυτή στον ΕΟΜ (Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων) ή όταν υπήρχε η συγκατάθεση των συγγενών για την αφαίρεση και δωρεά οργάνων προς μεταμόσχευση. Τη δε αποκλειστική αρμοδιότητα για την αφαίρεση οργάνων είχε ο ΕΟΜ, κάτι που συμβαίνει εξάλλου και παγκοσμίως.

<ΒΙΝΤΕΟ>. Πως να σκοτώσεις μη-Εβραίους.

 


Πατήρ Τύχων Σεβκούνωφ,για την Ελλάδα.

Καλεί τους έλληνες να μετανοήσουν, ‘έχει ατονήσει η πίστη σας ,να προσεύχεται περισσότερο…Ο Βλαδίμηρος Πούτιν δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Αν κρίνεις από τον πνευματικό του, τον πατέρα Τύχωνα Σεβκούνωφ, κάθε άλλο παρά τυχαίος θα σου φανεί αυτός ο ευσταλής και δαιμόνιος βετεράνος των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που σήκωσε από το καναβάτσο της παγκόσμιας χλεύης και της ανημπόριας ένα σπουδαίο έθνος και μία απέραντη πατρίδα, τα ξανάστησε στα πόδια τους και γράφει νέες ιστορικές σελίδες με χρυσά κυριλλικά γράμματα.

Άνετα μπορεί να διακρίνει κάποιος την διαφορά οπής, σφαίρας και πιρτσινιού!

  Η ρίζα του κακού
Σαν σήμερα το 1996, το περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού «Αντωνίου» κατέβασε την τουρκική σημαία από τα Ιμια, που είχαν τοποθετήσει Τούρκοι δημοσιογράφοι της «Χουριέτ», και ύψωσαν την ελληνική. Η κρίση των Ιμίων βρισκόταν σε πλήρη κλιμάκωση και είχε τα γνωστά αποτελέσματα:
Τρεις ηρωικοί αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων -Εκτωρ Γιαλοψός, Χριστόδουλος Καραθανάσης και Παναγιώτης Βλαχάκος- έπεσαν νεκροί υπό... αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπερασπιζόμενοι όσια και ιερά της πατρίδας. Ενα τμήμα του Αιγαίου «γκριζαρίστηκε» και για τους Ελληνες είναι πλέον αδύνατη η πρόσβαση στα Ιμια.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Στην βουλή το θέμα των αεροψεκασμών σε έλληνες πολίτες. Αναρωτιούνται οι κυβερνητικοί βουλευτές…

  Εδώ και πολλές δεκαετίες οι ιστορίες συνωμοσίας αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα συζήτησης μεταξύ των πολιτών, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.
Εδώ και λίγα χρόνια όμως με την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά κυρίως με τη γιγάντωση του διαδικτύου, οι συζητήσεις έχουν προσλάβει τη μορφή «τσουνάμι» με τους οπαδούς των θεωριών να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
Ενα από τα πλέον «αγαπημένα» θέματα συζήτησης είναι οι ψεκασμοί. Θεωρίες επί θεωριών, συζητήσεις, επιχειρήματα, «αποδείξεις», απόψεις κατακλύζουν τις ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Οι συζητήσεις έχουν λάβει τη μορφή de facto παραδοχής του φαινομένου και πολλοί είναι αυτοί που καθημερινά παρατηρούν με τρόμο τον ουρανό και όταν βλέπουν λευκές γραμμές να... κρύβονται.

Ο Έλληνας σχεδιαστής του τελειότερου αισθητήρα (vid)

Πρόκειται για μια από τις πλέον εξελιγμένες διατάξεις αισθητήρα παρατήρησης στον κόσμο σήμερα και ο σχεδιαστής που την έχει δημιουργήσει είναι Έλληνας. Πρόκειται για τον Γιάννη Αντωνιάδη που εργάζεται για την εταιρεία BAe Systems.
Ο υπερ-αισθητήρας αυτός ονομάζεται διάταξη ARGUS και ουσιαστικά αποτελεί ένα αισθητήρα αισθητήρων. Το πρωτοποριακό αυτό σύμπλεγμα αποτελείται από αρκετές κάμερες υψηλής ευκρίνειας δίνοντας τη δυνατότητα καταγραφής σχεδόν 50 τετραγωνικών χιλιομέτρων εδάφους σε μια εικόνα από ύψος 17.500 ποδών.

Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ - Άλλη μια εβραϊκή απάτη!

 Στην «ιστορία» της ΣΤ Δημοτικού διδάσκουν τά παιδιά μας, διά τήν Αννα Φράνκ. Ενα 16χρονο κορίτσι, το οποίον πιστεύεται οτι απεβίωσε από τύφο εις τό στρατόπεδο συγκεντρώσεως Μπέργκεν-Μπέλσεν τόν Μάρτιο 1945. Ό πατήρ της ο οποίος επέζησε εκυκλοφόρησε τό «Ήμερολόγιόν» της καί έμπορεύθη τήν μνήμη του παιδιού του. Δια τήν Αννα Φράνκ, η οποία δεν ηγωνίσθη, ούτε έθυσιάσθη, ούτε ηρωίδα υπήρξε, απλώς απέθανε από τύφο στό παραπάνω σχολικό βιβλίο παραθέτουν αποσπάσματα, άπό τό ήμερολόγιόν της, έβαλαν φωτογραφίας της, ωσάν νά μή είχαμε εμείς ηρωϊκά Ελληνόπουλα, διά νά φέρωμεν παραδείγματα στά παιδιά μας.Κάποιοι Έβραιόσποροι επέβαλαν τήν Αννα Φράνκ, διά τήν οποίαν διέθεσαν περισσότερο χώρο, απ' όσον διά τήν ιστορία της Β. 'Ηπείρου.

<ΒΙΝΤΕΟ> Οι εβραίοι ελέγχουν τις γερμανικές τράπεζες, τον σοσιαλισμό και τον κουμμουνισμό!



«Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες για ένα μεγάλο πόλεμο»

ΡΩΣΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
«Η Ρωσία είναι έτοιμη για ένα μεγάλο πόλεμο». Η λακωνική πλην όμως βαρυσήμαντη αυτή δήλωση ανήκει στον στρατηγό Valery Gerasimov επικεφαλής του ρωσικού γενικού επιτελείου, ο οποίος μιλώντας σε κλειστή συγκέντρωση ανώτατων Ρώσων αξιωματικών για την κατάσταση της εκπαίδευσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο ρωσικός Στρατός αναμένει μια γενικευμένη σύρραξη. .«Κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα ενός μεγάλου πολέμου και κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν είμαστε προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο»

<ΒΙΝΤΕΟ> ΣΟΚ-Θαυμάστε την αριστερά. Είμαστε όλοι Πακιστανοί !



Έχουν λεφτά και αγοράζουν σπίτια-μαγαζιά οι ξένοι;

ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ
Μήπως από τα ημι-παράνομα ιντερνετ καφέ, που έχουν γεμίσει την πλατεία Αμερικής και τις πέριξ περιοχές; Ή μήπως από τις πωλήσεις παράνομων cd;
Εκτιμάται ότι πάνω από 120.000 κατοικίες νεόδμητες ή παλαιές έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια στα χέρια αλλοδαπών, την ώρα που ο Έλληνας πολίτης δεν έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του σπιτιού που διαμένει. Τα μεσιτικά γραφεία μάλιστα τους περιγράφουν ως “καλοπληρωτές” με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Δηλαδή αγοράζουν τα σπίτια με μετρητά ή με ελάχιστο δανεισμό.

Για τους μουσουλμάνους φυσιολογικό για τους πολυπολιτισμικούς σοκαριστικό!

Σοκαρισμένη η βρετανική κοινή γνώμη από τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο του Νότινγχαμ ο Adil Rashid, ο οποίος υποστήριξε ότι λόγω της μουσουλμανικής ανατροφής του δεν γνώριζε ότι ήταν παράνομο το να έρθει σε επαφή με μια κοπέλα 13 ετών.
Ο νεαρός Μουσουλμάνος γνώρισε στο Facebook την νεαρή κοπέλα και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Υποστήριξε μάλιστα ότι εκείνη τον αποπλάνησε. Ο Rashid συνελήφθη όταν η κοπέλα είπε στο σχολείο για την εμπειρία της.

<ΒΙΝΤΕΟ>. Ρατσιστικές και φασιστικές μεθόδους προτείνει για τους Ορθοδόξους Έλληνες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης.

Κουράκης: Να επιβληθεί φόρος υπέρ της εκκλησίας σε όσους δηλώνουν ορθόδοξοι.
Να απαλλαγεί το κράτος από την υποχρέωση να καταβάλει τους μισθούς των ιερέων ζητά ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, μιλώντας σε συνέδριο που διοργάνωσε η Θεολογική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου με θέμα «Εκκλησία και Αριστερά».
Ειδικότερα, σύμφωνα με το agioritikovima.gr, ο κ. Κουράκης ζητά την κατάργηση της μισθοδοσίας των ιερέων από το κράτος, και προτείνει την επιβολή φόρου υπέρ της Εκκλησίας που θα επιβάλλεται μόνο στους πολίτες που οικειοθελώς θα δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι!

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζουν να μας κατηγορούν ότι εκπαιδεύουμε κούρδους τρομοκράτες.

Οι Τούρκοι γράφουν ότι η ΕΛΑΣ συνέλαβε Κούρδους στην Αθήνα.
Eρωτηματικά προκαλεί η είδηση τουρκικής εφημερίδας περί συλλήψεων μελών της ''τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C'' στην Ελλάδα και μετά από επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας.
 Πρόκειται - πάντα κατά την τουρκική εφημερίδα Βugun- για 9 άτομα που κρατούνται και η σύλληψή τους αποδίδεται από την εφημερίδα στους καρπούς που είχε αντιπροσωπεία του Τουρκικού Υπουργειου Εσωτερικών και της τουρκικής Ασφάλειας με την ΕΛΑΣ τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Τούρκοι πράκτορες έτοιμοι για σαμποτάζ στην Αθήνα.

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.Η ΤΣΙΛΕΡ, Η ΜΙΤ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ CIAΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΟΤΙ Η ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥΣ!
Μπορεί το λεγόμενο «βαθύ κράτος» της Τουρκίας να είχε στήσει έναν ολόκληρο μηχανισμό καταστροφής στην καρδιά της Ελλάδας; Μπορεί οι παρακρατικοί-μέλη του να οργανώνουν εξτρεμιστικές ενέργειες στη χώρα μας;
Όπως αποκαλύπτει ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος ερευνά την υπόθεση της παρακρατικής οργάνωσης Εργκένεκον στην Τουρκία, έχει στα χέρια του καταθέσεις πρώην μέλους της που αποκαλύπτει ότι είχαν στήσει στην Ελλάδα παρακλάδι της με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας! Το σκάνδαλο που αποκαλύπτεται είναι γιγαντιαίο. Το ίδιο κύκλωμα

<ΒΙΝΤΕΟ>Ξετίναξαν τους Έλληνες με φόρους, αλλά οι Εβραίοι παραμένουν αφορολόγητοι με νόμο του κράτους!

Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

Όταν στην Ελλάδα οι ομοφυλόφιλοι έχουν δημιουργήσει γκέτο στα Μ.Μ.Ε, στην Ρωσία…

ομοφυλοφιλική προπαγάνδα στη Ρωσία είναι διαδεδομένη'. Η Δούμα στη Ρωσία ενέκρινε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή νομοσχέδιο που απαγορεύει κάθε δημόσια αναφορά στην ομοφυλοφιλία, βαφτίζοντας τις δημόσιες αναφορές ως «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα». Ένταση έξω από το κτίριο της Κάτω Βουλή την ώρα της ψηφοφορίας, όπου ακτιβιστές από οργανώσεις ομοφυλόφιλων, που πραγματοποιούσαν «διαμαρτυρία φιλήματος» δέχτηκαν επίθεση από υποστηρικτές του νομοσχεδίου και την αστυνομία.
Τουλάχιστον είκοσι άτομα συνελήφθησαν.

Τα Προβλήματα της Νέας Εποχής. ("Έξυπνες" RFID Κάρτες).Τα σχολεία λαμβάνουν χρηματοδότηση ανάλογα με την χρήση της «Ηλεκτρονικής Ταυτότητας»!!!

Όσο και αν θέλουμε να μην το πιστεύουμε, η ιδέα του «ηλεκτρικού φακελώματος» είναι πολύ κοντά μας.
 Ήδη προσπαθούν να εισάγουν την «Κάρτα του Πολίτη» εδώ στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες με δικαιολογίες ότι είναι για την «προστασία των πολιτών» ή «για τη προστασία των παιδιών».
Με την
«Ηλεκτρονική Ταυτότητα» χάνεται το αυτεξούσιο του ανθρώπου που είναι δοσμένο από το Θεό και μιλάνε για προστασία, ελευθερία και ασφάλεια για τους πολίτες αλλά με την «Κάρτα του Πολίτη» (τσιπ) τίποτα από αυτά δεν θα έχουμε.
Πριν 2 εβδομάδες, έγινε το ακόλουθο περιστατικό στις Η.Π.Α.:

Ιμάμηδες και τουρκοπράκτορες: οι λυσσαλέες αντιδράσεις συνεχίζονται…

  Επιθέσεις και από επίσημα χείλη στην Τουρκία… Όπως ήδη καταλάβατε, παρακολουθώντας μέσα από το «Προξενείο-Στοπ» το θέμα του διορισμού των ιμάμηδων, ήδη από την επόμενη ξεκίνησε μια πραγματική συγχορδία έντονων διαμαρτυριών, αντιδράσεων και καταγγελιών απ’ όλους τους τουρκοσυλλόγους, ενώσεις, σωματεία και λοιπά όργανα του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.
 Προ ολίγων ημερών σας δείξαμε τις πρώτες από αυτές (που προέρχονταν από τη λεγόμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης», το κόμμα DEB και τον μειονοτικό τύπο). Συνεχίζουμε σήμερα με το 2ο μέρος του…

Ο “Σουλεϊμάν”, η Παναγία και οι σύγχρονοι ραγιάδες

Στην μακραίωνη Ιστορία του το Ελληνικό Έθνος, το λίκνο του ανθρώπινου πολιτισμού, γνώρισε αναρίθμητες στιγμές Ηρωισμού και Δόξας. Πάντοτε οι Έλληνες, με τα πεπραγμένα τους, άφηναν παρακαταθήκη στις νεότερες γενιές, γενναίες πράξεις ως παράδειγμα.
 Μια από τις αναρίθμητες αυτές στιγμές, οι οποίες γιγάντωσαν τον Ελληνισμό στο διάβα των αιώνων, αποτελεί και το Ολοκαύτωμα της Κουτσούφλιανης, στις 13 Μαΐου 1898. Η ήττα μας στον Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897 είχε ως εδαφική απώλεια, για την Ελλάδα, το ορεινό αυτό χωριό της Πίνδου, ανάμεσα στην Θεσσαλία και την Μακεδονία, με αποτέλεσμα -όταν επικυρώθηκε η παράδοση του χωριού στην τουρκία-,

Ποιά είναι η σχέση της CIA με τις προφητείες;

CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη λίστα τους μάλιστα είναι και ο Γέροντας Παΐσιος!

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ολόκληρο αναλυτικό τμήμα της μυστικής υπηρεσίας, το οποίο ασχολείται με ό,τι θεωρείται απόκρυφο ή μυστικιστικό, και προσπαθεί να «δέσει» το παζλ διαφόρων προφητικών παραδόσεων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, προκειμένου να τα εντάξει στη δική της αναλυτική διαδικασία.

Μονιμότητα τέλος και στο στρατό! "Απαντήστε κ.Κωσταράκο"!

  Έγγραφο-σοκ προς τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο με το οποίο ζητούνται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα που φέρνουν τα πάνω κάτω σ΄ όσα γνώριζαν μέχρι στιγμής οι στρατιωτικοί.
Το έγγραφο έχει τηνυπογραφή του ΣΥΣΜΕΔ, ο οποίος και σπάνια “μιλά” και δεν υπερβάλει.
 Συνεπώς τα όσα αναφέρονται σ΄ αυτό ως ερωτήματα προς τον κ.Κωσταράκο είναι ιδιαίτερα σημαντικά και πρέπει να απαντηθούν άμεσα.Ρωτά λοιπόν τον Α/ΓΕΕΘΑ ο ΣΥΣΜΕΔ:“Κε Αρχηγέ.