Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ζητούν παγκόσμιο αιματοκύλισμα, εμπόδιο της νέας τάξης η Ορθόδοξη Ρωσία!

 

«Ο Πούτιν θα μετανιώσει την μέρα που μας αμφισβήτησε» – Κραυγές πολέμου στην αμερικανική Γερουσία, vid

Ξαφνικά μπορεί να υπάρξει αλλαγή δεδομένων και «μπουρλότο»

Ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στην Γερουσία Τσακ Σούμερ υπερασπίστηκε τον ηγέτη του κόμματός του Τζο Μπάιντεν από ανησυχίες ότι οι γνωστικές του ικανότητες εξασθενούν, αποκαλώντας τις ανησυχίες για την ψυχική του υγεία συνωμοσία της δεξιάς.

Παράλληλα, σε μία ομιλία που παραπέμπει σε κήρυξη πολέμου προς την Μόσχα, τόνισε, σχολιάζοντας την έγκριση από τη Γερουσία του πακέτου εθνικής ασφάλειας των 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων που περιλαμβάνει βοήθεια για τρεις βασικούς συμμάχους των ΗΠΑ — την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν»:

«Σήμερα, κάνουμε τον Βλαντιμίρ Πούτιν να μετανιώσει την μέρα που αμφισβήτησε την αποφασιστικότητα της Αμερικής και ξεκαθαρίζουμε σε άλλους όπως τον πρόεδρο της Κίνας Xi Jinping, να μην δοκιμάσει την αποφασιστικότητά μας.

Στέλνουμε ένα σαφή δικομματικό μήνυμα αποφασιστικότητας στους συμμάχους του NATO. Με την ισχυρή δικομματική υποστήριξη που έχουμε εδώ στην Γερουσία»!

Το περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις από την Γερμανία, οι οποίες καλούν να επεκταθεί ο πόλεμος δραστικά μέσα στην Ρωσία με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
https://www.el.gr/diethni/o-poytin-tha-metaniosei-tin-mera-poy-ma/