Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Tι μαγειρεύουν άραγε οι αρχιτρομοκράτες των μεγάλων δυνάμεων. Συναγερμός στη Βρετανία: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος

Το Ισλαμικό Κράτος θέτει μια «μεγάλη και βαθιά απειλή» στην ασφάλεια της Βρετανίας, ανέφερε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή,  εκφράζοντας έντονους φόβους για τρομοκρατική επίθεση από την ισλαμιστική οργάνωση στη  Βρετανία.
Σύμφωνα με τον Κάμερον η καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους είναι ένας «αγώνας γενεών»

Βρετανία: Μάρτυρες του Ιεχωβά απήγαγαν το παιδί τους από το νοσοκομείο

-Συναγερμός στην Ιντερπόλ -Το πεντάχρονο αγόρι πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο. Οι αρχές της Γαλλίας και της Βρετανίας απηύθυναν έκκληση χθες Παρασκευή για τον εντοπισμό ενός αγοριού 5 ετών που πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και το οποίο πήραν οι γονείς του από το βρετανικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, καθώς κινδυνεύει η ζωή του αν δεν λάβει τη θεραπεία του σε διάστημα 24 ωρών. 

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ανύπαρκτες οι δυτικές οργανώσεις που υποτίθεται προστατεύουν την γυναίκα

Oι τζιχαντιστές βιάζουν και πουλούν ως σκλάβες τις γυναίκες των Γιαζίντι (Φωτο)
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις ωμότητες των τζιχαντιστών που δε διστάζουν να σκοτώσουν, να βιάσουν και να βγάλουν τα πιο άγρια ένστικτά τους πάνω σε γυναίκες, παιδιά και αμάχους.
Εκατοντάδες είναι οι γυναίκες των Γιαζίντι που βρίσκονται αιχμάλωτες στις φυλακές των τζιχαντιστών.

Αμερικανοί πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών!

Με φεριμπότ από την Ελλάδα;
Επιμέλεια : Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ Και Αμερικανοί πολίτες μάχονται στις τάξεις της ακραίας ισλαμιστικής-τρομοκρατικής οργάνωσης <<Ισλαμιστικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε >>( ISIL).Το αποκαλύπτει η Τουρκική εφημερίδα Miliyet επικαλούμενη εκτιμήσεις αρμοδίων των ΗΠΑ που μιλώντας στο αμερικανικό  Fox News κάνουν λόγο συγκεκριμένα για 100 πολίτες των ΗΠΑ ,εκ των οποίων φέρεται ήδη να σκοτώθηκε και ο 2ος που μάχονταν υπό την σημαία του ISIL.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Έχουμε την λαθεμένη τάση να βρίζουμε τον τόπο μας...είναι συγκεκριμένοι οι υπαίτιοι για την εθνική ντροπή που ζούμε

Πηγαίνουν στην Τουρκία για αιμοκάθαρση νεφροπαθείς του Έβρου
Από το κακό στο χειρότερο οδεύει το επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας στον Έβρο με νεφροπαθείς να μη μπορούν να βρουν θέση αιμοκάθαρσης σε καμία από τις δύο νοσοκομειακές μονάδες του Νομού.
Σύμφωνα με το alexpolisonline, ο πρώτος ασθενής, κάτοικος του Βορείου Έβρου, αναγκάζεται τρεις φορές την εβδομάδα να μεταβαίνει στην Αδριανούπολη,

Μήπως η κυβέρνηση θα έπρεπε να κλείσει τα σύνορα με την Τουρκία με τις αδιευκρίνιστου ταυτότητας ορδές λαθρομεταναστών;

Μια φωτογραφία από συμμορία της τρομοκρατικής οργάνωσης ΙΚΙΛ από Τουρκία…Προφανώς η νοοτροπία αυτη είναι πολύ έμπειρη στο θέμα των σφαγών, αφού δεν τους είναι ξένες !!!
 Σχόλιο tourkikanea : Οι “κύριοι” στην φωτογραφία κάνουν το σήμα της φασιστικής οργάνωσης των “Γκρίζων Λύκων”.

Κλιμάκωση!

Κόλαση στην Ουκρανία φεύγει επειγόντως το ελληνικό προξενείο
Κόλαση στην Ουκρανία με αποτέλεσμα το υπουργείο Εξωτερικών να λαμβάνει έκτακτα μέτρα για την ασφάλειαμτου προσωπικού του προξενείου της Μαριούπολης.
Πριν από λίγο το  Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την άμεση μετεγκατάσταση του Γενικού Προξενείου Μαριούπολης με την εξής ανακοίνωση:

Ξένα κέντρα εκτός συνόρων ελέγχουν την Ελλάδα

Βαρουφάκης: Δεν μου κάνει εντύπωση στην μνημονιακή Ελλάδα τα νομοσχέδια να έρχονται γραμμένα στα αγγλικά
«Όταν έχεις καταρρεύσει, όταν έχεις πτωχεύσει ως κράτος και όταν δέχεσαι, ως πτωχευμένος, να πάρεις τα μεγαλύτερα δάνεια στην ανθρώπινη Ιστορία, υπό όρους μιας διεθνούς οικονομικής επιτήρησης, που σημαίνει πλήρη κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας, δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση να γράφονται όλα τα νομοσχέδια στα αγγλικά»,

Η τεραστίων διαστάσεων γενοκτονία σε αριθμούς, συγκλονίζει πραγματικά!

Ο Αμερικανός πρόξενος στη Σμύρνη το 1922,Τζόρτζ Χόρτον δεν ονόμασε το βιβλίο που έγραψε αργότερα, τυχαία “Η μάστιγα της Ασίας”. Μελετώντας τις σφαγές που είχαν διαπράξει οι Τούρκοι πριν από τη Σμύρνη κατάλαβε ότι η μαζική εξολόθρευση των Ελλήνων από τη Σμύρνη ,δεν ήταν η πρώτη και μοναδική μαύρη σελίδα στην ιστορία τους. Γράφει ο Χόρτον ,παρουσιάζοντας και πίνακες με αριθμούς:ΟΠΩΣ θα αποδείξω σε ένα από τα επόμενα κεφάλαια του βιβλίου,

Εμείς θα σας πάμε ακόμα ποιό πίσω τότε που ακόμα δεν υπήρχε η φωτογραφική μηχανή στα Βυζαντινά εκείνα χρόνια με τις πολιορκίες των Βαρβάρων

Τζιχάντ στην Σμύρνη το 1922…
Τι παίζει σήμερα; Μην μπερδεύεστε , δεν πρόκειται για εικόνες από την Συρία του 2014.Είναι κεφάλια σφαγμένων Ελλήνων και παλουκωμένα με το ίδιο τελετουργικό τρόπο από τους διαχρονικούς μακελλάρηδες που έδρασαν το 1922 και στην Μικρασιατική Καταστροφή.
Τζιχάντ τότε.. τζιχάντ σήμερα.. πόσο όμως κοντά μας;
Σμύρνη 1922 – Τζιχάντ τότε

Να τον χαίρεστε τον δήμαρχο σας...

Με το αστέρι του Δαύιδ καρφιτσωμένο στο πέτο του εμφανίστηκε ο -εκ νέου- δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην ορκωμοσία του που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης. Τους δύο εξώστες της αίθουσας είχαν καταλάβει, οι χρυσαυγίτες από τη μια και οι αντιφασίστες από την άλλη, και φωνάζαν συνθήματα η μία πλευρά εναντίον της άλλης.
Ο Γιάννης Μπουτάρης καρφίτσωσε στο πέτο ένα φέιγ βολάν, που είχε πάνω του το εξάκτινο αστέρι και έγραφε «Jude»,

Κανένας απο τους Hγούμενους και φύλακες του Αγίου Όρους δεν κατάλαβε τις σατανικές προθέσεις του αμετ-ανόητου αριστερού;

Ο Τσίπρας στο αεροπλάνο για το Αγιο Ορος: Τι αποκάλυψε στη βουλευτή της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου
Η πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο Όρος συζητήθηκε επί μακρόν - πριν, αλλά και μετά την πραγματοποίησή της, τόσο από πολιτικούς, όσο και από ιεράρχες. Τώρα αναδεικνύεται μια άλλη πτυχή των σκέψεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να καταργήσει το άβατο στο Άγιο Όρος, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμο και από γυναίκες.

6 ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ 3 ΠΙΣΤΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΑΟ > ΒΙΝΤΕΟ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π > Οι ναοί καίγονται σαν λαμπάδες και οι πιστοί σαν κάρβουνα από τους ορκισμένους αιρετικούς. Αλλά στην ορθόδοξη Ελλάδα που έδωσε τα φώτα της στους Σλάβους σε κανέναν πλην φωτεινών εξαιρέσεων δεν καίγεται καρφί…..H Oρθόδοξη Εκκλησία δικαιοδοσίας Πατριαρχείου Μόσχας δημοσιοποίησε κατάλογο με τα ονόματα των νεκρών κληρικών της και κάποιων από τους ναούς της που καταστράφηκαν από το διαθρησκευτικό μίσος των προστατευόμενων του Βατικανού και των «ουδετερόθρησκων» Βρυξελλών.

Εκεί οπου εμαρτύρησαν Άγιοι χύνοντας το αίμα τους σήμερα υπάρχουν Ορθόδοξοι πατριώτες!

Άγ. Κοσμάς Αιτωλός:300 έτη από τη γέννησή του, 1714-2014. Μαρτύριο & προσφορά
Μετά την καταστολή της Ορλωφικής επαναστάσεως ο Ισαπόστολος Κοσμάς προσκαλείται από το Πατριαρχείον της Κωνσταντινουπόλεως, για να αναλάβη μία μεγάλη υπηρεσία προς την τουρκοκρατούμενη και δεινοπαθήσασα από το αιμα­τοκύλισμα χώρα.
Ο Μουσταφά Γ’, φοβούμενος καινούργια επανάστασι, απεφάσισε την μεταφορά όλου του Ελληνικού στοιχείου

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Περικυκλωμένη η Ελλάδα απο Aλβανία, Σκόπια και Τουρκία με στρατόπεδα ακραίων Ισλαμιστών


 'προετοιμάζονται για Τζιχάντ σε Ευρώπη και Ρωσία.'Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για το δίκτυο τρομοκρατών που υπάρχει στην Αλβανία προχώρησε σήμερα το ραδιόφωνο «Η Φωνή της Ρωσίας».Το κρατικό ραδιόφωνο της Ρωσίας καταγγέλλει πως στα αλβανικά εδάφη στην Αλβανία, στο Κόσοβο και σε ένα μέρος των Σκοπίων εκπαιδεύονται τρομοκράτες.
Σύμφωνα με πηγές οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται υπό την αιγίδα της παραστρατιωτικής οργάνωσης AKSH (Αλβανικός Εθνικός Στρατός), η οποία εμφανίζεται ως διάδοχος του UCK.

Αυτό και αν λέγεται αμοιβαιότητα..Ισλαμικές σχολές τα σχολεία μας και τζαμί στον Βοτανικό με δικά μας λεφτά

Αρτάκη-Μαρμαράς: Ελληνικό σχολείο έγινε ισλαμική σχολή
Σε ισλαμική σχολή ιμάμηδων μετατρέπουν οι Τούρκοι ιστορικό ελληνικό σχολείο στην πόλη Αρτάκη, στην ακτή του Μαρμαρά. Το σχολείο έχει κλείσει εδώ και πέντε χρόνια και οι Τούρκοι βρήκαν την ευκαιρία να το αρπάξουν.
Το σχολείο από την τότε ευημερούσα ελληνική κοινότητα της πόλης. Κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο το σχολείο μετατράπηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Το Άγιο Όρος εορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου (Φωτο)


 Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Πορταίτισσας εξήλθε πριν λίγο  από το παρεκκλήσι όπου φυλάσσεται στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ιβήρων στο Καθολικό της Μονής
Του Γιώργου Θεοχάρη
 Υπό τον ύμνο του " Άξιον Εστί " έψαλλαν οι Αγιορείτες πατέρες,  με επικεφαλής τον πρωτοψάλτη γ. Δανιήλ από την αδελφότητα των Δανιηλαίων.

Ηθικός αυτουργός Η.Π.Α και Ισραήλ για τα εγκλήματα πολέμου και τις γενοκτονίες στην Μ.Ανατολή

Αμερικανικά όπλα στα χέρια των εγκληματιών του Ισλαμικού κράτους. Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό . Δείχνει τρομοκράτες
του Ισλαμικού Κράτους  κοντά στο  στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Χαλέπι να έχουν στην κατοχή τους αμερικανικό πυροβόλο  M198. Οι φανατικοί έχουν στην κατοχή τους περισσότερα από 50 τέτοια πυροβόλα . Το   M198 Πυροβόλων έχει  σύστημα  GPS  και εμβέλεια  20 μιλίων .

Σοκ στη Βρετανία: Τουλάχιστον 1400 παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από συμμορία

'ήταν άνδρες ασιατικής καταγωγής, και ανήκουν μάλιστα στην πακιστανική κοινότητα της πόλης'
Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία, μετά τις αποκαλύψεις ότι επί 16 χρόνια, 1.400 παιδιά υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση στην πόλη του Rotherham
 Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες, με την σοκαριστική έκθεση της αστυνομίας να κάνει λόγο για εκατοντάδες θύματα, ηλικίας από 11 έως 16 ετών.

Εμπρησμός σε ελληνική εκκλησία και Μνημείο Ελλήνων πεσόντων στην Αλβανία

 ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΥΡΗΝΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
Μια απόπειρα εμπρησμού ενός ναού του Ιερού Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου και του μνημείου των Ηρώων πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών στο έπος του '40 στον ελληνοϊταλικό πόλεμο,
η οποία  σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα στην Μπομποστίτσα της Κορυτσάς, εξετάζεται πολύ προσεκτικά από τις ελληνικές αρχές πληροφοριών, αλλά και από τις αλβανικές αρχές, καθώς είναι πολύ πιθανό να έχουμε ένα πρώτο κρούσμα δραστηριοποίησης τζιχαντιστικού πυρήνα σε βάρος των Ελλήνων

Ιερομάρτυς Χρυσόστομος Σμύρνης...τον φτύνουν στο πρόσωπο· του τρύπησαν με μαχαιριές το σώμα· του ξερίζωσαν τη γενειάδα· του έβγαλαν τα μάτια· του έκοψαν τη μύτη και τα αυτιά.

  Γάλλοι και Τούρκοι συνεργάστηκαν για την δολοφονία του!!! 
Ο Χρυσόστομος γεννήθηκε το 1867 στην κωμόπολη Τρίγλια της Προποντίδος κοντά στα Μουδανιά εκεί όπου στις 30 Σεπτεμβρίου 1922 υπογράφτηκε η ομώνυμη επαίσχυντη ανακωχή, η οποία επεσφράγιζε τη μεγαλύτερη ιστορική τραγωδία του Ελληνισμού: εγκατάλειψη της Μ. Ασίας και της Ανατ. Θράκης. Γονείς του Χρυσοστόμου ήσαν ο Νικόλαος Καλαφάτης και η Καλλιόπη Λεμωνίδου.

 Το ζεύγος απέκτησε 8 παιδιά, 4 αγόρια και 4 κορίτσια. Από τ' αγόρια επέζησαν ο πρωτότοκος Ευγένιος (γεννήθηκε το 1865) και ο Χρυσόστομος.
Ο Ευγένιος συμπαραστάθηκε στον νεώτερο αδελφό του σ' όλη τη διάρκεια του πολυτάραχου βίου του και τελικά τον ακολούθησε έως το μαρτύριο.

Εκτέλεση Ορθοδόξου Σύριου απο Ισλαμιστές (Vid)



Ζουράρις, ξεσκέπασε τα ανθελληνικά της παραληρήματα



Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

''Έλληνα...'' μην πείς αργότερα οτι δεν ήξερες...

Η Ρένα Δούρου δεν θέλει να ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο
Την Τετάρτη 27 Αυγούστου η Ρένα Δούρου αναλαμβάνει και επισήμως τα καθήκοντά της ως Περιφερειάρχης Αττικής. Φαίνεται, όμως, η τελετή της ορκωμοσίας θα κρύβει κάποιους... νεωτερισμούς.
Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, τη νέα περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου δεν πρόκειται να την ορκίσει κανένας ιερωμένος και τούτο διότι δεν θέλει η ίδια.

Το Ελληνικό Κράτος παρακολουθεί ως θεατής την δραστηριότητα...

apokefalismoi
Η αποκαλούμενη “πολιτισμένη ανθρωπότητα” πως ανέχεται τα κομμένα κεφάλια χριστιανών, από φανατικούς ισλαμιστές; – Το ισλαμικό επεκτατισμό προάγουν και οι “προοδευτικοί” αναθεωρητές της Ελληνικής ιστορίας – Γενική σιωπή και αμνησία από τους διακόνους της ενημέρωσης
 Ο σύγχρονος κίνδυνος της ανθρωπότητας είναι ο ισλαμικός επεκτατισμός.
Η αιματοχυσία στη Συρία, στο Ιράκ και το Χαλιφάτο δεν θα υπήρχε, χωρίς τον επεκτατισμό αυτόν. Ανεξαρτήτως εάν είναι αυτόχθων ή κατευθυνόμενος.

Mε επιστολή στους «New York Times», οι υπογράφοντες καταδικάζουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

«Σύγχρονος Ηρώδης» ο Μπ. Νετανιάχου»!
327 επιζώντες του Ολοκαυτώματος κατά του Ισραήλ
«“Ποτέ ξανά” πρέπει να σημαίνει “ποτέ ξανά για κανέναν”» σχολιάζουν σε επιστολή τους 327 επιζώντες του Ολοκαυτώματος, ζητώντας τη διακοπή των εχθροπραξιών στη Γάζα, την «άμεση άρση του αποκλεισμού» στην περιοχή, καθώς και «το πλήρες οικονομικό, πολιτιστικό και ακαδημαϊκό μποϊκοτάζ του Ισραήλ».
Στην επιστολή τους, η οποία φιλοξενείται στους «New York Times»,

Σε άλλες χώρες με όπλα και σε άλλες μόνο με 'απλούς' νόμους

bokoharam
Ίδρυση ισλαμικού κράτους και στην Νιγηρία! Σύντομα και στην Ελλάδα;
Η ακραία ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ ανακοίνωσε την «ίδρυση» ισλαμικού κράτους στις πόλεις και τα χωριά τα οποία ελέγχει στην βορειοανατολική Νιγηρία.
Ο ηγέτης της Μπόκο Χαράμ Αμπουμπακάρ Σεκάου έκανε τη σχετική ανακοίνωση σε βίντεο με το οποίο δίνει συγχαρητήρια στους μαχητές του για την κατάληψη της πόλης Γκουόζα νωρίτερα τον Αύγουστο.

Πίσω απο τον διάσημο αποκεφαλισμό του Αμερικανού, συγκαλύπτονται άλλες χιλιάδες απο τους φανατικούς του Ισλάμ...μην ξεχνάτε οτι ο συγκεκριμένος συνοδεύτηκε απο μία αθωοτική επιστολή υπέρ των Η.Π.Α!

Το Ισλαμικό Κράτος εξέδωσε λίστα 70 ονομάτων Σύριων για αποκεφαλισμό
Η οργάνωση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους εξέδωσε έναν κατάλογο με 70 ονόματα που ανήκουν στην ένοπλη αντιπολίτευση στη Συρία, αλλά, δεν θέλουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος.
 κατάλογος των 70, εκδόθηκε από την επιτροπή για τη Σαρία, στην πόλη Ράκα και την υπογράφει ο Abu Aisha al-Cezrav, σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θύλακες ισλαμιστών στην Ελλάδα σε επικοινωνία με το χαλιφάτο εντόπισε η ΕΥΠ!

Μια πραγματικά άγνωστη μάχη δίνουν με επιτυχία τα «γεράκια» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών έχοντας στο στόχαστρο τους….Τζιχαντιστές του Ιράκ υποκλέπτοντας συνομιλίες μέσω δορυφόρου καταφέρνοντας καίρια πλήγματα προς όφελος των συμμαχικών δυνάμεων και των υπηρεσιών πληροφοριών που νοιάζονται για οποιοδήποτε νέο στη διακεκαυμένη ζώνη της Μ. Ανατολής!!!ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗΜέχρι τώρα οι παρακολουθήσεις γίνονταν με στόχο τους

Άκρως απόρρητες πτήσεις με Drones που θα θίγουν σίγουρα την γεωπολιτική της Ελλάδος θα επιχειρούν απο την Κρήτη

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναπτύξουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε στρατιωτική βάση στην Κρήτη και ταυτόχρονα θα αυξήσουν το επίπεδο ετοιμότητας των άλλων βάσεων στη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις νέες εστίες έντασης από την Ουκρανία μέχρι το Ιράκ, τη Λωρίδα της Γάζας

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Άραγε θα δούμε για αυτήν την 'θρυλική' δικαίωση την αντίστοιχη αγωνία των δημοσιογράφων και λοιπών που έδειξαν όταν κατηγορούσαν την Μονή

Η δικαίωση του Βατοπαιδίου με 9+1 δικαστικές αποφάσεις
Από την Κυριακάτικη Δημοκρατία:Πώς ακυρώθηκαν (λέξη προς λέξη) όλες οι βασικές κατηγορίες (για το μοναστήρι και τις ανταλλαγές των ακινήτων) από την ίδια Δικαιοσύνη. Το σκεπτικό των έως
τώρα ετυμηγοριών καταρρίπτει το «σκάνδαλο» που (τεχνηέντως) είχε δημιουργηθεί.
Τελευταία είδαμε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πληροφορία: «Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε δύο αγωγές του Δημοσίου κατά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

Το σίγουρο είναι οτι οι δολοφονημένοι πρόγονοι μας απο τους Γερμανούς 'δεν γυρνούν πίσω'...τα αρχαία και ο πολιτισμός μας όμως μπορούν!

Εταιρίες αρχαιοκάπηλων απ'όλη την Ευρώπη σάρωναν την Ελλάδα!
Η ιστορία ξεκινάει το 1811, όταν ο αρχιτέκτονας Ch. R. Cockerell και ο φίλος του βαρώνος von Hallerstein, επισκέφθηκαν την Αίγινα και λεηλάτησαν το Ναό Αφαίας.
Με αδιαφανείς διαδικασίες και δωροδοκία των ντόπιων προεστών, κρυφά μετέφεραν 17 αγάλματα και πολλά άλλα κομμάτια από τα αετώματα του Ναού στον Πειραιά.

Αποκαλύψεις μετά τις ανασκαφές...O τάφος της Αμφιπόλεως ήταν γνωστός εδώ και 11 χρόνια...έψαχναν τον θησαυρό μέχρι και οι Γερμανοί το 40΄



Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Στην Ελλάδα τους χτίζουμε τζαμί

Παίρνει μέτρα η Αυστρία έναντίον υπόπτων τζιχαντιστών – Ενίσχυση υπηρεσιών προστασίας Συντάγματος
Μετά τη σύλληψη, από τις αυστριακές αστυνομικές αρχές, δέκα προσώπων με την υποψία ότι σχεδίαζαν συμμετοχή ως τζιχαντιστές στον πόλεμο της Συρίας, η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας ανακοίνωσε την ενίσχυση με επιπλέον ειδικούς τις έρευνες εναντίον υπόπτων τζιχαντιστών.

Προσέξτε τα παρακάτω γραφόμενα αναφέρονται σε μία έκταση περίπου όσο είναι η Νάξος! Το τερατούργημα συγκλονίζει καθώς η ρουκέτες της Χαμάς είναι ανύπαρκτες έως τώρα απο τηλεοπτικούς φακούς!!!

Ο παράλογος πόλεμος που ξεπέρασε και το «Λιωμένο Μολύβι»
Ο πόλεμος στη Γάζα, εκτός από τα τραγικά για τους Παλαιστινίους αποτελέσματα, αποτελεί ένα φαινόμενο χωρίς προηγούμενο στην ιστορία των πολεμικών συγκρούσεων.
 Ο πόλεμος ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου, με την εκτόξευση ρουκετών από τη Χαμάς στο Ισραήλ,

Υπόμνημα 40 Ακαδημαϊκών για τζαμί στο Βοτανικό, λαθρομετανάστες και αντιρατσιστικό

 Υπόμνημα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων απέστειλλαν 40 Ακαδημαϊκοί, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους σχετικά με τρία μείζονα ζητήματα που απασχολούν την πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας.
Συγκεκριμένα, οι υπογράφοντες δηλώνουν την αντίθεσή τους στη δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό και στην ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, ενώ ζητούν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης.

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ιερός πόλεμος! «Υπό διωγμό και η Αγία Γραφή»

Φουντώνει όλο και περισσότερο το κύμα των αντιδράσεων εντός της Εκκλησίας για τον αντιρατσιστικό νόμο, δημιουργώντας πλέον κλίμα «ιερού πολέμου» που μπορεί να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι αρχικά είχε φανεί.
Μετά τις «πύρινες» επιστολές τεσσάρων μητροπολιτών προς τον Αντώνη Σαμαρά, που με σκληρά λόγια καταφέρονταν κατά του περιεχομένου του σχεδίου νόμου,

Αρχαίοι Έλληνες πυγμάχοι. Ήταν σκληροτράχηλοι και αγωνίζονταν μέχρι τελικής πτώσεως. Διαγόρας: Ο ανίκητος πυγμάχος του κόσμου

Στην κλίμακα ο πυγμάχος περίμενε χωρίς άμυνα τη γροθιά του αντιπάλου
'θα έκαναν τους σημερινούς επαγγελματίες να το σκεφτούν πολύ πριν αγωνιστούν εναντίον τους.'
Η πυγμαχία («πυγμή») στην αρχαία Ελλάδα ήταν σκληρότερη ακόμη και από το σημερινό επαγγελματικό box. Στην αρχαία πυγμαχία δεν υπήρχαν ούτε κατηγορίες βαρών, ούτε γύροι με ενδιάμεσα διαλείμματα, ούτε βαθμοί, ούτε νίκη ή ήττα στα σημεία, ούτε διακοπή σε περίπτωση αιμορραγίας των αθλητών.

Απο το Άγιο όρος σρο Ντόνετσκ. Η προσευχή στα χαρακώματα (Vid)

gkgkhgkgg

Κάτω από τα πυρά των όλμων , δυο ορθόδοξοι ρωσόφωνοι ιερείς στο Ντονέτσκ, περνάνε από όλα τα χαρακώματα και τις θέσεις των υπερασπιστών της πόλης για να τους ευλογήσουν με τα κειμήλια που αποκόμισαν ως ευλογία από ταξίδι τους στο Άγιον Όρος. Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Η 19η Αυγούστου ήταν διπλή γιορτή για τους κατοίκους του Ντοντέτσκ και για την πολιτοφυλακή που αγωνίζεται να μην παραδοθεί

Παλαιστίνη και Ελλάδα στην ίδια μοίρα; Tα δικά μας δεν βομβαρδίστηκαν απλά δεν θα μας ανήκουν...

Παλαιστίνη: Η ανεξαρτησία περνάει από το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Γάζας
Δύο μεγάλα έργα που θα μεταμόρφωναν την οικονομία της πόλης και θα προσέφεραν στους κατοίκους της τις απολύτως απαραίτητες διεξόδους για τον έξω κόσμο
Ηταν ένα δυνατό σύμβολο του παλαιστινιακού κράτους, το οποίο δεν ιδρύθηκε ποτέ: το Διεθνές Αεροδρόμιο της Γάζας εγκαινιάστηκε, με κόκκινα χαλιά και φιλαρμονικές να παιανίζουν,

Αρπαγή εδαφών χωρίς πόλεμο εξαιτίας της άθλιας 'ελληνικής πολιτικής'

Το ένα πίσω από το άλλο αγοράζουν ακίνητα στην Περαία Θεσσαλονίκης οι Σκοπιανοί, οι οποίοι σπεύδουν τα εκμεταλλευθούν τις «σκοτωμένες» τιμές, στις οποίες πωλούν οι ιδιοκτήτες, προκειμένου να απαλλαγούν από τη φορολόγηση.

Ο Άγιος Διονύσιος, η πραγματική απόδειξη και 'γέφυρα' του μετανοημένου αρχαίου Έλληνα δωδεκαθεϊστή προς τον χριστιανισμό και την Ορθοδοξία!

  Από τους πρώτους Αθηναίους που συνάντησαν την Παναγία!
Ο Άγιος Ιερομάρτυρας Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης, είναι ο πολιούχος Άγιος των Αθηνών. Η μνήμη του εορτάζεται στις 3 Οκτωβρίου. Είναι προστάτης των Δικαστικών και του Δικαστικού Σώματος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το ένατο έτος μετά από την Γέννηση Του Χριστού. Διετέλεσε μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου του Αρείου Πάγου.
Υπήρξε ένας από τους πρώτους Αθηναίους που πίστεψε Στον Χριστό.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Επιστολές στον πρωθυπουργό για το «αντιρατσιστικό»! Πειραιώς: Πουλάτε την ψυχή σας για την εξουσία

«Φωτιές» έχουν ανάψει και στην Εκκλησία το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και η αναφορά του στις γενοκτονίες των χριστιανών.
 Το σύνολο των ιεραρχών εκφράζει την αντίθεσή του στο σχέδιο και τη δυσαρέσκειά του για όσα αυτό αναφέρει. Μάλιστα, ο ένας μετά τον άλλον οι μητροπολίτες έχουν ξεκινήσει να αποστέλλουν επιστολές διαμαρτυρίας προς τον πρωθυπουργό για το θέμα. Ηδη, στο Μαξίμου έχουν φτάσει επιστολές από τέσσερις μητροπολίτες, τους Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Γόρτυνος κ. Ιερεμία, Αιτωλοακαρνανίας κ. Κοσμά και Κυθήρων κ. Σεραφείμ.

Στρατιωτικοί πέρα των κομματικών ταυτοτήτων!

Στρατιωτικοί φορώντας τις στολές τους κατέθεσαν μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.
Οι στρατιωτικοί που συμμετέχουν στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής κατέθεσαν τη μήνυση μετά από αναμονή μηνών για την εφαρμογη της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Χάνουν το Κουρδιστάν κερδίζουν την Θράκη


Η Θράκη βρίσκεται σε περίοδο, όπως η Κύπρος προ του 1974 – Άρθρα σε Τουρκικές εφημερίδες ήδη δίνουν το στίγμα: “Πρέπει να μικρύνουμε για να μεγαλώσουμε” – Προς τα που θα μεγαλώσει η Τουρκία; – Ο στόλος των ελικοπτέρων και η εκπαίδευση των Tουρκικών ειδικών δυνάμεων
 Στο πέρασμα της Ιστορίας, η κρίση και όσα έφερε είναι ασήμαντα γεγονότα μπροστά σε άλλα που πέρασαν και άλλα που θα “ρθουν, αν δεν προσέξουμε.
Έχουμε περάσει πολύ χειρότερα:

Πληθαίνουν οι θαυματουργές ποιά εικόνες σε Ουκρανία και Ρωσία


 Δακρύζει η εικόνα του Αγίου Ιννοκεντίου (Φωτο)
Στις 20 Αυγούστου ένα παράξενο φαινόμενο διαπίστωσαν στο Khabarovsk όσοι παρατήρησαν την εικόνα του πολιούχου της θεολογικής σχολής της περιοχής, Αγίου Ιννοκεντίου Μόσχας.
   
" Είδαμε μια σταγόνα μπροστά στα μάτια του Αγίου Ιννοκεντίου Μόσχας και λεκέδες πάνω τους. Αυτή είναι η εικόνα του ουράνιου προστάτη μας,στην οποία προσευχόμαστε" - είπε ο πρώτος αντιπρόεδρος της Θεολογικής Σχολής Επίσκοπος Εφραίμ Bikin

Το μυστικό όπλο των Σπαρτιατών

Πιθανόν να ήταν η πιο τρομερή πολεμική μηχανή των αρχαίων χρόνων και όχι μόνο. Ο Σπαρτιάτικος στρατός φημιζόταν εκτός από την απίστευτη πειθαρχία και εκπαίδευση και για την καινοτομία του.
Για αιώνες είχε μετατρέψει το μεγαλύτερο ελάττωμά του - αριθμητική του σύσταση- σε δύναμη. Φορούσαν πάντα κόκκινο μανδύα, για να καλύπτουν το αίμα εάν πληγώνονταν και για να τρομάζουν τον αντίπαλο. Στις μάχες οι πολεμιστές δεν φορούσαν σανδάλια, αλλά πήγαιναν ξυπόλητοι, ώστε να διατηρείται πιο σταθερή η φάλαγγα. Αν και δεν υπήρχε νόμος που καταδίκαζε αυτούς που εγκατέλειπαν τη μάχη, αυτοί περιθωριοποιούνταν από την κοινωνία.

Κεμαλιστής ο Νταβούτογλου, δηλαδή φανατικός στις δολοφονίες των Ελλήνων

Επικίνδυνος και τρελός για τα WikiLeaks ο Αχμέτ Νταβούτογλου
Σαν επικίνδυνο και τρελό, (Tehlikeli ve Delli), χαρακτήριζαν ήδη από το 2010 τον νέο πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, τα γνωστά αποκαλυπτικά έγγραφα, Wikileaks.
   
Από τον Νίκο Χειλαδάκη/briefingnews.gr
Όπως αποκαλύπτει μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, η Haber3, τα γνωστά Wikleas είχαν ήδη από το 2010 χαρακτηρίσει τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου,

Τζιχαντιστές απο την καρδιά της Ευρώπης

Σοκαριστικό: Ενας 13χρονος δηλώνει φανατικός τζιχαντιστής και φωτογραφίζεται με ένα Καλάσνικοφ [εικόνες]
Κρατώντας με περισσή υπερηφάνεια ένα Καλάσνικοφ στο χέρι και ντυμένος σαν έτοιμος από καιρό για να ριχτεί στη μάχη, ο 13χρονος Γιουνές Αμπααούν από το Βέλγιο, θεωρείται αυτή τη στιγμή ο νεότερος μαχητής των τζιχαντιστών.
Το συγκεκριμένο παιδί ακολούθησε το παράδειγμα το αδερφού του και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πυρός στα εδάφη της Συρίας. Είναι ενταγμένος σε ένα παρακλάδι της οργάνωσης που στρατολογεί μικρά παιδιά από όλο τον κόσμο.

Σε έναν επικίνδυνο αναβρασμό του Ισλάμ, η κυβέρνηση προχωρά σε μία παράτολμη ενέργεια ανεγέρσεως του Τζαμιού στο Βοτανικό

Σκόπια: Το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει αρμοδιότητα ελέγχου σε τζαμιά
Η αστυνομία δεν έχει αρμοδιότητα να εξετάσει κατά πόσο τα τζαμιά βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Ισλαμικής Θρησκευτικής Κοινότητας- ΙΘΚ.
Αυτό δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών  Γκορντάνα Γιανκουλόσκα,  απαντώντας στον επικεφαλής της ΙΘΚ, μετά από καταγγελίες ότι η αστυνομία παρέλειψε να ενεργήσει με βάση τις πληροφορίες που έχει για τον πλήρη έλεγχο των δύο τζαμιών στα Σκόπια, που φέρονται να βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών.
Η Γιανκουλόσκα επεσήμανε ότι οι δηλώσεις του επικεφαλής της ΙΘΚ, Σουλεϊμάν Ρετζέπι, έγιναν για την προβολή του και των προσωπικών φιλοδοξιών του.
Η υπουργός τόνισε για άλλη μια

Ε.Ε και Η.Π.Α ευλογούν τους 12.000 μαχητές απο 50 (!) χώρες!

Τρομάζει ο αριθμός των τζιχαντιστών που μάχονται ή καλύτερα σφάζουν στη Συρία. Στους 12.000 υπολογίζει τους τζιχαντιστές από 50 διαφορετικές χώρες υπολογίζεται ότι έχουν μεταβεί στη Συρία τα τελευταία τρία χρόνια τους υπολογίζει το Στέιτ Ντεπάρτμεντ.
Και μάλλον κάτι γνωρίζει καλύτερα απο τι στιγμή που μέχρι πριν να χτυπήσουν τους Κούρδους στο Ιράκ τους τροφοδοτούσαν αφειδώς για να ανατρέψουντον πρόεδρο της χώρας Άσαντ.

Απο πότε μας κατανόμασαν εμάς τους Έλληνες, φασίστες και εθνικιστές;;;Απο τότε που κάποιοι αποφάσισαν χωρίς εμάς τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ από που προήλθαν τα ονόματα Ελλάς- Ελληνας-Γραικός-Ρωμιός…
 Η Ιστορία μας, η προέλευσή μας και το DNA μας μάς έφεραν από μακριά…όπως και το όνομα μας!
Τη δεκαετία του ’90 μια έγκυρη πολυκεντρική επιστημονική έρευνα έδειξε ότι σε συντριπτικό ποσοστό οι σημερινοί Ελληνες έχουν το ίδιο DNA με τους αυτόχθονες κατοίκους της Ελλάδας της προϊστορικής εποχής και των Αρχαίων Ελλήνων. 
Ονομασίες των Ελλήνων

Oργή στην Μόσχα για την κυβέρνηση Σαμαρά - "Λυπούμαστε τον ελληνικό λαό"

"ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ"
Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στη Μόσχα για την συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας που έλαβε η ΕΕ και δεν αποτελεί υπερβολή αν ειπωθεί ότι η νυν κυβέρνηση Σαμαρά είναι "καμμένη" σε ότι έχει να κάνει με τις ελληνορωσικές σχέσεις.
Κυβερνητικοί συνομιλητές του defencenet.gr στην Μόσχα μετέφεραν ένα κλίμα πικρίας και οργής γα την συμπεριφορά της Αθήνας στην οποία δεν δίνουν καν το ελαφρυντικό της οικονομικής κατάστασης και της απώλειας τη δημοσινομικής κυριαρχίας.