Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Κλιμακώνουν τους εμβολιασμούς μετα απο μια μεγάλη αποτυχία


Το Ισραήλ δίνει και πάλι το έναυσμα: επιστροφή υποχρεωτικής μάσκας σε κλειστούς δημόσιους χώρους!Πιέσεις για εμβολιασμούς παιδιών!!
Παραδοχή αποτυχίας του κατ΄ομολογίαν μαζικού εμβολιακού πειράματος (δηλώσεις Νετανιάχου) ή το Ισραήλ για μια ακόμη φορά δίνει το παγκόσμιο έναυσμα για μια τρίτη χρονιά με απάνθρωπους περιορισμούς δημιουργώντας το νέο τύπο ανθρώπου τον Κορωνάνθρωπο;; Κάθε φορά που ξεκινά ένα νέο κύμα πως γίνεται το Ισραήλ να είναι το πρώτο που δίνει την παγκόσμια γραμμή κλεισίματος στην οποία ευθυγραμμίζεται η Δύση και μέρος της Ανατολής;;;

Την Παρασκευή το Υπ. Υγείας του Ισραήλ επέβαλε ξανά την υποχρέωση να φέρουν τ΄άτομα μάσκες στους κλειστούς δημόσιους χώρους μετά από μια παρατηρούμενη αύξηση των νέων κρουσμάτων κι όλα αυτά μόλις 10 μέρες μετά την άρση του μέτρου που γιορτάστηκε τρελά κυρίως από τα παιδιά μέσα στις σχολικές τάξεις όπου τα παιδιά έσκιζαν και κομμάτιαζαν το περιβόητο σωτήριο μέτρο δείχνοντας τ’αληθινά συναισθήματα που τρέφουν γι αυτό..Η ελευθερία διαρκεί 10 μέρες.

Από την επόμενη εβδομάδα τίθεται σε ισχύ και παράλληλα υποχρέωση μάσκας σε όποιους ανοιχτούς χώρους υπάρχουν συγκεντρώσεις και τήρηση γεωμετρικών αποστάσεων εκεί…
Ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας του Ισραήλ για την αντιμετώπιση της επιδημίας, Nachman Ash,δήλωσε στο δημόσιο ραδιόφωνο ότι η απαίτηση επαναφοράς κρίθηκε επιβεβλημένη μετά από 4 συνεχείς μέρες που ο αριθμός κρουσμάτων υπερέβη τα 100. Απέδωσε στη μετάλλαξη την ινδική Delta
την άνοδο αυτή καθώς αυτή η παραλλαγή είναι ιδιαίτερα μεταδοτική.

Το Ισραήλ πρωταθλητής παγκόσμιος στον μαζικό εμβολιασμό κατέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ καθώς το 40% ( κατά κάποιες πηγές το 50%) των νέων κρουσμάτων αφορά άτομα εμβολιασμένα κατά Covid-19. Τα περισσότερα κρούσματα προέρχονται από 3 περιοχές Binyamina και Natanya στα βόρεια του Τελ Αβίβ, και Modiin στα δυτικά της Ιερουσαλήμ. Θετικά κρούσματα έχουν επίσης εντοπιστεί σε σχολεία και νηπιαγωγεία σε άλλες πόλεις του κεντρικού Ισραήλ, όπως αναφέρει το Le Point. Μια εκατοντάδα κρουσμάτων σε σχολεία και λύκεια του Tel Aviv.

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Ισραηλινού Υπουργείου Υγείας, καθηγητής Gabi Barbash, ανακοίνωσε στις 21 Ιουνίου ότι το 40% των νέων κρουσμάτων που εντοπίστηκαν ήταν άτομα εμβολιασμένα, “πράγμα που σημαίνει ότι η παραλλαγή είναι πολύ μεταδοτική”, είπε σύμφωνα με το i24 news. Το Ισραήλ είναι μία από τις χώρες όπου η εκστρατεία εμβολιασμού ήταν από τις πιο μαζικές με σχεδόν το 60% του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί πλήρως έως τις 23 Ιουνίου (έναντι 25,5% στη Γαλλία). Επιπλέον, όπως αναφέρει το Le Point, αυτή η επιστροφή της επιδημίας Covid-19 προκάλεσε επιτάχυνση του εμβολιασμού 12-15 ετών στο Ισραήλ. Οι αρχές κάλεσαν τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά ηλικίας 12-15 το συντομότερο δυνατόν.

Ο καθηγητής Yonatan Halevi Πρόεδρος του Ιατρικού Κέντρου Shaare Zedek:” είμαστε στην επιστροφή μια επιδημίας που αγγίζει κυρίως τα παιδιά όσο κι ενήλικους εμβολιασμένους ή μη με λιγότερους κινδύνους ν΄ασθενήσουν σοβαρά. Είναι αλήθεια η περίπτωση ένας νέος να νοσήσει πολύ σοβαρά είναι πολύ αδύναμη αλλά η περίπτωση να υποφέρει από το εμβόλιο είναι ακόμη πιο αδύναμες.(σσ έτσι έλεγαν και για τα εμβόλια για ενηλίκους και όμως η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική κι εδώ μιλάμε για παιδιά) έτσι εμβολιάζοντας τα παιδιά σας συμβάλλεται σ΄ένα μαζικό εμβολιασμό στο κράτος του Ισραήλ”.Τα εμβόλια που εγκρίθηκαν σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης μην εξασφαλίζοντας την κανονική υπό άλλες συνθήκες αδειοδότηση υπόσχονταν σχεδόν 100% κάλυψη πάντως πάνω από 90% κι όμως αποδείχθηκε στην πράξη όπως και στην περίπτωση του Ισραήλ που ο ένας στους δυο νεομολυσμένους είναι εμβολιασμένος ότι δεν ευσταθούσε η υποσχεσιολογία.

Στο Ισραήλ, με περισσότερο από το 80% του πληθυσμού εμβολιασμένο (σύμφωνα με το BusinessInsider
ίσως περιλαμβάνει κι αυτούς της 1 δόσης), βλέπουμε τη μεγαλύτερη αύξηση στο COVID19 σε δύο μήνες
.

Στη δε Αγγλία με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στην Ευρώπη καταγράφονται ρεκόρ νέων κρουσμάτων και το 70% των νοσηλευόμενων με κορωνοιό είναι εμβολιασμένοι.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερο από το 80% του πληθυσμού εμβολιασμένο (σχεδόν 60% για 2 δόσεις) (σύμφωνα με Reuters), βλέπουμε τη μεγαλύτερη άνοδο στο COVID19 από τον Φεβρουάριο.

Η αξιοπιστία είναι έωλη..Ποιός εγγυάται ότι κι αυτή τη φορά δεν θ’αποδειχθούν κατώτερα των περιστάσεων;;;

Οι εμβολιασμένοι όχι μόνο αποτελούν τα μισά από τα νέα κρούσματα αλλά αντιμετωπίζουν και μετεμβολιακές επιπλοκές. Δηλ. ισοδύναμη η προσβολή σε εμβολιασμένους και μη αλλά οι Ισραηλινοί ερευνητές εντόπισαν και μια σπάνια αυτοάνοση ασθένεια θανατηφόρα που σχετίζεται με Pfizer!!

dimpenews.com