Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Το κύκνειο άσμα των οργάνων του σκότους! Το φιάσκο των καρχαριών του χρήματος γρήγορα θα σβήσει και θα διαλυθεί...

«Τα παράσιτα της ανομίας που κινούνται, αποφασίζουν και λειτουργούν ως τυφλοπόντικες και στυγνοί βρυκόλακες υπό τη σκέπη του σκότους των μασωνικών στοών, της μιαρής λέσχης Μπίλντεμπερκ, της Διεθνούς τριμερούς κ.ο.κ. θα έρθουν γρήγορα αντιμέτωπα με την αμείλικτη ρομφαία του πάνοπλου Κυρίου μας».
Στο διάβα των αιώνων ουδέποτε καλοί μου Χριστιανοί το σκοτάδι επικράτησε του φωτός! Ούτε το ψεύδος υπερίσχυσε της αληθείας! Μπορεί λοιπόν περιστασιακά ο Βελζεβούλ να καλλιεργεί την ψευδαίσθηση του ισχυρού στην ανθρωπότητα. Μπορεί να επιβάλλει ακόμη μέσω των οργάνων του την καταφανή αδικία σε ολάκερα έθνη. Μπορεί να σπέρνει την ασυδοσία και να καλλιεργεί την εικονική πραγματικότητα ότι δήθεν κινεί τα νήματα του κόσμου. Αλλά πάντα, μα πάντα αποδεικνύεται ότι τα σχέδια έχουν την ίδια κατάληξη και περιβάλλονται με το μανδύα της παταγώδους αποτυχίας που τα περιτυλίγει... Ποτέ ένας Βελζεβούλ δεν επικρατεί! Αυτό λοιπόν που αδιάκοπα γίνεται επί σειρά αιώνων, αναμένεται να επαναληφθεί και πάλι, ώστε να διαφανεί σε ολάκερη την οικουμένη πως τα νήματα στον πλανήτη τα κινεί αποκλειστικά ο τριαδικός και μόνο αληθινός Θεός.
 Ως εκ τούτου τα παράσιτα της ανομίας που κινούνται, αποφασίζουν και λειτουργούν ως γλοιώδεις κισσοί, τυφλοπόντικες και στυγνοί βρυκόλακες υπό τη σκέπη του σκότους των μασωνικών στοών, της μιαρής λέσχης Μπίλντεμπερκ, της Διεθνούς τριμερούς κ.ο.κ. θα έρθουν γρήγορα αντιμέτωπα με την αμείλικτη ρομφαία του πάνοπλου Κυρίου. Πολύ σύντομα θα τρέχουν να κρυφτούν... αφού το διάχυτο αποκαλυπτικό φως θα διαλύσει ολοκληρωτικά το σκοτάδι που πρεσβεύουν.

Το κεφάλι του όφεως στον οποίο στηρίζονται ήδη βρίσκεται εκτεθειμένο απέναντι στο ξίφος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο οποίος και πάλι θα το συντρίψει. Ταυτόχρονα η ιαχή –προτροπή προς τον σημερινό άνθρωπο του «στώμεν καλώς» θα ταρακουνήσει τις πεσμένες στο λήθαργο της αγνωσίας ψυχές, για να μπορούν να συμμετάσχουν στην αδιάλειπτη δοξολογική προσευχή, της Θεομήτορος, των αγγέλων, των λειτουργικών πνευμάτων, των Αποστόλων, Προφητών, αγίων μαρτύρων και ομολογητών, οσίων, Πατέρων και Διδασκάλων και ασκητών προς τον τριαδικό Θεό.

Η παρέμβαση του Θεού στον κόσμο θα είναι τέτοιας μορφής που θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, όπως λέγει σύγχρονος γέροντας ασκητής, ο οποίος έρχεται να επιβεβαιώσει τις προφητικές ρήσεις του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Οσίου Αγιορείτη γέροντα Παϊσίου. Η περιορισμένη αλλά μεγάλης ισχύος αναταραχή λοιπόν που είναι στα πρόθυρα να προκληθεί θα επαναφέρει την τάξη και τη δικαιοσύνη του Θεού, στοιχεία απαραίτητα για τη γαλήνη και ευημερία στον πλανήτη...

Ως εκ τούτου οι πολιτικές και κοινωνικές μαριονέττες που ανταποκρίνονται ως ασήμαντα άβουλα και δυστυχή ανθρωπάκια στις προσκλήσεις λ.χ. της λέσχης Μπίλντεμπερκ και τις διάφορες μασωνικές στοές του μυστηρίου της ανομίας σύντομα θα διαπιστώσουν την ανοησία τους. Θα καταλάβουν πως η αληθινή εξουσία δεν βρίσκεται πίσω από τον εντυπωσιασμό που προκαλούν οι βαρύγδουπες διακηρύξεις των ανόητων οργάνων του Μαμωνά και στα ληξιπρόθεσμα γραμμάτια των αιχμαλωτισμένων ευτελών κυβερνήσεων που κατάφεραν με διάφορους τρόπους να ελέγχουν! Γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα φιάσκο των καρχαριών του χρήματος και λοιπών λεχριτών και απατεώνων που γρήγορα θα σβήσει και θα διαλυθεί...

Έτσι θα συνειδητοποιήσουν επίσης πως η εξουσία αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο του τριαδικού Θεού. Δεν συνδέται δε με πλούτη, ματαιοδοξίες και ευτελείς -ιδιοτελείς επιδιώξεις, όπως έλεγε ο Ιωάννης Καποδίστριας. Δύναται κάθε θνητός να συμμετέχει σ’ αυτήν μόνο δια μέσω της διακονικής οδού προς τον συνάνθρωπο του.

Γιατί ο συνάνθρωπος η διαφορετικά πλησίον είναι η πύλη που σε καθιστά καλέ μου άνθρωπε ικανό διαχειριστή και σταθερό διαβάτη της εφήμερης τούτης παρουσίας σου στον πλανήτη. Είναι η πύλη που σε οδηγεί στο θυσιαστήριο του ουρανού από όπου κινείται ολάκερος ο κόσμος. Η συμμετοχή μάλιστα προϋποθέτει ταπείνωση, θυσία και προπαντός αγάπη δίχως όρια, όπως λέγει ο Απόστολος Παύλος.

Η εξουσία του Θεού καλέ μου άνθρωπε ταυτίζεται με την αλήθεια, το φως και τη ζωή, δηλαδή τον Χριστό, τον Μονογενή Υιό του Θεού. Έχει ως οδηγό την ανιδιοτέλεια, την ειλικρίνεια την προσφορά και την προσευχή, νοούμενη πάντα ως επικοινωνία γης και ουρανού. Έχει ως στόχο την έμπρακτη εφαρμογή του νόμου του Κυρίου και του θελήματος Αυτού που επιτυγχάνεται μέσω του Παρακλήτου, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που εστάλη από τον Θεό Πατέρα στον κόσμο μετά την Ανάσταση και Ανάληψη του Ιησού Χριστού και των μυστηρίων της Εκκλησίας.

Μπορεί λοιπόν τα αθωράκιστα πιόνια του μυστηρίου της ανομίας να καυχώνται για το ότι επιλέχθηκαν από τους πιο γνήσιους εκφραστές του σκότους και του παρασκηνίου, τους επικεφαλής της λέσχης Μπίλντεμπερκ. Μπορεί να καμαρώνουν για τη συμμετοχή τους σε μία παγκόσμια σχολή εξουσίας η πολιτικής σκέψης, όπως οι ίδιοι την ονομάζουν που επιδιώκει να κινεί τα νήματα στον πλανήτη. Μπορεί να ζουν στην αυταπάτη του παρασκηνίου, αλλά στην ουσία γρήγορα θα διαπιστώσουν το τραγικό μεγάλο λάθος τους! Θα διαπιστώσουν πως παγιδεύτηκαν στα δίκτυα του μιαρού Σατάν!

Η εξυπηρέτηση του ευτελούς εγωκεντρισμού που επί το πλείστον συνδέεται με την αναρρίχηση τους σε κοσμικές μορφές εξουσίας, οι οποίες αποβλέπουν στην επιβολή του νόμου του σκότους στην πραγματικότητα τους στερεί τη δυνατότητα της ελεύθερης επιλογής και πορείας... Τους καθιστά υποχείρια μεγαλοκαρχαριών του χρήματος και απατεωνίσκων που δεν διστάζουν για την απόκτηση πλούτου, να σκανδαλίζουν και να επιβάλλουν σε ολάκερους λαούς την απόγνωση και την απογοήτευση. Και την επιβάλλουν με τη μεθοδευμένη αποστασία του ανθρώπου από το Θεό μέσω της πολυδιαφημιζόμενης σήμερα ακολασίας...

Δυστυχώς στην παγίδα του Σατάν έπεσαν και αρκετοί μωροφιλόδοξοι Έλληνες, πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί και λοιποί πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, οι οποίοι είθισται να αναλαμβάνουν πλέον εργολαβικά την έμπρακτη εφαρμογή των εντολών των συγκεκριμένων κύκλων της ανομίας. Δεν είναι λοιπόν διόλου τυχαίο το γεγονός ότι αμέσως μετά την πρόσφατη συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντεμπερκ στη Βαρκελώνη εκδηλώθηκαν τα πρώτα παρατράγουδα. Είναι φυσικό άλλωστε να παρατηρείται πάντα αναστάτωση μετά από κάθε δραστηριότητα των σατανάδων. Έτσι λοιπόν άναψε η πρώτη φωτιά διάσπασης και διάλυσης της ευρωπαϊκής οικογένειας με την κατάθεση του επίσημου αιτήματος ανεξαρτησίας της Καταλονίας και της απόσχισής της από την Ισπανία. (βλ. ρεπορτάζ σελ 14). Με τη λογική του διαίρει και βασίλευε επιχειρείται να ισχυροποιηθεί η εικονική δύναμη εξουσίας της λέσχης στο χώρο της Ευρώπης... και να ενισχυθεί μακροπρόθεσμα η πολεμική βιομηχανία! Η φωτιά λοιπόν που σιγοκαίει στην Καταλονία αναμένεται βάσει των σχεδίων τους να επεκταθεί στο Βέλγιο, στη Μ. Βρετανία, στην Τουρκία, στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα. Θα ακολουθείται η ίδια πάντα συνταγή του διαμελισμού... με επιβλέποντες χωροφύλακες το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ και τις υποτιθέμενες μεγάλες δυνάμεις.

Το βέβαιο είναι πως θα κάνουν μία τρύπα στο νερό. Αδυνατούν στην κυριολεξία να δουν πως στην πραγματικότητα εξυπηρετούν το σχέδιο του τριαδικού Θεού! Και το σχέδιο του Θεού είναι φως και ζωή, είναι χαρά και ελπίδα.

Καλέ μου Χριστιανέ μη φοβάσαι το σκότος, ιδιαίτερα τώρα που οι πρώτες σπινθήρες του φωτός άναψαν σε ολάκερο τον πλανήτη. Μην τρομάζεις από τις οικονομικές κρίσεις και τα τεχνητά φιάσκα της απογοήτευσης και της απόγνωσης που τις προκαλούν. Έρχονται καλές ημέρες, όπου η χαρά και η ελπίδα θα επαναφέρουν τα χαμόγελα στα χείλη. Σήκωσε απλά τα μάτια στον ουρανό και ζήτησε ικετευτικά να σου δοθεί ο προστατευτικός μανδύας της μετάνοιας που θα σε βγάλει από τα κάθε μορφής αδιέξοδά σου και θα σε ανεβάσει ως επιβάτη στο τρένο που οδηγεί ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός προς δόξαν του Πατρός και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν! Γένοιτο!

Σ. Ο.
Συντάκτης: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010

http://www.orthodoxia.gr/