Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Milliyet: Στην Άγκυρα η ΙSIS χρησιμοποιεί μια σχολή για να εκπαιδεύει παιδιά και νέους

Η τουρκική εφημερίδα Milliyet αποκάλυψε ότι η τρομοκρατική οργάνωση

« Daesh είναι ιδιοκτήτρια ενός σχολείου στην Άγκυρα όπου εκπαιδεύει 30 παιδιά ηλικίας από 9 ως 17 συμπεριλαμβανομένων κοριτσιών.

Η εφημερίδα μετέφερε ότι η τρομοκρατική οργάνωση δέσμευσε ένα πενταόροφο κτίριο επί της οδού Aolujanlar στην Άγκυρα για να το χρησιμοποιεί ως βιβλιοθήκη αλλά όλα δείχνουν ότι το χρησιμοποιεί ως σχολή  που εκπαιδεύει παιδιά και νέους  και επισημαίνει ότι τα παιδιά που εγγράφονται στο σχολείο αναφέρονται σε διαφήμιση σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ απονέμει « πιστοποιητικά κατάρτισης  » στο τέλος της περιόδου και της εκπαίδευσης τους.
H εφημερίδα επίσης σημειώνει ότι οι τρομοκράτες της ISIS είναι κάτοικοι της Άγκυρας και ξύρισαν τα γένια τους για καμουφλάζ και εργάζονται ως πωλητές ως πλανόδιοι πωλητές. ΄Eνα μικρό οίκημα που χρησιμοποιήθηκε από την οργάνωση για συναντήσεις των μελών του στη συνοικία Haji Bayram Ankara κατεδαφίστηκε.
Το τουρκικό καθεστώς σύμφωνα με το sana που αναδημοσιεύει την έιδηση διευκόλυνε να εισχωρήσουν σε συριακό έδαφος δεκάδες χιλιάδες τρομοκράτες από την αρχή της συριακής κρίσης και κυρίως για την οργάνωση « Daesh » που την υποστηρίζει με λογισμικό υλικό ,υλικοτεχνική υποστήριξη και της παρέχει καταφύγιο στα τουρκοσυριακά σύνορα.
31/08/2016 SANA
Turkish newspaper Milliyet: Daesh terrorist organization trains 30 children and young people between the ages of 9 and 17 years at a school in Ankara
dimpenews.com