Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σε ετοιμότητα για πιθανό θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκονται οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις καθώς δημιουργούνται προϋποθέσεις για την εκδήλωση θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο,
 μετά και την προκλητική τουρκική ανακοίνωση για την αδειοδότηση διεξαγωγής πετρελαϊκών ερευνών σε τρεις περιοχές εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου.

Η Google γνώριζε για την επί 3 χρόνια κλοπή προσωπικών δεδομένων από τα δικά της google street views car

Σάλος έχει ξεσπάσει από την αποκάλυψη ότι επί τρία ολόκληρα χρόνια (2007-2010) τα αυτοκίνητα της Google υπέκλεπταν προσωπικές πληροφορίες
 από τα ανοιχτά WiFi που συναντούσαν κατά τη μετακίνηση τους για τους σκοπούς της υπηρεσίας Google Street View.
Παρόλο που μέχρι τώρα οι ευθύνες βάρυναν ένα συγκεκριμένο μηχανικό της εταιρείας με την ίδια τη Google να επικαλείται άγνοια, σημαντικές εξελίξεις έρχονται να δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση.

Για χυδαία και αήθη επίθεση κατά της Εκκλησίας καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τον όμιλο Αλαφούζου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

«Ασεβή, ψευδέστατα και βλάσφημα» χαρακτηρίζει ο Μητροπολίτης Πειραιώς σε επιστολή του, τα προγράμματα που προέβαλε κατά την Μεγάλη Εβδομάδα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, διαμαρτυρόμενος έντονα για την ποιότητα του τηλεοπτικού προγράμματος.
Καλεί ακόμη όλους τους πιστούς να μην παρακολουθούν πλέον τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό, ενώ ανακοίνωσε ότι παύει οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας με τον Όμιλο Αλαφούζου.

Handesblatt: "Έρχεται πολιτικός σεισμός στην Ελλάδα"

Έκδηλη η ανησυχία των διεθνών ΜΜΕ λίγο πριν τις εκλογές αφού αντιλαμβάνονται ότι τα δύο μεγάλα κόμματα απλά δε τραβάνε.
Έχουν συνειδητοποιήσει ότι και τα δύο μαζί κυμαίνοντε στο 35% και με τέτοιο ποσοστό είναι πρακτικά αδύνατο να κυβερνήσουν εξασκώντας μάλλιστα ακόμα πιο επαχθείς πολιτικές.
Η ελπίδα που υπήρχε στο ξένο παράγοντα ότι ο Ελληνας έχει λοβοτομηθεί αρκετά ώστε να αγνοήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και να "κάτσει" απλά να εξοντωθεί χωρίς διαμαρτυρίες, έχει πλέον σβήσει.

Μυρίζει μπαρούτι στα Βαλκάνια. Ετοιμάζουν την μεγάλη Αλβανία!

«Αλβανοί εγκληματίες προτίθενται να ξεκινήσουν ένοπλη σύγκρουση στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία. Επιδιώκουν την ενίσχυση της αγοράς των ναρκωτικών και την υλοποίηση της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας»

Σκόπια.
Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη
«Η αλβανική μαφία προετοιμάζει πόλεμο στο κράτος των Σκοπίων, όπως πληροφορήθηκε η εφημερίδα Kurir από πηγές πληροφοριών», τονίζει το σερβικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

Κούρδοι πολεμιστές με πρωτοφανής ικανότητες.

Καταρρίπτοντας την τουρκική προπαγάνδα
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εικόνες καταριφθέντος τουρκικού μη-επανδρωμένου αεροσκάφους (ΜΕΑ) έδωσαν στην δημοσιότητα Κούρδοι αντάρτες. Πρόκειται για ένα μινι-ΜΕΑ Bayraktar-Β, προιόν της τουρκικής Baykar Makine τα οποία επιχειρούν εδώ και καιρό με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, κυρίως στην ΝΑ Τουρκία.

Από τον Άη Στράτη έρχεται η απάντηση σε όσους μεταναστεύουν από την Ελλάδα. Είναι οι ελλαδίτες ακρίτες που κρατούν Θερμοπύλες. Άξιοι !!!

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Μετά από 15 μέρες αποκλεισμού έφτασε το πλοίο στον Άη Στράτη. Ανεπιθύμητοι οι υποψήφιοι βουλευτές στο νησί
Χρειάστηκε να φτάσουμε στο παρά πέντε των εκλογών και με τον κίνδυνο ένα ολόκληρο νησί να μην πάρει μέρος στην εκλογική διαδικασία, ώστε να αποκατασταθεί η συγκοινωνία και να επαναλειτουργήσουν οι ακτοπλοϊκές γραμμές που είχαν αφήσει αποκομμένο από την υπόλοιπη Ελλάδα τον ακριτικό Αη Στράτη.

Από μπροστά οι άοπλοι παρατηρητές και από πίσω εισβολή μισθοφόρων της Blackwaters στη Συρία.

ΟΗΕ: «Ακόμη και χιλιάδες παρατηρητές δεν λύνουν το πρόβλημα στη Συρία»
Ενώ η βία στη Συρία συνεχίζεται, ο επικεφαλής της αποστολής των παρατηρητών του ΟΗΕ προειδοποιεί ότι ακόμη και 1.000 παρατηρητές να υπήρχαν στη χώρα δεν θα μπορούσαν να ανατρέψουν το βίαιο κλίμα που επικρατεί, εάν η ίδια η Συρία δεν αποφασίσει να αλλάξει την κατάσταση.
Φτάνοντας στη Δαμασκό, ο υποστράτηγος Ρόμπερτ Μουντ παρότρυνε όλες τις πλευρές να σταματήσουν τις εχθροπραξίες και τόνισε ότι η ειρήνη πρέπει να αποτελεί κοινό στόχο.

UCKάδες στο Κοσσυφοπέδιο εκπαιδεύουν Σύρους αντικαθεστωτικούς σύμφωνα με τη σερβική Βlic.

Τρεις ακτιβιστές της αντιπολίτευσης της Συρίας, έφθασαν στο Κοσσυφοπέδιο για να μάθουν από τον λεγόμενο ‘Αλβανικό Στρατό’ στον οποίο ηγετική θέση έχουν πολιτικοί και πρώην UCK-άδες, πώς να αντιταχθούν στο καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, γράφει η σερβική εφημερίδα Blic.
O Amar Abdulhamid, ο οποίος εκδιώχθηκε από τη Συρία, είπε ότι η παραμονή του στο Κοσσυφοπέδιο θα του χρησιμεύσει ως πηγή έμπνευσης για τον αγώνα που κάνουν στη Συρία.
«Είμαστε εδώ, στο Κοσσυφοπέδιο, για να αποκτήσουμε γνώσεις από την εμπειρία του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου- UCK

Θα δημιουργήσουν το τέλειο χάος πριν εμφανίσουν τον αντίχριστο.

 "Τα πάντα μπορούν να σας τα πάρουν. Τα πάντα μπορεί να σας τα ζητήσουν και να τα πάρουν. Δώστε τα μην φοβάστε. Μόνο ΧΡΙΣΤΟΣ και ΨΥΧΗ σας χρειάζονται. Αυτά μην τα δώσετε. Ακόμη και όλος ο κόσμος να πέσει επάνω σας για σας τα πάρει μην τα δώσετε, γιατί μόνο με την θέληση σας μπορούν να σας τα πάρουν.
Αγίου Κοσμά του Αιτωλού
 
Σοκαριστικά στοιχεία για την ανεργία σ΄όλο το κόσμο."Έρχεται κοινωνική αναταραχή"

Οι σχεδιαστές της τρομοκρατίας δεν έχουν όρια…

Συστοιχίες πυραύλων εδάφους-αέρος για αντιαεροπορική άμυνα σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν σε στέγες κατοικημένων κτιρίων στο Λονδίνο οι βρετανικές αρχές για τις ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η αεροπορία έχει ήδη ενημερώσει τους συνοίκους ενός συγκροτήματος πως το κτίριό τους «εξετάζεται» για ανάπτυξη των συστημάτων -το μέχρι στιγμής πιο «ακραίο» μέτρο ασφαλείας για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Συναγερμός» για τους λαθρομετανάστες Εϊτζ και ηπατίτιδα θερίζουν στις κεντρικές πλατείες των Αθηνών..

Στην εικόνα: Άρθρο από την Αμερικανική κυβερνητική υπηρεσία υγείας CDC (Centers for Desease Control and Prevention), με το οποίο εφίσταται η προσοχή για τον επικίνδυνο φλαβοϊό του νείλου που αναπτύσεται στην Βόρεια Ελλάδα και μεταδίδεται μέσω κουνουπιών.
Σοκάρουν τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων – Εϊτζ και ηπατίτιδα θερίζουν στις κεντρικές πλατείες των Αθηνών
Μια άλλη πόλη μέσα στην πόλη,

Παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα.

Στη 16η σελίδα της «Wall Street Journal» της περασμένης Τρίτης υπάρχει, σκόπιμα χαμένη ανάμεσα σε ασήμαντα ειδησάρια, μια δίστηλη είδηση: «Οι ΗΠΑ αποκτούν μια νέα υπηρεσία παρακολούθησης: τη Μυστική Υπηρεσία Αμυνας, προϊόν του υπό πλήρη ανασυγκρότηση Πενταγώνου». Είναι φανερό ότι «κάποιοι» δεν θα ήθελαν να γίνει ευρύτατα γνωστή η δημιουργία μιας νέας μυστικής υπηρεσίας. Της 17ης!
Δεν είναι κάτι καινούργιο ο «πυρετός της παρακολούθησης» που έχει καταλάβει την Αμερική μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

"Ριπλέϊ" των Ιμίων;Ρευστότητα -πολιτική και οικονομική-στην Αθήνα,κινητικότητα από Άγκυρα

Μπορεί οι πολιτικοί μας να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με κυρίαρχο θέμα της προεκλογικής περιόδου…
το ντιμπέϊτ, στο υπουργείο Άμυνας και στα Γενικά Επιτελεία όμως ανησυχούν για τις κινήσεις της Άγκυρας.
Η δημοσίευση των αποφάσεων του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της γειτονικής χώρας για έρευνες σε Καστελόριζο και Ρόδο είναι το τελευταίο ανησυχητικό μήνυμα που ενισχύει τα σενάρια για προσπάθεια εκμετάλλευσης της πολιτικής,οικονομικής και κοινωνικής αστάθειας που επικρατεί στην Ελλάδα.

Το σχέδιο του ΟΗΕ για την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Ξέρετε ότι ο ΟΗΕ έχει στα σκαριά ένα σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης, που δεν είναι καν μυστικό;
Το ονομάζει «βιώσιμη ανάπτυξη», και αν ισχύσει, θα αλλάξει για πάντα όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.
Πρόκειται για μια αναφορά 204 σελίδων, με τίτλο «Working Towards a Balanced and Inclusive Green Economy, A United Nations System-Wide Perspective», που δημοσιεύτηκε εν όψει της επερχόμενης συνάντησης Rio + 20 του ΟΗΕ στη Βραζιλία (βλ. εδώ).
Το σχέδιο προβλέπει ένα παγκόσμιο σύστημα φορολόγησης του άνθρακα, παγκόσμια δίχτυα ασφάλειας, και μια ενιαία για τον πλανήτη πράσινη οικονομία.

Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο τέτοια πρακτική στρατιωτικής αδράνειας. ΠΟΥΘΕΝΑ!

Πρόκληση!Η Άγκυρα εξέδωσε "'άδειες" για έρευνες σε Καστελόριζο-Ρόδο!

Η Άγκυρα προχώρησε σε σοβαρή πρόκληση την ίδια ημέρα που πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ελληνικών ΕΔ βρίσκονταν σε Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι.Δημοσίευσε στην Τουρκική εφημερίδα της Κυβερνήσεως σειρά αποφάσεων του υπουργικού συμβουλίου που δίνουν …άδειες για έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Καστελόριζο και στη Ρόδο!
Αθήνα αντέδρασε με δήλωση του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ:

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ετοιμάζεστε να ψηφίσετε πατριωτικά; Σχέδιο Β’.Για "θερμό" καλοκαίρι ετοιμάζονται οι ΕΔ - Η Άγκυρα δείχνει έτοιμη για κινήσεις...

Για καλοκαίρι υψηλής έντασης, ανάλογο με εκείνο του 2009 προετοιμάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζοντας ότι πάντα οι Τούρκοι σε περιόδους ελληνικής πολιτικής αστάθειας, είτε το 1974 στην Κύπρο, το 1996 στα Ίμια, είτε το 2009 στην Στρογγύλη και στην Ρω, όταν σκηνοθέτησαν δήθεν μεταφορά ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στα νησιά, είναι έτοιμοι να αδράξουν την ευκαιρία περισσότερο από ποτέ άλλοτε.
Και είναι βέβαιο ότι ο συνδυασμός πολιτικής ρευστότητας, χαμηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας σε ολόκληρες κατηγορίες οπλικών συστημάτων,

Πολέμιος των ορθοδόξων ο Ερντογάν! 'Eπιτίθεται'στην Συρία και προσβάλει ελληνισμό και ορθοδοξία.

«Εάν η Συρία διαταράξει πάλι τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών, η Τουρκία, ως μέλος του ΝΑΤΟ, θα λάβει τα αναγκαία μέτρα. Στην περίπτωση αυτή θα ζητήσει να τεθεί σε ισχύ το άρθρο 5, σχετικά με την επίθεση εναντίον μέλους του ΝΑΤΟ», δήλωσε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό του Κατάρ «Al Jazeera», ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Επανέλαβε ότι η Τουρκία δεν δέχεται τις ενέργειες του προέδρου της Συρίας,Μπασάρ αλ Άσαντ, επειδή είναι ‘απάνθρωπος και αντι-ισλαμιστής’.

Ετοιμάζουν νοθεία με αλλοδαπούς και λογισμικό!

Η Miss Bilderberg ξαναέκανε τον Άη-Στράτη… ξερονήσι

Τέρμα τα ψέματα! Άμα είσαι χαρισματικός, gatee που λένε και στο χωριό μου… βάζεις τη σφραγίδα σου παντού. Σαν την Άννα Διαμαντοπούλου. Που λίγες εβδομάδες στο Ανάπτυξης έγραψε ιστορία, επαναλαμβάνοντας την Ιστορία ως φάρσα και επιβεβαιώνοντας τη ρήση του Κάρολου (Μαρξ).
Ως επί της Ανάπτυξης λοιπόν, ασχολούμενη προφανώς με την …
σταυροθηρία στην κολασμένη για το ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών (όπου εκλέγεται δεν εκλέγεται), άφησε στο έλεος του Θεού τον Άγιο Ευστράτιο, το νησί του Αιγαίου, με τις εξής παρενέργειες λόγω της έλλειψης πλοίων:

Το δυσάρεστο είναι ότι οι Σαμιώτες γνωρίζουν ότι στην απέναντι όχθη το ‘όρος Καμήλα’ είναι ένα αποβατικό τουρκικό οχυρό!(σκαμμένο παρακαλώ)

Ακυρώθηκαν τελικά οι προγραμματισμένες βολές της 79 ΑΔΤΕ στη Σάμο, μετά απο αντιδράσεις της ΜΚΟ «Αρχιπέλαγος» και τοπικών παραγόντων. Μετά από συναντήσεις με το κοινοτικό συμβούλιο Παγώνδα, η Διοίκηση της 79 ΑΔΤΕ αποφάσισε την ακύρωση της εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
 Η προγραμματισμένη άσκηση με πραγματικά πυρά θα λάμβανε χώρα στην περιοχή Παλαιομαντριά Παγώνδα, σε στόχους στη χερσαία και θαλάσσια περιοχή «Κυριακού». Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΜΚΟ ,

Ρώσος επιστήμονας με laptop πάνω από τον πανάγιο τάφο ομολογεί το θαύμα!

Από την επιστημονική μελέτη του αρχιτέκτονα Χάρη Σκαρλακίδη για το Άγιο Φως. Δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του.
To Πάσχα του 2008, ο Ρώσος φυσικός Αντρέι Αλεξάντροβιτς Βολκόβ,1 του Εθνικού Κέντρου Ερευνών της Ρωσίας «Ινστιτούτο Κουρτσιάτοβ»,2 τέθηκε επικεφαλής μιας επιστημονικής αποστολής που είχε ως σκοπό να διερευνήσει το θαύμα του Αγίου Φωτός. Το εγχείρημα διοργανώθηκε από τον καθηγητή Αλεξάντερ Μοσκόφσκι,3 για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ που ήταν αφιερωμένο στον ρόλο των θαυμάτων στη θρησκεία.
Το Μεγάλο Σάββατο του 2008, περί τις 09.00 το πρωί, ο Αντρέι Βολκόβ εισήλθε στον Ναό της Αναστάσεως,
μαζί με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Θράκη:Ένας Πομάκος γράφει τις αλήθειες που οι Έλληνες πολιτικοί κάνουν ότι δεν ξέρουν!

Την ώρα που οι Έλληνες υποψήφιοι βουλευτές κάνουν …πασαρέλα σε διάφορους περίεργους συλλόγους και οργανώσεις της Θράκης για να χαϊδεψουν τ΄ αυτιά φανατικών που παίζουν το επικίνδυνο παιχνίδι της Άγκυρας,η εφημερίδα Ο ΧΡΟΝΟΣ,
 δημοσιεύει την επιστολή ενός Πομάκου που κατεβαίνει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η επιστολή είναι γραμμένη το 2007,αλλά παραμένει απολύτως επίκαιρη.
Διαβάστε τη:

Δεν το κρύβουν ότι ο στόχος τους είναι να επιβάλουν στην Ελλάδα τον αθεϊσμό αρχίζοντας από το κράτος.

Είναι τόσο περίπλοκη η πολιτική κατάσταση, που όπως δείχνουν τα πράγματα οι πονηροί που έκαναν τους νόμους θα νικήσουν πάλι, όπως γίνεται πάντα.
 Στο ερώτημα αν θα πέσουμε στην μαύρη απελπισία, αν οι πονηροί νικήσουν κι αυτή τη φορά , στις προσεχείς εκλογές , η απάντηση είναι οπωσδήποτε όχι.Η απελπισία στους χριστιανούς είναι αμαρτία. Δείχνει άγνοια και υπερηφάνεια.
Άγνοια ότι ο Ιησούς μετατρέπει τις ήττες σε νίκες και υπερηφάνεια διότι ο υπερήφανος στηρίζεται στον εαυτό του και όχι στο Χριστό.

Τι τα θέλουμε τα όπλα…;

Τη στιγμή που η οικονομική κρίση στην Ελλάδα υπονομεύει καθημερινά την αποτρεπτική ικανότητα των ενόπλων δυνάμεων, από δεξιά και αριστερά πληθαίνουν οι φωνές που ενοχοποιούν για την κρίση τις στρατιωτικές δαπάνες και ειδικότερα αυτές για τους εξοπλισμούς.
Πολλοί ακολουθούν τον Κον Μπεντίτ στην αρχετυπική συλλογιστική «βούτυρο ή κανόνια», ενιστάμενοι για το ποσοστό του ΑΕΠ που δαπανάται για την άμυνα, σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

27 Απριλίου 1941.Οι Γερμανοί μπαίνουν στην Αθήνα.Βίντεο..


Προσπάθησαν να απομακρύνουν το έμβλημα της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο

Την προστασία του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών ζήτησε σήμερα ο Έλληνας πρέσβης στο Βερολίνο Δημήτριος Ράλλης, όταν ο ιδιοκτήτης του ακινήτου επιχείρησε να μεταφέρει την είσοδο και το έμβλημα της πρεσβείας,
 χωρίς την σύμφωνη γνώμη της ελληνικής διπλωματικής αντιπροσωπείας.Κατόπιν διαβήματος του κ. Ράλλη, κινητοποιήθηκε η Διεύθυνση Εθιμοτυπίας του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, η οποία, αντιδρώντας άμεσα, επέβαλε διακοπή των εργασιών, μέχρις ότου διερευνηθεί το ζήτημα.

Catastroika: Οι συνέπειες από την εκποίηση μιας χώρας.


Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μειονεκτεί η τεχνολογία στην ασφάλεια του κράτους. Ανυπεράσπιστα τα προσωπικά δεδομένα αλλα και τα κρατικά αρχεία.

Συντονισμένη επίθεση από 15 διαφορετικά σημεία από 12 χώρες του πλανήτη εξαπέλυσαν οι χάκερς στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων του υπουργείου υγείας κατά την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε.) κύριος Βλάσης Σφυρόερας, την Πέμπτη σε συνέντευξη τύπου οι χάκερς εντοπίστηκαν


‘Θέλουν να βάλουν λουκέτο’ στο Άγιο όρος.

Διπλή Ιερά Σύναξη της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους πρόκειται να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, την επόμενη εβδομάδα.
Οι αγιορείτες μοναχοί θα ασχοληθούν με φλέγοντα και επίκαιρα θέματα, που απασχολούν τον τελευταίο καιρό έντονα την Αθωνική Πολιτεία.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το κεντρικό θέμα που θα απασχολήσει την Ιερά Σύναξη θα είναι η φορολόγηση των Ιερών Μονών.

Αλεξανδρουπόλεως: «Έχουν κάνει εγκλήματα οι πολιτικοί στη Θράκη».

Το πρόβλημα της Θράκης το δημιουργεί το προξενείο της Κομοτηνής, υποστήριξε ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» του Κ. Χαρδαβέλλα, είπε ότι οι μουσουλμάνοι ζουν κάτω από καταπίεση και βία. «Υποχρεώνονται να δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι», είπε ο ίδιος.
«Είναι συμπατριώτες μας, τους γνωρίζουμε και τους αγαπάμε», σημείωσε ο μητροπολίτης Άνθιμος και χαρακτήρισε έγκλημα τη Σαρία.
«Πρέπει να καταργηθεί» τόνισε.

Ρωσία: Ανησυχούν για τις κινήσεις των Εβραίων.

Tην απόφαση του Ισραήλ να νομιμοποιήσει τους εβραϊκούς οικισμούς που είχαν ανεγερθεί χωρίς καν την άδεια των ισραηλινών Aρχών στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη καταδίκασε σήμερα Πέμπτη η Ρωσία.
Η χώρα θεωρεί ότι τέτοιες ενέργειες θέτουν σε κίνδυνο την πιθανότητα επανάληψης των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.
«Η Μόσχα δέχτηκε με σοβαρή ανησυχία την ανακοίνωση των Αρχών του Ισραήλ για τη νομιμοποίηση του καθεστώτος

"Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι πατριώτης - Την Ελλάδα την πούλησε"! (βίντεο)

Μια συνέντευξη "φωτιά και λάβρα" του ομογενή Ρώσου βουλευτή Ιβάν Σαββίδη στη Κρήτη, ρίχνει φως στα "έργα και τις ημέρες" του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σε ότι αφορά τόσο την προαποφασισμένη παράδοση του δημοσιονομικού ελέγχο της χώρας στο ΔΝΤ, όσο και στα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στο ταξίδι του στην Μόσχα τον Φεβρούάριο του 2010.
Σε συνέντευξή του που δόθηκε μάλιστα στην Κρήτη ο Ιβάν Σαββίδης μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μόνο παραστρατιωτικές οργανώσεις αλλοδαπών δεν έχουμε δει ακομα. Είμαστε υπερβολικοί εεε;

Συνελήφθη 15μελής συμμορία ληστών με ΑΚ-47 – Οποία έκπληξις ήταν όλοι… αλλοδαποί !
Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η πλειονότητα των αποκαλούμενων «βαρέως» τύπου εγκλημάτων πραγματοποιείται από τι άλλο αλλοδαπούς. Πιο συγκεκριμένα 15μελής (!) συμμορία αλλοδαπών μεταναστών ηλικίας 20-35 ετών, η οποία είχε διαπράξει 4 ένοπλες ληστείες συνελήφθη από την Αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Ετοιμάζονται για μεγάλο πόλεμο..

Η συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή και η απόφαση για οικονομικές κυρώσεις στο Ιράν έχουν σκοπό να προκαλέσουν έναν πόλεμο (παγκόσμιο) από τη Μεσόγειο μέχρι και την Κίνα με απρόβλεπτες συνέπειες,προειδοποιεί ο Michel Chossudovsky, Διευθυντής του Κέντρου Ερευνών για την Παγκοσμιοποίηση (Centre for Research on Globalization). Η ένταση μεταξύ Ιράν –Δύσης βρίσκονται ακόμη στα όρια της κρίσης. Τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν δημιουργήσει κλίμα τέτοιο ώστε το Ιράν να φαίνεται ως η ρίζα του κακού για ολόκληρη τη Δύση.

Χιλιάδες κορδέλες του Αγίου Γεωργίου ως τίμια δώρα.

Στους δρόμους της Μόσχας εμφανίστηκαν άνθρωποι με μαυρο-πορτοκαλί κορδελάκια, καρφιτσωμένα στα φορέματά τους, κάτι που αποτελεί σίγουρο σημάδι του σύντομου ερχομού της Ημέρας της Νίκης.
Η κορδέλα του Αγίου Γεωργίου, που είναι το σύμβολο της Μεγάλης Νίκης του 1945, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των νέων. Τα βασικά συνθήματα των νέων αυτές τις μέρες είναι: «Η νίκη του παππού μου είναι και η δική μου νίκη!» «Θυμάμαι και είμαι περήφανος».

Η Άγκυρα απλώνει τα χέρια της στη Θράκη.

Αναβρασμός επικρατεί πάλι στους νομούς της Θράκης με τις προκλητικές ενέργειες υποψήφιων μουσουλμάνων όλων των κομμάτων που περιοδεύουν με το σύνθημα «Τούρκος ψηφίζει Τούρκο στις 6 του Μάη».
Με την πολιτική κατεύθυνση της Άγκυρας και την οικονομική στήριξη των υποψηφίων Ελλήνων μουσουλμάνων από καθαρά τουρκικές πήγες τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια προσπάθεια από μερίδα μουσουλμάνων της Θράκης που ελέγχονται από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

«Η υπηρεσία στην Εθνική Φρουρά είναι μαγκιά και τιμή, η φυγοστρατία είναι δειλία και ντροπή».

Ο υπουργός Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Ηλιάδης τόνισε σήμερα ότι «όσο υπάρχει τουρκική κατοχή είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε την ελευθερία της πατρίδας μας και την αξιοπρέπεια του λαού μας και είναι για αυτό που υπηρετούμε στην Εθνική Φρουρά, για την πατρίδα μας, την οικογένειά μας, για το μέλλον μας», απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους μαθητές Λεμεσού που πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Στρατόπεδο Καταδρομών στο Σταυροβούνι.

Ζητούν ... απλοποίηση της Ελληνικής γραφής

Όπως είπε ο Χένρι Κίσσιγκερ πρέπει να πλήξουμε 1) την γλώσσα, 2) την Θρησκεία, 3) τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα του Έλληνος.Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου.
Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.

Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να

Μια πνευματική κιβωτός που αγκαλιάζει χριστιανούς και μουσουλμάνους.

 Ξεκινά από το Σεπτέμβριο βασισμένη σε εθελοντική βάση προσφέροντας εντελώς δωρεάν υπηρεσίες στήριξης των μαθητών πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλάκαι μαθήματα μουσικής, γυμναστικής, ξένων γλωσσών.
Με κοινωνικά κριτήρια η επιλογή των μαθητών,ενώ μια αξιόλογη ομάδα καθηγητών –επιστημόνων κύρους συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή.

Οι διαβουλεύσεις είναι για το θέατρο. Είναι έτοιμοι για πόλεμο!

Αυξάνεται ο αριθμός των πλοίων που οι Αμερικανοί συγκεντρώνουν στο Κόλπο και στην θάλασσα του Ομάν με τον συνολικό αριθμό αμερικανικών και λοιπών δυτικών πλοίων να έχει φτάσει τα 80 σκάφη επιφανείας.
Από τα νέα πλοία ξεχωρίζει η άφιξη του αεροπλανοφόρου USS Enterprise (CVN-65) και φυσικά των πλοίων της λοιπής ομάδας μάχης του.

Σκοτώνουν, λεηλατούν και το κράτος τους φυγαδεύει;;;

Αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο στους Κούναβους με τον σοβαρό τραυματισμό ενός 25χρονου κατοίκου της περιοχής...Κάτω από άκρα μυστικότητα, η οποία όμως δεν κράτησε για πολλή ώρα και με την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης, εννέα Βούλγαροι , μέλη τεσσάρων οικογενειών πήγαν στους Κουνάβους για να πάρουν τα υπάρχοντα τους από τα σπίτια τους που εγκατέλειψαν πριν λίγες ημέρες.

(Vid) Προσέξτε λέει ο γέροντας! Έρχονται πολλά δεινά!



‘Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά’. Kατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου.

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει το σενάριο για κατάργηση της μισθοδοσίας του κλήρου μετά τις εκλογές, ένα μέτρο που κρύβεται από τα μέτρα του Ιουνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2, αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.

Η ΠΑ σε κατάσταση "κόκκινου συναγερμού"!Σχεδόν όλο το οπλοστάσιο χωρίς συντήρηση.Ποιοι ευθύνονται.

Χωρίς καμία διάθεση πρόκλησης πανικού και κινδυνολογίας η κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Άμυνα της χώρας και ειδικά στο χώρο της ΠΑ που κάθε μέρα δοκιμάζεται σε σκληρές συνθήκες ,είναι πλέον απελπιστική!Με την χώρα να έχει πλέον παραλύσει και λόγω των εκλογών στην ΠΑ κυριολεκτικά πλέον βρίσκονται σε απόγνωση καθώς διαπιστώνουν ότι μια σειρά εξαιρετικά κρίσιμων για την εύρυθμη λειτουργία της βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα απειλώντας όμως με καθήλωση τα αεροσκάφη της!

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Απίστευτο! Υπό οικονομικό διωγμό οι χριστιανοί στη Θράκη! Διαμαρτυρία Μητροπολιτών

Μια κίνηση που θα θορυβήσει κι εν όψει εκλογών κόμματα και κάθε νοήμονα άνθρωπο, ετοιμάζουν οι τέσσερις μητροπολίτες της Θράκης, οι οποίοι διερμηνεύοντας τα αισθήματα των χριστιανών κατοίκων μετά την τροπολογία που ψηφίστηκε πριν λίγες εβδομάδες στο παραπέντε δίνοντας το προβάδισμα της αντιμετώπισης με θετικό τρόπο μόνο στους μουσουλμάνους κατοίκους.
 Σύμφωνα λοιπόν με αυτή οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της περιοχής θα καταβάλλουν μειωμένο πρόστιμο κατά 80% στη νομιμοποίηση

Γέροντας Παΐσιος, «Ο σημερινός λαός είναι μόνο για παρελάσεις. Για μάχες δεν είναι. Μην του πεις για μάχες»

Είπε ο Γέροντας Παΐσιος:
«Το κακό ξαπλώθηκε και παντού είναι μαυρίλα, όπως το οργωμένο χωράφι που είναι μαύρο. Αν τώρα σπείρουμε το χωράφι, οπωσδήποτε θα πρασινίσει και το καλοκαίρι θα μας δώσει καρπούς. Πάντως τώρα ο κόσμος ζει τη μαυρίλα του κακού. Θα έρθει όμως και ο καλός καιρός. Γι’ αυτό χρειάζεται να γίνεται η σπορά».
«Τώρα ο κακός άνθρωπος παρουσιάζεται σαν καλός.

Διαδήλωσαν για την πίστη την πατρίδα και την εκκλησία. (Христос Воскресе -Χριστός Ανέστη).

Εκατοντάδες μηχανές, αυτοκίνητα, ποδήλατα και πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μόσχας, τα οποία ήταν στολισμένα με μπαλόνια με τα αρχικά ΧΒ (ХристосВоскресе -Χριστός Ανέστη).
Η πομπή σχημάτισε ουρά χιλιομέτρων, χωρίς όμως να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.
“Πίστη, Εκκλησία, Πατρίδα” και “Για τον Πατριάρχη και την Εκκλησία”, ήταν το σύνθημα των ειρηνικών διαδηλωτών.
“Πρέπει να υποστηρίξουμε την Εκκλησία, διότι δεν ανεχόμαστε μερικοί άθεοι να την πολεμούν”, ανέφερε ο επικεφαλής της διαδήλωσης Α. Ζαλντοστάνοφ.

Πειραιώς: «Η μήνυση των Καθολικών αποτελεί απόδειξη της αιρέσεως»

Η δημοσιοποιηθείσα ανακοίνωσις της «Ι. Συνόδου των Καθολικών Επισκό-πων» της Ελλάδος αποτελεί κραυγαλέα απόδειξη της καταλυτικής δυνάμεως της αιρέσεως και των συνεπειών της σχάσεως εκ του σώματος της Εκκλησίας και αποδεικνύει εναργέστατα δια μίαν εισέτι φοράν το πατερικόν γνωμικόν: «το πίπτειν ανθρώπινον, το μετανοείν θείον, το εμμένειν σατανικόν!».
Η αίρεσις ως αλλοτρίωσις της θεόθεν αποκαλυφθείσης αληθείας εμπεριέχει το στοιχείον της εμμονής και της κακοτρόπου στρεβλώσεως αυτής, μη ορρωδούσα προ ουδενός. Δια τούτο και οι Θεοφόροι Πατέρες και αι Άγιαι 9 Οικουμενικαί Σύνοδοι ηγωνίσθησαν θεοειδώς δια την κατάγνωσιν των αιρέσεων και την μετάνοιαν των αιρετιζόντων.

Προπηλακισμός Ελλήνων στη Χειμάρρα

Την ''απαράδεκτη και επιλεκτική'' κατεδάφιση κτισμάτων και τη ''χρήση απροκάλυπτης βίας κατά Ελλήνων της Μειονότητας στην περιοχή της Χειμάρρας, από κρατικές υπηρεσίες, και οπλισμένες παραστρατιωτικές ομάδες'', καταγγέλλει ο πρόεδρος της οργάνωσης ''Ομόνοια'' Βασίλης Μπολάνος.
Στις 19 Απριλίου στη συγκεκριμένη περιοχή έκαναν την εμφάνισή τους Συνεργεία της Εθνικής Επιθεώρησης Πολεοδομίας και Κατασκευών με σκοπό την αποξήλωση αυθαίρετων κτισμάτων.

Ο μαρτυρικός θάνατος του Αθανασίου Διάκου στις 24 Απριλίου 1821.

Ο Αθανάσιος Διάκος υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του εθνικού ξεσηκωμού στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και ήρωας της μάχης της Αλαμάνας.
  Γεννήθηκε στην Άνω Μουσουνίτσα (ο σημερινός Αθανάσιος Διάκος του Νομού Φωκίδας) το 1788 και το πραγματικό του όνομα ήταν Αθανάσιος Μασαβέτας. Ο πατέρας του Νικόλαος, μη μπορώντας να αντέξει τα βάρη της πολυμελούς οικογένειάς του, τον έστειλε δόκιμο μοναχό στο κοντινό μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, σε ηλικία 12 ετών.

Μαζί με το όνομα θα διεκδικήσουν και τον πλούτο…

Σύνορα Σκοπίων Ελλάδας: 789 τόνοι χαλκού και 130,6 τόνοι χρυσού.
«Η καναδική εταιρεία «EUROMAX RESOURCES LIMITED» που ερευνά την περιοχή της Ιλόβιτσας, κοντά τα ελληνικά σύνορα , περίπου 20χιλιόμετρα ανατολικά του Διαδρόμου 10, δημοσίευσε τα αποτελέσματα των ερευνών της,μετά τις γεωτρήσεις που πραγματοποίησε. Τα δημοσιευμένα αποτελέσματα είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και αυτά εκφράζονται με δύο κριτήρια, γράφει το σλαβοσκοπιανό δημοσίευμα και συνεχίζει:
Το πρώτο κριτήριο αφορά τους πόρους που άμεσα διαπιστώθηκαν κατά τη γεώτρηση αυτή και σύμφωνα με αυτήν εντοπίστηκαν 50,8 χιλιάδες τόνοι χαλκού και 7,62 τόνοι χρυσού, ενώ σύμφωνα με το δεύτερο κριτήριο που δεν είναι βάσει των διεθνών προτύπων, αλλά χρησιμοποιούνται γεωλογικές μελέτες δείχνει την παρουσία 789χιλιάδων τόνων χαλκού και 130,6 τόνων χρυσού.

Μέσα σε 20 ημερες το ΥΠΕΣ ‘βάφτισε 129 Αλβανούς σε Έλληνες’!

Το ελληνικό υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται να έχει ξεκινήσει μια μαζική εκστρατεία για την παροχή υπηκοότητας σε Αλβανούς πολίτες. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί εύκολα από τον πρώτο κατάλογο των ανθρώπων που έχουν πάρει υπηκοότητα τον περασμένο μήνα, αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

Σχετικά έγγραφα που δημοσιεύονται από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δείχνουν ότι μόνον για την περίοδο από 2 έως 20 Απριλίου,129 Αλβανοί απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια.

H ανθρωπότητα έχει εποικιστεί από μια σατανική σέκτα/λατρεία που ονομάζεται Illuminati.

Το Ισραήλ είναι ο γόνος των Illuminati. Θα επιτρέψουν ποτέ να καταστραφεί;
Ήταν πραγματικά το Ισραήλ σε θανάσιμο κίνδυνο το 1973;
Άρθρο του Henry Makow Ph. D.*
τις 6 Οκτωβρίου του 1973, η Αίγυπτος και η Συρία, ξεκίνησαν μια συντονισμένη επίθεση – έκπληξη κατά του Ισραήλ.
Οι Ισραηλινοί υπερασπιστές της Διώρυγας του Σουέζ και των Υψωμάτων του Γκολάν ήταν λιγότεροι σε αριθμό και συγκλονισμένοι. Το Ισραήλ είχε βαριές απώλειες και εξέταζε την πυρηνική επιλογή.
ρισκόταν πραγματικά το Ισραήλ σε θανάσιμο κίνδυνο;
Το Ισραήλ είναι προσωπικό φέουδο των Ρότσιλντ – ο προσωπικός οικογενειακός στρατός τους, το πυρηνικό οπλοστάσιο και οι μυστικές υπηρεσίες, όλα σε ένα…

Ανοίγει ξανά ο φάκελος του σκανδάλου υποκλοπών με την εκταφή Τσαλικίδη

Την εκταφή του 39χρονου στελέχους της VODAFONE Κώστα Τσαλικίδη και την εκ νέου δικαστική διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο απαγχονισμός του ήταν αποτέλεσμα αυτοκτονίας ή δολοφονίας, παρήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Χαράλαμπος Λακαφώσης, ο οποίος έκανε δεκτό σχετικό αίτημα της οικογένειάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκταφή του 39χρονου, που είχε βρεθεί στις 9 Μαρτίου 2005 απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στην οδό Ευκλείδου αρ. 18, στον Κολωνό, πρόκειται να γίνει την ερχόμενη βδομάδα με την παρουσία και του κ. Λακαφώση.