Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Αλβανική προβοκάτσια made in USA

 
Αλβανική TV για μνημόσυνο Κατσίφα:«Πολλοί Έλληνες θα έρθουν αεροπορικώς, υποστηριζόμενοι από το ρωσικό λόμπι»…
Η προσοχή  των αλβανικών μέσων ενημέρωσης, όπως και των αλβανικών αρχών, πρωτοστατούντος του αλβανικού ΥΠΕΞ είναι πιθανά συμβάντα που θα μπορούσαν να συμβούν κατά το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες του Αργυρόκαστρου.
Ο δημοσιογράφος Άρμπεν Λάλα,  σε σύνδεση με την εκπομπή «360 μοίρες»/“360 Gradë” του τηλεοπτικού καναλιού Ora News, δήλωσε ότι στις 8 Δεκεμβρίου πολλοί Έλληνες αναμένεται να έρθουν στην Αλβανία για το μνημόσυνο των 40 ημερών του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Κατσίφα,  και αυτοί ενισχύονται από το ρωσικό λόμπι, γράφει το δημοσίευμα.
Ο ίδιος επεσήμανε ότι αυτοί θα έρθουν αεροπορικώς στο αεροδρόμιο Ρίνας των Τιράνων.
Σύμφωνα με το ‘360grade.al’,  ο Λάλα σε μια αποστροφή του λόγου του τόνισε: 
«Να περάσουμε λίγο στους Βουλιαράτες και στην ημερομηνία  8 (Δεκεμβρίου), για τι θα συμβεί εκεί, επειδή ελληνικές εξτρεμιστικές ομάδες έχουν λάβει εγγυήσεις ότι θα υποστηριχθούν από τον ελληνικό στρατό με ελικόπτερο, αφού οι Βουλιαράτες είναι 2 με 3 χιλιόμετρα σε ευθεία γραμμή. 
Ομάδες επίσης Ελλήνων είναι πιθανόν να έρθουν μέσω του αεροδρομίου Ρίνας από τη Γερμανία, την Κύπρο και την Αμερική.
Φαίνεται ότι οι επίγειοι σταθμοί ελέγχονται. Για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Επίσης, στους Βουλιαράτες  υπάρχουν πολλά όπλα, μιλάμε εγγυημένα. 
 
Ο κύριος στόχος είναι να αποτύχουν οι συμφωνίες Αλβανίας – Ελλάδας και Ελλάδας –‘Μακεδονίας’, μιλάμε για χρηματοδότηση από το ρωσικό λόμπι που είναι πολύ ισχυρό», αναφέρει το δημοσίευμα.