Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Κ' BUSINESS


Συμβολική ενίσχυση 3.000€ στο Οικoυμενικό Πατριαρχείο.
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συναντήθηκε σήμερα στο Φανάρι, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Να αναφερθεί πως ο κ. Ζορπίδης παρέδωσε σήμερα το ποσό των 3.000 ευρώ στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο ως συμβολική κίνηση για την ενίσχυση του πολυεπίπεδου έργου, το οποίο - όπως είπε - παράγει το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Aκόμη ο κ. Ζορπίδης, σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «η οικονομική συνεργασία Ελλάδας - Τουρκίας αποτελεί την μοναδική οδό, ώστε να ξεπεραστούν τα πάθη και οι αντιδικίες του παρελθόντος».
Προς τι αποσκοπεί αυτή η κατάθεση του λογαριασμού των 3,000 ευρω; Λέτε να έχει ανάγκη το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως τα λεφτά αυτά; Η μήπως oi διασυνδέσεις με τύπους όπως τον κ. Ζορπιδή που μπαινοβγαίνει στις Εβραϊκές συναγωγές της Θεσσαλονίκης κρύβει κάτι στον Ελληνικό λαό;
Συγχαίρει ο Κύριος Ζορπίδης όπως αναφέρει ο ίδιος για το πολυεπίπεδο έργο του Πατριαρχείου που παράγει και συμφωνούμε. Την αδιάλλακτη στάση του με τον Παπισμό, να επιδιώκει αδιαλείπτως την ένωση τον εκκλησιών με τους αιρετικούς και βλάσφημους της Παναγίας!
Την συγκέντρωση όλων των θρησκειών του κόσμου με πρόσχημα την σωτηρία του πλανήτη, μολύνοντας έτσι όλο το σώμα της εκκλησιάς, διότι οι ασπασμοί, χαιρετισμοί με τους αιρετικούς είναι μέγα αμάρτημα μέσα από τις ιερές συνόδους.
Οι εκβιασμοί και αποκλεισμοί που δέχονται κατά καιρούς τα μοναστήρια του Αγίου Όρους με συγκεκριμένο μοναστήρι την ιερά μονή Εσφιγμένου. Η σιωπή του ενόχου, του Π.Βαρθολομαίου, να κάνει συνεχώς πλάτες στις απειλές που δέχεται η Ελλάδα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και τις συμβουλές του κ.Ζορπίδη, προέδρου του Επαγγελματικού επιμελητήριου Θεσσαλονίκης. Μας προτείνει να ξεχάσουμε όλα τα δεινά που υπέστη η Ελλάδα( εν ονόματι του χρήματος) από τους βάρβαρους Τούρκους του Παρελθόντος και να έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με τους γείτονες, σκύβοντας το κεφάλι σε κάθε σημερινή απειλή! Τέτοιες συμβουλές λαμβάνει από την Εβραϊκή Συναγωγή αυτές λέει. Ταιριάζουν οι απόψεις των δυο προαναφερομένων και σας θυμίζουμε την άποψη του κ. Βαρθολομαίου για τους αγωνιστές του 1821, λέγοντας τους ξεβράκωτους με λάθος κίνηση την Επανασταση του 21’.
Κρατήστε τα αργύρια του ευρώ διότι η ιστορία επαναλαμβάνεται!