Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Κήρυξαν πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας! Όψιμοι πολιτικοί διώκτες της Εκκλησίας σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις!

«Ο διάολος σήμερα έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κομμουνισμό, για τους πιστούς χριστιανούς τον οικουμενισμό και για τους πλουσίους τη μασωνία»!
Οι μεν (ΝΔ) επιδιώκουν διακαώς να καταργήσουν την αργία της Κυριακής, οι δε (ΣΥΡΙΖΑ) προτείνουν μεταξύ άλλων, στη συντονισμένη αλλά απεγνωσμένη προσπάθεια αποδόμησης της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα, την κατάργηση της μισθοδοσίας των κληρικών και την ανάληψη της μισθοδοσίας από ειδικό φόρο πιστών (!!!).
Και οι δύο κομματικές παρατάξεις συναγωνίζονται για το ποιος θα ευαρεστήσει περισσότερο τα κέντρα του μυστηρίου της ανομίας, εντός και εκτός Ελλάδος... Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι εξαιρούνται οι υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις του υπάρχοντος πολιτικού δημοκρατικού συστήματος από τον κατ’ εξοχήν κανόνα αποστασίας από το λειτουργικό πλαίσιο που έχει ορίσει ο τριαδικός Θεός!
Βέβαια όλοι εκ των ανωτέρω, μηδενός εξαιρουμένου, αποσκοπούν στο πώς ταυτόχρονα θα υφαρπάξουν την ψήφο των ανυποψίαστων Ορθοδόξων Χριστιανών, προκειμένου να συνεχίσουν το εργολαβικό έργο της σήψης και της διαφθοράς που έχουν αναλάβει για λογαριασμό τεκτονικών στοών και μιαρών λεσχών, οι οποίες γι’ αυτούς παραμένουν στο απυρόβλητο! Απολαμβάνουν οι στοές όχι μόνο θα λέγαμε την επιβεβλημένη έξωθεν ανοχή αλλά και την ανάλογη πολιτική στήριξη στην παράνομη λειτουργία τους (βλ. άρθρο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ)!
Πολλοί εξ αυτών λοιπόν ανοικτά και απροκάλυπτα, όπως προσφάτως η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αλέξης Τσίπρας, δύο ηγετικά στελέχη διαφορετικών πολιτικών ιδεολογιών, δηλώνουν πως είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν ακόμη και με το διάολο για το καλό δήθεν της χώρας! Μα ήδη το κάνουν θα επισημάναμε με λόγο παρρησίας. Και μάλιστα ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους αυτής τις τελευταίες δεκαετίες νοούνται η απόγνωση, η απογοήτευση, η απελπισία, η αβεβαιότητα, και εν γένει η εμφανής δυστυχία στο σύνολο σχεδόν του ελληνικού λαού... Και τα στοιχεία τούτα χαρακτηρίζουν ακριβώς το συνεχές φλερτ και τη στενή σχέση που είχαν και εξακολουθούν να έχουν με το διάολο μ’ αντάλλαγμα φυσικά την εξασφάλιση της κοσμικής εξουσίας!
Και για να ακριβολογούμε μη τυχόν και παρεξηγηθούμε θα υπενθυμίσουμε δύο μόνο φανερές συνεργασίες των ανωτέρω με το διάολο! Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι γνωστό ότι συμμετείχε στη συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ! Ήταν δηλαδή προσκεκλημένη στην μυστική αυτή τράπεζα του διαβόλου που στόχο έχει την Παγκόσμια Κυβέρνηση... Ο δεύτερος, νυν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε γνωστός ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα από τη συμμετοχή του σε πάρτι ανωμάλων (κίναιδων-ομοφυλοφίλων) και την απροκάλυπτη στήριξη του στα δήθεν «ανθρώπινα» δικαιώματά τους, δηλαδή στη νομιμοποίηση της ψυχασθένειάς τους!!! Ως εκ τούτου για ενίσχυση και συνέχεια της συνεργασίας τους με το διάολο έχουμε να κάνουμε...
Οι συγκεκριμένοι πολιτικοί ταγοί το λένε φυσικά για να δείξουν πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για την Ελλάδα! Λανθάνουσα γλώσσα αλήθειες λέει, αναφέρει όμως σοφή λαϊκή ρήση. Ως εκ τούτου η φράση αυτή στην κυριολεξία δείχνει ( κι άλλωστε με τις δηλώσεις τους και τις θέσεις τους περίτρανα το αποδεικνύουν) ότι δεν λογαριάζουν αξίες, ιδανικά και παραδόσεις, δεν λογαριάζουν την ένδοξη ιστορία του τόπου, δεν λογαριάζουν νόμους και κανόνες... μπροστά στον εγωκεντρισμό τους! Μεταβάλλουν ήθη και έθιμα του τόπου, καταρρακώνουν αξίες και ιδανικά, ξηλώνουν κάθε τι που θυμίζει τον Ιησού Χριστό, υπερασπίζονται τη βλασφημία του Θεού (βλ. θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ και στάση της ΝΔ (δηλώσεις υπουργού πολιτισμού) για τη βλάσφημη παράσταση Corpus Christi)! Καταλαβαίνετε καλοί μου χριστιανοί πως απλά πλέον οι πολιτικοί μας ταγοί αποθρασύνθηκαν περαιτέρω και ευθαρσώς υπερασπίζονται την ήδη συνεργασία τους με το μυστήριο της ανομίας και τον εκπεσόντα άγγελο του Κυρίου τον διάολο...
Και για τα λέμε με το όνομα τους τα πράγματα σήμερα οι εκφραστές και τα όργανα του διαόλου είναι όλοι αυτοί που λυμαίνονται το μόχθο των πολλών. Είναι αυτοί που σώνει και καλά θέλουν να μετατρέψουν τους λαούς σε ελεγχόμενους σκλάβους και να καταντήσουν τη γη σε κολαστήριο από το οποίο αντί για δοξολογίες και ευχαριστίες προς το Δημιουργό Τριαδικό Θεό θα ακούγονται βογγητά πόνου και θλίψεις...
Είναι όλοι αυτοί που υποκινούν κρίσεις οικονομικές και επιβάλλουν δυσβάστακτους φόρους για να φτωχύνουν το λαό τους και να κάνουν πιο πλούσια τα αφεντικά τους. Αυτοί που υποκινούν πολέμους με το δήθεν πρόσχημα της τρομοκρατίας και με την προπαγάνδα βυθίζουν ολάκερους λαούς στην ανασφάλεια λυμαίνοντας τις περιουσίες τους! Αυτοί που γράφουν στα παλαιά υποδήματά τους διεθνείς συμφωνίες για να επιτίθενται σε όλους αυτούς που αρνούνται και απορρίπτουν τη συνεργασία μαζί τους. Αυτοί ταυτόχρονα είναι εκείνοι που μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση του λειτουργικού πλαισίου του διαόλου με την κοινωνική αποδοχή της πορνείας, τη νομιμοποίηση της μοιχείας, με την νομιμοποίηση του φόνου (έκτρωση), με την αποποινικοποίηση της βλασφημίας των θείων, με τη νομιμοποίηση της ανωμαλίας! Και μάλιστα τα συμπεριλαμβάνουν στα συντάγματα και τους νόμους των χωρών...
Είναι όλοι αυτοί που κατάφεραν να απομονώσουν τον Έλληνα Χριστιανό στα τείχη της εγωπάθειας, της ιδιοτέλειας και του συμφέροντος. Αλλοίωσαν έννοιες όπως το φιλότιμο, τη φιλοξενία, το θυσιαστικό πνεύμα, την ανδρεία και την παλικαριά του που αναδείκνυαν ήρωα και υπόδειγμα προς μίμηση τον Έλληνα σ’ άλλους λαούς και έθνη! Στη θέση τους ανέδειξαν τον εύκολο πλούτο μέσω της σήψης και της διαφθοράς και την αρχή της μίζας!
Ας μην κρυβόμαστε καλοί μου χριστιανοί, οι πολιτικοί μας σχεδόν στο σύνολό τους ανεξαρτήτως ιδεολογίας είναι τυφλά όργανα και υποχείρια ενός πονηρού παρασκηνίου που δρα κυρίως εκτός Ελλάδος! Είδατε ποτέ τους πολιτικούς άνδρες να στρέφονται κατά των Μασωνικών στοών; Κάθε άλλο μάλιστα! Θα μείνει αλησμόνητη η απόφαση του Κ. Καραμανλή τη δεκαετία του 1950 με την οποία επέβαλλε φόρο σε ιερούς ναούς και μοναστήρια υπέρ της ελεύθερης ανέγερσης μασωνικών στοών, δηλαδή ναών του Εωσφόρου!!!
Να λοιπόν γιατί ο γέροντας Παϊσιος έλεγε με απλότητα ότι ο διάολος σήμερα έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κομμουνισμό, για τους πιστούς χριστιανούς τον οικουμενισμό και για τους πλουσίους τη μασωνία! Μέσα από την απλή αυτή σοφή ρήση του γέροντα Παϊσίου μπορεί να ερμηνευθεί το γιατί Χατζηδάκηδες, Κουράκηδες, Τσίπρηδες, Τσατσόπουλοι, Βενιζέληδες και κάθε καρυδιάς καρύδι ανέδειξαν την προδοσία στα πιστεύματα του ελληνικού λαού σε υπέρτατη πολιτική τέχνη! Γιατί είναι ολοφάνερο πλέον γιατί οι δυστυχείς πολεμούν λυσσωδώς την Ορθόδοξη Εκκλησία... Μέσα στο πλαίσιο αυτό βέβαια μπορεί να κατανοήσει κανείς γιατί οι μεταπατερικοί, οικουμενιστές εκκλησιαστικοί παράγοντες, λαϊκοί και κληρικοί μοχθούν και επιμένουν σε αποτυχημένους διαλόγους εντυπωσιασμού που αποσκοπούν να δώσουν άλλοθι στους σύγχρονους διώκτες του χριστιανισμού.
Τι είπε ο Κουράκης
Ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αλογοουρά ή κώμη γυναικός, δύναται να γράφει ο ιστορικός του μέλλοντος, ονόματι Αναστάσιος Κουράκης πρότεινε να επιβληθεί φόρος πίστης. «Όποιος θέλει να εκκλησιάζεται, να αναλάβει μερίδιο της δαπάνης της μισθοδοσίας του ιερού κλήρου», είπε συγκεκριμένα. Μάλιστα μέσα στο πλαίσιο αυτό πρότεινε ευθαρσώς να φακελωθούν όσοι εκκλησιάζονται! Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγα χρόνια, τον καιρό της πρωθυπουργίας ενός άλλου αδίστακτου διώκτη της Εκκλησίας του Κώστα Σημίτη, όταν τρία και πλέον εκατομμύρια Ορθόδοξοι χριστιανοί ζήτησαν να δηλωθεί το θρήσκευμά τους στις ταυτότητες οι ίδιοι το πολέμησαν λυσσωδώς! Τότε κατηγόρησαν ευθέως την Εκκλησία ότι τυχόν αναγραφή του θρησκεύματος θα προκαλούσε θρησκευτικές διακρίσεις... σε βάρος των θρησκευτικών μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και των λαθρομεταναστών.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρων την αλογοουρά ή κώμη γυναικός εμπνεύστηκε και πρότεινε ειδικό φόρο για όσους θα συμπληρώνουν στη φορολογική τους δήλωση το «πιστεύω» τους ώστε να πληρώνουν ειδικό τέλος χριστιανοσύνης! Δηλαδή αυτοί που έκαναν τα πάντα για να μην αναγράφεται το θρήσκευμα στην ταυτότητα, στις αρχές του 2000 θέλουν τώρα να τους φακελώσουν για να πληρώνουν φόρο!!!
Με το αυτό σκεπτικό φυσικά ως Έλληνας πολίτης που είμαι αμιγώς ενάντια στους πολεμίους των χριστιανών θα μπορούσα να ζητήσω να με εξαιρέσουν της φορολογίας! «Δεν θέλω να πληρώνω βρε αδελφέ από το μόχθο μου και την εργασία μου όλους αυτούς τους δήθεν «διαφωτιστές» ενός ξεπερασμένου μεσαιωνισμού για να υβρίζουν το Θεό μου και να διώκουν την Εκκλησία του Χριστού! Δεν θέλω να πληρώνω άνδρες με γυναικεία κώμη για να με εκπροσωπούν. Θα πρότεινα λοιπόν το μισθό του συγκεκριμένου να τον αναλάβουν αυτοί που τον ανέδειξαν εκπρόσωπό τους...»
Εύστοχα σχόλια στο διαδίκτυο
«Το μισθό του Κουράκη γιατί να τον πληρώνουμε όλοι; Να τον πληρώνουν αυτοί που τον "σταύρωσαν", δικιά τους επιλογή δεν είναι; Βλέπετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ για κάθε "έξυπνο" επιχείρημα υπάρχει πάντα το αντεπιχείρημα, και συνήθως είναι πιο "εξυπνούλικο". Στην τελική το πολιτικό μας σύστημα μόνο καταστροφή και "φέσι" μας έχει φέρει, για την Εκκλησία όμως δεν μπορεί να το ισχυριστεί ο κ. Κουράκης, τα γεγονότα άλλα λένε» σχολίασε πολύ εύστοχα κάποιος χριστιανός στο διαδίκτυο.
«Οι τεκτονικές στοές και τα κέντρα του παρασκηνίου που κινούν τα νήματα της εξουσίας στην χώρα μας εδώ και πολλές δεκαετίες στην προσπάθειά τους να αναδείξουν ως κόμμα εξουσίας την αξιωματική αντιπολίτευση και δη τον ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν, όπως ακριβώς και στη δεκαετία του ’70 να παγιδεύσουν και πάλι την Ορθόδοξη Εκκλησία! Το πλαίσιο της προετοιμασίας για την αποδοχή από τον ελληνικό λαό μιας κυβέρνησης που θα φέρει μεν την ετικέτα της αριστεράς, στην ουσία όμως θα συνεχίζει να υλοποιεί τα σχέδια των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας, όπως αυτά διατυπώνονται από τις μιαρές λέσχες και τις στοές, προϋποθέτει, άλλοθι ή μια υποκειμενική συνεργασία με την ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Κι αυτό κρίνεται πλέον σκόπιμο για να εξασφαλισθεί η κοινωνική συνοχή και ειρήνη, όπως φυσικά την εκλαμβάνουν και την ερμηνεύουν οι ίδιοι... Με τον τρόπο τούτο βέβαια θα συνεχίσουν ανενόχλητοι να ξηλώνουν το υφάδι του ελληνισμού», σχολίαζε κάποιος άλλος χριστιανός!


Συντάκτης: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013