Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Δικηγόρο των Εβραίων" αποκάλεσε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Κασιδιάρης: "Βαρεμένε είσαι ορφανό του Στάλιν"
"Δικηγόρο των Εβραίων" αποκάλεσε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, "ορφανό του Στάλιν".

Κόντρα Κασιδιάρη - Βαρεμένου από CDemo83 Κατά τη διάρκεια εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον Γ. Βαρεμένο, όταν κατά τη συζήτηση για τις συνεχόμενες ρατσιστικές επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως δεν θέλει να συμμετάσχει σε ένα "ακροδεξιό θέατρο". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δεινά που προκάλεσε στην ανθρωπότητα, η χιτλερική βαρβαρότητα.
Ο κ. Βαρεμένος αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή, τόνισε πως έχουμε να κάνουμε με πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα δεινά που προκάλεσε στην ανθρωπότητα, η χιτλερική βαρβαρότητα.
"Εσύ, ένα ορφανό του Στάλιν θα αποκαλέσεις εμένα χιτλερικό;" είπε από την πλευρά του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, απευθυνόμενος στον κ. Βαρεμένο.
Στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού βρέθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος κατηγόρησε τον Ηλία Κασιδιάρη πως προεξόφλησε ως αποτυχημένο των υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια για την επιχείρηση της Αστυνομίας, "Ξένιος Ζευς".
Τότε ο Ηλίας Κασιδιάρης έριξε τα βέλη του και κατά του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Ν. Δένδια, χαρακτηρίζοντάς τον τέκτονα, δικηγόρο των Ρόθτσιλντ και των Εβραίων στην Ελλάδα.
news247.gr