Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Διανομή τροφίμων “μόνο για Έλληνες” (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Κανονικά γίνεται η διανομή τροφίμων “μόνο για Έλληνες” από τη Χρυσή Αυγή, απέναντι από τα γραφεία της στον Πειραιά παρά τον πόλεμο που ξέσπασε χθες με το δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο. Για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται την απελπισία χιλιάδων ανθρώπων, που σχημάτισαν ουρές, για να στήσει το δικό της σόου με τρόφιμα που μοιράζει μόνο σε Έλληνες και μετά την κόντρα που ξέσπασε χθές  με τον δήμαρχο Πειραια Βασίλη Μιχαλιάκο, ο οποίος απαγόρευσε να γίνει η διανομή στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.



Κι ενώ η διανομή τροφίμων ήταν σε εξέλιξη, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο να κάνει μια δήλωση. Οταν εκείνος κατέβηκε από το δημαρχείο, δέχθηκε φραστική επίθεση από μερικούς Χρυσταγίτες που εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο.




Απο το πρωί μέλη του ακροδεξιού κόμματος μοιράζουν τρόφιμα "μόνο για Έλληνες" σε χώρο κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.




Ο αρχικός σχεδιασμός του ακροδεξιού κόμματος ήταν η διανομή να γίνει στην πλατεία του δημοτικού θεάτρου. Ο Δήμαρχος της πόλης όμως απαγόρευσε τη διανομή κάνοντας λόγο για “πανηγύρι με στόχο τον ευτελισμό των συνανθρώπων μας”. Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της καταφέρεται εναντίον του κ. Μιχαλολιάκου τον οποίο χαρακτηρίζει “δήμαρχο που έκανε τον Πειραιά... Ισλαμαμπάντ”.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης και Παναγιώταρος χαρακτήρισαν "αλήτες" αυτούς που απαγόρευσαν τη διανομή τροφίμων στο δημοτικό θέατρο και επιτέθηκαν εκ νέου στα κόμματα.








Ρεπορτάζ Μιχάλης Λαγάνης

newsit.gr