Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τουρκική (ειδική) Οικονομική Ζώνη έκαναν την Θράκη!

 Αγοράζουν περιουσίες Ελλήνων. Σε οικονομικό προτεκτοράτο της, με τις ευλογίες του αμερικανού παράγοντα μετατρέπει την Δυτική Θράκη η Άγκυρα. Ήδη, εκτός από την εξαγορά ελληνικών επιχειρήσεων, μέσω διαφόρων επενδυτικών σχημάτων από τα οποία αποκρύπτεται ο πραγματικός ιδιοκτήτης τους, άρχισε η διάθεση τουρκικών προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές στα σούπερ-μάρκετ της περιοχής.
Παρατηρήθηκε μάλιστα το φαινόμενο τα περισσότερα είδη σίτισης και ένδυσης, να είναι κατά πολύ φθηνότερα από την Κωνσταντινούπολη.

Ενημέρωση για Corpus Christi (1/11/2012)

 Την Πέμπτη 01/11 στις 9.15 μ.μ. σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του θεάτρου «χυτήριο» θα ξανανεβεί η γνωστή βλάσφημη παράσταση. Οι «Αναβάσεις» θα βρίσκονται εκ νέου έξω από το θέατρο του αίσχους, για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά, όπως κάναμε και τις προηγούμενες φορές.
Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 7.00 μ.μ. στην Ιερά Οδό 44 στο Γκάζι. Προσκαλούμε όσους επιθυμούν να ορθώσουν φωνή κατά της προκλητικής αυτής βλασφημίας.
Ανανεώνουμε επίσης την πρόσκληση για προσευχή όσων δεν μπορούν ή δεν θέλουν να έλθουν. Εμείς κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως εφικτό, αλλά την τελική λύση θα την δώσει ο Θεός.

George Soros :"Θα χτίσω σπίτια για να παραμείνουν οι λάθρο στην Ελλάδα"!

«Ο στόχος μου είναι διπλός» δήλωσε ο Σόρος.
Αποδεικνύεται πλέον με τον πιο περίτρανο τρόπο το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιδιώκει τον αφελληνισμό της χώρας, με την αθρόα εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, αλλά και ποιοί κρύβονται από πίσω τους με τον Τζορτζ Σόρος να μας αποκαλύπτει τους πραγματικούς του σκοπούς.

Ανθελληνικό κίνημα.

 Το κράτος τι κάνει; Η Μαρία Ρεπούση είναι βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. και τομεάρχης Παιδείας στο κόμμα του κ. Κουβέλη, που συμμετέχει στην κυβέρνηση. Είναι η υπεύθυνη της αναγραφής της κατάπτυστης λέξης «συνωστισμός» στα βιβλία Ιστορίας της Στ' Δημοτικού, σε κεφάλαιο που αναφερόταν στη σφαγή της Σμύρνης.
 Η κυρία Ρεπούση είναι εκείνη που αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους.
 Η Μαρία Ρεπούση διέψευσε ότι ζήτησε την κατάργηση της αναπαράστασης της Εξόδου του Μεσολογγίου, της ανατίναξης της Αρμάτας στις Σπέτσες και της αναπαράστασης στο Κούγκι,

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Εβραίοι Σιωνιστές είναι οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες των Ρόμνει – Ομπάμα.

 πλούσιοι Εβραίοι δωρητές  Οι Σιωνιστές Εβραίοι είναι οι μεγαλύτεροι χορηγοί που χρηματοδοτούν την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ τόσο του Δημοκρατικού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα όσο και του αντιπάλου του Ρεπουμπλικανού Mitt Romney.
Ο μεγάλος χρηματοδότης της αμερικανικής προεκλογικής εκστρατείας το 2012 είναι μεγιστάνας των καζίνο Sheldon Adelson, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δωρίσει 34,2 εκατομμύρια δολάρια στις Ρεπουμπλικανικές Πολιτικές Επιτροπές Δράσης που υποστηρίζουν τη δημοσιότητα του Romney προκειμένου να κερδίσει αρκετές ψήφους για να εγκατασταθεί στο Λευκό Οίκο, όπως αναφέρει το Associated Press.

Βασ. Μιχαλολιάκος: Ναούς δεν γκρεμίζω!

 Αδικαιολόγητες πιέσεις προς τον δήμαρχο Πειραιώς κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο ασκούν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Καρδαράς και Μαρία Σταθάκη από το «Λιμάνι της αγωνίας» προκειμένου να γκρεμιστεί ο ναΐσκος της Αγίας Ειρήνης, δίπλα στον ναό του Αγίου Νικολάου στο λιμάνι. Ο δήμαρχος απάντησε ότι δεν γκρεμίζει ναούς και απ’ ό,τι φαίνεται τον υποστηρίζει ο λαός της πόλης.
Οι προστριβές για το εκκλησάκι δίπλα από το ναό του Αγίου Νικολάου ξεκίνησαν πριν από μια εβδομάδα όταν η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Σταθάκη υποστήριξε ότι «ξεφύτρωσε από το πουθενά χωρίς καμμία άδεια στον προαύλιο χώρο του ναού, το 2010».

Ύποπτο σχέδιο του Σόρος.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΦΑΒΕΛΕΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ. ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΦΘΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ
Την ίδρυση ταμείου με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα ο διάσημος χρηματιστής Τζορτζ Σόρος μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης.
Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ.
Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία.

Δικαστές: Αγωγές στην κυβέρνηση, αν εφαρμοστούν τα μέτρα

 «Πριονίζουν το κλαδί που κάθεται η Δημοκρατία»Στα δικαστήρια και συγκεκριμένα στο Μισθοδικείο θα «παιχθεί», όπως όλα δείχνουν, το επόμενο «επεισόδιο» της κόντρας των δικαστών με την κυβέρνηση, με αφορμή τη σχεδιαζόμενη νέα μείωση στους αποδοχές των πρώτων.
Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα οι επικεφαλής των πέντε δικαστικών ενώσεων, έστειλαν «τελεσίγραφο» προς την κυβέρνηση, ανακοινώνοντας ότι, σε περίπτωση που ψηφιστούν οι νέες μειώσεις στις αποδοχές τους, θα καταθέσουν αγωγές, κίνηση για την οποία, όπως διεμήνυσαν, έχουν ενημερώσει ήδη τους αρμόδιους εκπροσώπους της πολιτείας.

Αφιερωμένο σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι Αλβανοί σημαιοφόροι πρέπει να συμμετέχουν σε εθνικές επετείους και παρελάσεις!!

Αλβανοί-Τσάμηδες δωσίλογοι, συνεργάτες των Γερμανών! Παραλίγο η Ελλάδα να γίνει Κοσσυφοπέδιο!
 Έγγραφα ντοκουμέντα συνεργασίας με τους Γερμανούς!

Ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι Έλληνας!

 Άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο των 198 μονάδων .Ένας Θεσσαλονικιός κατέκτησε την πρώτη θέση στο βάθρο των πιο έξυπνων ανθρώπων του κόσμο, με το εκπληκτικό νούμερο των 198 μονάδων στο τεστ νοημοσύνης (IQ)
Ο 36χρονος Έλληνας ψυχίατρος Ευάγγελος Κατσιούλης αναδείχθηκε ως ο άνθρωπος με την κορυφαία νοημοσύνη παγκοσμίως, άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο των 198 μονάδων στο τεστ νοημοσύνης (IQ).
Ο κ. Κατσιούλης ανακάλυψε τυχαία ότι ο δείκτης νοημοσύνης του υπερτερεί κατά πολύ εκείνον του μέσου ανθρώπου.

Ξύδι, κυρία Ρεπούση... Ξύδι, κύριε Μπουτάρη...

"δεν προσφέρουν τίποτα και αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση"
Μεγάλο εκνευρισμό φαίνεται ότι έχει προκαλέσει στην ευρύτερη εθνομηδενιστική παράταξη ο επιβλητικός εορτασμός των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, με την επανάληψη της πορείας των ελευθερωτών της από την είσοδο της πόλης ως το Λευκό Πύργο και την πανηγυρική έπαρση της Ελληνικής Σημαίας ενώπιον πλήθους κόσμου... 
Έτσι η γνωστή μας από το "συνωστισμό της προκυμαίας της Σμύρνης" κυρία Ρεπούση, με ερώτησή της προς τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο χαρακτηρίζει ως "εθνικιστικό κιτς" την αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης,

Προφανώς κάποιοι επινόησαν τους ανύπαρκτους anonymous για αυτούς τους σκοπούς.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών -όχι οι Anonymous- έκλεψαν τα απόρρητα έγγραφα!!!Σοκ έχει προκαλέσει η πρωτοφανής διαρροή απόρρητων εγγράφων από το υπουργείο Οικονομικών και τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. Η ενέργεια που παρουσιάστηκε χθες ως κυβερνοεπίθεση των Anonymous είναι, πιθανότατα, οργανωμένο κύκλωμα στο εσωτερικό του υπουργείου που υποκλέπτει απόρρητα έγγραφα, σύμφωνα με τις αρχές.
Ολα ξεκίνησαν όταν αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα ότι (δήθεν) χάκερς είχαν υποκλέψει διαβαθμισμένα αρχεία που αφορούν το ελληνικό δημόσιο χρέος, απόρρητα τηλεγραφήματα αλλά και εκατοντάδες κωδικούς χρηστών στα εσωτερικά συστήματα.

Από πότε οι κληρικοί δεν ασχολούνται με την πολιτική; Από τότε που εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή!

Χρόνια τώρα οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι πολιτικάντηδες παρευρίσκονταν σε γιορτές, πανηγύρια  και λιτανείες για ψηφοθηρικούς λόγους, με την συγκατάθεση Μητροπολιτών και κληρικών, χωρίς ποτέ να σχολιαστούν από δημοσιογράφους ή κληρικούς. Διαβάστε το άρθρο της συγκεκριμένης εφημερίδας και κρίνεται μόνοι σας.................................................................
protothema Συνέβη κι αυτό. Μεταφορά εικόνας με τη… χορηγία κόμματος!
Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αυξέντιος Ξάνθης, προκαλώντας την αντίδραση του οικείου μητροπολίτη.

Pravda: "Η Ρωσία μπορεί να κάνει την Ελλάδα ευημερούσα"

Η Ρωσία δεν έχει γυρίσει την πλάτη της στην Ελλάδα.
Την λάθος επιλογή της Ελλάδας να μην διασταυρώσει τον δρόμο της με την Ρωσία δύο χρόνια πριν, επισημαίνει με άρθρο της η ρωσική Πράβντα.
Πριν από δύο χρόνια, η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να βγει από την κρίση με τη βοήθεια της Ρωσίας. Σήμερα, ρωσικές επενδύσεις στη χώρα αναπτύσσονται και δίνουν ανάσα στις οικονομίες πολλών περιοχών της Ελλάδας, όπως οι βόρειο-ανατολικές περιοχές. Οι Ρώσοι επενδυτές προσελκύονται κυρίως από φθηνά ακίνητα, τουρισμό και ιδιοκτησία που μπορούν να αγοράσουν από το κράτος.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

15.000 λαού στο Πεδίο του Άρεως εναντίον της Κάρτας του Πολίτη κατά δήλωση των αστυνομικών.BINTEO-EIKONEΣ

 Mάζες των λαών μπορούν να ελεγχθούν μόνο μέσω ενός μικροτσίπ.
Χιλιάδες λαού για άλλη μια φορά συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ), της Πανελλήνιας Κληρικολαϊκής Επιτροπής Αγώνος και του Ινστιτούτου Καταναλωτών Ελλάδος (ΙΝΚΑ) εναντίον της ηλεκτρονικής ταυτότητος.
Το πλήθος του λαού από τις 3.00 το μεσημέρι την Κυριακή 21 Οκτωβρίου έως τις 7.00 το απόγευμα βροντοφώναξε στο Πεδίον του Άρεως αλλά και στην πορεία που κατέληξε στη Βουλή, ότι αρνείται να παραλάβει την ηλεκτρονική ταυτότητα η οποία θα είναι ο μόνιμος χαφιές και ρουφιάνος του κράτους μέσα στα πορτοφόλια μας ή στην τσέπη μας.

‘Oταν τα Ελληνικά Φάντομ έκαναν«touch and go» στο Τούρκικο αεροδρόμιο Tσίλι της Σμύρνης…

Τότε που οι Αξιωματικοί έγραφαν στα α....... τους τον τσαμπουκά των Τούρκων !
…Και σπάνε τον ήχο πάνω απο τα Τούρκικα Τζαμιά !
Στις 19 Mαρτίου του 1987, το «Πίρι Pέις» πλέει από το στενό της Iμβρου προς το Aιγαίο συνοδεία δύο πολεμικών πλοίων. Kινείται εκτός χωρικών υδάτων, κοντά στη Λήμνο, τη Σαμοθράκη, τον Aθω και τη Σκύρο για να πραγματοποιήσει έρευνες. Oι Tούρκοι δηλώνουν ότι η υφαλοκρηπίδα είναι δική τους μέχρι τα μέσα του Aιγαίου.
O Aνδρέας Παπανδρέου αποφασίζει ότι «θα αντιδράσουμε δυναμικά». O τουρκικός στόλος συγκεντρώνεται στον Eύξεινο Πόντο. Hταν ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Mαρτίου.

ΟYKάδες στὴ Θεσσαλονίκη: «Χτυποῦν λαλοῦν καμπαναριὰ, θυμᾶμαι τὴν Ἁγιὰ Σοφιὰ» (Vid)Σεισμὸς στὴ Θεσσαλονίκη: Οἱ Εὐέλπιδες μαζὶ μὲ τὸν λαὸ τραγουδοῦν τὸ "Μακεδονία Ξακουστὴ" .

 

Αλβανοί εθνικιστές βεβήλωσαν τελετή για τους πεσόντες στο στρατιωτικό νεκροταφείο Κλεισούρας.

 θελληνικά συνθήματα των Αλβανών. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην Αλβανία. Δεκάδες μέλη της εξτρεμιστικής «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» (ΑΚ) και του κόμματος των Τσάμηδων (PDIU) πέταξαν πέτρες εναντίον λεωφορείων που μετέφεραν συγγενείς των πεσόντων του Έπους του 1940 και Έλληνες βουλευτές ενώ επιτέθηκαν με ύβρεις και πέτρες εναντίον του διπλωματικού οχήματος του Έλληνα πρέσβη στην Αλβανία Νίκου Πάζιου.
Νωρίτερα προσπάθησαν να αποκλείσουν τη γέφυρα προς την Κλεισούρα προκειμένου να ματαιωθούν οι εκδηλώσεις στο Ελληνικό στρατιωτικό κοιμητήριο Κλεισούρας.

Αντάρτικο Ισραηλινών πιλότων στον θεσσαλικό κάμπο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑ-ΙΑF
Σοβαρό επεισόδιο που σκίασε την ελληνοϊσραηλινή αεροπορική άσκηση, η οποία διεξήχθη από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή 26/10, συνέβη το βράδυ της Τετάρτης μετά την νυχτερινή προσβολή της Πεδίου Βολής Κρανέας από τα ελληνικά και ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη.
Συγεκριμένα, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές της ΠΑ στο defencenet.gr, το βράδυ της Τετάρτης οκτώ ισραηλινα μαχητικά είχαν απογειωθεί από την 110 ΠΜ στην Λάρισα μαζί με αριθμό μαχητικών της 337Μ και αφου εκτέλεσαν προσβολή από χαμηλά και πολύ χαμηλά ύψη στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, κατευθύνθηκαν στο Πεδίο Βολής Κρανέας.

Βλάσφημος του Ιησού Χριστού και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς!

έναντι του τριαδικού και μόνου αληθινού Θεού
Σε ποιούς και γιατί θα επιστρέψουν τα πύρινα βέλη της βλασφημίας που εκτόξευσαν και πάλι οι ανόητοι θεατρίνοι που συμμετέχουν στην χυδαία παράσταση Corpus Christi.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά παρρησίας δηλώνουμε πως είναι βλάσφημος έναντι του τριαδικού και μόνου αληθινού Θεού. Ναι, Χριστιανοί μου ο πρωθυπουργός της ευλογημένης αυτής χώρας, της Ελλάδας που κάποτε επικαλέστηκε το όνομα του Κυρίου μας για βοήθεια κάλλιστα μπορεί να χαρακτηρισθεί ως βλάσφημος!
Μα γιατί θα με ρωτήσετε;

Κρίσιμα στοιχεία ελληνικών εταιρειών άμυνας στη Τουρκία, μέσω...ΥΕΘΑ! Τα κακά της...παγκοσμιοποίησης!.

είναι δυνατόν το ΥΕΘΑ ;
Με έκπληξη Έλληνες κατασκευαστές αμυντικού υλικού έλαβαν την παρακάτω ειδοποίηση από την ΓΔΑΕΕ του ΥΕΘΑ, με την οποία ενημερώνονται ότι αν θέλουν μπορούν να συμμετάσχουν σε τουρκικό διαγωνισμό που έχει σχέση με την συντήρηση σταθμών τηλεπικοινωνιών.!

Η Παναγία έκανε το θαύμα της…

Πώς οι Ναζί σχεδίαζαν να λεηλατήσουν τους θησαυρούς του Αγίου Όρους.
Το μυστικό σχέδιο των Ναζί να λεηλατήσουν τα εκκλησιαστικά κειμήλια του Αγίου Όρους και η προσπάθεια των μοναχών να σώσουν τους ανεκτίμητης αξίας θησαυρούς αποκαλύπτει άγνωστες ως τώρα πτυχές της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα.
Σε εκτενές δημοσίευμα του το agioritikovima.gr φέρνει στο φως αυτή τη μυστική αποστολή των δυνάμεων κατοχής τον Ιούνιο του 1941.
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρώην διοικητής του Αγίου Όρους Δημ. Γ. Τσάμης στο βιβλίο του «Άγιον Όρος, Προσέγγιση στην πρόσφατη ιστορία του» αναφέρεται αναλυτικά στην προσπάθεια αυτή των Γερμανών.

Γέροντας Γαβριήλ σε Ρουμάνους προσκυνητές για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και το σφράγισμα.(Vid)



Αύξησαν τα μυστικά κονδύλια της “ΜΙΤ”!!!

 Φτωχός συγγενής η ΕΥΠ   Στα 400 εκατομμύρια Ευρώ αυξήθηκε ο προϋπολογισμός των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας - Στα 300 εκατομμύρια Ευρώ του Γραφείου του Ερντογάν - Φτωχός συγγενής η ΕΥΠ στην Ελλάδα με μόλις 4,5 εκατ. Ευρώ.
Η ασφάλεια μιας χώρας αποτελεί το ύψιστο καθήκον οποιασδήποτε κυβέρνησης.
Για να γίνει αυτό κατορθωτό για την περίπτωση κινδύνου εισβολής, υπάρχει ένας συντεταγμένος άρτια εκπαιδευμένος και εξοπλισμένος στρατός, ενώ για να εξασφαλισθεί η εσωτερική ασφάλεια από άλλου είδους κινδύνους υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες ειδικά εντεταλμένες όπως είναι η Αστυνομία, η Αντιτρομοκρατική και η Κρατική Ασφάλεια.

«Ελλάδα και Ρωσία μπορούν να γίνουν μεγάλη δύναμη»

 Οι Ρώσοι λατρεύουν το Άγιο Όρος
Ως πρόσφυγας με καταγωγή από το Πόντο, ξεκίνησε από την λαχαναγορά της Αθήνας, δουλεύοντας εργάτης και με το καρότσι μετέφερε τεράστιες κούτες τελάρα , όπως λέει.«Καθημερινά περπάταγα πέντε χιλιόμετρα με τα πόδια για να μην πληρώνω ταξί», εξηγεί στο BriefingNews o πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στη Μόσχα και πετυχημένος επιχειρηματίας κ. Ξυνόπουλος.
Σήμερα είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας πολυτελών κατοικιών που λειτουργεί στο κέντρο της Ρωσικής πρωτεύουσας.

Ξεφτιλίστηκαν τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης.


 
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Ευθέως" και με παρρησία ξεφτίλισε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που στηρίζεται από τα κανάλια της διαπλοκής.

Φασισμός κυβέρνησης: τους έκοψαν από την ΕΡΤ για δυο σχόλια για τον Δένδια!

 Πω πω δύσκολα για τον κ. Δένδια. Μετά την σύλληψη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη,πέταξαν από την ΕΡΤ τους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη και Μεριλένα Κατσίμη επειδή τόλμησαν να κάνουν σχόλιο για τον Δλενδια!!! Δημοκρατία της τρόικας! Αυτή είναι η σύγχρονη δημοκρατία μας!!!
Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη "κόβονται" από την εκπομπή "Πρωϊνή Ενημέρωση" για ένα σχόλιο που έκαναν για τον υπουργό κ. Δένδια!
Ο ιδιος ο Κώστας Αρβανίτης έγραψε στο blog του:

Έκαψαν την Ελληνική Σημαία στο Διδυμότειχο.

αναπήρων και θυμάτων πολέμου Διδυμοτείχου. Τα ξημερώματα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο Διδυμότειχο έκαψαν μια Ελληνική σημαία άγνωστοι δράστες.
Πολύ περίεργο περιστατικό το οποίο διαδραματίστηκε στο Διδυμότειχο, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, καλείται να ερευνήσει η Αστυνομία. Άγνωστοι, τις πρώτες πρωινές ώρες της κυριακής και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έκαψαν την ελληνική σημαία, που ήταν ανηρτημένη σε ιστό, έξω από τα γραφεία του συνδέσμου αναπήρων και θυμάτων πολέμου Διδυμοτείχου.

Η Ρωσική Εκκλησία καλεί τους Ορθόδοξους να την στηρίξουν.

Η ρωσική εκκλησία διώκεται από αντιεκκλησιαστικούς κύκλους υποστηρίζει ο μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας.
«Αχαλίνωτη καταδίωξη» σε βάρος του καταγγέλλει ότι δέχεται το Πατριαρχείο Μόσχας, κάνοντας έκκληση στους Ορθοδόξους Πατριάρχες και Αρχιεπισκόπους να στηρίξουν την Εκκλησία της Ρωσίας στην δοκιμασία που διέρχεται.
Σε επιστολή που φέρει την υπογραφή του θεωρούμενου υπουργού Εξωτερικών του Πατριαρχείου Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα προς τους Ορθοδόξους Προκαθημένους χαρακτηρίζονται ως φαινόμενα καταδίωξης όσα συνέβησαν στο Ναό του Σωτήρος με το συγκρότημα Pussy Riot...

Και ενώ στην Ελλάδα ακόμα μερικοί κοιμούνται….στην Μαδρίτη βγήκαν τα πρόβατα!

 Περισσότερα από 2.000 πρόβατα μερινός κατέβασαν την Κυριακή στο κέντρο της Μαδρίτης Ισπανοί κτηνοτρόφοι σε υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους στην βόσκηση και την μετακίνηση των ζώων τους που απειλούνται, όπως υποστηρίζουν, από την υπερβολική ανάπτυξη των αστικών κέντρων.
Οι Ισπανοί κτηνοτρόφοι έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μονοπατιών για να οδηγούν τα ζώα τους από τα ορεινά στις πεδιάδες όπου ξεχειμωνιάζουν.
Όπως υποστηρίζουν το δικαίωμα σε αυτήν την μετακίνηση, από μονοπάτια που κάποτε περνούσαν μέσα ή κοντά από τη Μαδρίτη όταν ακόμα ήταν ένα μικρό χωριό, χρονολογείται τουλάχιστον από τον 11ο αιώνα.

Βίντεο: Άγρια γιούχα στον Γ. Παπανδρέου σε εστιατόριο.

Στόχος νεαρών Ελλήνων έγινε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο Βερολίνο. "Τρώτε με τα λεφτά του λαού" του φώναξαν (Vid)
Ξινή βγήκε στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η έξοδος σε εστιατόριο στο Βερολίνο, καθώς έγινε αντιληπτός από νεαρούς Έλληνες που τον αποδοκίμασαν έντονα.

Υποχρεωτικά μέσω τράπεζας οι συναλλαγές που ξεπερνούν τα 500 ευρώ.

 σχόλιο: υποχρεωτικά με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού. Αυτά είναι τα θεμέλια που βάζει η αδυσώπητη νέα τάξη πραγμάτων για τον πλήρη έλεγχο του ανθρώπου μέσα από την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Όλο το τραπεζικό σύστημα είναι στις υπηρεσίες ενός σιωνιστικού λόμπι που δημιουργεί συνθήκες τέτοιες που κανένας δεν θα μπορεί να αγοράσει ούτε να πωλήση χωρίς την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα με τον αριθμό 666. Νέα ταυτότητα φυσικά και δεν έχουμε ακόμη, αλλά θεμέλια και βάσεις αυτής δημιουργούνται στις ημέρες μας, με τον κλοιό να σφίγγει γύρω μας και τις προφητείες των γερόντων να επαληθεύονται ξανά και ξανά!

Από την ΕΚΤ μάθαμε ότι έχουμε χάσει την Εθνική μας ανεξαρτησία.

«Αρκετές κυβερνήσεις δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι έχουν χάσει εδώ και καιρό την εθνική τους ανεξαρτησία καθώς στο παρελθόν, επέτρεψαν τη συσσώρευση του χρέους τους και τώρα έχουν ανάγκη από τη καλή διάθεση των χρηματοπιστωτικών αγορών» Μ. Ντράγκι (Πρόεδρος ΕΚΤ)
Φανατικά υπέρ της πρότασης Σόιμπλε για ευρωπαϊκή παρέμβαση στους εθνικούς προϋπολογισμούς των κρατών-μελών της Ευρωζώνης τάχθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι, σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Ἰωσήφ Βατοπαιδινός: ”Φροντῖστε τώρα νά ἀντέξετε στήν λαίλαπα πού ἔρχεται”

 Δεν είναι παλικάρια ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Αμερικάνοι.
Σας μεταφέρουμε απομαγνητοφωνημένα ορισμένα σημεία από μια συνάντηση του γέροντα με προσκυνητές η οποία έλαβε χώρα το 1998.
Διαβάστε πρώτα τα σημεία και μερικά πράγματα που θα ήθελα να πω, θα τα δείτε στο τέλος…
Οι σκοτεινές δυνάμεις μπαίνουν μεσ’ την χώρα και αλωνίζουν. Επομένως τώρα δεν υπάρχει σωτηρία, ομαδική, ανθρώπινη, μην περιμένετε, ο καθένας σαν άτομο. Τι μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε. Μην περιμένετε από τους ηγέτες να μας προστατεύσουν. Δεν μπορούν. Αλλά τώρα ούτε και ξέρουν. Είναι δεμένοι τώρα πλέον, και ότι τους πουν οι σκοτεινές δυνάμεις που άρχουν και κυριεύουν, έτσι διατάζουν και σε εμάς.

Αλβανοί εθνικιστές βεβήλωσαν τελετή για τους πεσόντες στο στρατιωτικό νεκροταφείο Κλεισούρας.

 στα επεισόδια συμμετείχε και βουλευτής. Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στην Πρεμετή της Αλβανίας, κατά τη διάρκεια τελετής στο Ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο Κλεισούρας (ένα από τα δύο Ελληνικά στρατιωτικά νεκροταφεία στην γειτονική χώρα). Συγκεντρωμένοι Τσάμηδες και οπαδοί της “Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας”
του Κρέσνικ Σπαχίου επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον λεωφορείων που μετέφεραν συγγενείς των πεσόντων μαχητών του 1940 και διπλωματικών οχημάτων που μετέφεραν τον Ελληνα πρέσβη, τον γενικό πρόξενο Αργυροκάστρου και Έλληνες βουλευτές.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
η Χώρα των Ηρώων και των Αγίων!
Οι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να υποβληθούν στον κόπο να μας ερωτήσουν, ώστε να επαληθεύσουν μια αδέσποτη πληροφορία, ότι πρόκειται να τελέσω σήμερα το βράδυ τα Εγκαίνια στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής, εχάλασαν τον κόσμο εναντίον μας. Τα ΜΜΕ, Αθηναϊκά και Επαρχιακά, δεν έπαυσαν να ασχολούνται μαζί μου. Ιδού λοιπόν η απάντησή μας.
Ø Απόψε δεν θα μεταβώ στα Εγκαίνια των Γραφείων της Χρυσής Αυγής! Διά τους εξής λόγους:

"Ασκούμαστε με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό σε διάφορα σενάρια μάχης"...

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ
Το ρωσικό Ναυτικό επιβεβαίωσε διά του εκπροσώπου του την κοινή άσκηση του ΠΝ και του ρωσικού αποβατικού στο Αιγαίο που αποκάλυψε το defencenet.gr την περασμένη Παρασκευή.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας πλωτάρχη Вячеслав Трухачев "Ένα από τα σενάρια της άσκησης που πραγματοποιούν τα 2 πλοία είναι η παρακολούθηση των πολιτικών αεροσκαφών και η αντιδράσεις σε περίπτωση ασύμμετρων απειλών καθώς επίσης και η καταστροφή χαμηλά ιπτάμενων στόχων.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Η Ν.Τ.Π. προετοιμάζει διωγμό κατά της Ορθοδοξίας.

 Αφυπνιστείτε και συνέλθετε όσο ακόμη είναι νωρίς Του Αντ. Γρυπαίου -Σε στιγμές τόσο κρίσιμες για το Έθνος, τη πατρίδα, και το Λαό μας, είναι πραγματικά ντροπή για τη διοικούσα εκκλησία της Ελλάδος, αφελώς και επιπολαίως, να σιωπά, και να συνεργάζεται από άγνοια, με τους δοσίλογους και εφιάλτες ανθέλληνες πολιτικούς, οι οποίοι για τη κάθε επόμενη δόση δανείων, ξεπουλάνε όλη την Ελλάδα! Αποδυνάμωσαν τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, το καμάρι του Ελληνικού Λαού. Έστειλαν τη νεολαία μας στην αλλοδαπή σαν μετανάστες, ενώ εδώ εγκαταστάθηκαν Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!

Σ΄ αυτό το βαθύ χαντάκι, μια διέξοδος υπάρχει μόνο: ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ!

ο φασισμός: οι διεθνείς τραπεζίτες!
Όταν στις 25/3/1957 έμπαιναν οι πρώτες υπογραφές για την δημιουργία της ΕΟΚ, ελάχιστοι από τους υπογράφοντες μπορούσαν να διανοηθούν πού οδηγούσαν τους λαούς της Ευρώπης.
 Όμως εκείνοι που κινούσαν εκ του αφανούς τις πρωτοβουλίες, γνώριζαν –και μάλιστα στην παραμικρή λεπτομέρεια- τα βήματα και τους κομβικούς ελιγμούς που έπρεπε να ακολουθηθούν ώστε η Ευρώπη να συρθεί ακριβώς εδώ που επιλαμβάνεται σήμερα: σε ένα υπερσυγκεντρωτικό, τυραννικό, φασιστικό Υπερκράτος!

1940-2012


Μητροπολίτης Σεραφείμ: «Σκεφτείτε μία παράσταση με την Κανέλλη λεσβία και τον Τατσόπουλο εκδιδόμενο στην Συγγρού»

 πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής.  O Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε για τους ομοφυλόφιλους, την παράσταση Corpus Christi και για την πολιτική κατάσταση της χώρας.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash, ο Μητροπολίτης μίλησε μεταξύ άλλων και για την ομοφυλοφιλία, λέγοντας πως αγαπά τους ομοφυλόφιλους ως ανθρώπους ωστόσο θεωρεί ότι ζουν μια δυστυχισμένη ζωή, έστω και αν χαμογελάνε και προσποιούνται ότι είναι ευτυχισμένοι.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση για την χτεσινή (25/10/12) συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο "χυτήριο". Τραυματισμοί. Δυστυχώς για τους αποδομητές, δεν υπήρξαν παρεμβάσεις από πολιτικά κόμματα.(Vid)

Η χτεσινή διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε έξω από το θέατρο "χυτήριο" στο οποίο παίχτηκε τελικά η βλάσφημη παράσταση παρά την μεγάλη προσέλευση χριστιανών λαϊκών και κληρικών, σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.
Προφανώς λόγω της αυξημένης προσέλευσης χριστιανών, είχαν αποκλείσει από τη αρχή την είσοδο του θεάτρου σε ικανή έκταση, έτσι ώστε να είναι δυνατή η προσέλευση των πιθανών θεατών.
Μάθαμε επίσης ότι ο εισαγγελέας ο οποίος θα ερχόταν κατόπιν αιτήσεών μας για «κακόβουλη βλασφημία», και «εξύβριση των θείων» έπαθε εγκεφαλικό και δεν προσήλθε. Αυτό περίμεναν οι δυνάμεις καταστολής!

Δεν είναι παράδοξο το γεγονός ότι όταν προσβάλλεται το Ισλάμ οι αριστεροί υποστηρίζουν τους μουσουλμάνους;!

 Ο διαχωρισμός Εκκλησίας και Κράτους έχει γίνει ήδη από το 1975.Πολλοί είναι εκείνοι που τον κατηγορούν ότι είναι άκρως συντηρητικός και ότι επιθυμεί να γυρίσει την Εκκλησία και τους πιστούς πολλές δεκαετίες πίσω, προωθώντας άκρως συντηρητικές απόψεις. Εκείνος,
 επισημαίνει ότι η εικόνα αυτή δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα καθώς στα νιάτα του ήταν ένα ζωηρό μοναχοπαίδι «παιδί του νέου κύματος, που σύχναζε στις μπουάτ της Πλάκας», «μανιακός με τα γουέστερν, τις ταινίες διαστήματος και φανατικός αναγνώστης του Μικρού Σερίφη».

Ανθελληνικό παραλήρημα ενόψει εθνικής εορτής.

Μπουτάρης: Να καταργηθούν οι παρελάσεις!
«Να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, δεν προσφέρουν τίποτα, έχουν καθιερωθεί από την εποχή του Μεταξά, δεν είναι αντιεθνικό αυτό που ζητώ», ανακοινώνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρης εμφανώς εκνευρισμένος, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», με ότι πρόκειται να συμβεί αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μπουτάρης, δεν ζητά να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις στις μικρές επαρχιακές πόλεις, αλλά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, που γίνεται και στρατιωτική παρέλαση.

‘Η Ελλάδα χρεοκόπησε’.Σέρρες: Black out στο νοσοκομείο εν ώρα χειρουργείου!

Χωρίς ρεύμα έμειναν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της κακοκαιρίας αρκετές περιοχές του νομού Σερρών, μεταξύ αυτών και το νοσοκομείο της πρωτεύουσας του και μάλιστα εν ώρα χειρουργείου.
Τα νοσοκομεία έχουν γεννήτριες, που τους επιτρέπουν να έχουν ρεύμα σε περιπτώσεις διακοπών, αφού διαφορετικά θα κινδυνεύσουν ζωές.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως η γεννήτρια, για άγνωστους λόγους, δεν λειτούργησε, με επακόλουθο το νοσοκομείο να βυθιστεί στο σκοτάδι.

Η Θράκη σαλπίζει «SOS».

Ανοικτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά
Κύριε Πρωθυπουργέ, σας ερωτώ: Η Θράκη δεν είναι κομμάτι της Ελλάδος;
Υπάρχει συγκυριαρχία με την Άγκυρα; Αφέθηκε στον Τούρκο Πρόξενο να την κυβερνά;
Ακούγεται σθεναρά και καταπιεστικά «εδώ στη Θράκη κουμάντο κάνει μόνον ο Τούρκος Πρόξενος» και προπαγανδίζουν ασύστολα, «μητέρα πατρίδα είναι η Τουρκιά».
Ποιος έδωσε το δικαίωμα της εξουσίας στον Τούρκο Πρόξενο; Ποιες είναι οι αρμοδιότητες του ως Πρόξενος στην Κομοτηνή; και ποια τα προξενικά του καθήκοντα;
Τι κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση; Γιατί κωφεύει;

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ: Η Θεσσαλονίκη απελευθερώνεται και 26.000 Τούρκοι παραδίδνται στον Ελληνικό Στρατό!!!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912.
ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. H ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. Ο Ελληνικός Στρατός είχε φθάσει πρώτος στν Θεσσαλονίκη, προλαμβάνοντας τους Βουλγάρους. Στις διαπραγματεύσεις οι Έλληνες στρατηγοί, με επικεφαλής τον Αρχιστράτηγο και Διάδοχο Κωνσταντίνο, δεν δέχτηκαν κανένα από τους όρους που επιχείρησαν να θέσουν οι Τούρκοι κι έτσι ο Ελληνικός Στρατός εισήλθε θριαμβευτής στη Θεσσαλονίκη. 26.000 Τούρκοι (25.000 οπίτες και 1000 Αξιωματικοί) παραδίδονται στον Ελληνικό Στρατό!!!

Γαλανόλευκες στα μπαλκόνια.

28 Οκτωβρίου 1940. Είπαμε ΟΧΙ στην εισβολή.
Αρνηθήκαμε την ταπείνωση. Αντισταθήκαμε στην υπερδύναμη Ιταλία. Προκαλέσαμε τον Αξονα και τη μοίρα μας ταυτόχρονα.
 Ενωθήκαμε σαν μια γροθιά. Νικήσαμε. Γράψαμε Ιστορία με το σπαθί και το αίμα μας. 28 Οκτωβρίου 2012. Ταπεινωμένοι. Συκοφαντημένοι. Διεθνείς επαίτες. Επιτηρούμενοι ιθαγενείς. «Εταίροι» της συμφοράς. Παγκόσμιο πρόβλημα! Η στόφα του λαού μας δεν είναι έτσι.

Ο στρατιώτης που σκοτώθηκε πρώτος στην πρώτη γραμμή του '40.

    Ηταν κάτι σαν θρύλος. Στο οικογενειακό του περιβάλλον οι ιστορίες που τον περιέβαλλαν υπήρξαν πολλές, ενώ οι φωτογραφίες κράτησαν ζωντανή τη μνήμη του. Επρόκειτο, άλλωστε, για τον πρώτο υψηλόβαθμο Ελληνα αξιωματικό που σκοτώθηκε πολεμώντας τον φασισμό.
Ο Χαράλαμπος Κεφαλόπουλος, η μνήμη του οποίου θα τιμηθεί αύριο το πρωί στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έζησε στη Σάμο.
«Εργαζόταν ως δάσκαλος, κατετάγη εθελοντικά στον στρατό, σπούδασε εκεί και προήχθη κατ' επιλογή.

BΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ:

"Αν η Ελλάδα είχε δραχμή θα είχε και εθνική κυριαρχία"
Σε μια εντυπωσιακή δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, αναφορικά με την ελληνική οικονομική κρίση μιλώντας στο γνωστό forum του Διεθνούς Ομίλου "Βαλντάι", που έχει χαρακτηριστεί και Νταβός της ΡωσίαςΑναφερόμενος στην ελληνική οικονομική καταστροφή επέρριψε την ευθύνη στην αδυναμία της Ελλάδας να "σηκώσει" ένα νόμισμα όπως το ευρώ και επέκρινε εμμέσως την απόφαση να ενταχθεί η Ελλάδα στην ευρωζώνη, σημειώνοντας: "Κοιτάξτε τι έχει γίνει στην Ελλάδα με το ευρώ. Εάν η Ελλάδα είχε ακόμα ως νόμισμα της την δραχμή, τότε θα μπορούσε να είχε προχωρήσει σε υποτίμηση, με αποτέλεσμα να μην βιώνει τα σημερινά προβλήματα και να έχει γλιτώσει την κρίση".

Η Κύπρος ''κάθεται'' πάνω σε 2 τρισ. ευρώ φυσικού αερίου

κυπριακή ΑΟΖ ανέρχεται σε δύο τρισεκατομμύρια ευρώ.
Στα 60 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια ανέρχονται συνολικά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην ΑΟΖ της Κύπρου, όπως εκτιμά ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας, Σόλων Κασίνης.
Νέα δεδομένα για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Κύπρο, δημιουργούν οι ανακοινώσεις του διευθυντή της υπηρεσίας Ενέργειας του υπουργείου Εμπορίου, Σόλωνα Κασίνη, ο οποίος εκτιμά πως στην στην κυπριακή ΑΟΖ βρίσκονται ''αποθηκευμένα'' 800 δισεκατομμύρια.
Μόνο στο τεμάχιο 12, τα κοιτάσματα πιθανόν να ανέρχονται στα 8 με 12 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια και αρκούν για να εξυπηρετήσουν τις ενεργειακές ανάγκες της Κύπρου για 250 με 300 χρόνια, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του sigmalive.

Χρυσή Αυγή κατά Αρχιεπισκόπου: Συμπλέετε με άθεους και βλάσφημους!

 μυστικές εταιρίες, σκοτεινές λέσχες και δόγματα.Ακόμη ένα μέτωπο ανοίγει η Χρυσή Αυγή, που αυτή τη φορά τα βάζει με τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο!Τον κατηγορεί πως συμπλέει με άθεους και βλάσφημους πολιτικούς, που ανήκουν σε μυστικές εταιρίες, σκοτεινές λέσχες και δόγματα.
Αιτία;Η δήλωση του κ. Ιερώνυμου πως η Εκκλησία δεν θέλει προστάτες και δεν επιτρέπει σε κανένα κόμμα, είτε αριστερό, είτε δεξιό, είτε ακροδεξιό, να αναλάβει τη στήριξή της.
Ουδέποτε η Χρυσή Αυγή διεκδίκησε τον ρόλο του προστάτη της Εκκλησίας. Είναι θλιβερό η Ιεραρχία να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή, συμπλέοντας έτσι με άθεους και βλάσφημους πολιτικούς,

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Το ΥΠΕΞ κάλεσε τον Τούρκο πρέσβη για το θέμα του προξένου στη Θράκη! Ελληνικό διάβημα.

 «εγκάθετου της Ελλάδας και προδότη». Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο θέμα του Τούρκου πρόξενου στη Κομοτηνή και στο ρόλο που παίζει στη περιοχή. Το ΥΠΕΞ κάλεσε το Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα και του επέδωσε επίσημο διάβημα για τον “καταγγελόμενο ρόλο του Τούρκου Γενικού Προξένου στην Κομοτηνή”.
Θέμα που είχε αναδείξει από το πρωί ως πρώτο θέμα το Onalert.
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για το θέμα αναφέρει ότι “υπάρχει ζήτημα και πρέπει να ξεκαθαρισθεί άμεσα”.
Η ανκοίνωση:

Η Δύση χρηματοδοτεί Ισλαμιστές οπαδούς της Τζιχάντ στη Σαχάρα.

Αυτά είναι τα στρατόπεδα της νέας τάξης. Η πτώση του βόρειου Μάλι στα χέρια Ισλαμιστικών επαναστατικών πυρήνων και εγκληματικών ομάδων δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για το μετασχηματισμό της περιοχής της Σαχάρα σε παράδεισο των τρομοκρατών.
Μέρος της χρηματοδότησής τους, οι ομάδες αυτές το διασφαλίζουν μέσω τακτικών απαγωγών Δυτικών και της επακόλουθης απαίτησης λύτρων.
Ο ανταποκριτής του Reuters στην πρωτεύουσα του Μάλι, Ντέιβιντ Λιούις, καταθέτει λεπτομερειακή αναφορά της ολοένα διογκούμενης απειλής στην περιοχή.

Συνεργάτης Πούτιν: Η Ρωσία μπορεί να σώσει την Ελλάδα.

«Ορθόδοξος λαός».
Εκκλησιάζεται σε Ιερό Ναό που οι ακολουθίες γίνονται στα ελληνικά. «Αυτό δείχνει πόσο αγαπώ την…
Ελλάδα και τους ‘Ελληνες», είπε σε συνέντευξη του στο «Αγιορείτικο Βήμα» ο κ. Αντώνοφ Γιούροβιτς Θεόδωροφ Κρατικός σύμβουλος Ά τάξεως, επικεφαλής της δημόσιας εταιρείας ατομικής ενέργειας της Ρωσίας και στενός συνεργάτης του Ρώσου πρόεδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. «Η Ρωσία μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Απλά η αντίληψη αναφορικά με το πώς θα γίνει αυτό ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, «Tο όνομα του Θεού ελεύθερα κακοποιείται και ανεμπόδιστα καθυβρίζεται! Μπράβο στην Ελληνική Δημοκρατία!»

CORPUS CHRISTI
ΜΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Με χαρά αναδημοσιεύουμε σήμερα την διαμαρτυρία του σεπτού και λογίου Ιεράρχου της Γορτυνίας, Σεβασμιω- τάτου Μητροπολίτου κ. Ιερεμία, αγαπητού δε εν Χριστώ Αδελφού μας, η οποία σχετίζεται με την Υπόθεση της ασεβε-στάτης παραστάσεως Corpus Christi, για την οποία πολύς θόρυβος έγινε τώρα τελευταία.
Αν στην ταλαίπωρη Πατρίδα μας λειτουργούσαν οι Νόμοι και οι θεσμοί, τότε οι υπαίτιοι, δηλ. οι υβριστές του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, θα ήσαν ήδη στη φυλακή! Κάποτε η βλασφημία ήταν αδίκημα!

Αναμέτρηση Ρωσίας-Τουρκίας από Μαύρη Θάλασσα μέχρι Τατζικιστάν.

η Ρωσία "οχυρώνει" την μουσουλμανική της περίμετρο
Μετά την Συρία όλα δείχνουν ότι ο Καύκασος θα είναι το νέο πεδίο σύγκρουσης μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας καθώς η Άγκυρα πλέον στηρίζει σχεδόν ανοικτά του ισλαμιστές της περιοχής και ειδικά τους Τσετσένους τρομοκράτες που δρουν στους ορεινούς όγκους επάνω από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Στις πρόσφατες εκκαθαριστικές επιχειρήσεις των ρωσικών δυνάμεων (την περασμένη Κυριακή σκότωσαν 49 ισλαμιστές σε κοινή επιχείρηση των Spetznaz και της GRU) βρέθηκε υλικό που είχαν προμηθευτεί από την Τουρκία, όπως υλικό δορυφορικών τηλεπικοινωνιών.