ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Για φθορά ξένης περιουσίας,
Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο υδραγωγείο ήταν ήδη καλυμμένο με γκράφιτι, ομαδικά συνθήματα και βρισιές.
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_vfOWMCZmvcyYI4uFgFtORlMBU1vPKQ9Xd7ftYjUV3rZYh8OrC5W5cuq9EKbc45CqUgmQuCgXc3WyUZs7gvIujWRf2b9YcIgwaVNnaB1fHUTpX_i-yEhy1yDxQ=s0-d)
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_uJYYGzVpJvvzy-iBFJX3lcQ1LQWHLuQ-tkmc4p-bgMx2os8g0zGhTUdzQt4PPFesu5eGudWwyixutkkMi4-s8ZHmv07oWcWNqGjUCcYam6NZcMkX9gTF3OzTJp=s0-d)
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_ucIOXHgByVXcAj2OZMjJn8ZPH5-6tU8TmHk19YLFh2tl5j4HNeWi8HrAsI8YRqh2KeuU4EyzFk4RfBgg8BCIFF4s8cnm-V9BMvef9yLQJhthoCicl_8afj46WU=s0-d)
κατηγορείται μια παρέα έξι φίλων που ζωγράφισαν την ελληνική σημαία στην επιφάνεια παλαιού υδραγωγείου, στην περιοχή Αμπέλια, στην Ηγουμενίτσα.
Σύμφωνα με το www.thespro.gr, στο σημείο κλήθηκε –μετά από ανώνυμη καταγγελία- η αστυνομία η οποία συνέλαβε τους επίδοξους ζωγράφους.Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο υδραγωγείο ήταν ήδη καλυμμένο με γκράφιτι, ομαδικά συνθήματα και βρισιές.