Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ 7 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΡΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ! Εικόνες ντροπής για την ανθρωπότητα…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π. Οι τζιχαντιστές της ISIS (Ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Μ Ανατολής) σταύρωσαν 7 άτομα στην Raqqa.Η κατηγορία που τους απήγγειλαν ήταν « απόπειρα δολοφονίας κατά των ηγετών της ISIS » .
H φωτογραφία της σταύρωσης αναρτήθηκε στον λογαριασμό @akhbar –> pic.twitter.com/8Md5wwds5F στις 29/04/14.
Η είδηση μεταδόθηκε και από τα ολλανδόφωνα nujij.nl ,Freesuriyah,word press com. Τo Pro Christianis αναδημοσιεύει την σταύρωση των νεαρών ατόμων δίνοντας μια άλλη εκδοχή στην τελετουργική εκτέλεση. « Τους σταύρωσαν γιατί ήταν χριστιανοί. »
Η απαρχαιωμένη μεθοδολογία της σταύρωσης ανασύρεται ύστερα από χιλιετηρίδες. Προφανώς η σημειολογία της είναι ενδεικτική.Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι καταγγελίες και το αποδεικτικό υλικό για αντίστοιχες θηριωδίες.
Το syrianfight.com στις 24 Απριλίου δημοσιοποιεί οπτικοακουστικό υλικό από εγκλήματα πολέμου της ΙSIS που διαπράχθηκαν στο Yabroud στην περιοχή του

όρους Qalamoοn πριν την ανακατάληψή του από τον συριακό στρατό αλλά και σε άλλες πόλεις.
φωτογραφίες
1. απεικονίζεται ένας ακόμη αποτρόπαιος αποκεφαλισμός.
2.προέρχεται από την επαρχία του Χαλεπίου και συγκεκριμένα από την πόλη Azaz.Σύμφωνα με το πρακτορείο Fars Τσετσένοι τρομοκράτες της ISIS αποκεφαλίζουν αδιακρίτως και περιχαρείς επιδεικνύουν τα τρόπαια.
3.άντρας του «Κινήματος Hazzm ” παραστρατιωτικής πτέρυγας του FSA κραδαίνει θριαμβευτικά το κεφάλι σύριου στρατιώτη στην περιοχή της Hama.

no6 no5 no4 no3 no2 No1

4 και 5 η αποτμηθείσα κεφαλή οπαδού της κυβέρνησης διαπομπεύεται δημοσίως στην επαρχία του Χαλεπίου.Οι πηγές αναφέρουν ότι αυτός ο αποκεφαλισμός πραγματοποιήθηκε κοντά στην Naqarin στις αρχές Φεβρουαρίου αν και η συγκεκριμένη περιοχή απελευθερώθηκε από τον συριακό στρατό ήδη από τα μέσα του Γενάρη 2014.Το έγκλημα χρεώνεται στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση « Harakat Fajr al -Sham al – Islamiya – Abbas μάχη”.Οι ανθρωποκηνυγοί κάνουν το γύρο του θριάμβου έχοντας το κεφάλι στον « ουρανό » του αυτοκινήτου ενώ πριν έχουν τραβήξει αναμνηστικές φωτογραφίες με το λάβαρο της οργάνωσης.
6.Αποκεφαλισμός στρατιώτη από την Jabhat al- Nusra τον Μάρτιο του 2014 πριν την είσοδο του συριακού στρατού.
Στο περιθώριο των μαζικών αποκεφαλισμών οι τρομοκράτες εξαπολύουν συντονισμένες επιθέσεις με οβίδες κατά κατοικημένων περιοχών και πολιτικών στόχων.Στην Χομς παγιδευμένο αυτοκίνητο προκάλεσε τον θάνατο 40 αμάχων και στην Δαμασκό η επίθεση κατά του Ινστιτούτου Badr Eddin al Hassani στην συνοικία al Shag επέφερε τον θάνατο 14 ατόμων κυρίως φοιτητών και προξένησε τον τραυματισμό 86 άλλων επίσης κατά πλειοψηφία σπουδαστών.sana