Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Όποιος εκφράζει την αλήθεια ανελλιπώς, κυνηγιέται από τα σιωνιστικά εγχώρια συστήματα με συνοπτικές διαδικασίες. Έτσι με αυτό τον τρόπο να περιμένετε και τις εξελίξεις για τους blogges οι οποίοι έχουν κατατροπώσει επάξια κάθε κίνηση του σιωνιστικού καθεστώτος.
Πρό τριών μηνών ετοιμάσθηκε ο νέος φάκελλος, σύμφωνα με τις διατάξεις της Νομοθεσίας, και υποβλήθηκε εγκαίρως στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και η αίτησή μας για την χορήγηση οριστικής αδείας λειτουργίας. Ο φάκελος χαρακτηρίσθηκε «πλήρης»!
Όλοι και όλα λοιπόν ήσαν νόμιμα! Έτσι λειτουργούσαμε πρός δόξαν Κυρίου.Παρά ταύτα μια καταγγελία, η οποία ουδέποτε έφθασε στα χέρια μας, ωδήγησε τις Αρχές να διατάξουν το σφράγισμα του Σταθμού και την δήμευση των μηχανημάτων! Η είδηση ξέσπασε ως κεραυνός εν αιθρία!
Προνοούντες, για να μη χάσουμε τον εξοπλισμό, προέβημεν αμέσως σε εκούσια παύση του Σταθμού μας. Δέκα πέντε μέρες πριν ο Σταθμός της Μητροπόλεώς μας εσίγησε!Ήταν ένα ακόμη πλήγμα στα σωθικά μας. Μια ακόμη περιπέτεια για την πολύπαθη Μητρόπολή μας. Από καιρό τώρα είμαστε στο στόχαστρο! Βαλλόμεθα πανταχόθεν! Δόξα τω Θεώ! Το αδίκημά μας είναι ένα: Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων είναι απρόβλεπτος! Είναι ασυμβίβαστος! Τα λέγει χύμα προς κάθε κατεύθυνση! Είναι ασυμβίβαστος! Γι αυτό και κρίνεται επικίνδυνος! Βάλλεται πανταχόθεν. Στο δρόμο του σπέρνουν καρφιά!.
Όλοι οι ιδιωτικοί Τηλεοπτικοί και Ραδιοφωνικοί Σταθμοί στην Ελλάδα αυτήν την ώρα λειτουργούν ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ! Άρα λειτουργούν παράνομα! Παρά ταύτα ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ. Μόνον ο σταθμός της Μητροπόλεως Καλαβρύτων πρέπει να σφραγισθή!
Το άδικο ελληνικό Κράτος τιμωρεί τους μικρούς, αλλά λιβανίζει τους Μεγάλους! Εξαντλεί την αυστηρότητά του σε μια μικρή Επαρχιακή Μητρόπολη. Αλλά χαρίζει εκατομμύρια ευρώ στους Μεγάλους Τηλεοπτικούς Σταθμούς, οι οποίο λειτουργούν ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!Έπειτα από όλη αυτή την καταδίωξή μας ο Σταθμός ΕΣΙΓΗΣΕ! Δεν εκπέμεπι πλέον το Πρόγραμμά του και δεν αναμεταδίδει το Πρόγραμμα της ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
Όλα αυτά, ελπίζουμε, να είναι προσωρινά. Θα πολεμήσουμε με κάθε νόμιμο μέτρο και τρόπο και θα πάρουμε την οριστική άδεια! Σύντομα θα είμαστε και πάλι στον αέρα.Ζητάμε συγγνώμη από τους ακροατές μας. Τους διώκτες μας τους συγχωρούμε! Ας λογοδοτήσουν στη συνείδησή τους και στο Θεό.Πλήν όμως από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ζητάμε δικαίωση. Να κρίνει το συντομότερο την αίτησή μας και να αποφανθή.Αλλοιώς με πείσμα θα αποδυθούμε σε ένα σκληρό αγώνα. Θα φθάσουμε, αν χρειασθή, μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.Και τώρα ερωτάμε δημοσίως το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο:Οι Μεγάλοι Ραδιοτηλεοπτικοί Σταθμοί διαθέτουν άδεια λειτουργείας; Γιατί μετρούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά;