Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Σφραγίστηκαν οι υποδομές της χώρας απο την εξαθλίωση της τρόϊκας. 900 λαθρομετανάστες πέρασαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα χωρίς καν να γίνει νηοψία του πλοίου

Απίστευτο φιάσκο: Τελικά το Blue Sky μετέφερε 900 λαθρομετανάστες από την Συρία, και οι ευθύνες βαραίνουν την ελληνική κυβέρνηση, καθώς επέτρεψαν στο πλοίο να συνεχίσει την πορεία του επειδή ο πλοίαρχος (ή κάποιος που το έπαιζε πλοίαρχος) διαβεβαίωσε τις ελληνικές Αρχές ότι δεν "τρέχει τίποτα".

"Μας ποδοπάτησαν Ιρακινοί, Τούρκοι και Πακιστανοί. Μας έσωσαν οι Έλληνες"

Από την εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" (30/12/2014) 
«Ήμασταν στο πάνω κατάστρωμα όλοι περιτριγυρισμένοι από τις φλόγες και ήρθαν τα πλοία για να σβήσουν τις φωτιές και μας καταβρέχαν!
Μας πλάκωσαν στο ξύλο Iρακινοί, Τούρκοι που έτρεχαν για να σωθούν πρώτοι. Εμένα με πέταξαν κάτω τρεις φορές και έφυγα πέντε μέτρα»… «Υπήρχαν Ιρακινοί, Τούρκοι, Πακιστανοί που ήταν στο πλοίο.

Tούρκοι εθνικιστές πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών

Kάποιες πηγές πληροφοριών κάνουν λόγο για τον σχηματισμό μιας νέας πολιτοφυλακής που αποτελείται αποκλειστικά από τούρκους υπήκοους και ονομάζεται « Sanjaq του Χαλεπίου»(το Sanjaq ήταν διοικητική υποδιαίρεση της οθωμανικής αυτοκρατορίας). Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε από την MIT και θεωρεί ότι το Χαλέπι είναι μέρος της οθωμανικής αυτοκρατορίας και υπό αυτήν την έννοια η πλούσια επαρχία της Συρίας πρέπει να προσαρτηθεί στην Τουρκία.

Συγκοινωνούντα δοχεία οι παραβιάσεις των τουρκικών μαχητικών με τις τρομοκρατικές δηλώσεις του Σόϊμπλερ

Σε μια θρασύτατη πρόκληση προχώρησε χθες η Τουρκία, στέλνοντας μαχητικά αεροσκάφη της να κάνουν υπέρπτηση πάνω από τρία ελληνικά νησιά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, τη στιγμή που το ελληνικό ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στην επιχείρηση διάσωσης των επιβατών του πλοίου «Norman Atlantic».
Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις έσπευσαν να αναγνωρίσουν και να αναχαιτίσουν τα τουρκικά μαχητικά που πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι, το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Το Απόλυτο Όπλο κατά του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο έρχεται απο την Ρωσία!

Η ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ιερός πόλεμος απο τους Τσετσένους εναντίον του Δυτικού Αρμαγεδδώνα

Δέκα χιλιάδες Τσετσένοι θέλουν να πολεμήσουν έξω από τα σύνορα της Ρωσίας
Ο Πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ, μιλώντας στους υπαλλήλους των δυνάμεων ασφαλείας της Τσετσενίας έγραψαν αναφορές και ζητούν άδεια να πολεμήσουν έξω από τα σύνορα της Ρωσίας.
Όπως είπε, "η Αμερική και η Ευρώπη κήρυξαν στη Ρωσία τον οικονομικό πόλεμο, προσπαθούν να προκαλέσουν στη χώρα το χάος, τον πανικό και μαζικές εξεγέρσεις ".

Ἡ ἀρχαιολογία βεβαιώνει τὴν Ἁγία Γραφή!

 'δεξιὰ καὶ ἀριστερὰ ἔστεκαν ἀκίνητα τὰ ὑδάτινα τείχη!'
Ἡ ἀρχαιολογία ὑπῆρξε ­πάντοτε ἀψευδὴς μάρτυρας τῆς ­ἱστορικότητος τῆς Ἁγίας Γραφῆς, τόσο τῆς Παλαιᾶς, ὅ­­­­σο καὶ τῆς Καινῆς Διαθήκης.
Ἡ σκαπά­νη της ἔφερε κατὰ καιροὺς στὸ φῶς ἁπτὰ δείγματα τῶν ἱστορικῶν γεγονότων ποὺ ἀφηγοῦνται τὰ θεόπνευστα κείμενά της, ἐνισχύοντας ἔτσι τὴν πίστη τῶν μελῶν τῆς Ἐκκλησίας καὶ ἀποστομώνοντας τοὺς ἀμφισβητίες.

Δεν σας σώζει τίποτα!!! Διαλυμένες οι υποδομές της χώρας με ανύπαρκτες λίστες επιβατών ''πλοίο απο τελωνείο''(!) και ελικόπτερα μή επιχειρησιακά!

"Εμειναν" από... συρματόσχοινα τα Super Puma! Η αλήθεια για τα ελικόπτερα διάσωσης
“Που είναι τα Super Puma”, ρωτάμε από χθες καθως για να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο ζήτημα του Norman Atlantic αναγκαστήκαμε να διατάξει το ΓΕΕΘΑ να φύγουν από την Λήμνο και την Χίο τα ελικόπτερα επιφυλακής!
Δεν αναρωτιέται μόνο το Onalert.gr
αλλά κι άλλοι.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΓΑΛΛΙΑ: Το «κοσμικό» κράτος απαγορεύει την Φάτνη σε δημόσιους χώρους. (Όχι όμως τη Μενορά)

Στην «κοσμική» Γαλλία έχει ξεσπάσει ένας λεγόμενος «πόλεμος της Φάτνης». Η απαγόρευση από ένα γαλλικό δικαστήριο της Φάτνης σε δημαρχείο προκειμένου να «διαφυλαχθούν οι κοσμικές παραδόσεις της Γαλλίας», προκάλεσε σφοδρή αντίδραση.
 «Γιατί δεν απαγορεύουν και τα Χριστούγεννα και τις αργίες που πάνε μαζί τους;» ρωτάει οργισμένα η Le Parisien, που είχε ως επικεφαλίδα "Απαλλάξτε μας από τον πόλεμο της Φάτνης".

Σίγουρα υπάρχει Ελληνορωσική φιλία με βάση την Ορθοδοξία αλλα η Ελληνοδυτική πολιτική δεν συγχωρείται απο τον Πούτιν

Οι επαγγελματίες του τουρισμού, της κτηματαγοράς, του βιομηχανικού ροδάκινου και της γουνοποιίας ανησυχούν για το τι θα φέρει η βουτιά του ρουβλιού
Βαριά ρίχνει τη σκιά της η πληγωμένη «ρωσική αρκούδα» στην οικονομία της βόρειας Ελλάδας, που αισθάνεται ήδη τους κραδασμούς από τη βουτιά του ρωσικού νομίσματος.
 Τουρισμός, κτηματαγορά, γούνα, κονσερβοποιία ροδάκινων είναι μερικοί μόνο από τους κλάδους που φοβούνται ότι η ρωσική κρίση θα αφήσει βαθιά σημάδια εκεί όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό οι Ρώσοι επένδυαν τα χρήματά τους.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Μακάβριες οι εντολές της παγκοσμιοποίησης. Παντού θάνατος χωρίς κόστος της ανθρώπινης ζωής

Λαϊκή επιστράτευση: στη Νοβορωσία σκοτώθηκαν πάνω από 20 χιλιάδες στρατιώτες του Κιέβου
Μέσα σε εννέα μήνες της διεξαγωγής της εξολοθρευτικής επιχείρησης, στα νοτιοανατολικά της χώρας εκ μέρους των ουκρανικών δυνάμεων, έχουν σκοτωθεί πάνω από 20 000 άνθρωποι, στρατιωτικοί, εθελοντές, ξένοι.

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Επιδιώκουν την ανάφλεξη της Σουηδίας και κατ'επέκταση της Ευρώπης. Προνοητικός ο στρατός της Σουηδίας, έκανε ασκήσεις εντός της Στοκχόλμης(VID)

Ένα δεύτερο τζαμί δέχθηκε επίθεση στην πόλη Elskilstuna της Σουηδίας, μετά την  επίθεση που δέχθηκε τζαμί στην ίδια πόλη. 
Το τούρκικο δημοσίευμα που επικαλείται τη σουηδική εφημερία «Aftonbladet», αναφέρει ότι λίγες ώρες μετά την πρώτη εμπρηστική επίθεση σε τζαμί την Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε και δεύτερη επίθεση σε άλλο τζαμί- σε ισόγειο πολυκατοικίας που χρησιμοποιούνταν ως θρησκευτικός χώρος των μουσουλμάνων μεταναστών.

Η Σκύλλα(Τρόϊκα) και η Χάρυβδη(Τουρκία) και οι δύο ζητούν συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων! Δεν υπαναχωρεί από τις θέσεις και τα συμφέροντα ούτε η μία ούτε η άλλη!

«Το Αιγαίο είναι πολύπλοκο»
Κατηγορηματικός και σταθερός στις θέσεις της Άγκυρας, όσον αφορά το Κυπριακό, το Αιγαίο, αλλά και την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών της Ελλάδας, με χώρες όπως η Αίγυπτος, εμφανίστηκε ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα.
Ο κ. Νταβούτογλου μάλιστα χαρακτήρισε το Αιγαίο ιδιαίτερα πολύπλοκο ζήτημα.

Οι τουρκικές παραβιάσεις στοιχίζουν 20.000.000 ευρώ ετησίως μόνο για καύσιμα και γενικώς υποστήριξη των μαχητικών

Με τον «ακήρυχτο πόλεμο» στο Αιγαίο, που διεξάγεται τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες εξαιτίας των αξιώσεων της Τουρκίας έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, η Αγκυρα επιδιώκει πλέον με ακόμη πιο έντονο τρόπο την οικονομική αιμορραγία της Ελλάδας, τη στιγμή που η χώρα χρειάζεται ακόμη και το τελευταίο ευρώ.
 Πώς; Αυξάνοντας κατακόρυφα τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και βάζοντας ενεργά

Η Συρία καταρρίπτει Ισραηλινό UAV - ΒΙΝΤΕΟ

  Πέπλο μυστηρίου φαίνεται να σκεπάζει την πτώση ενός Ισραηλινού μη επανδρωμένου αεροσκάφους.
Η Συρία ανακοίνωσε ότι ένα ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος κατέπεσε στην επαρχία Κουνεϊτρά, κοντά στα Υψίπεδα του Γκολάν χθες Κυριακή.
 Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το αεροσκάφος πετούσε πάνω από το χωριό Χαντάρ όταν κατέπεσε αλλα μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές εάν καταρρίφθηκε ή συνετρίβη.

Βρισκόμαστε στο κλίμα της εποχής. Οι μισούντες την Ορθοδοξία έδειξαν οτι υπάρχουν και μας απειλούν με συμβολική πράξη

Αρχισαν να... ξεστολίζουν στην Ομόνοια -'Εκλεψαν τον Ιησού από τη φάτνη' [εικόνες]
Η φιγούρα του θείου βρέφους έκανε... φτερά από τη φάτνη που είχε στηθεί στην πλατεία. Οπως διαπίστωσαν οι περαστικοί το πρωί του Σαββάτου, ο μικρός Ιησούς δεν υπήρχε πουθενά, ενώ οι υπόλοιποι χαρακτήρες της φάτνης ήταν στη θέση τους.

θεωρείται αποδοχή του Ναζισμού απο την Γερμανία, όσο δεν πληρώνει τα χρήματα που χρωστά στον Ελληνικό λαό

«Ανέντιμη η Γερμανία για τις οφειλές στην Ελλάδα»
Ο,τι θα έπρεπε να έχουν κάνει οι ελληνικές κυβερνήσεις χρόνια τώρα έρχεται να το κάνει μια εφημερίδα και μάλιστα από τη χώρα που γεννήθηκε ο Αδόλφος Χίτλερ.
Ο λόγος για την αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ», που στη χριστουγεννιάτικη έκδοσή της κάνει εκτενή αναφορά στις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, κατηγορώντας το Βερολίνο για διαχρονικά ανέντιμη στάση απέναντι στην Αθήνα!

Σωστή η αντίδραση του Σύριζα, αλλα μακάρι να ήταν και τόσο θερμός και ευαίσθητος για βεβηλώσεις Ορθόδοξων εκκλησιών που αντιπροσωπεύουν και την επίσημη θρησκεία του Ελληνικού συντάγματος

ΣΥΡΙΖΑ: Να εντοπιστούν οι δράστες βεβήλωσης του εβραϊκού νεκροταφείουΑθήνα 
Την ανησυχία τους για τη βεβήλωση του εβραϊκού νοσοκομείου της Λάρισας εξέφρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη και Βασιλική Κατριβάνου, σημειώνοντας ότι «ο αντισημιτισμός και ο νεοναζισμός δεν απειλούν μόνο τους Εβραίους συμπολίτες μας, αλλά την κοινωνία, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία μας».

Το 2015, όλα μπορούν να συμβούν. Γενική ανάφλεξη και η Ελλάδα χειροπόδαρα!

Bloomberg: Η Ελλάδα βρίσκεται στο «χάρτη της Κόλασης» για το 2015 [εικόνα]
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Με το 2014 να μας αποχαιρετάει με κάμποσες εστίες «φωτιάς» (πολιτικές, πολεμικές, οικονομικές) στο παγκόσμιο «χωριό», αρχίζουν οι αναλύσεις για τα δεινά που μας περιμένουν το 2015. Μέσα σε αυτά υπάρχει και η Ελλάδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Bloomberg.
Για τις ανάγκες των... προβλέψεων το πρακτορείο ζήτησε από πολιτικούς αναλυτές, οικονομολόγους,

Στα χνάρια του λεγόμενου ισλαμικού κράτους οδεύει η Τουρκία, απωθούν οτιδήποτε χριστιανικό

Ολοταχώς με την ...όπισθεν στον σκληρό ισλαμισμό και τον οθωμανισμό οδεύει η Τουρκία.
Την ώρα που ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ. Α. Νταβούτιγλου για να κάνει τον ...Ευρωπαίο ευχόταν στον κ. Α. Σαμαρά ( και προφανώς σε άλλους Ευρωπαίους ηγέτες) Χρόνια Πολλά για το Νέο Έτος αλλά και τους Χριστιανούς πολίτες της χώρας του και τον χριστιανικό κόσμο για τη γιορτή των Χριστουγέννων, ο Διευθυντής Εθνικής Παιδείας στο  Bartin, κ. Yasar Demir, εξέδωσε ένα μήνυμα για το Νέο Έτος που θα προκαλέσει συζήτηση:

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Επικίνδυνες ώρες για το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα! Φώναζαν «Ανάξιος» (βιντεο)

Επικίνδυνες ώρες για το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα .
Η μια μετά την άλλη εκκλησία σε Ιορδανία και Παλαιστίνη παύουν να μνημονεύουν τον Θεόφιλο . Το σχίσμα των εκκλησιών ενισχύεται . Αναμένεται αντίδραση του Οικουμενικού
Λίγο πριν εορτασθούν τα Χριστούγεννα και πριν η Βηθλεέμ να έχει την τιμητική της στους Αγίους Τόπους συνεχίζεται το σχίσμα και η άρνηση των ορθοδόξων να μνημονεύουν τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο.

Προσπάθειες Αμερικανών πρακτόρων και των υπό τον έλεγχό τους ισλαμιστών εξτρεμιστών, που ως γνωστόν αφειδώς εξόπλισαν και εφοδίασαν σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα το νέο στρατιωτικό δόγμα της χώρας όπου το ΝΑΤΟ ορίζεται ως ο υπαριθμόν ένα κίνδυνος για την ρωσική ασφάλεια. 
 Την ίδια στιγμή οι ρωσικές στρατηγικές δυνάμεις προχώρησαν σε εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου RS-24 Yars.

Eκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι στην σημερινή Τουρκία με καταπιεσμένη θρησκευτική συνείδηση, ελληνορθόδοξης προέλευσης

Συνελήφθησαν στην Τουρκία γιατί Χριστούγεννα μοίραζαν το Ευαγγέλιο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Παραμονές Χριστουγέννων και στην πόλη της Αττάλειας κάποιοι Τούρκοι θέλησαν να στήσουν ένα πάγκο στο ιστορικό μέρος της πόλης για να διανέμουν δωρεάν το ευαγγέλιο στην τουρκική γλώσσα, ενώ παράλληλα είχε έρθει και μια χορωδία για να ψάλει χριστουγεννιάτικους ύμνους στους περαστικούς. Δεν πέρασαν όμως πολλές ώρες από την στιγμή που στήθηκε ο πάγκος και τοποθέτησαν πάνω του τα ευαγγέλια για να τα δωρίσουν στους ενδιαφερομένους και έφτασε η αστυνομία που προφανώς είχε ειδοποιηθεί.

Τις πρωοθούν κανάλια και τοπικές αρχές στην πράξη βεβήλωσης του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας

Γυμνόστηθη ακτιβίστρια άρπαξε το Χριστό από τη φάτνη


Πρωτοφανές ρατσιστικό έγκλημα - Αλλοδαποί μαχαίρωσαν έγκυο κοπέλα στα Πατήσια μητέρα πέντε παιδιών!

Οι δύο δράστες της απέσπασαν 160 ευρώ που είχε στην τσάντα της - Την χτύπησαν στο κεφάλι και στα χέρια λίγο έξω από το σπίτι της στα Πατήσια.Αιμόφυρτη μεταφέρθηκε μια έγκυος γυναίκα σε νοσοκομείο, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους στα Πατήσια οι οποίοι της επιτέθηκαν με μαχαίρι λίγα μέτρα έξω από το σπίτι της. Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Άνισο το ισοζύγιο Στρατιωτικής Ισχύος Ελλάδας – Τουρκίας. Αναπτύσεται σαν μια μικρή υπερδύναμη!

Η Τουρκία παρέλαβε και δεύτερο A400M - Εμείς περιμένουμε ακόμη τα C 27 να...πετάξουν
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ To 2ο εκ των 10 μεταγωγικών στρατιωτικών αεροσκαφών A400M που έχει παραγγείλει η Τουρκία στην ευρωπαϊκή κοινοπραξία Airbus,έφθασε ήδη στην γειτονική χώρα, ανακοίνωσε η Υπογραμματεία Αμυντικών Βιομηχανιών της Τουρκίας (SSM).

Αθεϊσμός σημαίνει ταυτόχρονα αποδοχή του Σατανά! Αυτός ειναι ο πρώτος που τον αμφισβήτησε!

« ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ »H NEA TAΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π. Σε άρθρο τους ανήμερα τα Χριστούγεννα οι Τhe New Yorks Times που επιγράφουν « Θρησκεία χωρίς Θεό » προτείνουν μια εναλλακτική ψευδοδιανοουμενίστικη ελιτίστικη προσέγγιση του θείου ή απλά την καταγράφουν ; « Αυτή την χρονιά η οικογένειά μας θα πάει στην εκκλησία » ξεκινάει περαπλανητικά το άρθρο…….

Πότε θα καταδικαστεί το ΝΑΤΟ για εγκλήματα πολέμου;

«Οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου έχουν διαταραχθεί από δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Express’ της Πρίστινα, η οποία επισημαίνει ότι οι θάνατοι που σημειώνονται στο Κοσσυφοπέδιο την τελευταία δεκαετία οφείλονται στους  δέκα (10) τόνους απεμπλουτισμένου ουρανίου που έπεσαν κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ το 1999.

Ρωσικές ΄προβλέψεις’: Η Τουρκία επιδιώκει τη Μεγάλη Αλβανία

Η αλλαγή των συνόρων στην Ευρώπη δεν ‘τρέχει’ τελευταία, αλλά δεν είναι και τόσο μακριά στο μέλλον.
Ρώσοι ειδικοί έχουν σχεδιάσει έναν νέο χάρτη της Ευρώπης με τις πολιτικές αλλαγές που μπορεί να έρθουν μέχρι το 2035, γράφει σήμερα το αλβανικό δημοσίευμα της ‘Lajmi’.
Τα συμπεράσματά τους βασίζονται σε προβλέψεις   που αναφέρονται σε έγγραφα της αμερικανικής CIA, της ρωσικής GRU και ομάδων εμπειρογνωμόνων με επικεφαλής τον Zbigniew Bzhezhinski και τον Samuel Huntington και στα Βαλκάνια προβλέπουν

Ο λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα αποκαλυπτικός, διαχρονικός, ορθόδοξος και επαναστατικός για την σημερινή κατάντια του πολιτικού κατεστημένου

'την ελλάδα θέλομεν κι ας τρώγωμεν πέτρες'
Αποτελεί την πνευματική παρακαταθήκη του Γέρου του Μωριά προς τη νέα γενιά. Εκφωνήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1838 στην Πνύκα και πρωτοδημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 1838 στην αθηναϊκή εφημερίδα «Αιών», που εξέδιδε ο ιστορικός Ιωάννης Φιλήμων.
Στις 7 Οκτωβρίου 1838 ο γηραιός στρατηγός και εν ενεργεία Σύμβουλος Επικρατείας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης επισκέφθηκε το Βασιλικό Γυμνάσιο της Αθήνας

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ποιός μπορεί να διασφαλίσει τις πιθανές προβοκάτσιες αλλα και να ελέγξει εξεγέρσεις ισλαμιστών στην Ε.Ε

Ασύλληπτος ο εμπρηστής - 15-20 άτομα βρίσκονταν μέσα στο τζαμί
Ένας εμπρηστής ο οποίος παραμένει ασύλληπτος πυρπόλησε τέμενος στην πόλη Εσκιλστούνα της Σουηδίας σήμερα, τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους, ανακοίνωσε η αστυνομία, μια επίθεση που σημειώνεται εν μέσω του όλο και πιο σκληρού διαλόγου όσον αφορά τη μετανάστευση.

Έρχεται ο εξισλαμισμός του 21ου αιώνα! Τρομοκρατία υπο την κάλυψη των μεγάλων δυνάμεων για την εξαφάνιση της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού

ISIL: «Αργά ή γρήγορα θα κατακτήσoυμε την Ευρώπη - Θα σας κάνουμε σκλάβους»
Oι φονιάδες ισλαμιστές του ISIL απειλούν την Ευρώπη και τους κατοίκους της ότι «Αργά ή γρήγορα θα κατακτήσoυμε την Ευρώπη» αμέσως μετά τις επιθέσεις εναντίον πεζών στη Γαλλία αλλά και τις διαδηλώσεις κατά του ισλαμισμού στη Γερμανία.
 Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του επάνω σε περαστικούς φωνάζοντας "Ο Θεός είναι μεγάλος" (Allahu Akbar)

Σε τραγική κατάσταση η Ευρώπη. Στους δρόμους οι Ένοπλες Δυνάμεις της Γαλλίας.

Για να αποτραπεί νέο χτύπημα από τους τζιχαντιστές τις άγιες μέρες, θα περιπολούν (και) εκατοντάδες οπλισμένοι στρατιώτες!
Με στρατιωτικές περιπολίες προκειμένου να προφυλάξουν τους δημόσιους χώρους από το ενδεχόμενο νέων επιθέσεων θα υποδεχθούν τα Χριστούγεννα οι Γάλλοι.
 Την απόφαση -σύμφωνα με την οποία 200-300 επιπλέον στρατιώτες θα αναπτυχθούν μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ θα αυξηθεί και ο αριθμός των περιπολιών «σε πολυσύχναστα μέρη»

Λυσσαλέα επιμονή των Νεοταξιτών για την ονομασία των Σκοπίων. Κρύβονται επικίνδυνα γεγονότα εάν η Ελλάδα υποκύψει

Αμερικανός εμπειρογνώμονας: Οι ΗΠΑ και οι ΕΕ να πιέσουν την Ελλάδα για την επίλυση του ονόματος
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρέπει να επιτρέψουν τη συνέχιση της διαφωνίας στο όνομα (του νοτιοσλαβικού κράτους) και θα πρέπει να εντάξουν τη χώρα αυτή στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Τη θέση αυτή διατύπωσε ο εμπειρογνώμονας των ΗΠΑ, Γιάνος Μπουγκάισκι του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ανάλυσης στην Ουάσιγκτον.Σύμφωνα με τον ίδιο εάν η Ελλάδα επιμένει να μη σέβεται το διεθνές δίκαιο θα πρέπει να εξαιρεθεί από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Κάλυψη στους Τζιχαντιστές υπονομεύοντας τις συμμαχικές δυνάμεις 'χτυπήθηκε από πυραύλους αεροσκαφών των συμμάχων'!!!

Ένοπλοι της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» κατέρριψαν στην βορειο-ανατολική Συρία, μαχητικό αεροσκάφος του διεθνούς συνασπισμού και συνέλαβαν τον Ιορδανό πιλότο.
Εκτός από τις ΗΠΑ και τις δυτικές χώρες στον κυβερνητικό συνασπισμό συμμετέχουν ορισμένες αραβικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Μπαχρέιν.
Οι ιορδανικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει την πληροφορία της κατάρριψης και της σύλληψης του πιλότου.

Παλαιότερα δημοσιεύματα μιλούν για δεκάδες κιλά ΤΝΤ σε Αλβανικά χέρια τρομοκρατών

Η μεγάλη επιχείρηση της κρατικής αστυνομίας της Αλβανίας, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων στη Φούσε Κρούγια (Fushë Kruja) και την κατάσχεση 400 κιλών εκρηκτικών υλών, σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα.
«Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τέλος στο ποσό του εκρηκτικού υλικού TNT που διακινείται»,
σημειώνει η αλβανική ‘Oranews’ και επισημαίνει ότι αυτή τη φορά η αστυνομία κατάσχεσε εκτός από τη ποσότητα του TNT,

Και πολλές ανεξιχνίαστες δολοφονίες θυσία στον σατανά

Ακρωτηρίασε 10χρονο σε τελετή μαύρης μαγείας για να μείνει έγκυος η γυναίκα του
 Ένα δεκάχρονο αγόρι ακρωτηριάστηκε και θυσιάστηκε σε τελετή μαύρης μαγείας από Ινδό εργάτη που πίστευε πως έτσι θα μείνει έγκυος η γυναίκα του.

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν.. ανάλογα με το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας

 Ο Αρχηγός του τουρκικού Ναυτικού επιβιβάστηκε στο Barbaros! Τι σχεδιάζει για το Καστελόριζο
Οι Τούρκοι συνεχίζουν το "παιχνίδι" των προκλήσεων και της έντασης σε Κύπρο και Αιγαίο.
Σε μία ακόμη προσπάθεια να δηλώσουν έμπρακτα ότι δεν εγκαταλείπουν την ΑΟΖ της Κύπρου, ο Αρχηγός του τουρκικού Ναυτικού Μπουλέντ Μποστάνογλου, προσνηώθηκε στο ερευνητικό σκάφος Barbaros που εξακολουθεί να πλέει στην περιοχή!

Θα έρθουν τα πάνω, κάτω!!! Κινήσεις πρωτόγνωρες που μυρίζουν Αρμαγγεδώνα

Η κυβέρνηση της Ρωσίας, μιας χώρας που αποτελεί τον μεγαλύτερο εξαγωγέα δημητριακών του πλανήτη, θα επιβάλει δασμούς στις εξαγωγές αυτές, για να ανεβάσει τις τιμές των τροφίμων στις δυτικές αγορές και για να φέρει με την κίνηση αυτή σε δύσκολη θέση τις ΗΠΑ.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Γέρων Ιωσήφ: Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους να εισβάλουν εις την Ελλάδα!

Η Ελλάδα δεν θα έχει Κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, προλέγει τα μελλούμενα
Με ανατριχιαστική ακρίβεια, αναφέρεται στους Εβραίους που με τη συμπεριφορά τους θα “ερεθίσουν” τους Τούρκους,να επιτεθούν σ’εκείνους και στην Ελλάδα! Η χώρα μας, θα δεχθεί τουρκική επίθεση γιατί δεν θα έχει Κυβέρνηση! Αμέσως μετά, θα επέμβουν οι Ρώσοι, προκειμένου να έχουν τον έλεγχο των Στενών.

Τα κατεχόμενα στον καλύτερο σύμμαχο της Κύπρου, το Ισραήλ

Στο γενικό ξεπούλημα της κατεχόμενης κυπριακής γης έχουν επιδοθεί Τουρκοκύπριοι και οι έποικοι από την Τουρκία, φυσικά με οικονομικό κέρδος, σε σημείο μάλιστα να αλλάξουν ακόμα και αυτό τον ιδιοκτησιακό χάρτη  του βορείου τμήματος της νήσου, για πρώτη φορά από την τουρκική εισβολή και κατοχή το 1974.
 Έτσι, ένα ψευδοκράτος που μέχρι σήμερα ζούσε από τα παράνομα καζίνο, από τις επιχειρήσεις της τουρκικής μαφίας και φυσικά από τον τουρισμό χωρίς ουσιαστικά καμία παραγωγική δραστηριότητα, τώρα έχει βρει μια καινούργια και πολύ κερδοφόρα οικονομική πηγή στην πώληση προνομιούχων οικοπέδων στην βόρεια Κύπρου φυσικά με το ανάλογο κέρδος.

Κλοπή στο Άγιο Όρος

Ιερόσυλοι άρπαξαν πολύτιμα και ιστορικά αφιερώματα πιστών από τη θαυματουργή Παναγία Γλυκοφιλούσα της Νέας Σκήτης!
Ιερόσυλοι έκλεψαν πολύτιμα τάματα από θαυματουργή εικόνα της Παναγίας στο Αγιον Ορος. Χρησιμοποιώντας πιθανότατα αντικλείδι, κατάφεραν να μπουν στο κυριακό,

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ- Ένα δεύτερο Ορθόδοξο κράτος επι Ευρωπαϊκού εδάφους μετά την Σερβία καταστρέφουν οι δυτικοί με απίστευτη μανία.

Σχεδόν 90 ναοί της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου της Μόσχας καταστράφηκαν πλήρως ή έπαθαν ζημιές λόγω των πολεμικών επιχειρήσεων στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας, λέγεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας προς τον Πρόεδρο της χώρας Πιότρ Ποροσσένκο λόγω της κρίσιμης κατάστασης στην ουκρανική κοινωνία ".

Έρευνες του 21ου αιώνα δικαιώνουν τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων για ένα ρωμαλαίο οργανισμό

Βρήκαν πώς η ρεσβερατρόλη μάς κρατά νέους
Η ουσία του κόκκινου κρασιού ενεργοποιεί έναν αρχαίο εξελικτικό μηχανισμό του οργανισμού ενάντια στις γενετικές βλάβεςΛονδίνο 
Η ρεσβερατρόλη που περιέχεται σε μεγάλες ποσότητες στο κόκκινο κρασί αποδεικνύεται ότι προστατεύει τον οργανισμό από νόσους που σχετίζονται με τη γήρανση ενεργοποιώντας έναν αρχαίο εξελικτικό μηχανισμό ο οποίος αποτελεί «ασπίδα» για τα κύτταρα ενάντια στις γενετικές βλάβες.

Μείγμα εκρηκτικό!! Το θέατρο του Νταβούτογλου στην Αθήνα, τα τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο και η αδιαφορία της Ελληνικής κυβέρνησης

Χριστούγεννα σε κατάσταση ετοιμότητας- Τι "έψαχναν" οι Τούρκοι στην Κρήτη
Χριστούγεννα σε ετοιμότητα για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η προκλητική τουρκική στάση στο Αιγαίο δεν επιτρέπει “εορταστική χαλάρωση” στα έτσι κι αλλιώς εξαιρετικά δύσκολα φετεινά Χριστούγεννα.
Οι Τούρκοι τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζουν κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό και πιο προκλητικό στο Αιγαίο.
Οι παραβιάσεις είναι σταθερά σε διψήφιο αριθμό κι αυτό είναι το λιγότερο.

Οι Ρώσοι γνωρίζουν τα πάντα για το Βoeing!

Οι ρωσικές αρχές έχουν αποδείξεις για την εμπλοκή ενός ουκρανικού μαχητικού αεροσκάφους στη συντριβή του Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines που κατέπεσε τον περασμένο Ιούλιο στην ανατολική Ουκρανία. Κάτι για το οποίο έχουμε γράψει πολυάριμα άρθρα.

Μέρες χριστουγέννων και τους σκοτώνουν για θρησκευτικά κίνητρα

Δολοφόνησαν ζευγάρι χριστιανών στη Λιβύη
Άγνωστοι δολοφόνησαν στην πόλη Σύρτη της Λιβύης έναν αιγύπτιο γιατρό και τη σύζυγό του.
Το ζευγάρι ήταν χριστιανοί Κόπτες, στο θρήσκευμα. 
«Δύο ένοπλοι άνδρες, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει αναγνωριστεί, σκότωσαν σήμερα τον Χριστιανό γιατρό από την Αίγυπτο Μάγκντι Σόμπι Τούφικ και τη σύζυγό του στην κατοικία τους στο νοσηλευτικό κέντρο Τζαρφ στη Σύρτη»,

Μην μιλήσετε για Χριστούγεννα γιατί θίγονται οι άθεοι και οι φανατικοί Μουσουλμάνοι!

Χριστούγεννα χωρίς Χριστό;
Του Κωνσταντίνου Χολέβα - Πολιτικός Επιστήμων
«Επί γης ειρήνη και εν ανθρώποις ευδοκία» ψάλλουμε τα Χριστούγεννα και έτσι τονίζουμε το  πανανθρώπινο μήνυμα της μεγάλης εορτής.
Η σύγχυση, όμως, της εποχής μας και τα ρεύματα του υλισμού και της παγκοσμιοποιήσεως που έρχονται από το εξωτερικό τείνουν να μετατρέψουν τα Χριστούγεννα σε ένα εμπορικό πανηγύρι και σε μία αποθέωση του καταναλωτισμού.

ΗΠΑ: Τώρα και σατανιστική «φάτνη» (…) μπροστά σε κυβερνητικό κτίριο

Lansing, Michigan - Το παράρτημα του "Σατανιστικού Ναού" στο Ντιτρόιτ τοποθέτησε έξω από το κυβερνητικό κτίριο (Καπιτώλιο) του Μίτσιγκαν, μια «δημιουργία» τους που την ονόμασαν "Snaketivity", (παράφραση της λέξης "Nativity", ‘Σκηνή Γέννησης του Χριστού’, αυτό που εμείς το λέμε Φάτνη) που δείχνει ένα μαυροκόκκινο φίδι με ένα ανοιχτό βιβλίο με τίτλο «Εξέγερση των Αγγέλων» ως «δώρο». Το φίδι είναι τυλιγμένο γύρω από ένα σατανικό ανάποδο σταυρό.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Βλάσφημες και αιρετικές οι αναφορές του ανίερου κορανίου για την Υπεραγία Θεοτόκο

  Λύπη μεγάλη αισθάνεται ο Ορθόδοξος Χριστιανός
Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
Η βλάσφημη αναφορά του ανίερου κορανίου την Υπεραγία Θεοτόκο, λυπεί κάθε Χριστιανό.  Επειδή  «Ου μεν το γε της αληθείας φρόνημα δει σιωπάν, αλλά μάλιστα τούτο και μεγαληγορείν πρέπει», όπως αναφέρει   Άγιος Αθανάσιος, ας πούμε έστω και αυτά τα λίγα λόγια ως αντίδωρο προς την Παναγία μας.
Στις μέρες μας δυστυχώς η δαιμωνιώδης πλάνη του ανίερου κορανίου κουβαλά την αρειανική μάνητα και μάλιστα στην χειρίστη της μορφή.

Παρ'όλα αυτά συνεργάζονται στρατιωτικά οι μεγαλύτερες δυνάμεις

  Η Αλβανία η πιο επικίνδυνη χώρα στην Ευρώπη
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει εκδώσει μία έκθεση στην οποία αναφέρεται  ο αριθμός των δολοφονιών στις βαλκανικές χώρες και με βάση την κατάσταση αυτή, πρώτη χώρα έρχεται η Αλβανία, στην οποία δρουν συμμορίες οργανωμένου εγκλήματος.
Δεύτερη χώρα σε δολοφονίες από το οργανωμένο έγκλημα είναι το Μαυροβούνιο και τρίτη το νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων- FYROM.

Εκλογές και Τούρκοι ταυτόχρονα στον ορίζοντα

Και νέες σκληρές εμπλοκές με τουρκικά μαχητικά σημειώθηκαν σήμερα στο Αιγαίο, εμπλοκές που είχαν ως στόχο να φέρουν την κατάστ;Αση στα άκρα όπως αναφέρουν κύκλοι του ΓΕΕΘΑ,