Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Eξευτελισμός της Ορθοδοξίας απο βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου!

Απορία..Είναι τελικά μάγκες όσοι κάνουν χιούμορ μόνο με την χριστιανική εκκλησία ή κότες? Γιατί δεν τους έχω δει ποτέ να κάνουν χιούμορ με το ισλάμ!!Το ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβονται καθόλου την Ελληνική Εκκλησία και την χριστιανική θρησκεία το γνωρίζαμε όλοι εδώ και χρόνια...
Το ότι την θέλουν μόνο για τα...ψηφαλάκια το μάθαμε εσχάτως με τις "κοινωνικές επαφές" των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τον Αρχιεπίσκοπο, τις κατα καιρούς δηλώσεις Τσίπρα, ακόμη και την επαφή με τους Αγιορείτες.
Αλλά ο θυμόσοφος λαός λέει πως " ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του"....
Οι μάσκες έπεσαν και η ντροπή ξεχείλισε στο πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι στο Άργος Ορεστικό όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος  είχε την....φαεινή ιδέα να μεταμφιεστεί σε παπά και να κάνει την κηδεία του μνημονίου.
Σαν να μην έφτανε ο ευτελισμός του τιμημένου ράσου, ο θρασύτατος βουλευτής, ο οποίος έγινε παγκοίνως γνωστός από

τις κατά καιρούς θέσεις για την αναρχία και την τρομοκρατία, εξευτέλισε και το μέγα μυστήριο της Θείας Κοινωνίας "κοινωνώντας"-βάσει ρεπορτάζ τοπικών μέσων- μια βουλευτή της ΝΔ, την Μαρί Αντωνίου.