Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Προσβάλει για πολλοστή φορά το ελληνικό έθνος!

" Συνωστισμός " και για τη Γενοκτονία Ποντίων από τη Ρεπούση - BINTEO.

"Να αντιδράσουμε για την ενσωμάτωση της γενοκτονίας Ποντίων και Ελλήνων της Μικράς Ασίας" σημειώνει στην επιστολή της η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κ. Ρεπούση. Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μείζον θέμα έχει προκύψει στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς με αφορμή με την αποκάλυψη ότι η Μαρία Ρεπούση απέστειλε επιστολή στην Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ζητώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην συναινέσει στην "προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου".

Η Αγίου Κωνσταντίνου δεν έκρυψε τη έντονη δυσφορία της για το γεγονός αυτό, με κύκλους του κόμματος να λένε "είναι γνωστές οι προσωπικές θέσεις της κυρίας Ρεπούση", ενώ τόσο η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μέσω της σελίδας της στο facebook όσο και η Επιτροπή Δικαιωμαων του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσαν την ύπαρξη επιστολής.

Χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει:


"Ουδέποτε η Βουλευτής Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, έχει κοινοποιήσει προς το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ οποιαδήποτε επιστολή, έγγραφο ή πρόταση που να σχολιάζει ή να αναφέρεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη. Κατά συνέπεια, κάθε πληροφορία που μας αναφέρει ως αποδέκτες τέτοιου μηνύματος, είναι παντελώς ανακριβής".

Να σημειωθεί ότι στην επιστολή της η κ. Ρεπούση φέρεται να καλεί τη Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει βουλευτές, κόμματα αλλά και δημοσιογράφους προκειμένου να μην περάσει η "προβληματική διάταξη" περί γενοκτονιών.