Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Πούτιν: Οι προσπάθειες αναβίωσης της ναζιστικής ιδεολογίας συνεχίζονται σε όλο τον κόσμο


 Μήνυμα για την Ημέρα Νίκης έστειλε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το δικό του μήνυμα για την Ημέρα της Νίκης έστειλε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της μεγαλειώδους παρέλασης που έλαβε χώρα στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

«Η ιστορία απαιτεί να βγάζεις συμπεράσματα και να μαθαίνεις μαθήματα. Αλλά, δυστυχώς, όσοι έχουν εμμονή με την παράλογη ιδέα της αποκλειστικότητας, προσπαθούν και πάλι να χρησιμοποιήσουν πολλές πλευρές της ναζικής ιδεολογίας» επεσήμανε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Διευκρίνισε πως δεν αναφέρεται μόνο σε «ριζοσπαστικοποιημένους και διεθνείς τρομοκρατικές ομάδες».

Όσοι έμειναν ατιμώρητοι και οι ακόλουθοί τους, επιχειρούν να ξαναγράψουν την Ιστορία, δικαιολογούν προδότες και εγκληματίες που σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους, συμπλήρωσε ο Πούτιν.

O άντρας έσωσε τα αρκουδάκια, και τότε η μαμά αρκούδα έκανε το πιο εκπληκτικό πράγμα

Ακόμη, επεσήμανε πως παρότι η Ρωσία ακολουθούσε πάντοτε τον Διεθνή Νόμο, η χώρα θα προστατεύσει τα διεθνή της συμφέροντα και θα εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών.

«Αυτός ο πόλεμος έφερε τόσο αφόρητες δοκιμασίες, θρήνο και δάκρυα που είναι αδύνατο να ξεχαστούν. Και δεν υπάρχει καμία συγχώρεση και δικαιολόγηση σε όσους κάνουν και πάλι επιθετικά σχέδια» τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος.

https://sputniknews.gr/20210509/poytin-oi-prospatheies-anaviosis-tis-nazistikis-ideologias-synehizontai-se-olo-ton-kosmo-12692634.html