Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Αυτό ας μας γίνει μάθημα...

Τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει με αθώα θύματα χιλιάδων αλλοδαπών εγκληματιών
Οσοι κερδοσκοπούσαν πολιτικά, οικονομικά (συχνά και με τους δύο τρόπους) από την εισβολή των ορδών των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας, όποτε ερχόταν η συζήτηση στην ανεργία των Ελλήνων, που γιγαντώνεται από αυτό το φαινόμενο, άρχιζαν τις σοφιστείες:
«Οι Ελληνες δεν ασχολούνται με τις βαριές εργασίες των ξένων. Οι λαθρομετανάστες συμβάλλουν στην αύξηση του ΑΕΠ!
Οι παρανόμως εισερχόμενοι στην πατρίδα μας συνεισφέρουν στη ζωή της υπαίθρου». Αυτά και άλλα παρόμοια ισχυρίζονταν οι άνθρωποι που προκάλεσαν και επιτάχυναν την παρακμή της Ελλάδας.
 Μάλιστα, αυτού του είδους τα φληναφήματα είχαν επηρεάσει ολίγιστους (σε αξία) πολιτικούς της Κεντροδεξιάς σε τέτοιον βαθμό, που από τηλεοπτικούς διαύλους έφτασαν να... ευχαριστούν όσους «επέλεξαν» τη χώρα μας ως τόπο προορισμού! Τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι. Τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει με αθώα θύματα χιλιάδων αλλοδαπών εγκληματιών, οι οποίοι ήλθαν εδώ για να σκοτώσουν, να ληστέψουν, να βιάσουν και να καταστρέψουν ζωές Ελλήνων πολιτών. Τα πεζοδρόμια των αστικών κέντρων έχουν καταληφθεί από λαθρομετανάστες που εμπορεύονται προϊόντα «μαϊμού» και οι δείκτες του εμπορίου ναρκωτικών και λευκής σάρκας σκαρφαλώνουν στα ύψη - λόγω και της αποφασιστικής συμβολής των ανθρώπων που «επέλεξαν» την Ελλάδα για να μείνουν, χωρίς να τους το ζητήσει κανείς.
Μια ηχηρή απάντηση στις αερολογίες των οπαδών της λαθρομετανάστευσης δόθηκε από τη Μανωλάδα Ηλείας. Εκεί, τα περιστατικά χυδαίας εκμετάλλευσης και κακοποίησης αλλοδαπών εργατών υποχρέωσαν το κράτος να κάνει τη δουλειά του και να προκαλέσει το άνοιγμα νόμιμα αμειβόμενων θέσεων εργασίας.
Εγραψε η εφημερίδα μας: «Στροφή (180 μοιρών!) προς το ελληνικό εργατικό δυναμικό κάνουν οι φραουλοπαραγωγοί της Ηλείας, “ανοίγοντας” 4.160 θέσεις εργασίας για άνεργους Ελληνες. Με τους ελέγχους για τη νομιμότητα των αλλοδαπών εργατών να έχουν ενταθεί στην περιοχή ύστερα από τις αιματηρές συμπλοκές τον περασμένο Απρίλιο, συνολικά 116 παραγωγοί - καλλιεργητές στη Μανωλάδα και τη Βουπρασία απευθύνθηκαν στον ΟΑΕΔ Αμαλιάδας, ζητώντας επειγόντως -μέχρι την προσεχή Τετάρτη- Ελληνες εργάτες για τα χωράφια τους».
Αυτό ας μας γίνει μάθημα...
dimokratianews.gr