Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

(Vid)Πρόεδρος ΝΟΔΕ Καβάλας: Η ΕΡΤ έκλεισε επειδή οι δημοσιογράφοι της δεν στήριζαν την κυβέρνηση.

Σε μια προκλητική δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Κώστας Ευθυμιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως η ΕΡΤ έκλεισε επειδή οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, δεν στήριξαν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Ευθυμιάδης, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας Center, υποστήριξε πως το «λουκέτο» στην ΕΡΤ μπήκε επειδή «οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της, τον τελευταίο χρόνο έδειξαν πως με κανέναν τρόπο δεν ήθελαν να υποστηρίξουν τη νόμιμη κυβερνητική προσπάθεια».
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, προσέθεσε πως ο λόγος που η ΕΡΤ έκλεισε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ήταν επειδή εάν περνούσε μέσα από ψηφοφορία στη Βουλή, θα υπήρχαν «οι γνωστές συνδικαλιστικές αντιδράσεις», αλλά και «η κωλυσιεργία στο κοινοβούλιο από συγκεκριμένα κόμματα που σε κάθε περίπτωση προτιμούν την αντιπολίτευση από τη δημιουργική κριτική».

Πηγή: Πρόεδρος ΝΟΔΕ Καβάλας: Η ΕΡΤ έκλεισε επειδή οι δημοσιογράφοι της δεν στήριζαν την κυβέρνηση [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/111748#ixzz2WwwBsXfV