Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Εισήλθαμε στην καθοριστική φάση της βαθύτερης αντιπαράθεσης στην παγκόσμια ιστορία σαν Τελική Κρίση.


 
Δεν μπορείς να διαπραγματευθείς με το διάβολο! Vid
Συνέντευξη Alexander Dugin σχολιάζοντας λόγο Πούτιν: είναι η έναρξη της Νικηφόρας τελευταίας μάχης μεταξύ Φωτός και Σκότους. 

Είναι κήρυξη πολέμου ενάντια στη Δύση τις αξίες της, με όλη τη σατανική ιδεολογία. Αλλάζει ο ρους της παγκόσμιας ιστορίας. Εισήλθαμε στην καθοριστική φάση της βαθύτερης αντιπαράθεσης στην παγκόσμια ιστορία σαν Τελική Κρίση.

΄Αλλοι εξ ευωνύμων κι άλλοι εκ δεξιών, οι μεν στα σαγόνια της σατανικής Δύσης, οι δε επιλέγουν το μονοπάτι της σωτηρίας και πολυπολικό κόσμο! Δεν μπορείς να διαπραγματευθείς με το διάβολο!!!!!

O Φιλόσοφος Alexander Dugin έλυσε τη σιωπή του μετά από 40ημερο πένθους για την κόρη του Ντάρια που δολοφόνησε η δυτική τρομοκρατία και σχολίασε στον αέρα την ομιλία Πούτιν επ΄ αφορμή προσάρτησης των 4 περιοχών. Τόνισε: Η ομιλία του Πούτιν μπορεί να θεωρηθεί η αρχή της τελευταίας μάχης μεταξύ καλού και κακού. Ο Alexander Dugin έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά από 40 ημέρες σιωπής. Ο φιλόσοφος, ο ιδεολόγος της Ρωσικής Άνοιξης, είπε ότι η Ρωσία έχει ξεκινήσει την τελευταία, νικηφόρα μάχη.

Ο φιλόσοφος μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από την ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Κατά τη γνώμη του, το γεγονός που εκτυλίχθηκε στο Κρεμλίνο σημαίνει ότι η Ρωσία έχει ξεκινήσει την τελευταία μάχη.

Ο φιλόσοφος, πολιτικός επιστήμονας, κοινωνιολόγος Αλεξάντερ Ντούγκιν συμμετείχε σε ειδική εκπομπή στην τηλεόραση, αφιερωμένη στην ιστορική ομιλία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο.

Μίλησε για γεγονός που αλλάζει τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας.

”Αυτό δεν είναι απλώς μια καθήλωση του προφανούς, δεν είναι απλώς ένα συνηθισμένο γεγονός. Ίσως αυτή να είναι ακόμη και η έναρξη της τελευταίας μάχης μεταξύ φωτός και σκότους. Αυτό που ακούσαμε σημαίνει κήρυξη πολέμου ενάντια στη Δύση, ενάντια στην ιδεολογία, τις αξίες, την αποστολή, τη φιλοσοφία της – εναντίον της αυτής- καθαυτής, τόνισε ο Αλεξάντερ Ντούγκιν.

«Ό,τι συμβαίνει στην ιστορία και στη φιλοσοφία ονομάζεται γεγονός. Όταν λέγονται λόγια και γίνονται πράξεις που αλλάζουν την πορεία της παγκόσμιας ιστορίας. Αυτό δεν είναι μια συνηθισμένη καθήλωση του προφανούς. Ίσως αυτή να είναι ακόμη και η αρχή της τελευταίας μάχης μεταξύ φωτός και σκότους που σημειώνεται σήμερα».

«Αυτό σημαίνει πόλεμο, ούτε αυτός (Πούτιν) ούτε εμείς έχουμε εκφραστεί ποτέ τόσο ξεκάθαρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε απλώς το βάθος των διακυβεύσεων και δεν έχουμε απλώς προσαρτήσει τέσσερις περιοχές – έχουμε εισέλθει στην καθοριστική φάση της βαθύτερης αντιπαράθεσης στην παγκόσμια ιστορία!”

Επέστησε την προσοχή στο μήνυμα του Πούτιν, ο οποίος για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα και ξεκάθαρα έδειξε ότι η πορεία της Δύσης, οι στόχοι και οι μέθοδοί της είναι κατηγορηματικά απαράδεκτες για τον ρωσικό λαό.

”Αυτή η αποφασιστικότητα του αρχηγού κράτους στις διατυπώσεις του δείχνει ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για μια πλήρη αντιπαράθεση και έχει επίγνωση της κλίμακας όλων όσων διακυβεύονται”, συμπέρανε ο φιλόσοφος.

” Η ομιλία του Πούτιν μπορεί να θεωρηθεί η αρχή της τελευταίας μάχης μεταξύ καλού και κακού.

Η Ρωσία έχει ξεκινήσει την τελευταία, νικηφόρα μάχη του πολέμου του φωτός και του σκότους, με δυτικές αξίες, με όλη τη σατανική ιδεολογία,” είπε ο φιλόσοφος Αλεξάντερ Ντάγκιν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Ρωσία αλλάζουν τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας, μπορούν να ονομαστούν η αρχή της τελευταίας μάχης του φωτός και του σκότους, του πολέμου με τη Δύση, με τις αξίες της.

«Αν ο πρόεδρος είπε ότι η δυτική ιδεολογία και αξίες δεν είναι αποδεκτές για εμάς, αυτό σημαίνει πόλεμο. Δεν προσαρτήσαμε απλώς τις πρώην περιοχές της Ουκρανίας, δύο από τις οποίες εξακολουθούν να είναι αιχμάλωτες της Δύσης, έχουμε εισέλθει σε μια αποφασιστική φάση της βαθύτερης αντιπαράθεσης και πάλης ιδεών. Αυτό, κατά μία έννοια, είναι μια Τελική Κρίση: άλλοι θα πάνε εξ ευωνύμων κι άλλοι εκ δεξιών, κάποιοι μπαίνουν στα σαγόνια της σατανικής Δύσης, άλλοι επιλέγουν το μονοπάτι της σωτηρίας και έναν πολυπολικό κόσμο », αναφέρει ο Ντούγκιν.

Ο φιλόσοφος σημείωσε ότι η αντίθεση του κόσμου δεν είχε ποτέ διατυπωθεί τόσο αυστηρά.

«Τώρα καταλαβαίνουμε ότι είναι αδύνατο να διαπραγματευτείς με τον διάβολο. Αν προβάλλουμε τον εαυτό μας ως εναλλακτική στον δυτικό κόσμο, τότε πρέπει να υπάρχει μια απίστευτη ένταση του μυαλού, του πνεύματος και της φιλοσοφίας. Φυσικά, θα είμαστε σε θέση να δώσουμε μια επαρκή απάντηση, αλλά δεν είναι όλοι στην κοινωνία μας έτοιμοι για αυτό, αλλά νομίζω ότι οι παγκόσμιες αλλαγές θα ξεκινήσουν σύντομα», είπε ο Ντάγκιν.

Ντάγκιν, ο θεωρητικός της Πολιτικής Εσχατολογίας.

Πούτιν: ”στη Δύση η ολοσχερή άρνηση του Ανθρώπου, η ανατροπή της πίστης και παραδοσιακών αξιών, η κατάργηση της Ελευθερίας προσιδιάζει σε μια αντεστραμμένη θρησκεία σε καθαρό Σατανισμό! O Χριστός είπε: ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς. Κι οι καρποί τους είναι εμφανώς δηλητηριώδεις!” Καταγγέλει την ηθική απαξίωση της Δύσης.

Η Ρωσία προσάρτησε τις 4 περιοχές. Η Ουκρανία κατέθεσε αίτημα κατεπείγουσας ένταξης στο ΝΑΤΟ. Πούτιν: θα υπερασπιστούμε τα νέα εδάφη μας με όλα τα μέσα. Η κατάρρευση της Δυτικής ηγεμονίας έχει αρχίσει, μη αναστρέψιμη..”Η Δύση βασίζεται στην ατιμωρησία..” η φράση κλειδί.


dimpenews.com