Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑΣ μερος α'


ΜΑΣΟΝΙΑ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
Είναι γεγονός ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εβραίων, το οποίο κρύβεται πίσω από τις αποφάσεις των πολιτικών, καθε κυβερνώντως κομμάτος όπως την απάλειψη του θρησκεύματος από τις νέες ταυτότητες, ασκεί μέρος της εξουσίας του μέσω των Τεκτονικών Στοών που δυστυχώς υπάρχουν και στην χώρα μας.
Η δράση των Στοών αυτών είναι κυρίως παρασκηνιακή και αποσκοπεί στην εδραίωση των θέσεων και απόψεων τους. Αν και οι ίδιοι οι Τέκτονες αρνούνται κατηγορηματικά και απορρίπτουν την άποψη ότι ο τεκτονισμός αποτελεί θρησκεία εν τούτοις από την όλη δραστηριότητα τους αποδεικνύουν το αντίθετο. Οι Μασόνοι έχουν ειδικό τελετουργικό, έχουν διδασκάλους- Αρχιερείς, αναπτύσσουν φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο… Ο ρόλος της Μασονίας είναι άγνωστος στους πολλούς γεγονός που προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης διαφόρων φημών.
Η Εκκλησία αν και κατά το παρελθόν καταδίκασε πολλάκις τον Τεκτονισμό εν τούτοις παρουσιάζεται να συνεργάζεται με αυτούς έστω και μυστικώς. Οι Μασόνοι σήμερα "καμαρώνουν" διότι στις τάξεις του περιλαμβάνονται ιερείς και αρχιερείς ακόμη που αρνούνται ωστόσο, να αποκαλύψουν. Ο "Σ.Ο." γνωρίζει πως τουλάχιστον δύο εν ενεργεία Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ιεραρχίας έχουν συμμετάσχει σε λευκές εορτές Μασόνων. Ο ένας εξ αυτών είναι επίσκοπος στην Δυτική Ελλάδα και ο έτερος στην κεντρική Ελλάδα.
Εκτός αυτών στα δίκτυα της Μασονίας εμπλέκονται και πολλοί Αρχιερείς Ορθόδοξοι που διαποιμαίνουν Μητροπόλεις του εξωτερικού.
Επιστολή Μασόνων στο υπουργείο Παιδείας. Με επιστολή τους προς τον τέως υφυπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων η ελληνική Μασονική Στοά ζήτησε πριν από ένα χρόνο περίπου να αφαιρεθούν τα κεφάλαια περί Μασονίας από το νέο βιβλίο των Θρησκευτικών της Α' Λυκείου. Πράγματι ενώ στην προκήρυξη είχε συμπεριληφθεί το ανωτέρω κεφάλαιο και αναμενόταν η εκτύπωση του βιβλίου, άγνωστο πως, στην εκτύπωση δεν περιλαμβανόταν το κεφάλαιο περί Μασονίας.
Η αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστοδούλου και της Ιεράς Συνόδου ήταν άμεση. Με δύο επιστολές προς τον υπουργό αλλά και με προφορική παρέμβαση ο κ. Χριστόδουλος υποστήριξε πως η ενέργεια αυτή του υπουργείου είναι παράνομη. Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η απάλειψη των κεφαλαίων από το βιβλίο των θρησκευτικών οφείλεται στην παρέμβαση της Μασονίας στην Ελλάδα. (Συνεχεια Β')