Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

«Θέλουμε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης», λέει η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής... Δέν το θές στο επιβάλει η Νέα Τάξη του Αντιχρίστου!

- «Οι ψηφοφόροι πρέπει να αποφασίσουν υπέρ ή κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης (ΗΠΕ) κατά τη διάρκεια των ευρωεκλογών αυτή την άνοιξη», λέει η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Viviane Reding.
- Ο μόνος εχθρός για τους οραματιστές των ΗΠΕ είναι οι «ευρωσκεπτικιστές» και τα «ακροδεξιά» κόμματα που βρίσκονται σε πρωτιά στις δημοσκοπήσεις. (Καμία ανησυχία για τα αριστερά κόμματα).
- Οι εθνικές κυβερνήσεις θα υποβιβαστούν μπροστά στο υπερκράτος της ΕΕ.
- Εκστρατεία προπαγάνδας «για τα μυαλά των Ευρωπαίων» υπέρ των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, ακόμα και με το φόβητρο ενός νέου παγκοσμίου πολέμου !
 
Η Viviane Reding, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η μακροβιότερη Επίτροπος των Βρυξελλών, ζήτησε «μια πραγματική πολιτική ένωση» να τεθεί στην ατζέντα της ΕΕ για τις εκλογές την άνοιξη, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph.
«Πρέπει να οικοδομήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης με την Επιτροπή ως κυβέρνηση και δύο σώματα - το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και μια "Γερουσία" των κρατών μελών», είπε.
Το «όραμα» της Reding, το οποίο συμμερίζονται πολλοί στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, θα μετατρέψει την ΕΕ σε υπερκράτος υποβιβάζοντας τις εθνικές κυβερνήσεις και τα κοινοβούλια σε ένα μικρό πολιτικό ρόλο ισοδύναμο με εκείνον που έχουν τα τοπικά συμβούλια στη Βρετανία.
 
Σύμφωνα με το σχέδιό της, η Επιτροπή θα υπερέχει των εθνικών κυβερνήσεων και οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα αντικαταστήσουν την κυριαρχία των βουλευτών του κοινοβουλίου.
 
Οι εθνικοί ηγέτες, που συνέρχονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα πρέπει να μειωθούν σε ένα συμβουλευτικό, δευτερεύοντα ρόλο παρόμοιο με αυτόν της Βουλής των Λόρδων στην Μ. Βρετανία.
 
Ο Nigel Farage, ο ηγέτης του UKIP, είπε ότι η Reding αποκάλυψε την πραγματική δυνατότητα επιλογής που θα έχουν οι Βρετανοί ψηφοφόροι στα εκλογικά τμήματα.
«Για τους ανθρώπους που έχουν εξουσία στις Βρυξέλλες, αυτή είναι η μόνη επιλογή που έχουν να προσφέρουν, καμία μεταρρύθμιση μόνο Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Στις 22 Μαΐου, ο βρετανικός λαός θα πρέπει να αναρωτηθεί αν θέλει αυτό και θα ψηφίσει αναλόγως», είπε.
 
«Είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι θα πουν όχι σε αυτό το συγκεντρωτικό φανατισμό».
 
Τα σχόλια της Reding περιγράφουν το αυξανόμενο χάσμα μεταξύ της δέσμευσης της Ευρώπης για "διαρκώς στενότερη ένωση" και της Βρετανίας, η οποία πιέζει για τη μείωση των εξουσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
«Υποθέτουμε ότι η Βρετανία θα εξέλθει από την ΕΕ και έτσι δεν κάνουμε καν τον κόπο να σκεφτόμαστε τις βρετανικές ευαισθησίες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ένας αξιωματούχος.
 
Ενώ η Βρετανία μπορεί να διαγραφεί, η ανησυχία αυξάνεται επειδή η εχθρότητα έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ευρώπη και τα αντι - ΕΕ κόμματα προπορεύονται στις δημοσκοπήσεις στη Γαλλία, την Ολλανδία και την Ελλάδα.
 
Ανώτερα στελέχη της ΕΕ, όπως η Reding, θέλουν οι ευρωπαϊκές εκλογές τον Μάιο να προχωρήσουν πέρα ​​από τις συζητήσεις για τη λιτότητα στην ευρωζώνη υιοθετώντας «ένα μεγάλο όραμα για την Ευρώπη».
 
«Αυτή η συζήτηση βρίσκεται σε μια αποφασιστική φάση τώρα. Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, οι πολίτες σε όλη την Ευρώπη θα είναι σε θέση να επιλέξουν την Ευρώπη στην οποία θέλουν να ζήσουν», είπε.
 
«Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται. Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών θα διαμορφώσουν την Ευρώπη για τα επόμενα χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι ζωτικής σημασίας.
 
Θα είναι το καλύτερο όπλο μας ενάντια στους ευρωσκεπτικιστές : Να εξηγήσουμε στους πολίτες μας ότι η ψήφος τους μετράει πραγματικά».
 
Κατά την περίοδο μέχρι την πανευρωπαϊκή ψηφοφορία της άνοιξης, η ΕΕ ετοιμάζεται να εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία για τις καρδιές και τα μυαλά των ψηφοφόρων.
 
Μιλώντας στην Αθήνα, ο José Manuel Barroso, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, επεσήμανε ότι η ΕΕ θα χρησιμοποιήσει τα εκατό χρόνια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου για να προειδοποιήσει ότι ο ευρωσκεπτικισμός, τα ακροδεξιά και λαϊκίστικα αντι – ευρωπαϊκά κόμματα θα μπορούσαν να φέρουν τον πόλεμο πίσω στην Ευρώπη.

«Καμία άλλη πολιτική οικοδόμηση μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι καλύτερος τρόπος για την οργάνωση της ζωής για να μειωθεί η βαρβαρότητα σε αυτόν τον κόσμο», είπε.

 
"Βαρβαρότητα";
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπενθυμίσουμε αυτό καθώς θα τιμήσουμε φέτος την έναρξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε την ειρήνη, τη δημοκρατία ή την ελευθερία δεδομένες. Είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό να το υπενθυμίσουμε αυτό καθώς το Μάιο οι λαοί της Ευρώπης θα κληθούν να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές εκλογές».
 
Η προσπάθεια του Barroso και της Reding να τονίσουν τα όσα διακυβεύονται στις εκλογές της ΕΕ δεν έτυχαν θερμής υποδοχής από όλες τις κυβερνήσεις .
 
«Η ομοσπονδιακή υπερβολή για τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι καθόλου χρήσιμη για την πλειοψηφία των χωρών που θέλουν μια μεταρρυθμισμένη ΕΕ να λειτουργήσει καλύτερα», δήλωσε ένας ευρωπαίος διπλωμάτης.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή