Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ντοκουμέντα για την ανάμειξη της τουρκικής κυβέρνησης στην Ισλαμική τρομοκρατία!

 Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον εισαγγελέα, τον τοπικό διοικητή της Στρατοχωροφυλακής και τους άνδρες της ΜΙΤ που πιάστηκαν στα πράσα να συνοδεύουν το φορτηγό με τα λαθραία όπλα και πυρομαχικά που προορίζονταν για τους ισλαμιστές τρομοκράτες!
Στο φως (με αποδείξεις) τα τουρκικά εγκλήματα
Του Σάββα Καλεντερίδη
Την Πρωτοχρονιά φθάνει μια καταγγελία στη Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής της Επαρχίας Κιρικχάν του νομού Αντιόχειας (Χατάυ) η οποία έλεγε: «Στις 16:00 της 1ης Ιανουαρίου αναχωρεί από το Ρεϋχανλί φορτηγό TIR με πινακίδες 06 BR 8860 και συρόμενο με αριθμό 06 DE 3290, το οποίο μεταφέρει λαθραία όπλα και πυρομαχικά».
Η Στρατοχωροφυλακή ειδοποιεί αρμοδίως την τοπική Εισαγγελία. Ο Αρχιεισαγγελέας Yaşar Kavalcıoğluενεργεί αμέσως και αναθέτει την υπόθεση στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας Yunus Alkan, δίνοντάς του εντολή να ελέγξει το φορτηγό, ενώ ταυτοχρόνως ειδοποιεί τον Özcan Şişman, Εισαγγελέα με αρμοδιότητα τη δίωξη της τρομοκρατίας, με βάση το άρθρο 10 του σχετικού νόμου, και έδρα τα Άδανα.
Ο εισαγγελέας Υπηρεσίας Γιουνούς Αλκάν, σε συνεννόηση με  την τοπική διοίκηση Στρατοχωροφυλακής και την Αντιτρομοκρατική της Αστυνομίας σταματούν το φορτηγό και επιχειρούν να το ελέγξουν. Στο φορτηγό επιβαίνουν ο οδηγός και άλλα δυο άτομα, ο ένας περιφερειακός υπεύθυνος της οργάνωσης ΙΗΗ και ο άλλος πολίτης της Συρίας, ενώ ακολουθεί από πίσω, ως όχημα συνοδείας, ένα πολιτικό επιβατηγό αυτοκίνητο μάρκας Fiat Linea.
Και εκεί αρχίζει μια ιστορία, που δεν είναι εύκολο να την πιστέψει κανείς, πλην όμως αξίζει να τη μελετήσει για να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.
Ο συνοδηγός του φορτηγού λέει ότι το φορτίο ανήκει στην «ανθρωπιστική» (sic) οργάνωση İHH, η οποία, για όσους δεν το γνωρίζουν, ήταν ο πρωταγωνιστής της ειδικής επιχείρησης που αποπειράθηκε να κάνει η κυβέρνηση Ερντογάν, με το πλοίο Μαβί Μαρμαρά, για να σπάσει το ναυτικό αποκλεισμό της λωρίδας της Γάζας, με στόχο να αποκτήσει ναυτική δραστηριότητα και στη συνέχεια να μπλοκάρει τη διαδικασία εκμετάλλευσης της ΑΟΖ σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, κατά τα πρότυπα του Κυπριακού.
Ο εισαγγελέας δεν δείχνει να πτοείται από την επίκληση του ονόματος της ΙΗΗ, που όλοι γνωρίζουν ότι είναι εργαλείο του Ερντογάν και της κυβέρνησής του, και ζητεί από τον τοπικό διοικητή της Στρατοχωροφυλακής, λοχαγό Kubilay Ayvaz, να επιθεωρήσει τα έγγραφα αλλά και το φορτίο. Τότε βγαίνουν από το πολιτικό επιβατηγό αυτοκίνητο, που ακολουθούσε το φορτηγό ατύπως ως όχημα συνοδείας, τρεις άνδρες, οι οποίοιδείχνουν ταυτότητες της ΜΙΤ και λένε ότι το φορτίο ανήκει στη υπηρεσία πληροφοριών και ότι δεν έχει δικαίωμα να το ελέγξει ούτε ο εισαγγελέας ούτε η Στρατοχωροφυλακή, καθ' ότι απαιτείται άδεια από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Ο εισαγγελέας ενημερώνει τους άνδρες της ΜΙΤ ότι η έρευνα αφορά το φορτηγό και το φορτίο και όχι τους ίδιους, ότι η έρευνα είναι μυστική και άρα δεν κινδυνεύουν τα μυστικά του κράτους και εξηγεί στον λοχαγό ότι είναι υποχρεωμένος να εκτελεί τις εντολές που του δίνει ο ίδιος, αφού εξέδωσε ένταλμα μυστικής έρευναςκαι του ζητεί να συνεχίσει κανονικά την έρευνα.
Τότε καλεί τον λοχαγό ο διοικητής της Διοίκησης Στρατοχωροφυλακής* Νομού Αντιόχειας (Χατάυ) και τον διατάσσει να σταματήσει αμέσως την έρευνα, γιατί το φορτίο ανήκει στη ΜΙΤ. Ο λοχαγός εξηγεί στον συνταγματάρχη ότι δεν μπορεί να εκτελέσει τη διαταγή του, αφού είναι υποχρεωμένος να υπακούσει στις εντολές του εισαγγελέα και τον ενημερώνει ότι θα συνεχίσει την έρευνα.
Εν τω μεταξύ, ενώ ο αριθμός των στελεχών της ΜΙΤ που συγκεντρώθηκε στο υπό έλεγχο φορτηγό, φθάνει αισίως τους 15 (!), επεμβαίνει ο ίδιος ο νομάρχηςΤζελαλετίν Λεκεσίζ, ο οποίος διατάσσει τον λοχαγό να σταματήσει αμέσως την έρευνα, ενώ τον ενημερώνει ότι του στέλνει σχετική έγγραφη διαταγή με την υπογραφή του.
Η έγγραφη διαταγή του νομάρχη Αντιοχείας
Όντως, σε λίγο ένας υπάλληλος του Επαρχείου Κιρικχάν φέρνει την γραπτή εντολή του νομάρχη, ο οποίος διατάσσει να αφήσουν ελεύθερους τους άνδρες της ΜΙΤ, καθ’ ότι υπεύθυνος για τον έλεγχο και τη δίωξή του είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Ενημερώνεται τηλεφωνικά ο εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής που είναι καθ’ οδόν από τα Άδανα προς το χώρο που γίνεται ο έλεγχος του φορτηγού, ο οποίος εκφράζει τις έντονες αντιρρήσεις του για τη διαταγή το νομάρχη, λέγοντας ότι οι εμπλεκόμενες αρχές δεν ελέγχουν τα στελέχη της ΜΙΤ αλλά ένα φορτηγό, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έχει ασυλία και ότι όσοι παρακούσουν τις εντολές του εισαγγελέα θα διωχθούν.
Όμως, ο λοχαγός τη φορά αυτή υπακούει, ο εισαγγελέας υπηρεσίας στην ουσία προπηλακίζεται από τους άνδρες της ΜΙΤ και το φορτηγό, αντί να συνεχίσει το δρομολόγιό του,γυρίζει πίσω και παίρνει το δρόμο προς το Ρεϋχανλί.
Ο εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής, Σισμάν, που εν τω μεταξύ έχει φθάσει στο Κιρικχάν, δεν το βάζει κάτω και διατάσσει το τμήμα της Αντιτρομκρατικής της Αστυνομίας να σταματήσουν το φορτηγό πριν φθάσει στο Ρεϋχανλί και να ελέγξουν το φορτίο του, πράγμα το οποίο πράττουν.
Το αποτέλεσμα;
Το φορτηγό, που είχε ενοικιαστεί από την ΙΗΗ, ήταν γεμάτο όπλα και πυρομαχικά που είχαν προορισμό τους ισλαμιστές τρομοκράτες που διαπράττουν εγκλήματα πολέμου στη Συρία και θα έμπαινε στο συριακό έδαφος από τη συνοριακή πύλη του Οντζιούπιναρ, που βρίσκεται ΒΑ, στο νομό Κίλις, γιατί την συνοριακή πύλη του Ρεϋχανλί την ελέγχουν ομάδες του ΟΗΕ και των ΗΠΑ και υπήρχε κίνδυνος να ανακαλύψουν το επικίνδυνο φορτίο και έτσι να αποκαλυφθεί ο ρόλος της Τουρκίας.
Ο Εισαγγελέας Σισμάν συνέταξε έκθεση για όσα συνέβησαν και για όσα βρήκε στο φορτηγό.
Ποια είναι η συνέχεια;
Η κυβέρνηση διέρρευσε στα αργυρώνητα ΜΜΕ που την στηρίζουν ότι επρόκειτο για ανθρωπιστική βοήθεια που είχε προορισμό τους Τουρκομάνους της Συρίας και πέραν τούτου ουδέν!
Κατά τ' άλλα, η υπόθεση κουκουλώθηκε άρον-άρον, ο εισαγγελέας Σισμάν ζήτησε μόνος του μετάθεση, ενώ τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που διέταξαν και έκαναν τον έλεγχο, μετατέθηκαν κι αυτά, χωρίς τη θέλησή τους.
Γιατί τα γράψαμε όλα αυτά;
Κυρίως για δυο λόγους.
Ο ένας είναι για να καταδείξουμε ότι στην Τουρκία γεννιέται ένα νέο βαθύ κράτος, που ελέγχεται κατ’ ευθείαν από τον πρωθυπουργό και όχι από κέντρα τα οποία ήταν ανεξέλεγκτα από την εκάστοτε κυβέρνηση, όπως συνέβαινε επί δεκαετίες, το οποίο είναι αδίστακτο και αποφασισμένο για όλα. Απόδειξη, μετά τα 87 δις δολάρια μαύρο χρήμα που διακινήθηκε με άδεια του Ερντογάν (υπάρχουν ντοκουμέντα και γι' αυτό το διεθνές σκάνδαλο που οδήγησε στην αλλαγή δέκα υπουργών), και το 70% της ηρωίνης που διακινείται μέσω Τουρκίας πριν πάει στην Ευρώπη, τώρα και το φορτηγό με όπλα και πυρομαχικά που πήγαινε στους ισλαμιστές τρομοκράτες, που αναφέραμε στο παρόν άρθρο! Όλα αυτά γίνοτναι πλέον υπό την εποπτεία του ίδιου του Ερντογάν και της κυβέρνησής του!!!
Ο άλλος για να αποδείξουμε με ντοκουμέντα, ονόματα και διευθύνσεις πλέον ότι η Τουρκία κάνει λαθρεμπόριο όπλων και συμμετέχει σε εγκλήματα πολέμου που γίνονται στη Συρία και ότι η οργάνωση ΙΗΗ, που κάποιοι Έλληνες είχαν συνεργαστεί μαζί της στο Μαβί Μαρμαρά, είναι μια οργάνωση-παραβάν, που εξυπηρετεί τους εγκληματικούς σκοπούς της Άγκυρας.
Και το ένα και το άλλο αφορούν τη διεθνή κοινότητα και τους συνήθεις υποστηρικτές της Τουρκίας, αλλά και την Ελλάδα, δεδομένων των σχεδιασμών της Άγκυρας για τη Θράκη και το Αιγαίο και φυσικά για την Κύπρο.
Ελπίζουμε επιτέλους κάποιοι να ξυπνήσουν!!!
*Σε κάθε νομό υπάρχει μια Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής και σε κάθε έδρα Επαρχείας, μια τοπική διοίκηση.
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "δημοκρατία"