Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ντροπή για την Ελλάδα! Προσκυνούν και παίρνουν εντολές από τους σιωνιστές δολοφόνους!

«Συνωστισμός» υπουργών της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης της Πασοκο-Νεοδημοκρατικής Αριστεράς, παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο Ισραήλ.
 Έτσι, μετά την επίσημη επίσκεψη του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ (3 με 4 Σεπτεμβρίου), έπεται η επίσης επίσημη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Π. Παναγιωτόπουλου, που αρχίζει από το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Παναγιωτόπουλος θα συναντηθεί την Τετάρτη με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ,
Βενιαμίν Νετανιάχου και την επομένη το πρωί με τον υπουργό Αμύνης και αναπληρωτή πρωθυπουργό, Εχούντ Μπαράκ. Επίσης, προ της αναχωρήσεως του από το Ισραήλ, ο πάλαι ποτέ «κόκκινος Πάνος» δε θα παραλείψει να φορέσει το «κιπά» του και να επισκεφτεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, όπου και θα καταθέσει στεφάνι.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι επισκέψεις αυτές των υπουργών της συγκυβέρνησης στο Ισραήλ, είναι οι πρώτες στο εξωτερικό. Και με τη φόρα που έχουν πάρει, προβλέπω ότι το επόμενο υπουργικό συμβούλιο της συγκυβέρνησης θα γίνει στην… Ιερουσαλήμ.
Τώρα, ποιο είναι το θέμα των συζητήσεων δεν διευκρινίζεται. Λέτε να έχει σχέση με την επίθεση που όπως φημολογείται πολύ σύντομα θα εξαπολύσει το σιωνιστικό κράτος στο Ιράν και οι υπουργοί της συγκυβέρνησης πάνε να εμπλέξουν την Ελλάδα στον τυχοδιωκτικό αυτό πόλεμο;