Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πόσες προκλήσεις πρέπει νά ανεχθούμε;

Τό ἐρώτημα ΔΕΝ εἶναι ρητορικό καί ἀπευθύνεται στόν ὑπουργό (καί τούς λειτουργούς) τῆς Δικαιοσύνης. Μπορεῖ ἕνας Ἕλληνας πολίτης νά γιορτάζει μέ τήν ἀφίσα αὐτή (τῶν Τουρκικῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων) τή νίκη τοῦ Κεμάλ τό 1922 καί τόν ὄλεθρο τοῦ ἔθνους μας στήν Μικρασία;
Δικαιοῦται νά γράφει, ὅπως ὁ Ἰλχάν Ταχσίν (30-8-12) “Ἐκφράζουμε ὡς οἰκογένεια τῆς ἐφημερίδας Μπιρλίκ τίς πιό ἐγκάρδιες εὐχές καί συγκινημένοι συγχαίρουμε τό Τουρκικό Ἔθνος γιά τή Γιορτή τῆς Νίκης τῆς 30ης Αὐγούστου πού κερδήθηκε ὑπό τήν ἡγεσία τοῦ μεγάλου Μουσταφά Κεμάλ Ἀτατούρκ

Στο Harvard ο Παπανδρέου αποδέχτηκε τον Γκιόργι Ιβανόφ ως Μακεδόνα;

Πολύς ντόρος αλλά και πολύ μελάνι χύθηκε για το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου διδάσκει στο Harvard. Είναι ένα ζητούμενο αυτό, ωστόσο δεν είναι το σημαντικότερο.
Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε στο αμφιθέατρο του διασημότερου πανεπιστημίου στον κόσμο για την εμπειρία του ως Πρωθυπουργός στο θέμα της κρίσης (Former Prime of Greece George Papandreou shares his unique experience of the Eurozone Crisis and takes a look at the future of the Global Economy).

Ο «εφησυχάζων» Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και η αδιαφορία της Ιεραρχίας.

Ποιοί και για ποιούς λόγους βολεύονται με την πολιτική της σιωπής και της απραξίας του Προκαθημένου.
Η μεθοδευμένη και προγραμματισμένη κινητικότητα των τριών τελευταίων μηνών εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου αποβλέπει όπως έχει αποδειχθεί κατά την προσωπική μας άποψη στην ανανέωση της θητείας του στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο. Το περίεργο ωστόσο είναι πως πέραν των εθιμοτυπικών επισκέψεων σε Οικουμενικό Πατριαρχείο και Μητροπόλεις περιελάμβανε και αποφάσεις «εκφοβισμού», όπως αυτή λ. χ. που αφορά την αποστολή επιτροπής ιατρών στον ασθενή γέροντα Μητροπολίτη Κίτρους Αγαθόνικο, απόφαση για την οποία φημολογείται πως εμπλέκεται και το Φανάρι, το οποίο διακαώς επιθυμεί την προώθηση εκλεκτού ιερωμένου του...

Αίμα και νεκροί στην Αθήνα…Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο-…..Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει..

Από την Ιόλη Πιερίδη- O Tim κάτω από το εφηβικό χαμόγελο κρύβει έναν πολύ σκληρό και πειθαρχημένο χαρακτήρα. Όταν γκρεμίζονταν η Lehman Brothers ο Geithner, ήταν από εκείνους που έβαλαν πλάτη για να σωθεί το οικοδόμημα των ΗΠΑ.
Αυτό τουλάχιστον οφείλεις να το γνωρίζεις…
Στο living room του σπιτιού του Έλληνα υπουργού οι δύο άνδρες μιλούσαν χαμηλόφωνα, με τα κινητά αφημένα στο τραπέζι του κήπου. Οι μπαταρίες τους είχαν αφαιρεθεί.

Ορθόδοξοι Λιβάνου ενάντια στο "ΑΛΩΣΗ 1453".

ImageΓια μεγάλο χρονικό διάστημα εδώ στην Ελλάδα μας έκαναν να ξεχάσουμε τους ομόφυλούς μας που βρίσκονται διάσπαρτοι στην Μεσόγειο. Οποιος δε έθιγε το θέμα χαρακτηριζόνταν αυτόματα γραφικός με φράσεις του στιλ "ποιος τα λέει αυτά", και άλλα ωραία.
Φυσικά μας είχαν κάνει τόσο διανοητικά τεμπέληδες που κανείς δεν έκανε τον κόπο να το ψάξει να μάθει την αλήθεια. Αφού δεν το έλεγε η τηλεόραση δεν ίσχυε. Είρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου οι ελληνικοί πληθυσμοί νιώθουν ότι απειλούνται και επαναπροσδιορίζουν την ταυτότητά τους.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ότι και να λέτε εσείς ο Γ.Α.Π την κοπάνησε στην Αμερική. Η αποστολή του εξετελέστει με πλήρη επιτυχία και χρήζει ειδική μεταχείριση και προστασία από τις ξένες δυνάμεις!

Ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το Harvard. Το Πανεπιστήμιο επιβεβαιώνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα είναι επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο για αυτό το εξάμηνο.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι σκοπός είναι να συναντηθεί με ομάδες φοιτητών και να διευθύνει συζητήσεις σχετικές με τοπικά ζητήματα αλλά και τις εμπειρίες του πάνω σε ζητήματα πολιτικής και δημόσιας διοίκησης.

Γίναμε ξένοι οι Έλληνες μέσα στη πατρίδα μας. Από την μια το πολιτικό σύστημα να μας εξοντώνει και από την άλλοι λαθραίοι με ρατσιστικές επιθέσεις να μας διώκουν!!!(Vid)

ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ: ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ. ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-ΜΑΡΤΥΡΙΑ
Πολιόρκησαν κάτοικο της πλατείας Αμερικής επειδή τόλμησε να ζητήσει από λαθραίους και άπλυτους να σταματήσουν να καθυβρίζουν την ίδια και την οικογένεια της.
Σύμφωνα με καταγγελία στο makeleio.gr η κάτοικος επώνυμα διαμαρτύρεται και καταγγέλλει ότι εν απουσία της αστυνομίας η περιοχή της έχει γίνει...Αφγανιστάν.
Το συμβάν της πολιορκίας του σπιτιούς της είναι αληθινό αφού έχουμε ντοκουμέντο και γι αυτό.
Μήπως θα πρέπει οπωσδήποτε να χαρακτηριστούμε ακροδεξιοί επειδή προβάλλουμε ανάλογα θέματα;

Ὁ Μπερίσα μὲ ἀπίστευτο θράσος μιλάει γιὰ μεγάλη Ἀλβανία στὴ Σύνοδο τῶν ἡγετῶν μὲ θεατὴ τὸν Σαμαρά!

Ὁ Πρωθυπουργός τῆς Ἀλβανίας Σαλὶ Μπερίσα, κατὰ τὴν ὁμιλία του στήν Σύνοδο Ἡγετῶν τῆς Διεθνοῦς Ἕνωσης Κεντρώων Δημοκρατών πού πραγματοποιήθηκε στήν Ρώμη(22/9/12), ἄδραξε τὴν εὐκαιρία γιά νά κατακρίνει τὴν διεθνῆ κοινότητα, γιὰ τὸν ἄδικο διαμελισμὸ τῶν Ἀλβανικῶν ἐδαφῶν πρὶν ἀπὸ 100 χρόνια.

Εκκλησία Ρωσίας: Να μην είναι υποχρεωτική η παραλαβή και χρήση των νέων ταυτοτήτων - Όχι στην εμφύτευση microchips και βιοτατουάζ.

Σχέδιο απόφασης "Για την θέση της Εκκλησίας σχετικά με την εμφάνιση και ανάπτυξη καινούργιων τεχνολογιών ταυτοποίησης προσώπου".
Η "κλασσικοπερίπτωση ευχαριστεί εκ καρδίας τον φίλο και εν Χριστώ αδελφό Alexei K. για την ενημέρωση και τον κόπο που έκανε να μας μεταφράσει στα Ελληνικά αυτήν την σπουδαία είδηση για τους Ορθόδοξους Έλληνες.
Ελπίζουμε σύντομα και η Εκκλησία της Ελλάδος να τοπθετηθεί ξεκάθαρα για αυτό το μείζον θέμα που απειλεί ευθέως και το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας των πιστών οι οποίοι δικαίως ανησυχούν και αγωνιούν ως προς τι πρέπει να πράξουν.

Γερνάμε επικίνδυνα - Η κρίση μείωσε τις γεννήσεις 20%

Γυναίκα που έμεινε έγκυος μετά από εξωσωματική διέκοψε την κύηση γιατί έμεινε άνεργη ενώ απέλυσαν και τον άντρα της. Συγκλονίζει η μαρτυρία του μαιευτήρα - γυναικόλογου Β.Βεργέτη που αφηγείται το περιστατικό στο Νewsit.
Δεν έχουμε δουλειά και λεφτά και δε γεννάμε παιδιά. Κινδυνεύουμε να γίνουμε ένα έθνος γερόντων καθώς οι γεννήσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους γυναικολόγοι σε ολη την Ελλάδα έχουν μειωθεί τουλάχιστον 15% με 20% τα δύο τελευταία χρόνια.

Σαν σήμερα η δολοφονία του Καποδίστρια.

181 χρόνια από τη δολοφονία του πρώτη κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια συμπληρώνονται σήμερα.
Η μνήμη του θα τιμηθεί από το δήμο Ναυπλίου, όπως γίνεται πάντα, την ερχόμενη Κυριακή, τελευταία του μήνα. Με την ευκαιρία της «επετείου» στο Βουλευτικό του Ναυπλίου θα παρουσιαστεί το Σάββατο στις 7.30, το βιβλίο του ιστορικού Ιωάννη Κορνιλάκη «Ιωάννης Καποδίστριας, ο Άγιος της πολιτικής».

Μετά το zubr και το υποβρύχιο 214. Περίεργα ατυχήματα συμβαίνουν τελευταία στον ναυτικό μας.

«Περίεργη» φωτιά στο υποβρύχιο 214.Μια τραγωδία με πολιτικές, οικονομικές και επιχειρησιακές για το Πολεμικό Ναυτικό προεκτάσεις απεφεύχθη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (ΕΝΣ), καθώς κινδύνευσε να καταστραφεί από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δεξαμενή,
 στην οποία βρισκόταν ένα από τα υπό ναυπήγηση υποβρύχια, τύπου 214. Ειδικότερα, μια τραγωδία αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή στα ΕΝΣ, όταν ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστους λόγους, στην δεξαμενή Νο 5,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

Περισσότερο πρόθυμοι από την Κυβέρνηση Παπαδήμου, μεγαλύτεροι «πολιτικοί απατεώνες» από τον ΓΑΠ, ικανότεροι στην επικοινωνία απ’ όλους τους προηγούμενους και άρα περισσότερο επικίνδυνοι, αποδεικνύονται ο Αντώνης Σαμαράς και οι συγκυβερνώντες ο σοσια-ληστής Βενιζέλος και ο…αριστερός του Κ.Ι.Σ., Κουβέλης.
Στην καλύτερη περίπτωση είναι παντελώς ανίκανοι να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα!
Πρέπει να φύγουν! Σύνθημα που πρέπει να επαναλάβουμε στις επόμενες διαδηλώσεις, με την ευχή αυτές να γίνουν χωρίς το «πατρωνάρισμα» των συνδικαλιστών.

Οι Τσάμηδες κακοποιούν την ιστορική αλήθεια.

Πότε έγιναν μουσουλμάνοι και τα γεγονότα μέχρι σήμερα .
Οι μουσουλμάνοι Τσάμηδες κατέφυγαν στην Αλβανία με τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Εγκαθίστανται ως επι το πλείστο στον Β/Ηπειρωτικό χώρο, ιδιαιτέρως στα παράλια, σε εκκλησιαστικά και άλλα περισσότερο προσοδοφόρα μέρη,
νοθεύοντας την πληθυσμιακή αναλογία, και εποφθαλμιούντες τα εγκαταλελειμμένα από τους βορειοηπειρώτες κτήματα. Αμέσως μετά την πτώση του Κομμουνιστικού καθεστώτος ιδρύουν το 1991 την Οργάνωση «Τσαμερία», με παραρτήματα νοτιότερα στη Β.Ήπειρο, όπως Κονίσπολη και Αγ. Σαράντα.

«Οπλίσατε. Και έτοιμοι για πυρ».

Την τελευταία στιγμή αποτράπηκε θερμό επεισόδιο χθες, κοντά στο Φαρμακονήσι μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων λιμενικών.
Ήταν ξημερώματα, όταν τουρκική ακταιωρός μπήκες στα ελληνικά ύδατα και απαίτησε την άμεση απομάκρυνση από το σημείο εκείνο σκάφους της FRONTEX (ο διεθνής οργανισμός που περιπολεί στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση λαθρομεταναστών), υποστηρίζοντας ο Τούρκος κυβερνήτης της ακταιωρού ότι το σκάφος της FRONTEX είχε μπει σε θαλάσσια περιοχή της Τουρκίας χωρίς άδεια.
Στο σημείο έφτασε αμέσως ελληνικό λιμενικό σκάφος από το Φαρμακονήσι,

Ίδια αποστολή εκτελούν και οι Μ.Κ.Ο στην Ελλάδα.

Ρωσία: «Πράκτορες του εξωτερικού» οι μη κυβερνητικές οργανώσεις.
Η ρωσική Κάτω Βουλή (Δούμα) ψήφισε σε τρίτη και τελευταία ανάγνωση ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο, το οποίο χαρακτηρίζει «πράκτορες του εξωτερικού», θέτοντάς τις υπό ευρύ έλεγχο, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και έχουν «πολιτική» δράση.
Το νομοσχέδιο αυτό που κατέθεσε το κυβερνών κόμμα Ενωμένη Ρωσία,

Ολγα Κεφαλογιάννη: Στόχος η ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας με Τουρκία.

Στόχος μας είναι η ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας με την Τουρκία, με αμοιβαίο όφελος, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο του τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου ΝΤV.
«Η Ελλάδα», τόνισε η υπουργός, «θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Τουρκία για το θέμα των θεωρήσεων» και χαρακτήρισε «πρώτο βήμα» τις διευθετήσεις που αποφασίστηκαν στις αρχές του καλοκαιριού για τη διευκόλυνση της έκδοσης θεωρήσεων.

Συνεχόμενα τα καμποτάζ στις Ε.Δ, μετά την φωτιά στο Ζubr, σταμάτησαν τις εργασίες τις αντιαρματικής τάφρου!

Σταμάτησε η διάνοιξη της τάφρου στον Έβρο 
Λόγω έλλειψης καυσίμων και λόγω διαμαρτυρίας του Δημάρχου Σουφλίου - Εκτιμήστε το έργο και το μέγεθος της απειλής από την Τουρκία.
Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται πλέον πολεμική προπαρασκευή της χώρας λόγω της οικονομικής κατάρρευσης, την στιγμή που ο κίνδυνος από την Ανατολή, όχι απλώς αποκτά τα χαρακτηριστικά μη αντιμετωπίσιμης απειλής, αλλά ακριβώς λόγω αυτού του γεγονότος εξελίσσεται μία κατάσταση ακόμα χειρότερη και από μία ήττα στο πεδίο της μάχης:

H CIA ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.

ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΣΤΟ "ΤΕΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ. ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ. Αυτή τη φωτογραφία θα την θυμόμαστε όλοι για πολύ καιρό.Μπορεί και να μην τη ξεχάσουμε ποτέ. Είναι η σηματοδότηση σοβαρότατων εξελίξεων σε ένα καθεστώς,
άθυρμα της Γερμανικής καγκελαρίας των Ες-Ες, του μοναδικού εικονικού αντίβαρου μέχρι ώρας στα κελεύσματα της αμερικανικής σφηκοφωλιάς με τους "λομπίστες" και τους επαγγελματίες εμπόρους όπλων του γνωστού στρατιωτικο-οικονομικού συμπλέγματος που έχει συμπεριλάβει και την Ελλάδα στις μελλοντικές βλέψεις του.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η αλήθεια για την σχέση μας με την Ρωσία! Στροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού άμεσα! (Vid)

 


Με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα Τουρκικά σηριάλ που "γκιαουροποιούν" τους Έλληνες!!

Νίκος Χειλαδάκης. 
Την καταπληκτική καταγγελία ότι με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης γυρίζονται κάποιες πολύ γνωστές τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, που στη συνέχεια πλημμυρίζουν κάποιες χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έκανε η βρετανίδα βουλευτής του βρετανικού συντηρητικού κόμματος, Pauline Latham.
Μάλιστα η είδηση αυτής της καταγγελίας προκάλεσε τόσο μεγάλη αίσθηση, που πέρασε και στον τουρκικό τύπο, με αποκλειστικό δημοσίευα της τουρκικής εφημερίδας, Μιλιέτ.

Απάντηση Πειραιώς στον επικεφαλής της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Ο αγαπητός κ. Ναΐμ Ελγαντούρ, επικεφαλής της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε στην Αθήνα στις 21 Σεπτεμβρίου με αφορμή την προσβλητική ταινία του διαδικτύου για το Ισλάμ και στην οποία συμμετείχαν ο θεολόγος κ. Α. Καρυώτογλου, η λογοτέχνης κ. Πέρσα Κουμούτση,
 η Κοινωνιολόγος κ. Τατιάνα Παπαναστασίου με συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Νασίμ Αλάτρα δήλωσε μεταξύ άλλων «Και εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ένας Μητροπολίτης που κατηγορεί συνεχώς την θρησκεία μας, ο Μητροπολίτης Πειραιώς ...

Το κόμμα που ζητά να εφαρμοστούν οι νόμοι για ένα αστυνομικό που έσκισε το κοράνι και ταυτόχρονα ζητά να καταργηθούν ως αναχρονιστικοί για έναν 27χρονο που προσέβαλε τον Παϊσιο!

Ηταν 22 Μαΐου του 2009. Κατά την διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης «σκούπα» στο Κέντρο της Αθήνας, ένας αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι «έσκισε αντίγραφο του Κορανίου», ενός ιερού συμβόλου των Μουσουλμάνων!
Δευτερόλεπτα μετά, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω … οργισμένη ανακοίνωση:«Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα γεγονότα που προκλήθηκαν από την προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας.

Αληθεύει η πληροφορία απαγωγής 150 Ελληνοσύρων;


Ανησυχία προκαλούν οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, αν και από αμφίβολης αξιοπιστίας πηγές προσκείμενες στο καθεστώς της Συρίας,
 οι οποίες αναφέρουν ότι πριν από λίγες ημέρες 150 Ελληνοσύροι χριστιανοί απήχθησαν από τις δυνάμεις των αντικαθεστωτικών στη Συρία.
Παρά τη σχετική έρευνα οι πληροφορίες δεν μπόρεσαν να διασταυρωθούν.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα εμπόλεμα μέρη στη Συρία προφανώς έχουν εμπλακεί σε πόλεμο παραπληροφόρησης με σκοπό τη συκοφάντηση του αντιπάλου στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης,

Bιντεο: Μιλά η γυναίκα του Μ.Καντάρη.."Κοίταξα τα μάτια τους και είδα ότι ακόμα και τώρα είναι ανέκφραστοι και χωρίς κανένα συναίσθημα για αυτό έκαναν"

Με ισόβια κάθειρξη συν 24 έτη καταδικάστηκαν οι δύο Αφγανοί που είχαν σφάξει τον Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας. Ο άτυχος πατέρας δολοφονήθηκε όταν ετοιμαζόταν να μεταφέρει την γυναίκα του στο μαιευτήριο, για να γεννήσει.
Οι δράστες ήθελαν να του αποσπάσουν την κάμερα που κρατούσε και γι αυτό τον άφησαν να ψυχορραγεί με πολλές μαχαιριές.
Οι συγγενείς του σήμερα πήγαν να λιτζάρουν τους δολοφόνους.

Ποιοι αποδιοργανώνουν την ΕΛ.ΑΣ.

Στη χειρότερη συγκυρία για τη χώρα, στην ηγεσία της αστυνομίας καταλογίζονται βεβιασμένες αποφάσεις ενώ διαπιστώνονται προβλήματα οργάνωσης, εκπαίδευσης και επάνδρωσης.Οι δικηγόροι λένε συχνά ότι κανείς δεν υποχρεούται στα αδύνατα. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, καλούνται να φέρουν εις πέρας τα αδύνατα από τη στιγμή που η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται ίσως στη χειρότερη εποχή της, ύστερα από πολλές δεκαετίες.
Γκρίνια, φτώχεια, περικοπές, ελλείψεις μέσων και κυρίως απουσία συγκεκριμένου σχεδίου διοίκησης και οργάνωσης

Αθήνα προς Άγκυρα για το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι: "Θα χυθεί αίμα"

Τον κίνδυνο «ατυχήματος» ή πιο απλά θερμού επεισοδίου με ανυπολόγιστες συνέπειες σε ότι αφορά τη σταθερότητα σε ολόκληρη την περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου επισείει με διάβημά του προς την Τουρκία το υπουργείο Εξωτερικών , επιβεβαιώνοντας το σχετικό δημοσίευμα του defencenet.gr
Πιο συγκεκριμένη και σε μια ασυνήθιστα σκληρή –«σκληρή», για το «χαλαρό» τρόπο που παραδοσιακά αντιμετωπίζει το ΥΠΕΞ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Όσο κι αν προσπαθεί η προπαγάνδα της Άγκυρας και των εν Ελλάδι τουρκολάγνων, η αλήθεια είναι σκληρή και έρχεται στο φως.

Στην κατεχόμενη Μια Μηλιά της Κύπρου, κοντά στη Λευκωσία, ανακαλύφθηκε μαζικός τάφος Ελληνοκυπρίων. Όπως λένε μαρτυρίες Τουρκοκυπρίων εκεί μεταφέρθηκαν το 1974 Ελληνοκύπριοι στρατιώτες, αλλά και άμαχοι, και δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από τους Τούρκους εισβολείς της επιχείρησης ΑΤΤΙΛΑΣ.
Προ ολίγων ημερών αγανακτήσαμε και συγκινηθήκαμε όταν μάθαμε ότι βρέθηκαν τα οστά του μικρότερου σε ηλικία θύματος του Αττίλα, ενός βρέφους λίγων μηνών.  Είτε ως Οθωμανική είτε ως Νεοτουρκική είτε ως ψευδοδημοκρατική και υποψήφια για την Ευρ. Ένωση,

Άγιο Όρος, 24 Σεπτεμβρίου 2012 (ν.ημ.) ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρατάχτηκαν στο κονάκι της Ιστορικής Μονής μας στις Καρυές, με εντολή της νομιμοφανούς Νέας αδελφότητας των οποίων καμία δικαιοδοσία δεν αναγνωρίζουμε. Επαναλαμβανόμαστε αλλά θα θέλαμε να γίνει σαφές ότι ο διορισμός της Νέας αδελφότητας των Κατσουλιέρηδων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στερείται νομιμότητας και έγινε παράτυπα ενάντια σε στοιχειώδη άρθρα του Καταστατικού Χάρτου του Αγίου Όρους.

Όλοι στην συγκέντρωση για την Ελλάδα και την ορθοδοξία μας!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ > Βίντεο – σοκ: Ισλαμιστής σφάζει την γυναίκα του μπροστά σε κόσμο που τον επικροτεί (Αίγυπτος)

…σε όσους δεν έχουν κατανοήσει τον ρόλο του Ελληνισμού στον πλανήτη. Υποχρεούμαστε να σκορπίζουμε το φως με κάθε θυσία και όχι να εισάγουμε το σκότος, την φρίκη και την ανανδρεία επικροτώντας την μάλιστα με γελοίες ιδεοληψίες. Για να θησαυρίζουν οι δουλέμποροι του ματωμένου χρήματος. greeknation.blogspot.gr

Άθεοι και Ισλάμ.

Οι άθεοι* στις δυτικές χώρες, δείχνουν πολύ «άνετοι» και θαρραλέοι όταν προσβάλλουν οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χριστιανισμό. Δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται. Ωστόσο, το ερώτημα είναι: Θα πρόσβαλλαν ποτέ τον Αλλάχ, τον Μωάμεθ, το Κοράνι αν ζούσαν σε μια μουσουλμανική χώρα. Να πούμε…στη Σαουδική Αραβία;
Είναι εκπληκτικό το πώς άθεοι στη Βόρεια Αμερική ή τη Νότια Αμερική ή την Ιταλία ή την Ελλάδα περνούν τη ζωή τους κοροϊδεύοντας, εμπαίζοντας,γελοιοποιώντας, ακόμα και υβρίζοντας με τις πιο χυδαίες φράσεις, τη θρησκεία που ακολουθείται από την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των χωρών αυτών.

Άνοιξαν δύο νέα ελληνικά σχολεία στο νομό των Αγίων Σαράντα.

Μετά από 17 χρόνια άνοιξε ξανά το σχολείο στο χωριό Κώσταρι για να υποδεχτεί του λίγους μαθητές.
Παρόλο που δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις του αριθμού, το σχολείο ... ... άνοιξε χάρη στο πείσμα και την επιμονή του νεοεκλεγμένου δημογέροντα Σταύρου Τσέκου, όπως διαβάζουμε στον «Βορειοηπειρώτη».
Αγία Σοφία (Ντερμίσι)
Το σχολείο του Νερμίσι είχε κλείσει πριν από τρία χρόνια και οι λίγοι μαθητές μεταφέρονταν στη Λιβαδειά.

Σε θάλασσα παρανομίας έχει μετατραπεί το Αιγαίο: Χωρίς σκάφη, ελικόπτερα και VTMIS.

Σε παράδεισο λαθρεμπορίου ναρκωτικών, πετρελαίου, όπλων και μεταφοράς λαθρομεταναστών από την Τουρκία έχει μετατρέψει το Αιγαίο η ανικανότητα των πολιτικών ηγετών είτε να λειτουργήσουν τα υπάρχοντα μέσα που η πολιτεία διαθέτει είτε να εξασφαλίσουν ακόμα και με κοινοτική χρηματοδότηση νέα μέσα για να πάψει το Αιγαίο να είναι θάλασσα παρανομίας.
Η υπόθεση του ξεπλύματος των 10,2 δις ευρώ όπως ανέφεραν πηγές της ΕΛΑΣ στο defencenet.gr. "Τέτοιο χρήμα βγαίνει μόνο από ναρκωτικά"...

600 Δις δολλάρια για το χρέος της Ελλάδος.

Συγκέντρωσε η Ελληνική Ομογένεια σε δύο Τράπεζες του Καναδά - Τα χρήματα είναι με τη μορφή ομολόγων του Αμερικανικού Δημοσίου - Η εξαγορά του χρέους προϋποθέτει την σύμφωνη γνώμη του δανεισθέντος. Δηλαδή της Ελλάδος - Οι Ομογενείς μας περιμένουν απάντηση από την Αθήνα.
Αυτή την είδηση που παρακάτω δημοσιεύουμε, την είδατε αλλού;
Την είδατε να προβάλλεται από τα Αθηναϊκά έντυπα ή τις τηλεοράσεις;
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, την φέρνει, σε δημοσιότητα. Διαβάστε την με προσοχή:

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Πότε θα τελειώσει η κρίση και θα απελευθερωθεί η Ελλάδα;

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η οικονομική κρίση και κυρίως οι συνέπειες που είθισται πάντοτε να την συνοδεύουν, όπως λ. χ. απόγνωση, απελπισία, θλίψη, κατήφεια, ανασφάλεια φανερώνουν στην πράξη την απουσία του Θεού από τη ζωή του ανθρώπου.
Η λήθη του Θεού άλλωστε αποτελεί το μοναδικό αίτιο δημιουργίας της κατάστασης αυτής. Αν για παράδειγμα υπήρχε μνήμη Θεού στο σύγχρονο άνθρωπο δεν θα αναπτύσσονταν οι πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με επίκεντρο την πάλαι ποτέ «μισθοδοτική ασφάλεια» του Δημοσίου τομέα, η οποία στην ουσία κάλυπτε την ανασφάλεια του ανθρώπου εξ αιτίας της απομάκρυνσής του από το Θεό.

Ας σταματήσει πια αυτό το δήθεν ‘ανθρωπιστικό’ παραμύθι..! (Βίντεο)


Γυαλιά καρφιά τα έκαναν χθες οι Μουσουλμάνοι στην Ομόνοια.. Δεκάδες Ελληνες πρέπει να πληρώσουν για να φτιάξουν τις βιτρίνες των μαγαζιών τους και τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους..
Γιατί;
Κατηγόρησε κανείς από μας τον Μωάμεθ τους; Αντί οι μετανάστες να σεβαστούν αυτήν την εξαθλιωμένη χώρα που τους φιλοξενεί, βγήκαν στους δρόμους να μας φάνε.Ποιος θα μιλήσει για το δράμα των Ελλήνων, που μέσα στην οικονομική τους μιζέρια έχουν να πληρώνουν και τα σπασμένα των ‘Μωχαμέτηδων’.

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο "Ελληνική κρίση". Γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα;

H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”.
Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.
από τον Jean d’Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση.

Συνέντευξη βόμβα: Αν θέλετε να επιβιώσετε από τον πόλεμο που έρχεται, πρέπει να φύγετε από τις πόλεις...

Τα παρακάτω λόγια είναι του Κίσσινγκερ (από συνέντευξη του τον Ιανουάριο του 2012) Κι όποιος δεν λέει να πειστεί ότι σε απόσταση αναπνοής καραδοκεί ο χειρότερος πόλεμος της γνωστής ιστορίας - που βεβαίως "Σκοτεινή Κοιλάδα"
 του θα είναι και η Ελλάδα - με το συμπάθειο αλλά δεν παρέχει και την καλύτερη υπηρεσία ως προς την επιβίωση αυτού του τόπου, αυτού του Λαού κι αυτού του Έθνους.
Απολαύστε λοιπόν τον Κίσσινγκερ να σας λέει : "Θα καταστραφείτε...θα πεθάνετε...θα κυριαρχηθείτε..."

Το αφορολόγητο των συναγωγών και η φορολογία υπέρ του Ισραήλ.

 


Ανώτερος Ιρανός αξιωματικός: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα αρχίσει με την επίθεση κατά του Ιράν.

Το Ιράν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το πρώτο κτύπημα, εάν το Ισραήλ ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Ισλαμική Δημοκρατία.
Αυτό δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματικός μέλος του υπουργικού συμβουλίου «Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης», στο αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο ‘Αλ Αχράμ’, μία ημέρα μετά τη δήλωση του Διοικητή του Σώματος,που προειδοποίησε ότι η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Ο Ιταλός που ελέγχει τα πάντα στο ΥΕΘΑ και ο Μπεγλίτης έκανε πως αγνοούσε.

Πως αλλάζουν οι καιροί. Όταν τον Οκτώβριο του 2011 το Onalert έγραφε για τον Ρικάρντο Έκολι ,στέλεχος της τρόϊκας που “ξεσκόνιζε” ακόμη και το τελευταίο τιμολόγιο στο ΥΕΘΑ , ο τότε υπουργός Πάνος Μπεγλίτης απαντούσε “σκωπτικά”,μέσω του Μικροπολιτικού των ΝΕΩΝ,υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά ήταν ανοησίες.
Είχε ζητήσει μάλιστα να του πούμε και τη διεύθυνση του ιταλού για να πάει να τον επισκεφθεί. Την διεύθυνση του την είχαμε γράψει αλλά την επίσκεψη δεν την έκανε.

Θα χυθεί αίμα στο Άγιο Όρος αν επέμβουν οι σύγχρονοι εισβολείς!!Είναι η Mονή που ξεσηκώνει και επαναστατεί τους Έλληνες κατά της κάρτας του πολίτη και αγωνίζεται μέχρις εσχάτων κατά του οικουμενισμού! Σας λέει κάτι;

Επέμβαση των ΜΑΤ για να δώσουν πίσω στον Πατριάρχη τη Μονή Εσφιγμένου.
Κλίμα έντασης έχει δημιουργηθεί στο Άγιο Όρος, καθώς άνδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ βρίσκονται στο Κονάκι στις Καρυές και είναι έτοιμοι να επέμβουν στη Μονή Εσφιγμένου προκειμένου να διώξουν τους καταληψίες μοναχούς και η Μονή να περάσει και πάλι στον Πατριάρχη.
Σύμφωνα με το newsit.gr ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αυτή την ώρα στο Αγιο Όρος και περιμένουν τον εισαγγελέα για να επέμβουν.

Σοκ στην Αυστραλία -Καθολικοί ιερείς κακοποίησαν σεξουαλικά πάνω από 600 παιδιά!

Την σεξουαλική κακοποίηση άνω των 600 παιδιών από καθολικούς ιερείς από την δεκαετία του '30 επιβεβαίωσε η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στο κρατίδιο Βικτόρια της Αυστραλίας.
Σύμφωνα με το «Έθνος» ο Αρχιεπίσκοπος της Μελβούρνης, Ντένις Χάρτ, περιέγραψε ως «τρομακτικά και αισχρά» τα στοιχεία, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να φθάνει τις 10.000!

Η Ρωσία είπε «όχι» στην κατασκευή τεμένους.

H δημαρχία της Μόσχας είπε όχι στη δημιουργία τεμένους! Αιτία οι αντιδράσεις που προέβαλαν οι κάτοικοι του προαστίου, στα βορειοδυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας όπου είχε αποφασιστεί να γίνει.
«Η απόφαση να απορριφθεί η κατασκευή (του συγκροτήματος) συνδέεται με την αντίθεση μίας μερίδας κατοίκων του προαστίου Μίτινο», τονίζεται στην ανακοίνωση της δημαρχίας μετά το πέρας της συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής έργων.
Αρχικά η δημαρχία είχε συναινέσει υπέρ της κατασκευής του τεμένους

Καταργούν τα ελληνικά βιβλία στα σχολεία της Ομογένειας

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι Έλληνες του εξωτερικού για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του κράτους να καταργήσει τα αμιγώς ελληνικά σχολεία της ομογένειας.
Η απόφαση του ελληνικού κράτους να κλείσει τα σχολεία της ομογένειας από το επόμενο καλοκαίρι έχει προκαλέσει πανικό στους Έλληνες της διασποράς.
Ο κίνδυνος να χάσουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα την επαφή με την πατρογονική τους γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό έχει κινητοποιήσει τις ομογενειακές κοινότητες.

Συνελήφθη γιατί έφτιαξε σελίδα στο Facebook για τον Γέροντα Παστίτσιο - Σάλος στο twitter - Καταγγέλουν λογοκρισία.

- Πηγές της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Newsit: "Η έρευνα είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό και ολοκληρώθηκε πριν την ερώτηση της Χρυσής Αυγής"- Ο 27χρονος συνελήφθη γιατί όπως αναφέρεται διαχειριζόταν σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό - Το θέμα κατήγγειλε με ερώτηση στην Βουλή η Χρυσή Αυγή την περασμένη Τρίτη- Παγκόσμιο trend στο twitter έγινε το #FreeGeronPastitsios

Που ήσασταν κύριε Αβραμόπουλε όταν έβγαιναν μυθιστορήματα και ταινίες που βλαστημούσαν τον Χριστό;!....

... Μυθιστόρημα του Μίμη Ανδρουλάκη, "Μ εις τη νιοστή", Ο Χριστός ξανασταυρώνεται Νίκου Καζαντζάκη 
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος καταδικάζει την αντιισλαμική ταινία.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος απαντώτας σε σχετική ερώτηση για την ταινία που προσβάλλει τη μουσουλμανική θρησκεία και έχει προκαλέσει αναταραχές στον ισλαμικό κόσμο, είπε,«Κάθε κατάχρηση της τέχνης και της ελευθερίας της έκφρασης καταδικάζεται, από την ώρα που προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα και τις πολιτισμικές αξίες των λαών» ανέφερε ο υπουργός.

Η σημασία της «ασπίδας και της λόγχης» σε ένα πόλεμο.

Σε ένα πόλεμο είναι απαραίτητη η ασπίδα και η λόγχη για να μπορέσει να υπάρξει ένα αποτέλεσμα - η νίκη στην καλύτερη περίπτωση και οι μη μεγάλες απώλειες στη χειρότερη.
Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη θλιβερή θέση να μην διαθέτει, πλέον, καμία λόγχη –έστω σκουριασμένη- και να κρατά μια αναποτελεσματική ασπίδα. Με δύο λόγια όχι μόνο δεν μπορούμε να προωθήσουμε θέσεις μας αλλά και με πολύ κόπο μπορούμε να μειώσουμε τις ζημίες που επήλθαν και επέρχονται.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ > Ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ είναι πράκτορας της Τουρκίας….> ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ "ΜΑΖΕΨΟΥΝ";;;


ΑΘΗΝΑ 23/9… ΔΙΑΔΩΣΤΕ: “ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ…!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ -ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ- ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ…

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτo σχόλιο στο Youtube για την Ελλάδα και τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες.


Ποιοι συγκαλύπτουν τις ανθελληνικές Μ.Κ.Ο και τις σχέσεις τους με πολιτικά ανδρείκελα!

Περίεργη σιγή για τη λίστα με τις ΜΚΟ.
Το «καυτό» ζήτημα της σκανδαλώδους χρηματοδότησης Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που πολλές από αυτές είναι φίλων, κομματικών κολλητών και συγγενών πολιτικών προσώπων ή ακόμα και εικονικές Μ.Κ.Ο., φέρνει με Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς όλους τους Υπουργούς της κυβέρνησης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ.

Απίστευτο: "Τηλεοπτικά γυρίσματα" για τον Μωάμεθ -τον Μεχμέτη- στην Ακρόπολη(!!)

Το ΚΑΣ έδωσε την άδεια για κινηματογράφηση ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του.
Ακόμη και ο Μωάμεθ ο Β΄ θα "περάσει" από την Ακρόπολη, από κάτω έστω, σύμφωνα με το αίτημα της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TRT για τη χορήγηση άδειας κινηματογράφησης και φωτογράφησης στους αρχαιολογικούς πεζοδρόμους Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αποστόλου Παύλου και Αδριανού εντός του Σεπτεμβρίου.
Με την τάση που έχουν τα δύο "ελληνικά" μεγάλα τουρκοκάναλα, λίαν συντόμως (coming soon)