Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Παγκόσμια Κυβέρνηση: Η πραγμάτωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων

  Ποιά είναι η παγκόσμια κυβέρνηση; Αρχίζει από το Opus Dei και πάει μεχρι τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το Βατικανό, τους Skull & Bones, τους Rothschilds και Ουίνδσορ και τις ασιατικές ελίτ.Το 2005 οι δύο Γάλλοι Léonore Bonaccini και Xavier Fourt δημιούργησαν το κάτωθι PDF, γνωστό και ως Bureau d'études.
Από το Opus Dei μεχρι τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, από το Βατικανό μέχρι τους Skull & Bones, από τους Rothschilds και Ουίνδσορ μέχρι και τις ασιατικές ελίτ όλοι, μα όλοι αντιπροσωπεύονται στο παρακάτω PDF.Το επίκεντρο του συμπλέγματος αποτελεί η Παγκόσμια Κυριαρχία. Ορισμένες απο τις πληροφορίες που μας δίνει δεν είναι βέβαια και κάτι το καινούργιο, το μέγεθος και το εύρος της είναι όμως μοναδικά και πραγματικά εντυπωσιακά. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη και αναλυτική επισκόπηση των σημαντικότερων διασυνδέσεων των παγκοσμίων υποδομών που ελέγχονται απο τις παγκοσμίως δρώσες οργανώσεις και ελίτ.

 Το PDF τους περιλαμβάνει όλους, τον χρηματοπιστωτικό τομέα, την οικονομία, τη γεωργία, τα μέσα ενημέρωσης, τα καρτέλ πετρελαίου και πολλούς άλλους αλληλοσυνδεδεμένους σ' ένα δίκτυο, το οποίο πραγματοποιεί το σχέδιό του, μια παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία τελικά θα ελέγχει τους λαούς του κόσμου. Το δίκτυο αυτό εγώ το ονομάζω Ηγεμόνα, με ανώτατο αρχηγό την δυναστεία των Ρότσιλντ.
 
Η ερώτηση τώρα είναι,τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να αποτρέψουμε αυτή την καταστροφή, που σαν ανεμοθύελα έρχεται εναντίον μας. Οι περισσότεροι ζητούν έναν αρχηγό, που θα μας οδηγήσει στη νίκη. Ο αρχηγός όμως αυτός και ο κάθε εμφανιζόμενος αρχηγός, έχει ήδη εξεταστεί απο τον Ηγεμόνα και βρέθηκε κατάλληλος, για να του κάνει στην ουσία τη δουλειά του, τη δουλειά του Ηγεμόνα.
 
Μην περιμένουμε λοιπόν τίποτε απο τους άλλους, το καλύτερο είναι να κάνουμε εμείς το σωστό. Το σωστό είναι όμως για τον καθένα μας αποτέλεσμα των γνώσεων μας, προ πάντων όμως του βαθμού που έχουμε ωριμάσει. Λείπει η ωρίμανση, θεωρούν οι περισσότεροι σαν σωστό την αντίδραση, που δεν είναι το ίδιο με την δραση, αυτή που προέρχεται ύστερα απο μια πολυετή πείρα που αποκτήσαμε βρισκόμενοι μια στο ύψος και μια στο βάθος. Αυτή είναι τότε η ωρίμανση και όχι η αντίδραση στις επαναστατικές μπαρούφες, παραδείγματος χάριν του Τσίπρα ή του Καμμένου.
 
Ο Goethe είπε: “Το να αναγνωρίσουμε το σφάλμα μας είναι πιο εύκολο απο το να αναγνωρίσουμε την αλήθεια”.
Και ο Schopenhauer είπε: “Ακόμη και ένας βλάκας βρίσκει πάντοτε έναν ακόμη πιο βλάκα που τον θαυμάζει”.
 
Για το ίδιο θέμα βλέπε και "Mark Lombardi – Kunst und Konspiration"
(Dokumentation, D/USA 2011 – που μεταδόθηκε στις 08.01.2014, 21:45 η ώρα απο το ARTE)
 
Και τωρα ένα στιγμιότυπο από τα αρχεία PDF:
(για μια καλύτερη διάλυση/μια υψηλότερη ευκρίνεια βλέπε στο http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_nwo65.htm)

nwo blaupause Weltregierung: Blaupause der Neuen Weltordnung

PDF στα ανγκλικά – εδώ

PDF στα ανγκλικά του έτους 2004 – εδώ
Video: Συζήτηση για τα PDFs στα ανγκλικά

http://www.politaia.org/geschichte-hidden-history/weltregierung-blaupause-der-neuen-weltordnung/


Μεγέθυνση
Μετάφραση απο το γερμανικό πρωτότυπο και κάποια σχόλια:
Εμμανουήλ Σαρίδης


Rubrik: Geopolitik/Γεωπολιτικη
berlin-athen.eu