Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ...ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ!

Την 1η Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν 73 χρόνια από την ημέρα που οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Πολωνία (1939) και προκάλεσαν την έναρξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Ακούσατε καθόλου από τα ...καθεστωτικά κανάλια να αναφέρονται στο γεγονός;
 Είδατε να αναπαράγουν τις σκηνές φρίκης που έζησε η ανθρωπότητα από την βαρβαρότητα των Γερμανών; Κουβέντα! Για να μην κακοκαρδίσουν την Μέρκελ!
Λέξη δεν είπαν για τις πολεμικές ορδές των Γερμανών και τις εκατόμβες νεκρών που προκάλεσαν. Ούτε λέξη για τις άγριες δολοφονίες των Ελλήνων μετά από ενάμισι χρόνο και μέχρι το 1944..
Ούτε βεβαίως κανείς πολιτικός μας ταγός ψέλισε κάτι για τις αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα από τις καταστροφές που προκάλεσε στην Πατρίδα μας!
Μήπως ακούσατε να γίνεται καμία αναφορά για την επέτειο της 2ας Σεπτεμβρίου 1944; Τότε που οι Γερμανοί σκότωσαν γύρω στα 149 άτομα σε χωριό του Χωρτιάτη;
Ούτε λέξη. Αντιθέτως, οι Έλληνες ...πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να υπομείνουν, τα νέα σφαγιαστικά μέτρα που επιβάλλει η Μέρκελ και η εντολοδόχος της, κυβέρνηση Σαμαρά! Αυτή είναι η σύγχρονη Ελλάδα και οι πολιτικοί της.
makeleio.gr