Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Συνταρακτική αποκάλυψη..Μας εκχυουν μαγνητικούς κρυστάλλους για τον πλήρη ελεγχο μας!!!(VIDEO)


Στο video που δημοσιεύσαμε απο το τηλεοπτικό σταθμό ΑRT είδαμε ολοι στη Χώρα μας οτι τα κέρματα και μεταλικα αντικείμενα κολλάνε στο χερι εμβολιασμένων ατόμων…Στην εκπομπή του ART το εκανε ο παρουσιαστής της εκπομπής live!!!

Εμβολιασμένος και όταν του το είπαν είπε οτι δεν μπορεί να συμβαίνει και οτι είναι σαχλαμάρες..Οταν το έκανε και διαπίστωσε και ο ιδιος οτι είναι ενα ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ αναρωτήθηκε γιατί να συμβαίνει και ζήτησε να του το εξηγήσει Ιατρος που ήταν στο πάνελ των παραθύρων. Απάντηση δεν πήρε αφού η Γιατρός του είπε οτι αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί Ιατρικά…

Η Απάντηση για το που οφείλεται ο μαγνητισμός απο τα εμβόλια Covid ερχεται στο παρακάτω video που δεν μπορούν να το κατεβάσουν και είναι κατι που σας είχαμε δώσει και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις σχετικά με τα συστατικά του εμβολίου που θέλουν να υποτάξουν τον άνθρωπο και να τον σκλαβοποιήσουν…

Τι ΧΩΝΟΥΝ μεσα στο Σωμα μας ? Σας περνάνε τοξικές ουσίες υπολείμματα εκτρώσεων εμβρύων αδενοποιο απο Χιπατζη ..κομπιούτερ σε μέγεθος κοκου σκόνης και μαγνητικά νανοσωματιδια!!!Ειναι μια γεννητικά τροποποιημένη πρωτεΐνη με την οποία μπορουν να ελέγχουν απο μακριιά (εξ αποστάσεως) το σωμα μας μυαλο και συμπεριφορά..


Το video επιβεβαιώνει οτι σας εχουν ως ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ και σας εκχυουν μαγνητικούς κρυστάλλους που αναπτύσσονται μεσα στο σωμα των εμβολιασμένων και μπορούν να καθοδηγούνται εξ αποστάσεως μεσω φωτός η υψηλής ενέργειας συχνότητες ..Η πατέντα τους λένε πληροφορίες οτι μπορούν να εισχωρούν βαθιά σε ολους τους ιστους ωστε να τους ελέγχουν!!!
Περιγράφουν κατι πολύ ισχυρότερο απο τα κινητά για να το καταφέρουν αυτο και δεν ειναι τίποτα αλλο απο το 5G!!!

Κάνοντας τα εμβόλια των Παρανοϊκών του Πλανήτη που στην Eλλάδα εκτελουν τις εντολές τους ο Μητσοτάκης και ολόκληρο σχεδόν το Ιατρικο-Πολιτικό κατεστημένο αρχίζουν και αναπτύσσονται αυτες οι μαγνητικές πρωτεΐνες ..Αυτα τα έχουν επιβεβαιώσει και Ιταλοί επιστήμονες ,,Γι αυτο κολλάνε κέρματα μαγνήτες πηρούνια και ψαλίδια!!!

δημιουργούν μαγνητικούς κώνους στα κύτταρα μας και μετατρέπεσαι σε ΡΟΜΠΟΤ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ!! Προκειται για Κρυστάλλους Πρωτεΐνης Γενετικής Μηχανικής και τα κύτταρα μας μετατρέπονται σε μαγνητικά!!

ΔΕΙΤΕ και το VIDEO

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου


https://amazonios.net/syntaraktiki-apokalypsi-mas-ekchyoyn-magnitikoys-krystalloys-gia-ton-pliri-elegcho-mas-video/