Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Η λέσχη Μπίλντεμπερκ, το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ και το σχέδιο του Θεού

Τα μασωνικά τερτίπια της λέσχης Μπίλντεμπερκ και τα σχέδια που παρασκηνιακά επί χάρτου καταστρώνονται φαίνεται εκ πρώτης όψεως να προκαλούν περίεργες αλλαγές στη λεγόμενη Ατλαντική συμμαχία το γνωστό ΝΑΤΟ. Η Ουάσιγκτον λοιπόν με το νέο δόγμα που εισαγάγει στη συμμαχία προωθεί τη δυνατότητα στρατιωτικών επεμβάσεων σε χώρες –μέλη με κοινωνικές εκρήξεις λόγω οικονομικής η πολιτικής κρίσης!!!
Το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ βρίσκεται ακριβώς σε πλήρη αρμονία με τα όσα προετοιμάζουν οι επικεφαλής της λέσχης Μπίλντεμπερκ. Σαφές δείγμα αυτών αποτελεί η ξαφνική διακήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία. Διακήρυξη που διατυπώθηκε λίγες ημέρες μετά τη συνεδρίαση της εν λόγω μασωνικής λέσχης στην πρωτεύουσα της Καταλονίας τη Βαρκελώνη.
Μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε την άποψη αυτών που συνδέουν τον τόπο συνεδρίασης των μελών της λέσχης με ραγδαίες πολιτικές αλλαγές και εξελίξεις...

Είναι αλήθεια πάντως ότι η Ουάσιγκτον που φαίνεται να κατανοεί ότι το δυσβάστακτο έλλειμμα και η οικονομική παρακμή της στοιχείο που προηγείται πάντα των πτώσεων των αυτοκρατοριών, επιθυμεί να διατηρήσει την κυριαρχία που ασκεί στον κόσμο μέσω του ΝΑΤΟ, εφαρμόζοντας τη γνωστή συνταγή του διαίρει και βασίλευε. Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν οφείλουμε να εντάξουμε και το νέο δόγμα που θα της δίνει τη δυνατότητα μέσω του ΝΑΤΟ να επεμβαίνει και σε περιπτώσεις «αποσαρθρωμένων κρατών». Οι συζητήσεις που ήδη διεξάγονται και αναμένονται να ολοκληρωθούν τον προσεχή Νοέμβριο στην προγραμματισμένη Σύνοδο κορυφής της Συμμαχίας που θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία αναφέρονται σε χώρες που αντιμετωπίζουν κοινωνικές εκρήξεις εξαιτίας της οικονομικής η κοινωνικής πολιτικής τους. Στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει και διάφορα σεμινάρια με συγκεκριμένα υποδείγματα ενώ ο νυν γ.γ. του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν πρόκειται να προχωρήσει σε εντατικές διαβουλεύσεις με τα 28 κράτη -μέλη από το διάστημα του προσεχούς Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου για να οριστικοποιηθεί το κείμενο του νέου δόγματος, που εκτός των άλλων σκοπεύει να λειτουργεί αποτρεπτικά σε κοινωνικές αντιδράσεις!

Στις διαβουλεύσεις αυτές περιλαμβάνονται και συζητήσεις που αφορούν την κατάργηση της δυνατότητας μίας χώρας –μέλους να ασκήσει βέτο σε μία απόφαση και την αντικατάστασή της με την λεγόμενη ενισχυμένη συνεργασία! Επίσης εγείρεται θέμα ασφάλειας των αγωγών φυσικού αερίου και πετρελαίου που δεν αποκλείεται να φθάσει μέχρι και την αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας!

Εκ των ανωτέρω διαγράφεται μία έντονη ανησυχία των ΗΠΑ κυρίως, που έχει να κάνει με το φόβο απώλειας της παγκόσμιας κυριαρχίας της και της περαιτέρω αξιοποίησης του ισχυρού διαπραγματευτικού χαρτιού που διαθέτει τη στρατιωτική της δύναμη!

Το πολιτικό λοιπόν σκέλος αυτών των περίεργων διεργασιών έχει αναλάβει να επεξεργαστεί και να εφαρμόσει η μασωνική λέσχη του παρασκηνίου η γνωστή Μπίλντεμπερκ. Μέσα στο πλαίσιο αυτό προετοιμάζει εδώ και χρόνια σχέδια που αφορούν τον διαμελισμό μεγάλων κρατών και χωρών που λογίζονται ως στρατιωτικά κλειδιά. Δια του τρόπου αυτού αφενός μεν σκοπεύει να πετύχει τον καλύτερο έλεγχο διατηρώντας την κυριαρχία της Ουάσιγκτον με την απομάκρυνση του ενδεχομένου δημιουργίας μίας νέας ισχυρής μεγάλης δύναμης. Και αφετέρου θα τονώσει την παρακμάζουσα πολεμική βιομηχανία, αφού τα νέα κράτη θα χρειασθούν οπλισμό για να εξασφαλίσουν την οντότητά τους.

Η Ισπανία έχει τουλάχιστον δυό βασικές εστίες ενός τέτοιου διαμελισμού, την Καταλονία και τους Βάσκους... Στην Ιταλία ήδη έχει γίνει μία προετοιμασία διαμελισμού με την ίδρυση κόμματος που ζητά την απόσχιση της Βόρειας Ιταλίας. Στην Τουρκία υπάρχουν πολλές περισσότερες εστίες με κορυφαίες αυτές των Κούρδων και των Αλεβίδων. Στο Βέλγιο οι Φλαμανδοί επισήμως έχουν ζητήσει την ανεξαρτησία τους. Στην Μ. Βρετανία παρατηρούνται παρόμοιες καταστάσεις με τάσεις απόσχισης της Σκωτίας. Ακόμη και για την Ελλάδα δεν πρέπει να θεωρηθεί τυχαία η πράξη ορισμένων εγκάθετων οργάνων της σατανικής λέσχης να υψώσουν πριν από δυό χρόνια την σημαία της Κρήτης στους Μεσογειακούς αγώνες που διεξήχθησαν στη Γαλλία εγείροντας θέμα ανεξαρτησίας της!!! Μάλιστα φημολογείται ότι την κίνηση αυτή βλέπει πολύ θετικά Έλληνας μεγάλο-επιχειρηματίας από την Κρήτη, που λέγεται πως είχε πάρει μέρος παλαιότερα σε συνεδρίαση της λέσχης... Σε ότι αφορά την Ελλάδα δεν πρέπει ακόμη να περάσει απαρατήρητη η αναφορά της έκθεσης του Στέιτ Ντιπάρντμεντ στους Έλληνες Αρβανίτες και τους Βλάχους και η προσπάθεια ενός δειλού αρχικά διαχωρισμού...

Βέβαια τα μασωνικά αυτά τερτίπια της Μπίλντεμπερκ και των παρόμοιων μ’ αυτή στοών του σκότους εμπεριέχουν μία χρονική διάρκεια για την εφαρμογή τους που φθάνει έως και τα πενήντα έτη! Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια φαίνεται να επιδεικνύεται μία ανεξήγητη βιασύνη, η οποία αποτελεί σαφή εκδήλωση του έντονου φόβου, ο οποίος οδηγεί σε λάθη και επιπολαιότητες. Ένα τέτοιο τραγικό λάθος αποτελούσαν οι διπλωματικοί χειρισμοί των παρασκηνιακών αυτών κέντρων εξουσίας στο οικονομικό χρέος της Ελλάδας, το οποίο ήδη τους γυρίζει στην εξέλιξή του μπούμερανκ...

Στα λάθη που προκάλεσαν μερική –προσωρινή αναδίπλωση περιλαμβάνονται και η τάχιστη εφαρμογή της αποχριστιανοποίησης της Ευρώπης, η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Οι άμοιροι δεν έχουν καταλάβει ότι την άκρη του νήματος που προσπαθούν να κινούν την κρατά το χέρι του Θεού, το οποίο θα δώσει και την τελική έκβαση –λύση που θα φέρει στον κόσμο ευημερία και χαρά και όχι θλίψη, φόβο και απόγνωση που αυτοί επιθυμούν να καλλιεργούν. Έτσι τα σχέδιά τους θα παραμείνουν απραγματοποίητα όσο και να φέρουν την επιστημονική σφραγίδα και το κύρος που προσδίδουν σ’ αυτή τα άβουλα πιόνια που νοιάζονται να τα εφαρμόσουν... Ο τριαδικός Θεός σε αντίθεση με τις καταστροφικές προβλέψεις αυτών προχώρησε στην επανίδρυση του πλανήτη αποκαθιστώντας σταδιακά τις ζημιές που προξένησαν ιδιαίτερα κατά τον τελευταίο αιώνα με τις πυρηνικές δοκιμές και τα επικίνδυνα πειράματά τους... Και το βέβαιο είναι πως θα δώσει με τις παρεμβάσεις Του στον κόσμο και πάλι τη μερίδα του λέοντος στην Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία θα ηγηθεί της χριστιανοσύνης σε ολάκερη την Οικουμένη, ως κατέχουσα την αλήθεια και το Φως!

Του Διονύση Μακρή
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010