Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


Σοβαρότατες εξελίξεις εις βάρος πάντοτε της Ελλάδος, επιδιώκουν, οι πάντοτε υπερασπιστές των τουρκικών συμφερόντων και της διαιρετικής διπλωματίας Βρετανοί, προτείνοντας στην Ελλάδα, με την ευκαιρία της παρουσίας των αεροναυτικών τους δυνάμεων στο Αιγαίο, να λάβουν μέρος μαζί (!!) στην τουρκική προκλητική και επικίνδυνη για τα Ελληνικά συμφέροντα, άσκηση «Ηγεμών», που θα διεξαχθεί στο Αιγαίο από 13 έως 29 Μαρτίου 2009.Αν αναλογιστεί κανείς ότι, η Μ. Βρετανία είναι ο αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στην Ευρώπη, αδυνατεί να σκεφθεί ότι η παραπάνω πρότασης έγινε ερήμην της Ουάσιγκτον.
Με τον τρόπο αυτόν οι Βρετανοί, νομιμοποιούν την παρουσία τους στο Αιγαίο στο πλευρό της Τουρκίας, ρίχνοντας δόλωμα στην Ελλάδα να συμμετάσχει και αυτή στην άσκηση, αφαιρώντας από επάνω τους το ανάθεμα. Βρώμικη πάντα πολιτική και ύπουλη συγχρόνως. Το σενάριο αυτό εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως και τα συμφέροντα των ΗΠΑ, που αβαντάρουν τις τουρκικές διεκδικήσεις.
Αν η Ελλάς υποπέσει στην καλοστημένη παγίδα, θα νομιμοποιήσει ντε φάκτο και τις υπόλοιπες δράσεις με τις τουρκικές δυνάμεις που έχουν ως στόχο τη διχοτόμηση του Αιγαίου. Υπενθυμίζουμε ότι οι άλλες χώρες προς τις οποίες έχει αποστείλει πρόσκληση για συμμετοχή στην άσκηση η Τουρκία είναι η Ολλανδία, το Βέλγιο και οι ΗΠΑ.Εν τω μεταξύ εξεδόθησαν από τις τουρκικές αρχές οι διεθνείς αναγγελίες (ΝΟΤΑΜ) για 4 περιοχές στο Αιγαίο στις οποίες η Άγκυρα θέλει να διεξαγάγει αεροπορικές δράσεις στο πλαίσιο της ασκήσεως «Ηγεμών».
Το θέμα όπως παρουσιάζεται είναι αρκετά σοβαρό και η αντιμετώπισή του απαιτεί εγρήγορση όλης της πολιτικής ηγεσίας και σθεναρότητα σε όλους τους τομείς, προκειμένου να αποφευχθεί ο θανάσιμος εναγκαλισμός της Άγκυρας στο Αιγαίο.

Το Σιωνιστικό τρίγωνο Εβραίων, Βρετανών και Αμερικανών κάνει την εμφάνιση σε πολλά ζητήματα, ένα εξ’αυτών είναι και το επόμενο. Οι κύριοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν τα πλοκάμια τους παντού!