Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Επικίνδυνα ολισθήματα Ορθοδόξων Επισκόπων τα ανοίγματα προς την αιρετική Ρωμαιοκαθολική «Εκκλησία»!

Η εμμονή του Παπισμού στη φιλοσοφία της προδοσίας του Ιούδα και στον άκρατο φαρισαϊσμό προσδίδει στη Δύση ρόλο πρωταγωνιστού στην συνεχιζόμενη σταύρωση του Ιησού Χριστού και οδηγεί το Βατικανό στον αβυσσαλέο θάνατο!
Του Διονύση Μακρή
Το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο μιαρός Σατάν αλωνίζει ανεξέλεγκτα στους κόλπους του Βατικανού αποτελεί εύλογη συνάφεια της μεγάλης αποστασίας των Ρωμαιοκαθολικών, από τις προστατευτικές αλήθειες της τριαδικής ορθόδοξης πίστεως. Ήταν λοιπόν φυσικό επακόλουθο μετά την κερκόπορτα της προδοσίας που άνοιξε η ταύτιση της Δύσης με το εκκοσμικευμένο πνεύμα ιδιοτελούς εξουσίας και το σχίσμα, να εισβάλλουν λεγεώνες δαιμόνων που αλλοιώνουν παντελώς το φρόνημα και την πίστη στον Σωτήρα Χριστό.
Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε η πάλαι ποτέ ορθόδοξη έδρα της Ρώμης ήταν και είναι πολλά. Δυστυχώς όμως, δεν συνέβαλαν στο συνετισμό και στη μετάνοια των παροικούντων στο Βατικανό. Αντιθέτως μάλιστα αντί της στροφής τους στα λυτρωτικά σωτήρια μονοπάτια της αγίας ορθοδοξίας παρατηρείται μία εμμονή ταύτισης με καθεστώτα αντίθετα στο ευαγγελικό πνεύμα...

Οι πολλαπλές διαιρέσεις με τις μύριες αιρετικές παραφυάδες σε ολάκερη τη Δύση, ήταν αποτέλεσμα της βαρύγδουπης πτώσης και της προδοσίας, ενώ η ολοένα μεγαλύτερη συρρίκνωση του ποιμνίου αποτελεί δείγμα του αλλόφρονος σατανικού φρονήματος που κυριαρχεί στο διοικητικό κέντρο του Βατικανού.

Ως εκ τούτου το πέπλο της υποκρισίας και η περηφάνια που επεδείκνυε η κάστα των Φαρισαίων και των λοιπών Αρχιερέων σταυρωτών του Κυρίου διαπιστώνεται πως έχει πέσει και τυλίγει πλέον απολύτως την Παπική «Εκκλησία» καθιστώντας την όλη ατμόσφαιρα αποπνικτική, λόγω της έντονης οσμής του αβυσσαλέου θανάτου που εξ αυτής εκπορεύεται...

Παρόλα αυτά το Βατικανό, αν και διαγραμμένο από τη λίστα του ουρανού δεικνύει μία σατανική εμμονή ανάλογη μ’ αυτή που επιδείκνυαν οι διώκτες Φαρισαίοι των Αποστόλων και δη των κορυφαίων εξ αυτών Πέτρου και Παύλου. Εμμονή σε φαρισαϊκά πρότυπα που θέλουν να καταστήσουν το σκοτάδι που εκπορεύεται εκ του ψεύδους και της αλλοίωσης της αληθείας κυρίαρχο του φωτός!

Το παράλογο όμως, είναι πως ορθόδοξοι θρησκευτικοί ηγέτες με χαλαρή και αδύναμη πίστη συμβάλουν με σειρά «πονηρών» αποφάσεων όχι μόνο στο να αναγνωρίζουν τον θανάσιμο ιό του Βατικανού αλλά και να επιχειρούν να τον μεταφέρουν και στην ορθόδοξη Ανατολή! Πίσω από τις αποφάσεις τους αυτές κρύβεται, όπως διαπιστώνεται η ανασφάλεια του Ανανία και της γυναικός του! Ανασφάλεια που τους κάνει να πιστεύουν στην έμμεση πολιτική στήριξη της Παπικής Εκκλησίας για την επίλυση των δικών τους προβλημάτων... Ανασφάλεια που τους καθιστά ασήμαντα παίγνια στα χέρια του μιαρού Σατάν και τους κατατάσσει οπαδούς της φιλοσοφίας του Ιούδα Ισκαριώτη περί εξαναγκασμού του Θεού να λειτουργήσει σε πλαίσιο που διαμορφώνεται από αμιγώς ανθρώπινες αδυναμίες.

Όταν εξορίζεις όμως τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, την μόνη αλήθεια από τη ζωή σου, με την αποδοχή υποκριτικών αποφάσεων τότε είναι φυσικό να χάνεις και την προστασία του ουρανού. Γίνεσαι λοιπόν έρμαιο στα χέρια του Βελζεβούλ και των ακολούθων του εκπεσόντων δαιμόνων. Όταν λοιπόν καλέ μου Πατριάρχη, η Αρχιεπίσκοπε η Επίσκοπε προσκαλείς τον μολυσμένο- ποτισμένο από τον ιό της αίρεσης Πάπα, όπως λ. χ. πράττει η Εκκλησία της Κύπρου, τότε ανοίγεις κερκόπορτα στην επιδημία σπέρνοντας στην κυριολεξία ανέμους που θα σε εξαναγκάσουν να θερίσεις γρήγορα θύελλες...

Προβληματίσου καλέ μου Ορθόδοξε Επίσκοπε από τα όσα βγήκαν προσφάτως στο φως και μην τα εκλάβεις ως τυχαία περιστατικά αλλά ως δείγματα καλλιέργειας της ανάλογης προσοχής από μέρους σου. Ο λόγος είναι για τα εκατοντάδες σκάνδαλα που είχαν ως αφετηρία και τέλος τη Ρώμη και που ως ορμητικός χείμαρρος απειλούν να τη σπρώξουν πιο γρήγορα στον αβυσσαλέο θάνατο, ως απόρροια της εδώ και αιώνες αποστασίας της.

Η αναπτυγμένη αποστασία εξάλλου διαπιστώνεται από το ότι πάνω από 100.000 Ρωμαιοκαθολικοί κληρικοί πέταξαν τα ράσα απογοητευμένοι από τη σήψη και τη δυσωδία, που αναδύει! Η κατρακύλα της Δύσης διαπιστώνεται ακόμη από τα αυξανόμενα περιστατικά της παιδεραστίας και του κιναιδισμού που κλονίζουν μεγάλο μέρος του ιερατείου της Δύσης. Διαπιστώνεται και από την έμμεση επιβολή του νόμου του σκότους στους κόλπους του Βατικανού.

Υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος, καλέ μου Πατριάρχη, και Αρχιεπίσκοπε που ο ουρανός επέτρεψε τώρα αυτά να έρθουν στο φως, λίγο πριν εσείς βεβηλώσετε με τη στάση σας και τα τελευταία προπύργια της Ορθοδοξίας! Μην ενισχύεται λοιπόν την επιδημία με το να προσκαλείτε τον Πάπα στις ορθόδοξες Εκκλησιές. Θωρακίστε το κλονιζόμενο από δική σας υπαιτιότητα ποίμνιό σας. Αφουγκραστείτε τον ουρανό που βροντοφωνάζει πως με τις αποφάσεις αυτές δεν βοηθάτε τον εκπεσόντα στην αίρεση αδελφό να συνέλθει και να συνετισθεί. Δέστε το πάθημα γνωστού σας μακαριστού προσφάτου Επισκόπου που πίστευε ο δυστυχής ότι με το άνοιγμά του στη Δύση θα καταστεί ακλόνητος και ισχυρός...

Δημοσιεύουμε λοιπόν προς συνετισμό σας καλοί μου εν Χριστώ σύνδουλοι Επίσκοποι πρόσφατα ρεπορτάζ που αφορούν την αποκάλυψη σκανδάλων της Παπικής Δύσης, ευελπιστώντας τώρα που διανύουμε την πορεία του Κυρίου μας προς τον Γολγοθά στην εκδήλωση ειλικρινούς μετανοίας, ώστε η λαμπρή και το αναστάσιμο φως να πλημμυρίσει τις Εκκλησιές γεμίζοντας ουράνιες ευλογίες και χαρές τις καρδιές όλων των πιστών.

Καπνός του διαβόλου αναδύει από το Βατικανό
Τα σεξουαλικά σκάνδαλα στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής Δύσης είναι η απόδειξη πως «ο διάβολος είναι παρών μέσα στο Βατικανό», δήλωσε ο επικεφαλής του «σώματος» των εξορκιστών που ανήκει στην «Αγία Έδρα». Ο Gabriele Amorth ετών 85, ο οποίος είναι ο πρώτος τη τάξει εξορκιστής στην πόλη του Βατικανού εδώ και 25 χρόνια και σύμφωνα με όσα λέει έχει αντιμετωπίσει στην ποιμαντική του διαδρομή του τουλάχιστον 70.000 περιπτώσεις δαιμονισμού, είπε πως στις επιπτώσεις της διαβολικής διείσδυσης στο Βατικανό είναι οι αγώνες για εξουσία, όπως και «επίσκοποι που δεν πιστεύουν στον Χριστό όπως και επίσκοποι που έχουν σχέση με δαίμονες».

«Όταν κάποιοι μιλούν για τον “καπνό του διαβόλου (smoke of Satan)» -μία φράση που πρώτη φορά είπε ο Πάπας Παύλος ο Ι το 1972- στα «άγια δωμάτια» είναι όλα αλήθεια, συμπεριλαμβανομένων και ιστοριών βίας και παιδοφιλίας»!!!

Ο Gabriele Amorth ισχυρίστηκε πως ένα ακόμη παράδειγμα διαβολικής συμπεριφοράς μέσα στο Βατικανό ήταν η αποσιώπηση και η συγκάλυψη των τριών θανάτων που συνέβησαν το 1998!!! Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε τότε προκαλέσει ισχυρές αναταράξεις στην «Αγία Έδρα» και αφορούσε τη δολοφονία του Alois Estermann, ο οποίος τότε ήταν διοικητής των Ελβετών φρουρών του Βατικανού, της γυναίκας του και του δεκανέα Cedric Tornay, οι οποίοι όλοι είχαν πυροβοληθεί. «Συγκάλυψαν τα πάντα αμέσως» είπε ο Αρχιεξορκιστής του Βατικανού, «Εδώ κανείς μπορεί να δει τη σήψη» πρόσθεσε. Μετά από μία περιέργως γρήγορη έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρχές του Παπικού κράτους, βγήκε το πόρισμα, το οποίο ανέφερε πως ο Tornay, αφού σκότωσε πρώτα τον διοικητή και τη γυναίκα του στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε. Παρόλα αυτά οι συγγενείς του Tornay αμφισβήτησαν το συγκεκριμένο πόρισμα. Ανεπίσημες αναφορές μιλούν πως στη συγκεκριμένη μαζική δολοφονία υπήρχαν κίνητρα σεξουαλικής φύσεως, παρελθόν ομοφυλοφιλίας και η εμπλοκή ενός τετάρτου προσώπου, που ποτέ όμως δεν ταυτοποιήθηκε...

Ο Gabriele Amorth ο οποίος πρόσφατα εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «οι αναμνήσεις ενός Εξορκιστή», σε μία σειρά συνεντεύξεων με τον δημοσιογράφο Marco Tosatti και στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica δήλωσε μεταξύ άλλων πως η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πάπα Ιωάννη Παύλου του ΙΙ το 1981, αλλά και το περιστατικό στη λειτουργία των Χριστουγέννων, όπου μία ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα προσπάθησε να ρίξει τον τωρινό Πάπα Βενέδικτο τον XVI, στο έδαφος, είναι έργο του διαβόλου! Ένας άλλος όμως, εξορκιστής ο Jose Antonio Fortea Cucurull που ανήκει στο Βατικανό δήλωσε πως ο Amorth «έχει προχωρήσει πολύ πιο πέρα από τις απαιτούμενες αποδείξεις» στους ισχυρισμούς του πως ο διάβολος έχει εισχωρήσει στους διαδρόμους του Βατικανού.

Ακόμη ο Amorth μιλώντας στην La Repubblica είπε πως ο διάβολος «είναι πνεύμα αόρατο. Υλοποιεί όμως τις προθέσεις του μέσω των ανθρώπων που εξουσιάζει προκαλώντας τους βλασφημίες και κύματα θλίψης. Μπορεί να παραμείνει κρυφός, να μιλήσει διαφορετικές γλώσσες, να μεταμφιεστεί η να εμφανιστεί σύμφωνος με τις προθέσεις του ατόμου. Κάποιες φορές μου κάνει και πλάκα». Ο Gabriele Amorth χειροτονήθηκε το 1959 και το 1986 έγινε επίσημα εξορκιστής. Στο παρελθόν είχε υποστηρίξει πως ο Χίτλερ και ο Στάλιν κατέχονταν από τον διάβολο, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που κατήγγειλαν πως τα βιβλία της J. K. Rowling’s του Harry Potter παρουσιάζουν εσφαλμένα τις διαφορές ανάμεσα στη μαύρη και τη λευκή μαγεία, ενώ τέλος έχει χαρακτηρίσει την ταινία του 1973 «Εξορκιστής» αν και υπερβολική εντούτοις όμως, ως βασικά ακριβής»!!!

Καταγγελίες παιδεραστίας σε Γερμανία, Αυστρία και Ολλανδία
Στις τριακόσιες πενήντα ανήλθαν οι καταγγελίες ατόμων που υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από Ρωμαιοκαθολικούς κληρικούς στην Ολλανδία, κατά τις δεκαετίες του '50, του '60 και του '70. Τούτο ανακοίνωσε επισήμως η Ρωμαιοκαθολική «Εκκλησία» της Ολλανδίας.

Το Βατικανό εξάλλου παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις αποκαλύψεις σχετικά με τις περιπτώσεις παιδεραστίας που, σύμφωνα με το γερμανικό τύπο, σημειώθηκαν στη γνωστή καθολική χορωδία της πόλης Ρατισβόννης από το 1958 μέχρι και το 1973. Με την υπόθεση ασχολείται όλος ο διεθνής τύπος και λόγω του ότι διευθυντής της εν λόγω χορωδίας, από το 1964, μέχρι και το 1994, ήταν ο Γκέορκ Ράτσιγκερ, αδελφός του Πάπα Βενέδικτου!!!

Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος της γερμανικής πόλης, παραδέχθηκε, με επιστολή του που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, το όλο σκάνδαλο. Ο δε Καρδινάλιος Βάλτερ Κάσπερ, υπεύθυνος του συμβουλίου για τις σχέσεις με τα υπόλοιπα χριστιανικά δόγματα, μιλώντας στον ιταλικό τύπο, έκανε λόγο για «ελεεινά αδικήματα τα οποία και πρέπει να τιμωρηθούν με μεγάλη αποφασιστικότητα».

Ο αδελφός του Ποντίφικα έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι «είναι έτοιμος να προσφέρει την μαρτυρία του, σε περίπτωση που του ζητηθεί από την γερμανική δικαιοσύνη, έστω και αν δεν έχει καμιά πληροφορία σχετικά με αξιόποινες πράξεις». Αυτό που προκύπτει, πάντως, με σαφήνεια είναι ότι η «Αγία Έδρα» δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να δώσει την εντύπωση ότι υποβαθμίζει την όλη υπόθεση, η ακόμη χειρότερα, ότι επιχειρείται κάποιου είδους συγκάλυψη. Το θέμα είναι πολύ λεπτό, διότι για πρώτη φορά, ένα σκάνδαλο παιδεραστίας, «ακουμπά» έστω και έμμεσα, χωρίς καμιά αποδεδειγμένη ανάμειξη και ευθύνη, συγγενικό πρόσωπο ενός πνευματικού πατέρα των Ρωμαιοκαθολικών.

Για το λόγο αυτό, η άποψη που επικρατεί, είναι ότι πρέπει να γίνει το πάν για να απομακρυνθεί κάθε πιθανή σκια και υποψία, με όση γίνεται μεγαλύτερη νηφαλιότητα, χωρίς βεβιασμένες κινήσεις. Ο Γκέορκ Ράτσιγκερ, πάντως, «απαλλάσσεται» από κάθε ευθύνη, βάσει των δηλώσεων του επισκόπου της Ρατισβόννης, Γκέρχαρτ Λούντβιγκ Μίλλερ, ο οποίος, σε επιστολή του, υπογραμμίζει: «πρόκειται για δυό συμβάντα, που σημειώθηκαν το 1958, πολύ πριν, δηλαδή να αναλάβει καθήκοντα ο αδελφός του Βενέδικτου».

Ο πρόεδρος τον Γερμανών επισκόπων, Ρόμπερτ Τζόλλις, μετέβη στη Ρώμη στις 12 Μαρτίου, για την καθιερωμένη επίσημη ετήσια συνάντηση με τον Πάπα. Στην ατζέντα της συνομιλίας συμπεριλήφθηκε και το σκάνδαλο της γνωστής, αυτής, χορωδίας, η σχετική εσωτερική έρευνα της Καθολικής «Εκκλησίας» και οι «μιντιακές» της προεκτάσεις.

Καμία από τις ανωτέρω καταγγελίες αυτές ωστόσο, δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο δικαστικής έρευνας, καθώς τα παραπτώματα έχουν παραγραφεί. Όπως εξήγησε μάλιστα εκπρόσωπος της ολλανδικής εισαγγελίας, "όταν πρόκειται για σεξουαλική κακοποίηση που επισύρει ποινή κάθειρξης άνω των 10 ετών, η περίοδος παραγραφής είναι τα 20 χρόνια". Βέβαια, τα αδικήματα αυτά, δεν διαγράφονται από το μαυροπίνακα του ουρανού αν δεν υπάρξει η ανάλογη μετάνοια...

Οι καταγγελίες αυτές έρχονται να προστεθούν στο κύμα αποκαλύψεων που ξέσπασε από τα τέλη Ιανουαρίου για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων σε καθολικά ιδρύματα της Γερμανίας και της Αυστρίας.

Ανεξέλεγκτος ο κιναιδισμός και η παιδεραστία
Έτσι το σύνολο των κατηγοριών για παιδεραστία εναντίον ιερέων ξεπερνά τις 3000!!! «Από το 2001 έως το 2010, υπήρξαν "περίπου 3.000 κατηγορίες σε βάρος ιερέων για εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τα τελευταία 50 χρόνια", δήλωσε ο μονσινιόρος Τσαρλς Σκικλούνα, εισαγγελέας του δικαστηρίου του Καρδιναλίων για το δόγμα της Πίστης σε συνέντευξή του στο Avvenire, το περιοδικό της ιταλικής Διάσκεψης Επισκόπων.

"Το περίπου 60% των περιπτώσεων, πρόκειται μάλλον για περιπτώσεις "εφηβοφιλίας" (ephebophilie), δηλαδή τη σωματική έλξη για εφήβους του ίδιου φύλου. Το 30% για ετεροφυλοφιλικές σχέσεις και το υπόλοιπο 10% για πραγματική παιδεραστία, δηλαδή μία σεξουαλική έλξη για αγόρια που δεν έχουν φθάσει στην εφηβεία", είπε ο μονσινιόρος, κάνοντας την δική του διάκριση στη συνέντευξη αυτή που δόθηκε στη δημοσιότητα από την υπηρεσία Τύπου του Βατικανού.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "σε εννέα χρόνια, οι περιπτώσεις των ιερέων που κατηγορήθηκαν για παιδεραστία είναι περίπου 300". "Είναι αλήθεια, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι το φαινόμενο δεν έχει επεκταθεί όπως κάποιοι θέλουν να πιστέψουμε", τόνισε, υπενθυμίζοντας ότι υπάρχουν "400.000 ιερείς των επισκοπών και μοναχοί" σε όλον τον κόσμο.

Στο 10% των καταγγελιών, "στις ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις, με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις, οι ένοχοι έχουν υποβαθμιστεί στο επίπεδο του λαϊκού. Σε ένα ίδιο ποσοστό, είναι οι ίδιοι οι ιερείς που ζήτησαν να απαλλαγούν των ιερατικών καθηκόντων τους.

Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων (60%), "κυρίως λόγω της προχωρημένης ηλικίας των κατηγορουμένων, δεν γίνονται δίκες αλλά έχουν ληφθεί πειθαρχικά μέτρα" όπως "η απαγόρευση της τέλεσης λειτουργίας σε δημόσιο χώρο και της εξομολόγησης, ή η υποχρέωση να διάγουν αποτραβηγμένη ζωή με μετάνοια», σημείωσε ο Σκικλούνα.

Η πλειονότητα των καταγγελιών πάντως προέρχεται από τις ΗΠΑ "περίπου το 80% των περιπτώσεων το 2003-2004, ένα ποσοστό που μειώθηκε όμως στο" 25% με 223 νέες υποθέσεις από όλον τον κόσμο" το 2009.

Συντάκτης: Δ.ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010