Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΣΚΙΩΔΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Κύπριος Υπουργός Παιδείας κ. Αντρέας Δημητρίου απέρριψε το αίτημα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου για συμμετοχή δύο Αρχιερέων στην επιτροπή για το νέο αναλυτικό πρόγραμμα διδασκαλίας της Ιστορίας, προσθέτοντας ότι στην επιτροπή θα μετέχουν ειδικοί επιστήμονες, εγνωσμένου κύρους.
Το αίτημα της Ιεράς Συνόδου διατυπώθηκε σε δισέλιδη ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζεται ότι, παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις, φαίνεται πως προχωρεί η υλοποίηση του στόχου για "αμφισβήτηση του τρόπου και των αρχών συγγραφής της Ιστορίας μας". Θα πρέπει "να εκφράζεται και να ακούεται η θέση της Εκκλησίας", υποστηρίζει η Ιερά Σύνοδος.
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος επέμεινε ότι κάποια επιτροπή συνεδρίασε στο τέλος Αυγούστου και ετοίμασε πρακτικά, στα οποία αμφισβητήθηκε η συμβολή της Εκκλησίας στην επιβίωση του έθνους μέσα στους αιώνες.
Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε ποια είναι αυτή η επιτροπή πως λέγεται και ποιοι την συγκροτούν!
Απ΄ότι φαίνεται οι Σιωνιστές εφαρμόζουν την ίδια συνταγή και στην Κύπρο, μετά από την ‘αδελφή’ Ελλάδα. Είπαμε, οτιδήποτε είναι Ορθόδοξο είναι ταυτόχρονα και στόχος για τα όργανα της Παγκοσμιοποίησης, και όχι μόνο. Ορθοδοξία σημαίνει αλήθεια και την αλήθεια την φοβούνται!
Για το λόγο αυτό ‘αδέλφια’ Κύπριοι μείνετε σθεναροί εναντια στις Μασονικές απόψεις περί νέας ιστορίας και αποκόψτε οποιονδήποτε αποπροσανατολίζει τους εθνικούς σας στόχους. Το σύνθημα είναι ένα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.