Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Τζιχαντιστής ιμάμης κάλεσε την Τουρκία να επιτεθεί στην κυβέρνηση της Συρίας

Ο Σαουδάραβας εξτρεμιστής ιμάμης, σεΐχης Αμπντουλάχ Μουχαΐσνι, κάλεσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Τουρκία να εμπλακεί
πιο ενεργά στη Συρία και να νικήσει τον Συριακό Αραβικό Στρατό για να ανατρέψει την κυβέρνηση της Δαμασκού.
«Για πόσο ακόμα η Τουρκία και ο λαός της θα επιτρέπουν να συνεχίζεται η καταπίεση του [συριακού] καθεστώς;» αναρωτήθηκε ο τζιχαντιστής ιμάμης στη συνέντευξή του.
Ο Μουχαΐσνι είπε ότι είναι ισλαμικό καθήκον της Τουρκίας να νικήσει τη συριακή κυβέρνηση.
«Γιατί η Τουρκία δεν χρησιμοποιεί τον πανίσχυρο στρατό της ενάντια στο συριακό καθεστώς; Είναι καθήκον τους», πρόσθεσε ο Μουχαΐσνι.
Ο τζιχαντιστής ιμάμης που κάλεσε την Τουρκία να πολεμήσει την κυβέρνηση της Συρίας, κι αυτό το έκανε επειδή γνωρίζει ότι η Τουρκία βρίσκεται στο πλευρό των τζιχαντιστών, έχει χαρακτηριστεί από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ υποστηρικτής και χρηματοδότης τρομοκρατικών οργανώσεων και του επιβλήθηκαν κυρώσεις.
Η Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ένα κράτος τζιχαντιστών. Κι όμως υπάρχουν στην Ελλάδα και στην Κύπρο άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι μπορεί να βρεθεί «λύση» στο Κυπριακό με την παραχώρηση στους Τούρκους μιας στρατιωτικής βάσης στο νησί, δηλαδή μιας βάσης που στην πραγματικότητα θα αποτελεί εστία της διεθνούς τζιχαντιστικής τρομοκρατίας.